|
Nu esti logat.
Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-51#951 2009-10-01 00:55:49Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
Citeste mesajul asta al tau de pe pagina si undeva in dreapta jos (a mesajului) ai butonul "Editeaza" Cu ajutorul caruia editezi mesajul respectiv, atasand ce mai ai de spus (deci nu mai scrii un alt mesaj, ci il completezi pe ala). M-am facut inteleasa? El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #952 2009-10-01 00:55:55
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XAnnna, poti sa-mi trimiti in prv primul tau post... sunt tare curioasa daca-l regasesc pe al meu, macar printre randuri. Si vreau sa aflu niste ponturi in ceea ce-i priveste. VAD cat sunt de APARTE, de caposi, de complicati...si asa mai departe......dar tre sa fie si ac de cojocul lor Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-01 01:04:09) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #953 2009-10-01 00:57:09
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XTre sa ai rabdare... si nervi de otel, I miss how you would hold me close like you'd never let me go Offline #954 2009-10-01 00:58:56Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XRoberta, l-am trimis Ultima oara a fost editat de annna (2009-10-01 01:00:21) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #955 2009-10-01 01:00:59
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XNoapte buna anna I miss how you would hold me close like you'd never let me go Offline Publicitateloading...
#956 2009-10-01 01:02:18Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XNoapte buna, Anne Ultima oara a fost editat de annna (2009-10-01 01:04:09) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #957 2009-10-01 01:05:29
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
_______________________ Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-01 10:55:40) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #958 2009-10-01 01:06:35
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XNoapte buna. Si merci pentru sfaturi ...Povestim! "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #959 2009-10-01 01:08:25
Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-01 01:21:09) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #960 2009-10-01 10:26:01
da deci pur si simplu ma innebuneste ..am stari in care imi zic gata pun punct ..m-am saturat daca ma cauta ii spun ca nu..dar cum ma cauta cum nu mai rezist I miss how you would hold me close like you'd never let me go Offline #961 2009-10-01 10:49:31
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XOh lasa, nu esti singura in aceasta situatie...si eu acuma sunt atata de dezorientata inca nu stiu pe ce cale s-o apuc. Aseara, desi cam tarziu fiind, trimitandu-i mesaj nu am primit niciun raspuns...Bine, am lasat-o asa. Dimineata, am sperat ca totusi..totusi....Dar nimic. Si i-am rescris eu, intrebandu-l oarecum daca tot intors e...?...si ca duc dorul momentelor noastre in care eram doar noi doi....singuri... Offfff....zau ca nu mi se pare normal... pai doar am convenit ca mergem inainte si incercam sa...facem sa fie mai bine. Dar acum, lipsa lui de atentie ma innebuneste. Acum ii e greu sa ma sune ca semn ca a citit msj-ele...sa fie putin dragut....si.....mda....vezi sa nu propuna si-o intalnire Apoi chiar imi zic si eu s-o las moale, dar moale de tot.....si cand m-a suna, m-a suna....cand a vrea/putea sa ma vada, va face-o...Oricum, numai ceva frumos si romantic nu mi se mai pare . Oare asa fac toti astia? intra in arsenalul lor de scheme si figuri incuiate...? "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #962 2009-10-01 10:51:50
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XSe pare ca a si raspuns domnul... zice ca nu e suparat si....daca pot vorbi, sa ma sune... "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #963 2009-10-01 10:58:17
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XAnne24, dar si tu ai probleme cu al tau ? ca vad ca esti cam in aceeasi oala a celor afectate de ace scorpionicesti...Este? Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-01 10:58:42) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #964 2009-10-01 11:03:06
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xuff! am si povestit cu el...inainte.Totul in regula pare...am vb omeneste...ce-ai facut, ce-am facut....cum ni s-o oprit tel-ul...n-am vazut decat pe dimineata mesajul... Eu relax...Toate-s roz, toate-s bune.... Ma va suna mai incolo....oki,astept un semn atunci... Cred ca doar in stilul asta ar merge cu el....mai flexata....mai treaca-mearga....mai sa se dea el peste cap, eu sa stau in pozitie de stand-by. Si....USOR cu sentimentele, cel mai IMPORTANT!!!! Sfatul asta vi-l dau tuturor! "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #965 2009-10-01 12:25:13Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XNu trebuie să vă g?ndiţi că dacă e scorpion, mama, e sigur nu ştiu cum. Dacă vreţi să o luaţi strict pe partea de zodii, mai contează şi ascendentul, pentru că una e să fii scorpion cu ascendent ?n scorpion, spre exemplu, sau ?n altă zodie care să ?i mai domolească; să aibă ascendentul ?n zodia voastră sau ascendenţii voştri să se potrivească etc. Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-01 12:25:39) Offline #966 2009-10-01 12:48:05
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XLadyPink, perfect de acord cu tine...insa trebuie sa recunosti si tu ca sunt niste puncte comune extrem de puternice intre iubitii scorpioni ai fetelor, inclusiv al meu. Si asta e partea intriganta!...Referitor la ascendent, e f adevarat ca zice multe despre caracterul respectivului, tocmai de asta am sa aflu si eu ora la care s-a nascut ( sper sa si-o stie ). Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-01 12:52:43) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #967 2009-10-01 13:03:18
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xbarbatii in general, si nu numai, si noi ca femei, cand avem un tip la picioarele noastre care ne da raportu din 5 in 5 minute, care ne suna seara inainte de culcare sa spuna noapte buna, care vine la geam cu un trandafir hm... nu prea prezinta interes pt e obtinut gratis` insa atunci cand un tip face pe inaccesibilu, "uita" sa sune un weekend ne vine sa ne urcam pe pereti ! si la ei e exact la fel cu cat o tipa e mai disperata dupa el cu atat are tendinta de a o respinge pt ca e gata cucerita, nu mai prezinta interes, nu mai trb sa se lupte pt ea, nu mai e nik palpitant si misteru s`a stins #968 2009-10-01 15:35:38
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XSkumpi, yep...in alte cuvinte e ceea ce am incercat si eu sa expun acolo...
, da...apreciez felul tau incisiv de a expune problema...Sa stii ca prin modul tau de abordare nu faci decat sa ma indarjesti mai tare....( atat pe mine, cat, banuiesc, ca si pe alte prietene de-ale noastre de pe forum ). Si desigur, e greu sa educi pe cineva, dar e si mai greu sa te autoeduci, lucru pe care incerc eu sa-l fac. Nu cred ca duc lipsa de mici secrete, picanterii intr'ale relatiilor, dar clar ca la practica am niste goluri....si tocmai din cauza asta mai am de pierdut uneori. Repet, e GREU, dar nu imposibil.Nu e atat cazul de smecherie nativa, cat de niste autocontrol si punerea in aplicare a lucrurilor benefice pentru propria persoana, in final. "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #969 2009-10-01 17:17:44
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xideea e sa fim naturale in sensu ca sa nu pozam in ceva ce nu suntem dar in acelasi timp doar nu o sa scoti pe gura tot ce iti vine cum spunea azi parintele, avem 2 ochii, 2 urechi si o singura gura ... oare de ce ? © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|