homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-51

#951 2009-10-01 00:55:49

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

Roberta2000 a scris:

Sorry, scriam in careul de jos. Inca nu ma tare descurc cu editatul pe site aici.  Sper acum sa fie ok, am dat pe ''scrie raspuns''.  Stiu si eu ca  e deranjant sa apara mesaje succesive, doar ca eu nu le vad repetate.  Ori nu stiu la ce te referi exact:d nustiu

Citeste mesajul asta al tau de pe pagina si undeva in dreapta jos (a mesajului) ai butonul "Editeaza" Cu ajutorul caruia editezi mesajul respectiv, atasand ce mai ai de spus (deci nu mai scrii un alt mesaj, ci il completezi pe ala). M-am facut inteleasa? smile

Nush, eu sunt din alta coca... Sunt racusorul sensibil si capricios, dar numai CAND si DACA vreau smile N-am decat 20 de ani, insa sunt mult mai matura decat persoane cu mult mai multe lumanari in tort decat mine big_smile Si asta il atrage pe El, asta si faptul ca sunt sigura pe mine, ca sunt un om putenic... sau ca sunt indiferenta big_smile si pervesa lol Lucrurile astea il innebunesc smile Il atrage ca poate vorbi cu mine orice, ca il rasfat si ma transform instant intr-un copil cand trebuie... dar sunt si femeia care merge mandra la bratul lui smile Si a avut femei multe, ca orice scorpion... insa eu am "ceva"... exact asa mi-a zis rodnar
Si totusi... nu avem o relatie smile Desi poate e mai al meu decat ar putea fi big_smile

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#952 2009-10-01 00:55:55

Roberta2000
Full member
De la: mine pentru tine
Inregistrat: 2009-08-25

Annna, poti sa-mi trimiti in prv primul tau post...  sunt tare curioasa daca-l regasesc pe al meu, macar printre randuri.  Si   vreau sa aflu niste ponturi in ceea ce-i priveste. VAD cat sunt de APARTE, de caposi, de complicati...si asa mai departe......dar tre sa fie si ac de cojocul lor  partydance

_________
vezi ca trag cate o linie din asta in momentul in care aduc cate o completare postului ...

Pai, ce sa zic...frumos...si Multi Ani inainte!  Esti tanara, da.  Din punctul asta de vedere pot sa zic ca ma aseman cu tine...am o fire de copil, mai ales cand mi-e drag individul...il madaresc, ma rasfat si eu alaturi de el....  dar si cand e de mers la serviciu, deja-s alta.  Si el stie chestiile astea, le observa...a ajuns sa le cunoasca.  Dar vezi tu, daca nu-i una, e alta....chestii minore pe care, din pacate pana acum, nu am invatat sa trebuie gestionate in vreun fel anume. Sper sa reusim de acum inainte, de la noul start ce s-a dat azi.

-------------------------------------------

Annna, am trecut fugitiv cu privirea in randurile din mail...Sa stii ca franturi din mesaj am citit prima data, fix cand m-am inregistrat pe site...si stiu ca  e interesant.  Abia astept insa sa-l recitesc.  disperat  asa, in intregime.

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-01 01:04:09)

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#953 2009-10-01 00:57:09

Anne24
New member
Inregistrat: 2009-09-30

Tre sa ai rabdare... si nervi de otel,

ahhh ca dreptate ai avut ..azi l-am vazut si a fost sec..un ceau ,ceau ce mai faci un schimb de priviri de m-au facut sa  drool si cam atat  skitarg Doamne da-mi putere  rotfl

I miss how you would hold me close like you'd never let me go hjarta

#954 2009-10-01 00:58:56

annna
Hero member
Site

Roberta, l-am trimis puss
Anne, putere scumpa big_smile
Sunt, intr-adevar.... bestiali  drool
Eu ma duc la nani ca pe la 5 plec cu scropionul meu pana la Bucuresti cu niste treburi smile Ne mai auzim, fetelor. Pentru mine scorpionii sunt tot timpul un capitol deschis de discutii big_smile
Va pup, o noapte frumoasa sa aveti puss

Ultima oara a fost editat de annna (2009-10-01 01:00:21)

#955 2009-10-01 01:00:59

Anne24
New member

Noapte buna anna puss

Publicitate

loading...

#956 2009-10-01 01:02:18

annna
Hero member
Site

Noapte buna, Anne puss
Roberta, eu stiu ceva: Daca vrei, poti! Trebuie doar sa vrei wink
Si app, editezi, numai cand ai ceva de completat la ce ai spus, ca sa nu scrii mesaje unul dupa altu (e greu de citit si de urmarit asa). daca a mai postata cineva intre timp, scrii mesaj normal... fara probleme smile

Ultima oara a fost editat de annna (2009-10-01 01:04:09)

#957 2009-10-01 01:05:29

Roberta2000
Full member

Anne24 a scris:

ahhh ca dreptate ai avut ..azi l-am vazut si a fost sec..un ceau ,ceau ce mai faci un schimb de priviri de m-au facut sa  drool si cam atat  skitarg Doamne da-mi putere  rotfl

Anne24, dar si tu ai probleme cu al tau ?  nocry ca vad ca esti cam in aceeasi oala a celor afectate de ace scorpionicesti...Este?

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-01 10:55:40)

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#958 2009-10-01 01:06:35

Roberta2000
Full member

Noapte buna. Si merci pentru sfaturi tongue...Povestim! puss

#959 2009-10-01 01:08:25

Roberta2000
Full member

storstark

_______

Greu, Annne. Citind, mi-am adus aminte ca am mai recitit mesajul asta....Povestesti intr-adevar f frumos despre legatura asta a voastra ,dar cu toate astea mi-e greu sa -ti dau vreun sfat....Drept e ca-s tare interesanti.
Uite, i-am scris si eu un mesaj lui....pe tel...de o ora si ceva....apoi, ori o fi dormind, ori nu o fi vrut sa-mi raspunda. E o dilema cu care nu vreau sa ma consum prea tare....poate chiar dormea  supa Nu de alta, dar chiar ar fi avut ce sa raspunda, daca il vedea....sau...voia.

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-01 01:21:09)

#960 2009-10-01 10:26:01

Anne24
New member

Roberta2000 a scris:

Anne24 a scris:

Hello...Tot despre scorpioni vorbesti?big_smile happy

da  skitarg deci pur si simplu ma innebuneste ..am stari in care imi zic gata pun punct ..m-am saturat daca ma cauta ii spun ca nu..dar cum ma cauta cum nu mai rezist  supa

#961 2009-10-01 10:49:31

Roberta2000
Full member

grater  Oh lasa, nu esti singura in aceasta situatie...si eu acuma sunt atata de dezorientata inca nu stiu pe ce cale s-o apuc. Aseara, desi cam tarziu fiind, trimitandu-i mesaj nu am primit niciun raspuns...Bine, am lasat-o asa. Dimineata, am sperat ca totusi..totusi....Dar nimic.  Si i-am rescris eu, intrebandu-l oarecum daca tot intors e...?...si ca duc dorul momentelor noastre in care eram doar noi doi....singuri... Offfff....zau ca nu mi se pare normal...  pai doar am convenit ca mergem inainte si incercam sa...facem sa fie mai bine.  Dar acum, lipsa lui de atentie ma innebuneste. Acum ii e greu sa ma sune ca semn ca  a citit msj-ele...sa fie putin dragut....si.....mda....vezi sa nu propuna si-o intalnire   sad     Apoi chiar imi zic si eu s-o las moale, dar moale de tot.....si cand m-a suna, m-a suna....cand  a vrea/putea sa ma vada, va face-o...Oricum, numai ceva frumos si romantic nu mi se mai pare  supa .  Oare asa fac toti astia? sad intra in arsenalul lor de scheme si figuri incuiate...? sad

#962 2009-10-01 10:51:50

Roberta2000
Full member

Se pare ca  a si raspuns domnul...  zice ca nu e suparat si....daca pot vorbi, sa ma sune...

#963 2009-10-01 10:58:17

Roberta2000
Full member

Anne24, dar si tu ai probleme cu al tau ?   nocry  ca vad ca esti cam in aceeasi oala a celor afectate de ace scorpionicesti...Este?

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-01 10:58:42)

#964 2009-10-01 11:03:06

Roberta2000
Full member

uff!  am si povestit cu el...inainte.Totul in regula pare...am vb omeneste...ce-ai facut, ce-am facut....cum ni s-o oprit tel-ul...n-am vazut decat pe dimineata mesajul...  Eu relax...Toate-s roz, toate-s bune....   Ma va suna mai incolo....oki,astept un semn atunci...       Cred ca doar in stilul asta ar merge cu el....mai flexata....mai treaca-mearga....mai sa se dea el peste cap, eu sa stau in pozitie de stand-by.  Si....USOR cu sentimentele, cel mai IMPORTANT!!!!  Sfatul asta vi-l dau tuturor!

#965 2009-10-01 12:25:13

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Nu trebuie să vă g?ndiţi că dacă e scorpion, mama, e sigur nu ştiu cum. Dacă vreţi să o luaţi strict pe partea de zodii, mai contează şi ascendentul, pentru că una e să fii scorpion cu ascendent ?n scorpion, spre exemplu, sau ?n altă zodie care să ?i mai domolească; să aibă ascendentul ?n zodia voastră sau ascendenţii voştri să se potrivească etc.
Dar nu pierdeţi din vedere că ?n primul r?nd sunt bărbaţi şi trebuie trataţi ca atare, fie ei scorpioni sau gemeni smile Chiar dacă sunt toţi 4 scorpioni - Anna, Anne, Roberta, Alexa - nu ?nseamnă că toţi sunt scoşi din acelaşi tipar şi că ce face Anna cu iubitul ei sigur va merge şi la Alexa smile Adaptaţi-vă şi voi ?n funcţie de situaţia voastră personală, mai ales că nu-i ştiţi de 2 zile; dacă ştii că ?l enervează X lucru, nu-l mai face; dacă are nevoie de spaţiu, oferă-i-l etc.

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-01 12:25:39)

#966 2009-10-01 12:48:05

Roberta2000
Full member

LadyPink, perfect de acord cu tine...insa trebuie sa recunosti si tu ca sunt niste puncte comune extrem de puternice intre iubitii scorpioni ai fetelor, inclusiv al meu.  Si asta e partea intriganta!...Referitor la ascendent, e f adevarat ca zice multe despre caracterul respectivului, tocmai de asta am sa aflu si eu ora la care s-a nascut ( sper sa si-o stie visslar  ).

In rest, da....toti sunt BARBATI si tre' tratati ca atare. Teoria e asa de simpla ( mai citesti ici colo, mai auzi in stanga in dreapta... mai iti fixezi niste coordonate ) si proiectia personala evident ca devine una ....de vis. Dar cand ai sentimente care simti ca cresc, si tot cresc, si parca-si au zborul...parca uiti de tot  nustiu ...si ajungi sa actionezi la indemnul sufletului si al primului impuls.

Uitati ce simplu e....  pai barbatii se vor simti cu atat mai atrasi de tine cu cat nu o sa te simta mereu in coasta lor dance  ( sunteti de acord, nu? )
                                    vor simti acea nesiguranta benefica la urma urmelor nu atunci cand o sa-i tii la curent cu tot ceea ce faci ( la 14:oo programare la stomatolog, 16:00 merg la biblioteca, 16:00, ma intalnesc cu Ana.....etc ),ci dimpotriva...cand o sa mai omiti una....alta.... ca in fond si la urma urmelor si noi avem treburi, suntem prinse....si ne mai scapa sa-i zicem.
                                   o sa fie ei cu initiativa atunci cand o sa vada ca....aparent indiferenta...nu ai dat vreun semn in ultimele ceasuri.....
                                  o sa se aprinda mai tare cu cat o sa te tii mai tare pe pozitie ( adica....ex: azi facem amor....e superb....Woai, ce bine a fost...ce magnific!...iar a doua zi nu luam una doua telefonul sau ne inmuiem mai ceva ca o coca...si ne iau sentimentalismele...si alte cele.....). Adica....tre sa fii femeie adevarata cand e momentul, dar sa-ti revii cu picioarele pe pamant pe urma  happy ....la o siguranta de sine care, din cate am auzit, ii cam sensibilizeaza pe B astia....
                 Si ar mai fi multe astfel de principii de aplicat.....dar de aplicat intr-un mod natural, nu ca si cum am fi la ''examenul de indemanare''.

Ia mai aduceti si voi unele completari...sau ziceti-mi daca sunteti au ba de acord cu mine....... ( ar fi perfect daca am putea particulariza pe scorpioni mai mult....)  happydance

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-01 12:52:43)

#967 2009-10-01 13:03:18

skumpi
Vizitator

barbatii in general, si nu numai, si noi ca femei, cand avem un tip la picioarele noastre care ne da raportu din 5 in 5 minute, care ne suna seara inainte de culcare sa spuna noapte buna, care vine la geam cu un trandafir hm... nu prea prezinta interes pt e obtinut gratis` big_smile insa atunci cand un tip face pe inaccesibilu, "uita" sa sune un weekend ne vine sa ne urcam pe pereti ! si la ei e exact la fel smile cu cat o tipa e mai disperata dupa el cu atat are tendinta de a o respinge pt ca e gata cucerita, nu mai prezinta interes, nu mai trb sa se lupte pt ea, nu mai e nik palpitant si misteru s`a stins wink
si asta nu inseamna ca trb sa`ti calculezi fiecare miscare toata viata de`acum inainte ci mai degraba la inceput, pana`l prinzi in mrejele tale si e al tau diablo e un pic de munca si trb sa avem capu pe umeri sa stim ce vrem si cum urmeaza sa actionam...
Less is more wink

#968 2009-10-01 15:35:38

Roberta2000
Full member

Skumpi, yep...in alte cuvinte e  ceea ce am incercat si eu sa expun acolo...
Stiti ce  ma deruteaza pe mine?  ca unele surse spun ca trebuie sa-ti mai calculezi gesturile, cuvintele la momentul potrivit, manifestarile...ca trebuie sa inveti sa te comporti intr-un anumit fel uneori, sa mergi pe o tehnica fina a manipularii, atat vizavi de sexul opus (partenerul tau...cu atat mai mult la inceput), cat si vizavi de societate in general, iar alte "minti luminate'' sunt de parere ca trebuie sa fii tu insati, mereu....naturala....sa nu le calculezi si recalculezi......si testezi...bla bla. Pai care e alternativa pana la urma, doamnelor?....   Eu cunosc solutia potrivita caracterului si felului meu de-a fi si anume ca....mai tre' sa tii si pentru tine ce e de tinut, mai tre' sa stai si 'afara din careu' daca vrei sa-l ai.... In cazul meu....fiind o persoana atat impulsiva cat si dominatoare, indragostita pana peste urechi daca ajung sa pun sufletul acolo, la vreun destept, ar fi o prostie sa arat de la inceput TOT din casa.... Si-n cazul asta e clar ca am de lucru la atitudine.

LadyPink

, da...apreciez felul tau incisiv de a expune problema...Sa stii ca prin modul tau de abordare nu faci decat sa ma indarjesti mai tare....(  atat pe mine, cat, banuiesc, ca si pe alte prietene de-ale noastre de pe forum ).  Si desigur, e greu sa educi pe cineva, dar e si mai greu sa te autoeduci,  punish  lucru pe care incerc eu sa-l fac.  Nu cred ca duc lipsa de mici secrete, picanterii intr'ale relatiilor, dar clar ca la practica am niste goluri....si tocmai din cauza asta mai am de pierdut uneori.  Repet, e GREU, dar nu imposibil.Nu e atat cazul de smecherie nativa, cat de niste autocontrol si punerea in aplicare a lucrurilor benefice pentru propria persoana, in final.

#969 2009-10-01 17:17:44

skumpi
Vizitator

ideea e sa fim naturale in sensu ca sa nu pozam in ceva ce nu suntem dar in acelasi timp doar nu o sa scoti pe gura tot ce iti vine lol cum spunea azi parintele, avem 2 ochii, 2 urechi si o singura gura ... oare de ce ? wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.