homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-50

#932 2009-09-30 23:14:38

Roberta2000
Full member
De la: mine pentru tine
Inregistrat: 2009-08-25

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

A simtit-o prima data, atunci...de mult...Ce pot sa zic sigur e ca...sentimentele au reinviat de ambele parti de cand suntem IAR impreuna..( poate nu la aceeasi intensitate,dar au reinviat )

Oricum, ce mi-e rusine sa spun.....tocmai stiind care e relatia scorpionilor cu sexul....e ca.....doar 1 data am apucat sa o facem, acum, de cand suntem iar...  o singura data deci. Comparativ cu.................  alte timpuri cand.........

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#933 2009-09-30 23:20:57

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Relatia asta se va termina pentru ca ii va pune el capat, obosit fiind sa dea o mie de explicatii si sa exista in fiecare zi cate o cearta. Poate tu o faci din dragoste, dar mie ce mi-a ramas in cap dupa ce ti-am citit postarile e ca il freci la cap cu orice prostie si omului normal ca nu-i mai convine. De ce sa stea cu tine daca va certati in fiecare zi si nici sex nu faceti? Doar pentru amintirile de acum 1 an? Nu prea cred. Daca il mai vrei langa tine, revino-ti si schimba-ti total comportamentul. Altfel o sa ramai fara el garantat

#934 2009-09-30 23:31:52

Roberta2000
Full member

LadyPink a scris:

Relatia asta se va termina pentru ca ii va pune el capat, obosit fiind sa dea o mie de explicatii si sa exista in fiecare zi cate o cearta. Poate tu o faci din dragoste, dar mie ce mi-a ramas in cap dupa ce ti-am citit postarile e ca il freci la cap cu orice prostie si omului normal ca nu-i mai convine. De ce sa stea cu tine daca va certati in fiecare zi si nici sex nu faceti? Doar pentru amintirile de acum 1 an? Nu prea cred. Daca il mai vrei langa tine, revino-ti si schimba-ti total comportamentul. Altfel o sa ramai fara el garantat

Lady Pink, eu imi admit iesirile..si tocmai in ideea asta am zis hai sa o las mai moale....RELAX, Take It Easy...Si chiar azi ne-am mai dat o sansa in ideea in care daca iar nu va merge, macar sa renuntam de comun acord.   
       Si vizavi de faza cu sexul...Exista atractia aia, chiar exista...dar cum sa zic...ba o data eram eu pe STOP....ba o data trebuia el sa plece....ba o data  trebuia eu sa plec...ba inca o data iar eram pe STOP.....si asta dupa ce ne incalzeam bine...Si uite asa, intre o mica divergenta si....ne  vedeam cum ne vedeam ....a trecut taman o luna.....O luna in care, de cateva zile am realizat , abia o partida de sex am avut...PRIMA si SINGURA dupa o reintalnire de un an.  Si clar ca nu de acum, dar simt deja nevoia acuta de cateva zile....saptamani......Si ce sa fac?...ca deocamdata suntem in stand by.  Nici disperata dupa el n-as vrea sa par.  Eventual sa reincep sa fiu dulce...si sa intram pe un fagas normal.....

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#935 2009-09-30 23:33:42

Roberta2000
Full member

Vad ca....nici intelegere , nici apropiere intima nu a mai fost in ultima vreme....si nu e bine....Eu una clar ca-s frustrata....si eram si din cauza asta, desi poate nu am constientizat.

#936 2009-09-30 23:37:48

Roberta2000
Full member

Ma gandeam oare sa-i trimit acum un semn.....sau ar fi mai de bun augur sa ma abtin tongue

Publicitate

loading...

#937 2009-09-30 23:49:45

Roberta2000
Full member

Fetelor, oricum merci pentru sfaturi...   Sunt curioasa sa vad daca, in conditiile in care nu ma mai leg de chestii nesemnificative, o sa mai fie samanta de divergenta sau de cearta...  Mi-ar place sa fie si el mai atent totusi....sa nu mai fie cazul sa nu-mi convina ceva si sa trebuiasca sa ma abtin...Un fel de compromis care sper sa fie pus in aplicare: adica eu ma mai temperez, el incearca sa fie mai atent...   si sa nu dea curs unor prostii....

#938 2009-09-30 23:58:28

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Roberta, daca aveti o relatie normala si atractia exista, asa cum spui tu, crede-ma ca o duceati pana la capat. Si ramaneati fara aer si hainele erau sfasiate pe podea... esti sigura ca nu se distreaza si prin alte parti?

#939 2009-10-01 00:04:59

Roberta2000
Full member

LadyPink a scris:

Roberta, daca aveti o relatie normala si atractia exista, asa cum spui tu, crede-ma ca o duceati pana la capat. Si ramaneati fara aer si hainele erau sfasiate pe podea... esti sigura ca nu se distreaza si prin alte parti?

Stiu ce zici, anul trecut....crede-ma ca asa era...Nu terminam bine una ca....eram iar unul peste celalalt...  Si senzatiile erau pe masura, sentimentele aferente de asemenea. Si altfel traiam si eu relatia.  Acum insa...   habar nu am. Trebuie sa fim iar in intimitate ca sa-mi dau seama daca e ceva....daca e ceva putrad la mijloc.Tot as dibui ceva, cat de cat...     Daca-s sigura ca nu se distreaza si prin alte parti??... supa   Eu sper sa nu. De incredere nu s-a pus problema pana acum....sper sa nu.  Dar un blocaj cu siguranta e.  Oare nu ma mai doreste asa? Trebuie cumva sa ma introduc in atmosfera sa vad ce iese...si daca iese asa cum stiu eu ca trebuie sa iasa.  Dar mi-e si mie cumva acum... data fiind situatia...

#940 2009-10-01 00:06:10

Roberta2000
Full member

deci eu asa zic, ca-n alte parti nu a fost....cel putin de cand e cu mine....Dar trebuie sa iau eu neaparat atitudine....

#941 2009-10-01 00:37:42

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

Doooamne, cat ati mai scris  disperat
In primul rand, bine zici Alexa   puss tummenupp

alexa123 a scris:

frumos, dar complicat anne. Scorpionii astia nu prea sunt oameni de iubit, stai cu ei, ti-o tragi, te simti bine, si pleci acasa lol odata cu sentimentele apar si greutatile.

Roberta2000, scumpa mea smile puss
Eu sunt racusoara, El e scorpion si culmea are 27 de ani big_smile
Astea ca o paranteza, ca sa plecam din start de la ideea ca te inteleg perfect, aproape as putea spune ca te cunosc smile Stiu ce inseamna sa ai un scorpion langa tine, desi eu nu am o relatie "oficiala" cu el... Suntem impreuna, insa nu suntem, cam asa ceva big_smile
In primul rand sunt curioasa cati ani ai tu smile  Dupa o sa continui  storstark

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#942 2009-10-01 00:39:12

Roberta2000
Full member

Buna Annna...  Eu 24 de ani wink

#943 2009-10-01 00:40:15

Roberta2000
Full member

Off...racusoara-scorpion...   A naibii de dificil.   In ce sens zici ca ma intelegi?...( ori e de prisos intrebarea ... )

#944 2009-10-01 00:42:06

Anne24
New member
Inregistrat: 2009-09-30

Culmea si eu sunt rac..chiar toti racii se cupleaza cu scorpionii rotfl

I miss how you would hold me close like you'd never let me go hjarta

#945 2009-10-01 00:42:09

Roberta2000
Full member

alexa123 a scris:

frumos, dar complicat anne. Scorpionii astia nu prea sunt oameni de iubit, stai cu ei, ti-o tragi, te simti bine, si pleci acasa lol odata cu sentimentele apar si greutatile.

Ete ca acum am vazut postarea asta, replica ta...Pai tu crezi ca nu stiu?...  Stai cu ei..''ne iubim cum vezi numai in filme...'' tongue......sentimentele se aduna ....se tot aduna...

#946 2009-10-01 00:43:14

annna
Hero member
Site

Oooo, multi inainte smile
Te-am intrebat pentru ca am avut senzatia ca esti mai micuta de ani big_smile Sa inteleg ca e doar felul tau de a fi, in ceea ce priveste comportamentul fata de omul pentru care ai niste sentimente smile Din ce ai povestit, am vazut ceva copilaresc la amandoi: supararile alea aiurea, faptul ca sunteti impreuna de putin timp si totusi viata sexuala e hmm si ar mai fi alte cateva chestii...
Acum na, daca esti constienta ca nu e ok comportamentul tau si vrei sa te schimbi pentru Tine, fa-o! Daca vrei sa te schimbi pentru el si pentru ca il iubesti... nu stiu daca o sa-ti iasa asa de bine! Sincer vorbind, e cam greu sa tii langa tine un scorpion asa:) Desi e cam mult zis, "sa tii langa tine"... la ei problema se pune "sta" sau "nu sta" lol

#947 2009-10-01 00:43:24

Roberta2000
Full member

rotfl  dar ce-mi placea mie zodia asta...imi placea la nebunie...si mai ales dupa ce l-am descoperit. Pe masura ce incep sa-l cunosc, se pare ca e tot mai dificil....  ca noi suntem ff sensibili, se stie...si prea le punem la suflet.

#948 2009-10-01 00:45:33

annna
Hero member
Site

Te rog eu, iti poti edita posturile? E deranjant... ai un butonas acolo in dreapta mesajelor tale care te ajuta sa editezi fara sa scrii mesaje succesive puss

Ziceam ca te inteleg pentru ca desi pana la El nu credeam in zodii, acum incep sa cred ca exista "ceva" smile Diferenta e ca eu am ascendentul in scorpion big_smile Si am destule chestii scorpionicesti lol
Dupa cum am mai zis (daca o sa citesti toppicul asta o sa intelegi multe chestii, o sa-ti trimit pe private si primul post in care explicam eu povestea mea sa intelegi totul, daca vrei) scorpionii sunt barbati foooarte mishto, din multe puncte de vedere. Insa au si defecte lor. Femeia de langa ei, nu poate fi nici ea una obisnuita sau prea normala.... pentru ca n-o sa tina big_smile Trebuie una cu aceleasi coordoanate smile

Ultima oara a fost editat de annna (2009-10-01 00:48:06)

#949 2009-10-01 00:45:56

Roberta2000
Full member

Annna, nu....serios..eu chiar am ceva pueril in manifestarile astea ''din dragoste''...din faptul ca-mi pasa... si sunt f constienta nu atat ca trebuie sa ma schimb, dar ca....mai am de unde lasa.....ca le exagerez si eu...iar unele vorbe se pot evita ( stiu!).  Fie ca-s cu un scorpion, fie ca-s cu un barbat dintr- o alta zodie, cicalelile si bosumflarile infantile nu-s  sanatoase.  Noroc ca stiu teoria:d

#950 2009-10-01 00:48:38

Roberta2000
Full member

Sorry, scriam in careul de jos. Inca nu ma tare descurc cu editatul pe site aici.  Sper acum sa fie ok, am dat pe ''scrie raspuns''.  Stiu si eu ca  e deranjant sa apara mesaje succesive, doar ca eu nu le vad repetate.  Ori nu stiu la ce te referi exact:d nustiu

""Dupa cum am mai zis (daca o sa citesti toppicul asta o sa intelegi multe chestii, o sa-ti trimit pe private si primul post in care explicam eu povestea mea sa intelegi totul, daca vrei) scorpionii sunt barbati foooarte mishto, din multe puncte de vedere. Insa au si defecte lor.""
                              Si normal ca am sa vreau sa-mi trimiti...tot ce ai big_smile

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-01 00:50:21)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.