homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-28

#514 2009-08-29 01:04:02

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

Eu am obosit at?t de mult ?nc?t nu mai vreau să repar nimic... și nici măcar să mai fiu cu cineva. Au fost prea multe și... m-au consumat parcă. Deja totul e clar, ușor de anticipat... nimic nu mă mai impresionează, nu mă mai miră.

Cea mai bună soluție, ?nsă, e ?ndepărtarea și petrecutul a c?t mai puțin timp, ?mpreună. Clarifică lucrurile, ?n bine sau ?n rău.

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-29 01:05:00)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#515 2009-08-29 01:16:17

Darrrn
Full member
Inregistrat: 2008-12-15

James, da-mi voie sa fiu "enervant de optimista" si sa-ti spun ca siigur va fi cineva care sa te surprinda cand te astepti mai putin. E foarte bine ca nu cauti in disperare ceva inedit, nu asa vei gasi, dar fi dispus sa acorzi o sansa cand vezi un mic potential. Daca zici ca ai obosit sa mai repari lucruri, atunci relaxeaza-te, stii tu, let it flow...

Eu zic lucrurile din perspectiva mea. Faza cu luptatul pt repararea relatiei in cazul meu se merita, pt ca inafara de plictiseala, alte probleme nu sunt. big_smile Si cel mai important, el e barbatul pe care-l respect cel mai mult, il admir si ma simt norocoasa ca ma vede The One. De asta nu las eu plictiseala sa-mi inunde relatia. Inca ceva, observ (din fericire) ca si el incearca, ceea ce inseamna ca si el crede ca merita. Daca sentimentul asta n-ar fi reciporc atunci ar fi o problema.
Asa ca poate doar ai nevoie de persoana aceea care sa-ti impartaseasca sentimentele, dorinta de dorinta, sa simti tu ca merita. Daca acum nu simti asa... asta nu inseamna ca pe viitor...va fi la fel smile Sorry daca-s incoerenta sau ma repet, m-a luat somnu lol Asa ca ma bag la culcare smile si ne mai conversam p-aici smile

#516 2009-08-29 02:58:35

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

doooamne ce noapte am avut  disperat hjarta
dupa cum bine zice anabella smile tot ce pot sa ii zic... este ca :
"mai trece inca o noapte in care miros a tine si mirosi a mine. ne-am amestecat din nou si am creat propriul nostru parfum secret, Interzis. sa nu-l lasi pe mana nimanui. e putin si e scump, esentele tari se tin in recipiente mici.
si fii acolo sa ne dam cu el si data viitoare..."
hjarta

bestial...  rodnar sunt lucruri pe care nu le-am mai trait, lucruri pe care nici nu mi le-am imaginat aataaat de mishto big_smile nush daca o sa mai gasesc o persoana cu care sexul sa fie ataaat de mishto hjarta ne potrivim de minune ca si pasiune si dorinte smile e ceva ce imagineatia mea nu si-a imaginat pana acum lol  si acum, dupa cateva ore... imi pulseaza ceva in interior si imi simt inca picioarele amortite lol
nush, imi place viata asa, ma simt libera si lipsita de orice responsabilitate... ma simt in al 9lea cer ca pot sa fac ce vreau, sa traiesc totul la ce intensitate vreau hjarta langa un om care ma innebuneste... care ma face printr-o privire sa-mi pierd mintile big_smile si care mi-a marturisit ca sunt putine persoanele langa care se simte atat de bine hjarta smile deci sentimentul e reciproc big_smile

darren, scumpa mea... te inteleg perfect smile si eu am fost intr-o relatie aproape 3 ani... si stiu ce inseamna amorteala si plictiseala intr-un cuplu... rutina de zi cu zi e taare greu de invins; si dupa cum bine ai zis, si eu sunt de aceeasi parere...

Darrrn a scris:

nu recomand relatiile serioase inainte de 25 de ani, recomand idilele cu potential wink

in ceea ce va priveste, daca inca sentimentele sunt puternice si nu aveti altfel de probleme decat rutina... incercati pe cat puteti sa iesiti din ea, sa va surprindeti cu tot felul de chestii... faceti orice, numai sa scapati de plictiseala!! smile categoric indepartarea si apropierea, in reprize succesive va face bine, reaprinde pasiunea si va scoate din normal smile
in ceea ce ma priveste, nu m-as mai lega la cap intr-o relatie serioasa, de lunga durata pentru nimic in lumea asta; nici din "floare in floare" nu e genul meu si nu sunt de acord, insa idile, flirturi... independenta si distractie smile viata traita la cele mai inalte cote ale varstei hjarta e tot ce-mi doresc pt ani buni de-acum incolo smile

ana, ca de fiecare data te citez cu tot sufletul...

anabella_n a scris:

dupa ce traiesti o poveste de iubire cu un astfel de barbat, cu greu te mai poti multumi apoi cu unul obisnuit. trebuie sa cauti altul la fel si sunt cam rari, din pacate.

de-asta mi-e si mie al dracului de teama sad as modifica, specificand "o poveste cu un astfel de barbat" ca la mine nu e vorba de iubire smile e vorba de atasament, intr-adevar... dar in principiu de chimie pura... din toate punctele de vedere hjarta si greu va fi sa gasesc un alt barbat, cand va veni si voi simti ca se apropie vremea... care sa fie cat de cat la nivelul lui... mi-e teama de dezamagirea asta si de dependenta pe care o poate crea fata de mine smile insa momentan ma bucur de momentele astea bestiale pe care le traiesc... si las viata sa curga de la sine, cum o vrea ea big_smile

James, abia asteptam sa te prind pe aici smile imi pare rau de ce am citit... nu ma gandeam ca si tu, un scorpion veritabil... poti trece prin chestii de genul asta; sper ca lucrurile sa se aseaze si sa iti gasesti fericirea si pacea smile
acum, ca tot te-am prins... ia zi-mi daca scorpionii astia nebuni se potolesc si se fac barbati de casa big_smile si daca da... cum trebuie sa fie din perspectiva ta, Ea smile ce ii afce sa spuna ca ea e : dance

eu am renuntat la ideea de a incerca macar sa-l potolesc lol tanjesc dupa el ca barbat numai al meu... insa am realizat ca numai in el sta schimbarea si numai de el depinde... stiu ca ii sunt draga tare si simt asta in multe momente smile mai ales cand sunt a lui, pana in maduva oaselor  angel  si el mi-e drag chiar si asa nepotolit cum e big_smile si toata povestea asta dintre noi nu ma face decat fericita hjarta pentru ca e tot ce-mi doresc acum smile happy e cea mai misto perioada pentru asa ceva smile

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-29 03:05:33)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#517 2009-08-29 08:42:39

James
Banat

annna a scris:

James, abia asteptam sa te prind pe aici smile imi pare rau de ce am citit... nu ma gandeam ca si tu, un scorpion veritabil... poti trece prin chestii de genul asta; sper ca lucrurile sa se aseaze si sa iti gasesti fericirea si pacea smile
acum, ca tot te-am prins... ia zi-mi daca scorpionii astia nebuni se potolesc si se fac barbati de casa big_smile si daca da... cum trebuie sa fie din perspectiva ta, Ea smile ce ii afce sa spuna ca ea e : dance

eu am renuntat la ideea de a incerca macar sa-l potolesc lol tanjesc dupa el ca barbat numai al meu... insa am realizat ca numai in el sta schimbarea si numai de el depinde... stiu ca ii sunt draga tare si simt asta in multe momente smile mai ales cand sunt a lui, pana in maduva oaselor  angel  si el mi-e drag chiar si asa nepotolit cum e big_smile si toata povestea asta dintre noi nu ma face decat fericita hjarta pentru ca e tot ce-mi doresc acum smile happy e cea mai misto perioada pentru asa ceva smile

Dacă nu ești un penis umblător, e imposibil să nu-ți pese și să nu vrei ca lucrurile să se ?ndrepte și ca relația să iasă din monotonie. Eu m-am făcut bărbat de casă, dar mereu mă g?ndesc cu melancolie la ce făceam c?nd ieșeam cu mai multe tipe dec?t are zile săptăm?na.

Tu ești norocoasă. Dacă poți accepta că nu va fi niciodată numai al tău... sau poate na, se liniștește și el, ca mine. Dar iar, dacă o face ca mine... big_smile

Am mai zis, eu am și obosit, nu prea mai am chef de nimic.

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-29 08:49:15)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#518 2009-08-29 09:14:07

James
Banat

Da.

Publicitate

loading...

#519 2009-08-29 09:19:05

James
Banat

Ba da, dar o ia de gratuită. De parcă am fost nevoit să o fac și nu pentru că am vrut eu să o fac.

#520 2009-08-29 09:33:37

James
Banat

Eh, știi cum e cu aprecierea. Mereu apreciezi ceva ori c?nd nu e al tău ori abia c?nd ?l pierzi. smile

#521 2009-08-29 09:51:41

James
Banat

Nu mai e timp. I think I'll move over.

#522 2009-08-29 09:59:27

James
Banat

Suficient. Cred că mă ?ntorc la viață desfr?nată. big_smile

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-29 10:00:31)

#523 2009-08-29 10:07:15

James
Banat

Glumesc!

#524 2009-08-29 10:23:11

annna
Hero member
Site

lol James, multumesc de raspuns puss sincer vorbind, si fara vreo intentie ascunsa pe aici... te admir mult pentru felul de a fi, de a-ti expune ideile (tipic scorpioniceste lol as zice eu ) si-mi pare rau ca lucrurile nu sunt tocmai ok la tine smile insa sunt convinsa ca se vor aranja cumva  sa iti fie bine... desi numai cel de sus stie cum smile

James a scris:

Tu ești norocoasă. Dacă poți accepta că nu va fi niciodată numai al tău... sau poate na, se liniștește și el, ca mine. Dar iar, dacă o face ca mine... big_smile

Momentan accept ca nu e numai al meu (semnatura mea spune multe despre noi 2 big_smile )... n-am nicio problema cu asta smile sunt tare fericita si ma simt al naiba de bine happy  pentru ca nu vreau o relatie serioasa acum, am avut suficient timp si prea de copila;  (el ar fi fost singura exceptie, daca era sa fie ceva serios cu el din prima, recunosc, nu ziceam nu); si pentru ca ne simtim atat de bine impreuna, atractia asta nebuna ne scoate din normal si ne duce in alta lume, numai a noastra hjarta si sunt convinsa ca acel "ceva" care e intre noi nu il gaseste nici el ( si nici eu ) la fiecare colt, langa oricare alta persoana smile oricat de mare cuceritor de scorpion ar fi el lol

James a scris:

Eu m-am făcut bărbat de casă, dar mereu mă g?ndesc cu melancolie la ce făceam c?nd ieșeam cu mai multe tipe dec?t are zile săptăm?na.

Sa stii ca de asta mi-a fost teama... si inca imi e daca sunt prea optimista cu privire la viitor; de-aia am si incetat orice discutie si orice metoda de a-l face sa vada cat de mishto e viata in 2, ca trebuie la un mom dat sa se potoleasca... etc; daca va face asta vreau sa o faca din proprie initiativa, ca mai tarziu ... daca se ve intampla ceva sa nu fiu eu tinta reprosurilor, a nemultumirilor; insa consider sincer, ca la un mom dat te saturi si din floare in floare, oricat de mishto ar fi viata asta...
si privind din alta perspectiva, eu zic ca am avea o viata tare mishto amandoi, pentru ca suntem prea la fel, prea nebuni, prea terminati dupa sex si dupa cat de bine ne simtim cand facem asta lol si eu chiar sunt omul care as aprecia pana la cer si inapoi un asemenea efort, o asemenea schimbare din partea lui smile insa nush daca va fi cazul tongue
ceea ce ma bucura e ca imi e bine acum hjarta e tot ce conteaza in momentele astea  dance

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-29 10:33:22)

#525 2009-08-29 10:48:40

annna
Hero member
Site

da, momentan sunt in transa asa lol ma simt bestial hjarta si chiar cred ca asa ar fi ok sa gandesc smile cel putin o perioada de acum incolo tongue

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-29 10:49:33)

#526 2009-08-29 11:48:52

James
Banat

annna... big_smile

#527 2009-08-29 12:44:12

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

care-i treaba ana?
ati facut sex aseara? big_smile (scuze, dar mi-e lene sa citesc mesajele de azi si nici n-am timp)

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-08-29 12:44:51)

#528 2009-08-29 14:31:16

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

anna,  patfierbinte  ? uh uh uh  happydance  happydance

when the pomp lights up,you shoot.

#529 2009-08-29 14:42:52

James
Banat

Mai degrabă: jap, jap, oh, ah, aaaaaau, yeah, my balls! big_smile

#530 2009-08-29 14:45:10

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

annna a scris:

doooamne ce noapte am avut  disperat hjarta
dupa cum bine zice anabella smile tot ce pot sa ii zic... este ca :
"mai trece inca o noapte in care miros a tine si mirosi a mine. ne-am amestecat din nou si am creat propriul nostru parfum secret, Interzis. sa nu-l lasi pe mana nimanui. e putin si e scump, esentele tari se tin in recipiente mici.
si fii acolo sa ne dam cu el si data viitoare..."
hjarta

bestial...  rodnar sunt lucruri pe care nu le-am mai trait, lucruri pe care nici nu mi le-am imaginat aataaat de mishto big_smile nush daca o sa mai gasesc o persoana cu care sexul sa fie ataaat de mishto hjarta ne potrivim de minune ca si pasiune si dorinte smile e ceva ce imagineatia mea nu si-a imaginat pana acum lol  si acum, dupa cateva ore... imi pulseaza ceva in interior si imi simt inca picioarele amortite lol

deci..a facut  happy

hjarta hjarta

#531 2009-08-29 21:35:59

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

cat ma bucur k esti fericita annna  puss  kram daca asa esti implinita atunci continua si ramane de vazut ce va fi mai departe...dar eu cred k va fi de bine  wink
eu am ramas la iuby aseara si m-am intors in seara asta aksa....va dati seama k a fost superb mai ales k azi am fost si singurei aksa  patfierbinte doamne mai vreau.....vreau sa stau cu el in fiecare zi....sa dorm cu el sa simt cat ma iubeste cand ma strange in brate noaptea si sa imi spuna dimineata la trezire ce frumoasa sunt asa ciufulita...sa gatesc cu el si sa-mi spuna in bucatarie ce sexy sunt....sa ne provocam unul pe altul si sa  sexinpat ....il iubesc k o nebuna si il doresc din ce in ce mai mult....imi e dor de el imediat ce a plecat de langa mine....si il vreau iar si iar si iar....

sunt fericita cu el...sunt fericita k ma inteleg bine si cu ai lui...ieri de ex cand ne-am dus o fuga pana la parintii lui (eu,el si sora lui) mama nu era aksa....noi am stat putin in casa...apoi eu am iesit in gradina...si intre timp a aparut mama....si cand ma intorceam eu am auzit-o zicand "mi-au venit copiii! dar unde e celalalt copil? k eu am 3 copii nu doar 2" ....m-am simtit atat de bine....

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#532 2009-08-29 22:10:24

karinne
Full member
Inregistrat: 2009-08-26

Lasa-i pe ei sa te potoleasca pe tine si sa te faca femeie ''de casa''.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.