homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-30

#552 2009-08-30 19:36:51

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

la asta ma gandesc si eu cel mai mult: traiesc niste "vremuri" ( cum ar zice mamaia lol ) bestiale, care imi vor ramane in amintiri ani buni smile hjarta chiar daca va fi ceva mai mult intre noi, chiar daca nu... sunt momente pe care nu am cum sa le uit si sunt mii de senzatii care ma duc imediat cu gandul la perioada asta si la ce-am trait cu el happy

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#553 2009-08-30 19:46:10

annna
Hero member
Site

daca esti asa dragalasa, normaal ca toata lumea te iubeste tongue puss
de ce nu se poate sa traiesti viata asa cum vad ca ti-ai dori, kata? hmm

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-30 19:46:57)

#554 2009-08-30 19:59:16

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

annna, poate ai mai zis, dar n`am citit topicul asta (o sa-l citesc azi tot, ca pare interesant smile )
cati ani are el?

hjarta

#555 2009-08-30 20:22:34

annna
Hero member
Site

Loveable, el are 26 smile iar eu 20 angel big_smile
kata, e aiurea ca tu vrei mai mult si ca treaba asta nu e reciproca; si tot sincer iti zic ca e greu ca un om linistit sa devina o perversitate in pat, oricata vointa ar avea, oricat si-ar dori.. daca nu e genul lui, n-o va face niciodata (am avut si eu unul linistit... si a tot incercat el sa fie mai altfel in pat... insa nici acum, desi ne-am despartit... nu mi-l imaginez vreodata dand palme la cur sau soptind vorbe nebune lol ) nu stiu cati ani ai tu, diferenta majora intre situatiile in jurul carora ne invartim este ca eu ma complac in nebunia asta de viata hjarta si nu o dau pe nicio relatie serioasa care sa ma linisteasca si in care sa am siguranta deplina (decat daca ar fi cu el big_smile) pentru ca am varsta pe care o am si m-am saturat sa traiesc dupa regulile facute de altii smile acum traiesc cum vreau eu si numai eu smile insa daca as avea ceva mai multi anisori si poate daca ma voi satura de viata asta (desi e greu de crezut, de-acum big_smile ) clar mi-as dori o relatie stabila, chiar daca nu as avea parte de placerile perverse pe care le traiesc acum smile te implineste altfel si te face sa vezi viata altfel smile incerca insa si incita-l tu, fii tu cea perversa si repeta-i cand e momentul potrivit ca ai muri sa fie si el asa big_smile poate totusi se mai schimba ceva ceva smile insa in niciun caz, daca esti fericita si relatia te implineste din muuulte puncte de vedere... sa nu tanjesti dupa nebuniile traite de altii smile tu oricum ai ceva mai pretios, numai al tau wink

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-30 20:23:04)

#556 2009-08-30 21:01:42

annna
Hero member
Site

nu ai pentru ce sa-mi multumesti puss
kata, 2 curiozitati big_smile care sunt de fapt 4 lol cati ani aveti si ce zodii sunteti ? smile
te astept aici sa ne povesteti dupa seara aia pe care o palnuiesti cum sta treaba smile puss

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-30 21:17:00)

Publicitate

loading...

#557 2009-08-30 21:53:22

annna
Hero member
Site

big_smile aaa... nush de ce aveam impresia ca esti ceva mai mare decat mine, insa suntem de aceeasi varsta hjarta frumooasa varsta hjarta disperat
sunt buni baietii cuminti big_smile la casa omului... lol asta ca o paranteza big_smile daca e ok in rest, o sa se amelioreze si problema asta smile cu siguranta;
nush, chiar ma intrebam serile trecute, cand va scriam si pe aici... ca nush daca as mai suporta langa mine un tip cuminte big_smile docil asa si la locul lui big_smile si doar am avut unul pana de curand, dupa cum prea bine stii... si totul era ok ( nu era perfect din muulte puncte de vedere, insa e si vina mea ) insa numai acum dupa ce am dat peste ceva hot, vad cat de mishto e sa ai un nebun langa tine lol nu din toate punctele de vedere, categoric, insa e mishto smile si mishto pentru varsta asta cu care nu ne mai intalnim hjarta pentru viitor nu, decat prin prisma faptului ca ramai cu niste chestii pe care nu ai cum sa le uiti smile viitorul ok pentru noi, tot langa un tip cuminte cred ca e smile ironia face ca eu niciodata nu aleg varianta ok lol complicata viata asta big_smile

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-30 21:55:01)

#558 2009-08-30 21:55:13

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

si eu tot asa anna, am avut unul extrem de cuminte langa mine, dar sincer, intotdeauna mi-au placut nebunii
imi place genul de bad boy , dar care se "cuminteste" langa mine big_smile

#559 2009-08-30 21:56:30

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

ioana_4 a scris:

si eu tot asa anna, am avut unul extrem de cuminte langa mine, dar sincer, intotdeauna mi-au placut nebunii

si mie la fel  chicot

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#560 2009-08-30 21:57:27

ioana_4
Diamond member

big_smile nu-i asa ca e cea mai buna combinatie? hjarta

#561 2009-08-30 22:01:50

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Andra123 a scris:

ioana_4 a scris:

si mie la fel  chicot

Ce semnătură de Hi5 ai! big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#562 2009-08-30 22:02:39

fallen_angel
Insomniac member

da hjarta
Nu as putea sa stau cu un baiat cuminte....intotdeauna m-au atras astia bad  dumbom .Ceilalti ma plictiseau...
Si asta al meu a fost mare "vagabond"la viata lui lol si are sarmul ala.Si imi place la nebunie cand imi spune lumea ca am un sot cam smecher lol.Nici nu stiu ei cat de smecher e  chicot

#563 2009-08-30 22:03:06

annna
Hero member
Site

lol da... asta cu "cumintitul" e varianta fericita big_smile
insa desi de muuulte ori mi-am facut rau singura, intotdeauna i-am preferat pe cei rai, pe cei care nu ma iubeau.... in loc sa-i caut pe cei care ma iubeau ca nebunii; asta e felul meu si din asta sunt plamadita... trebuie sa iubesc pana mor, sa stie sa ma respinga atunci cand trebuie, ca sa ma atraga si mai mult, sa ma intarate sa-l iubesc si mai mult smile ma potolesc pana la urma cu jocul asta, insa tarziu big_smile
de mica am avut o atractie tampita pentru astia... si cu 2 dintre ei s-a lasat cu relatie smile ce e trist, este ca atunci cand se cumintesc... nu ma mai atrag asa big_smile adica ma chinui ca nebuna atat sa-i potolesc lol si apoi nu-i mai vreau parca asa tare big_smile de-aia ma atrage scorpia mea in halul asta, pentru ca asta si daca se va potoli, tot nepotolit si pervers nebun va ramane lol ceea ce pentru mine e combinatia perfecta happy

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-30 22:05:06)

#564 2009-08-30 22:05:49

ioana_4
Diamond member

big_smile anna
se pare ca mai multe ii preferam pe asta "rai" si "vagabonzi"
al meu imi place mult asa cum e acum, ma atrage la fel de tare ca stiu ce ii poate mintea.. si ma atrage la nebunie felul lui de a fi, siguranta asta care o are in el.. totul big_smile

#565 2009-08-30 22:08:51

annna
Hero member
Site

ii preferam ioana... desi uneori gresim si lasam ceva bun pentru nebunia din ei big_smile
bestial ce povestesti tu hjarta e exact ce-mi doresc pentru viitor... iar nebunul asta al meu e fix genul de barbat pe care mi-l doresc aproape pentru muuult timp smile disperat

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-30 22:14:46)

#566 2009-08-30 22:11:15

fallen_angel
Insomniac member

ioana_4 a scris:

big_smile anna
se pare ca mai multe ii preferam pe asta "rai" si "vagabonzi"
al meu imi place mult asa cum e acum, ma atrage la fel de tare ca stiu ce ii poate mintea.. si ma atrage la nebunie felul lui de a fi, siguranta asta care o are in el.. totul big_smile

si mie imi place cum e acum,desi e "barbat de casa"nu s-a transformat intr-un prostanac  rodnar

#567 2009-08-30 22:11:24

ioana_4
Diamond member

ehh anna.. eu am lasat relatie de 4 ani, mutati impreuna si cu planuri de casatorie..ti-am mai zis asta big_smile
pe mine , pe langa atractia fizica, ma atrage mult cum gandeste, parca e provocator prin tot ce zice big_smile

si al meu tot asa e, andra  dance

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2009-08-30 22:11:59)

#568 2009-08-30 22:17:29

annna
Hero member
Site

pfuai smile ferice de voi hjarta
poate mi-o da si mie unu doamne doamne smile la momentul potrivit hjarta

#569 2009-08-30 22:17:49

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Ce-i cu at?ta grabă... nu ştiu. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#570 2009-08-30 22:18:58

ioana_4
Diamond member

anna, la mine nu sunt toate roz, dar il iubesc asa cum e, chiar daca ma supara el cateodata... dupa un an si 8 luni din care 1 ani si 6 luni state impreuna, ma atrage la fel ca in prima zi, am aceleasi emotii cand il vad, fluturasi in burta si restul de senzatii misto big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.