|
Nu esti logat.
Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-52#970 2009-10-01 17:31:22
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
ai perfecta dreptate nah ieri am fost si eu umpic nervoasa ca nu ne-am prea bagat in seama..azi mi-a trecut ..sunt culmea si eu ce momente am I miss how you would hold me close like you'd never let me go Offline #971 2009-10-01 17:43:11
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XAnne24, am dat si eu putin paginile topicului mai in urma si am ajuns intamplator la pagina24 unde ti-am citit povestea . Pff, dar greu trebuie sa-ti fie ....Important e ca te tii tare pe pozitii si... asa cum zicea si Lady, cu o rabdare de fier si nervi de otel clar o sa-l apropii de tine.... Din cate am citit cam incepe sa se prinda.... Oricum, e bine ca nu explodezi. Daca e sa fie cu tine, o sa fie pentru ceea ce esti si cum esti, comparativ cu altele.... Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-01 17:45:48) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #972 2009-10-01 17:45:57
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XRoberta, am citit si eu povestea ta si parerea mea e ca dupa nici o luna in relatia asta sunt prea multi nervi , bineinteles din partea lui ! Ai grija sa nu te aprinzi prea tare pt ca oricand se poate destrama totu si tu o sa ai ceva mai mult de suferit ; tzine`tzi sentimentele in frau pana il vezi si pe el mai implicat in relatia asta ! #973 2009-10-01 18:02:19
Stiu,Skumpi, , si-s de acord cu tine....prea multi nervi si prea din nimic. Dar tot continua atunci sa-mi zica :''asa-s eu, ce sa fac...mai capos...asa ma enervez eu, f repede''. Pai se enerveaza-enerveaza, dar nu pentru ca se enerveaza a adus in discutie aceeasi plictisitoare placa''nu merge'', ci pentru ca nu tine el asa cum as vrea eu. Ma suna, ma alea -alea....dar nu e cum vreau eu..nu inca. Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-01 18:03:48) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #974 2009-10-01 18:06:04
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XMai sa fie, dar ce buna consiliere psihogica iti ofera topicul/forumul asta.... ''Terapie in grup''...sau cum ii zice? "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline Publicitateloading...
#975 2009-10-01 18:10:35
sa sti ca e bun topicul asta macar ne intelegem una pe alta..ca eu sincer m-am saturat de faze gen ''lasa-l in pace..nu-i de tine..nu te merita '' de parca ar fi asa usor I miss how you would hold me close like you'd never let me go Offline #976 2009-10-01 18:12:38
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XVorba lui LadyPink...ca-s scorpioni, ca-s tauri, ca-s fecioare , toti sunt BARBATI...! BARBATI!!!! retineti!!!!! Si nu degeaba se zice , dar toti is facuti dupa acelasi calapod...o apa si-un pamant "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #977 2009-10-01 18:19:03
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xce-ati face in situatia asta....la prezenta situatie ma refer. I-ati da un mesaj simplu si natural ori ati astepta sa revina cu un tel...?( telefon care poate aparea la 9, 10, 11 seara/.... I miss how you would hold me close like you'd never let me go Offline #978 2009-10-01 18:23:08
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XApoi stii cum e...sunt constienta ca nici nesimtita si indiferenta total nu pot sa fiu...ditr-o data mai ales...brusc...ca apoi isi cam da seama ca in mod expres le fac.... II scriu eu imediat unul...in care nu am sa fac nicio referire la faptul ca nu am raspuns acum doua ore...si mai ales ca '''de ce?'''. Ceva de genu', fac pe proasta, ''ce faci, scumpy? '' Ceva simplu, fara conotatii sau impresii ca as avea nervi. Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-01 18:28:22) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #979 2009-10-01 18:47:01
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xvezi ce iese roberta... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #980 2009-10-01 19:35:51
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xroberta ati vorbit pana la urma ? I miss how you would hold me close like you'd never let me go Offline #981 2009-10-01 19:43:55
asa asa...terapie de grup #982 2009-10-01 19:57:12
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XBine , Skumpi, pana la 10-11 normal ca suna...dar nu era bine sa ma incapatanez chiar asa...las' , este vreme. Dar sa revin: da, am vorbit, bineinteles... Asa a fost frumos, sa raspund macar printr-un mesaj, daca tot i-am ratat telefonul...Si i-am scris unul cam in genul celui cum v-am zis. Am asteptat cuminte. Trec vreo....20-25 min..si ma suna...(eram in drum spre casa) Si amu-i amu . Eu f calma il salut, il intreb ce face...el bineinteles imi intoarce intrebarea...La care eu ''pai ia, ma duc acasa...'' (si ma opresc.. ). Ma intreaba la fel de frumos si de interesat ...de unde vin...Si-i raspund ca am avut ceva de lucru pe la serviciu... Nu stiu ce mai zicem noi acolo ca, la un mom-dat ma ia ''dar de mult ai trimis mesajul?'' ( ca sa vedeti...era curios sa afle cat timp trecuse de la sms-ul meu trimis...pana cand sa ma sune....). Eu, minimalizand subiectul, ii zic adevarul...de vreo 20 de min.... In sfarsit...cam asta e ideea....a fost o conversatie super!!!!...cateva minute, dar..super...pentru ca asa de implinita m-am simtit dupa ce am inchis. Eu acolo f degajata....nu i-am dat nici mai multe detalii decat trebuia.... nu l-am intrebat nici la cat ajunge in oras de la tara......L-am lasat oarecum pe el....sa conduca firul conversatiei.In fond, eu asta astept de acum...sa-l vad si pe el mai implicat. Oricum, am fost matura si gentila...ce mai Cred ca doar asa merge, ceva mai rezervata uneori....fara insa a parea suparata sau intoarsa pe dos de ceva lucru ( ca astea se simt...mai ales intre iubiti ). Am ramas ca ma suna cand ajunge acasa.... Ok ''vorbim''... Si atat. deci nu multe intrebari....nu-s curioasa de el pana-n ultimul fir de par (bine..mint putin ) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #984 2009-10-01 20:00:40
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XObserv ca secretul e sa te comporti in asa fel...ca si cum ar fi vorba de un tip care te mai bazaie, dar de care ti-e cam totuna.....mai pe scurt, nu esti indragostita. Pai nu degeaba cei de care mi-era totuna....ajungeau sa se indragosteasca nebuneste de mine.....si chiar sa-i am la degetul mic. Dar aia nu-mi trebuiau "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #985 2009-10-01 20:03:50
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XOricum, nu-i exclus de acum sa ma si testeze....sa-mi testeze reactiile si viteza de reactie....asa ca, 'pas lent' Faza proasta e ca stie cat de naravasa-s...si pun pariu ca , daca nu i s-a parut inca, cu siguranta o sa inceapa sa i se para putin straniu ca nu-s mai asa de...infocata, apucata, cu mii de texte si intrebari....si suparari si....ziceti-le cum vreti "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #986 2009-10-01 20:36:42
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XO sa fie bine zic eu :> I miss how you would hold me close like you'd never let me go Offline #987 2009-10-01 20:49:22Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XRoberta, eu ti-as fi zis sa mai astepti cu telefonul si cu mesajul. Acum e tardiv, dar na, pe viitor... chiar daca suna el si nu-i raspunzi din ce motive vrei tu, nu ii da imediat sms sa ii spui ceva, orice. Imediat insemnand si dupa o ora dupa ce te-a sunat el. Asta daca n-aveti ceva important de discutat si e doar casual talk. Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-07 15:24:08) Offline #988 2009-10-01 21:30:14
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xwow dar ati scris ceva de cand nu am mai intrat... Ultima oara a fost editat de pufu (2009-10-01 21:33:43) Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|