|
Nu esti logat.
Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-50#932 2009-09-30 23:14:38
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XA simtit-o prima data, atunci...de mult...Ce pot sa zic sigur e ca...sentimentele au reinviat de ambele parti de cand suntem IAR impreuna..( poate nu la aceeasi intensitate,dar au reinviat ) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #933 2009-09-30 23:20:57Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XRelatia asta se va termina pentru ca ii va pune el capat, obosit fiind sa dea o mie de explicatii si sa exista in fiecare zi cate o cearta. Poate tu o faci din dragoste, dar mie ce mi-a ramas in cap dupa ce ti-am citit postarile e ca il freci la cap cu orice prostie si omului normal ca nu-i mai convine. De ce sa stea cu tine daca va certati in fiecare zi si nici sex nu faceti? Doar pentru amintirile de acum 1 an? Nu prea cred. Daca il mai vrei langa tine, revino-ti si schimba-ti total comportamentul. Altfel o sa ramai fara el garantat Offline #934 2009-09-30 23:31:52
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
Lady Pink, eu imi admit iesirile..si tocmai in ideea asta am zis hai sa o las mai moale....RELAX, Take It Easy...Si chiar azi ne-am mai dat o sansa in ideea in care daca iar nu va merge, macar sa renuntam de comun acord. "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #935 2009-09-30 23:33:42
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XVad ca....nici intelegere , nici apropiere intima nu a mai fost in ultima vreme....si nu e bine....Eu una clar ca-s frustrata....si eram si din cauza asta, desi poate nu am constientizat. "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #936 2009-09-30 23:37:48
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XMa gandeam oare sa-i trimit acum un semn.....sau ar fi mai de bun augur sa ma abtin "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline Publicitateloading...
#937 2009-09-30 23:49:45
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XFetelor, oricum merci pentru sfaturi... Sunt curioasa sa vad daca, in conditiile in care nu ma mai leg de chestii nesemnificative, o sa mai fie samanta de divergenta sau de cearta... Mi-ar place sa fie si el mai atent totusi....sa nu mai fie cazul sa nu-mi convina ceva si sa trebuiasca sa ma abtin...Un fel de compromis care sper sa fie pus in aplicare: adica eu ma mai temperez, el incearca sa fie mai atent... si sa nu dea curs unor prostii.... "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #938 2009-09-30 23:58:28Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XRoberta, daca aveti o relatie normala si atractia exista, asa cum spui tu, crede-ma ca o duceati pana la capat. Si ramaneati fara aer si hainele erau sfasiate pe podea... esti sigura ca nu se distreaza si prin alte parti? Offline #939 2009-10-01 00:04:59
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
Stiu ce zici, anul trecut....crede-ma ca asa era...Nu terminam bine una ca....eram iar unul peste celalalt... Si senzatiile erau pe masura, sentimentele aferente de asemenea. Si altfel traiam si eu relatia. Acum insa... habar nu am. Trebuie sa fim iar in intimitate ca sa-mi dau seama daca e ceva....daca e ceva putrad la mijloc.Tot as dibui ceva, cat de cat... Daca-s sigura ca nu se distreaza si prin alte parti??... Eu sper sa nu. De incredere nu s-a pus problema pana acum....sper sa nu. Dar un blocaj cu siguranta e. Oare nu ma mai doreste asa? Trebuie cumva sa ma introduc in atmosfera sa vad ce iese...si daca iese asa cum stiu eu ca trebuie sa iasa. Dar mi-e si mie cumva acum... data fiind situatia... "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #940 2009-10-01 00:06:10
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xdeci eu asa zic, ca-n alte parti nu a fost....cel putin de cand e cu mine....Dar trebuie sa iau eu neaparat atitudine.... "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #941 2009-10-01 00:37:42Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XDoooamne, cat ati mai scris
Roberta2000, scumpa mea El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #942 2009-10-01 00:39:12
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XBuna Annna... Eu 24 de ani "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #943 2009-10-01 00:40:15
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XOff...racusoara-scorpion... A naibii de dificil. In ce sens zici ca ma intelegi?...( ori e de prisos intrebarea ... ) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #944 2009-10-01 00:42:06
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XCulmea si eu sunt rac..chiar toti racii se cupleaza cu scorpionii I miss how you would hold me close like you'd never let me go Offline #945 2009-10-01 00:42:09
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xalexa123 a scris: "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #946 2009-10-01 00:43:14Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XOooo, multi inainte El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #947 2009-10-01 00:43:24
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xdar ce-mi placea mie zodia asta...imi placea la nebunie...si mai ales dupa ce l-am descoperit. Pe masura ce incep sa-l cunosc, se pare ca e tot mai dificil.... ca noi suntem ff sensibili, se stie...si prea le punem la suflet. "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #948 2009-10-01 00:45:33Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XTe rog eu, iti poti edita posturile? E deranjant... ai un butonas acolo in dreapta mesajelor tale care te ajuta sa editezi fara sa scrii mesaje succesive Ultima oara a fost editat de annna (2009-10-01 00:48:06) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #949 2009-10-01 00:45:56
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XAnnna, nu....serios..eu chiar am ceva pueril in manifestarile astea ''din dragoste''...din faptul ca-mi pasa... si sunt f constienta nu atat ca trebuie sa ma schimb, dar ca....mai am de unde lasa.....ca le exagerez si eu...iar unele vorbe se pot evita ( stiu!). Fie ca-s cu un scorpion, fie ca-s cu un barbat dintr- o alta zodie, cicalelile si bosumflarile infantile nu-s sanatoase. Noroc ca stiu teoria:d "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #950 2009-10-01 00:48:38
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XSorry, scriam in careul de jos. Inca nu ma tare descurc cu editatul pe site aici. Sper acum sa fie ok, am dat pe ''scrie raspuns''. Stiu si eu ca e deranjant sa apara mesaje succesive, doar ca eu nu le vad repetate. Ori nu stiu la ce te referi exact:d Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-01 00:50:21) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|