homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-64

#1198 2009-10-04 23:04:53

Roberta2000
Full member
De la: mine pentru tine
Inregistrat: 2009-08-25

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

Dap...Annna,  dar norocoasa esti mama!  Cu ce-ai ''pacatuit'' sa furi asa mintile intr-o noapte?big_smile

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#1199 2009-10-04 23:06:26

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

pai normal...ii place crustaceului sexul lol pai cum nu  chicot
Eu sunt bleah rau de tot, cand il vad asa...daca eu nu-l bag in seama, nici el n-o face. L-as baga eu si altundeva, dar mai intai tre` sa-l bag in seama  rotfl  doamne ce am

when the pomp lights up,you shoot.

#1200 2009-10-04 23:09:29

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Roberta, sa-ti fie de bine, ma bucur ca a iesit asa de bine. Sper doar sa nu se mai intample inca o data de-abia peste o luna, cu toate ca si partidele astea mai rare au incarcatura lor sexuala smile

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-07 15:12:06)

#1201 2009-10-04 23:12:20

alexa123
Hero member

visslar
gagici, ma pun in pat puss vise erotice va doresc  diablo  cu crustacei d`astia  rotfl2

Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-10-04 23:15:28)

#1202 2009-10-04 23:15:49

Roberta2000
Full member

oo da, LadyPink, si eu sper.  Inainte am vb cu el..era rupt saracu', asa cum sunt si eu.  Sper si eu sa nu mai fie nevoie sa treaca o luna pana sa se atinga iar de mine  chicot (glumesc). Deocamdata inca traiesc clipa, in sens metaforic...ma bucur c-a iesit bine.  Sper ca relatia sa evolueze inspre MAI bine...si tot mai bine.  Rabdare si tutun!... par

Mda, m-as pune la un antrenament si eu, desi asa ma doare spatele .

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-04 23:18:08)

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

Publicitate

loading...

#1203 2009-10-04 23:24:48

skumpi
Vizitator

peste cateva luni va vad pe toate cautandu`va iubiti in functie de zodie rotfl2

#1204 2009-10-04 23:30:16

skumpi
Vizitator

ah jess si daca dai peste un scorpion mototol ? rotfl2
nu trb sa dai neaparat peste un scorpion smile poate dai peste o fecioara care`ti da peste cap lumea mai rau decat o fac scorpionii fetelor rotfl2

#1205 2009-10-04 23:37:21

Roberta2000
Full member

Eu inca am emotii, va zic sincer...Zici ca-s in ''caruselul emotiilor'' cu asta (zic de al meu acum ). Vorba lui Jess, ca-ti trebuie inima tare. Pe cat pot fi de docili cand ii tintuiesti la pat, pe atat sunt de cruzi cand ii apuca..trilulilu.

Inima tare si...nervi de otel, as completa eu.  Bine, poate nu toti is asa de nervosi cum e al meu, dar... chicot  iti tre' stapanire de sine.

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-04 23:41:55)

#1206 2009-10-04 23:42:46

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Depinde peste ce specimene dai. O prietena a avut un fel de relatie-aventura cu un scorpion cu ascendent in scorpion. A fost haos rau de tot! Da' rau de tot!! Nu va doresc! smile

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-07 15:13:18)

#1207 2009-10-04 23:47:30

Roberta2000
Full member

Da, stiu  Lady..si eu sunt ffff curioasa de ora nasterii...L-am intrebat intr-o seara, la tel, in 2 peri asa....si-a zis ca nu si-o stie nustiu   I-am spus s-o intrebe pe maica-sa....Na, sa vedem.  O sa mai insist pe tema asta, chiar ma intereseaza....daca tot sunt intrata asa de acut in problema zodiacala.

Sa vedem , poate ma sperii mai tare decat sunt deja  rotfl2

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-04 23:52:51)

#1208 2009-10-05 02:19:26

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

Fetelor eu plec la bucuresti peste cateva ore... nu stiu cand reusesc sa va mai citesc sad

Cu scorpionul meu am stat toata seara de vorba, am ajuns la concluzia ca el nu e uman big_smile Mi-e drag, mi-e mai drag decat vreau sa recunosc... sad Nush ce dracu o sa fac acum ca plec iar el ramane aici, insa viata va avea grija si de mine, trebuie sa aiba!

Va pup, sa ma mai cititi din cand in cand pe blog si sa aveti grija de voi pusspuss

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#1209 2009-10-05 12:34:33

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

anna... nimic nu e intamplator... asa si cu plecarea ta de langa el smile
sunt sigura ca te asteapta ceva... sau cineva... sau poate chiar el
numai timpul o sa te lamureasca exact. puss

baby Dragos hjarta rugaciune

#1210 2009-10-05 19:11:05

alexa123
Hero member

subscriu, toate isi au rostul lor smile

#1211 2009-10-05 20:06:14

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

alexa123 a scris:

idem

aseara scorpionul meu a dormit la mine  patfierbinte ...iar eu am fost pe stop  grater dar tot nu am putut sa stam cuminti....wow ce a iesit....l-am innebunit (e putin spus)...ne-am provocat unul pe altul incat mai aveam putin si ne rupeam hainele de pe noi...si cu cat stiam ca nu putem face mai mult cu atat era mai excitant...simteam k iau foc....a fost belea ce sa mai....drept urmare si astazi inca mai ardeam de dorinta amandoi...si cum lucram impreuna ne mai provocam unul pe altul....doamne si cand vedeam atata dorinta in ochii lui parca ma topeam....acum mai avem de asteptat pana vineri dar va dati seama ce o sa iasa atunci dupa atatea zile in care ne vedem si ne provocam....doamne il iubesc si-l doresc la nebunie...pe zi ce trece mai mult... hjarta

annna te asteptam cu vesti  puss  kram

roberta ma bucur ca a iesit totul bine. bafta in continuare  puss

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#1212 2009-10-05 20:07:47

alexa123
Hero member

grater

#1213 2009-10-05 20:21:55

Roberta2000
Full member

pufu a scris:

alexa123 a scris:

idem

aseara scorpionul meu a dormit la mine  patfierbinte ...iar eu am fost pe stop  grater dar tot nu am putut sa stam cuminti....wow ce a iesit....l-am innebunit (e putin spus)...ne-am provocat unul pe altul incat mai aveam putin si ne rupeam hainele de pe noi...si cu cat stiam ca nu putem face mai mult cu atat era mai excitant...simteam k iau foc....a fost belea ce sa mai....drept urmare si astazi inca mai ardeam de dorinta amandoi...si cum lucram impreuna ne mai provocam unul pe altul....doamne si cand vedeam atata dorinta in ochii lui parca ma topeam....acum mai avem de asteptat pana vineri dar va dati seama ce o sa iasa atunci dupa atatea zile in care ne vedem si ne provocam....doamne il iubesc si-l doresc la nebunie...pe zi ce trece mai mult... hjarta

annna te asteptam cu vesti  puss  kram

roberta ma bucur ca a iesit totul bine. bafta in continuare  puss

Super, pufu...Tipic, de altfel  rodnar Da, a iesit totul bine, dar deja mi-e iar dor de el...Mi-e destul de ''nustiucum'' sa fiu tare....sa nu-l prea sun/sms-uiesc.  Dar nu o fac intentionat, habar nu am...parca astept sa vad el cum face. Bine, hai sa recunosc...azi a fost el cel care a spart gheata, in pauza, la amiaza...Uh, cand am vazut ca ma suna fara sa fi zis eu nimic inainte.... tongue Stiam ca azi nu are sa putem sa ne vedem, zicea ca ne auzim mai incolo...dar de atunci nimic.Stiu ca i se pare ciudat ca de vreo 5 zile imediat eu nu mai fac vreun pas... (cu atat mai mult cu cat a fost superrrrrrr ieri!)...dar na....parca astept mai mult de la el...Stiu ca nu e bine cum procedez nici eu, ar trebui sa gasesc un echilibru...sa-l caut si eu cand simt nevoia. Probabil el leaga lucrurile astea si de aceea nu se grabeste s-o faca nici el mai des decat o fac eu.  Habar n-am  sad Pai da' mi-e dor de el!  Zici ca nu mai stiu cum sa ma comport ca sa fie bine, natural si sa-l si simt aproape.

#1214 2009-10-05 20:38:14

pufu
Sr. member

Roberta2000 a scris:

[
Super, pufu...Tipic, de altfel  rodnar Da, a iesit totul bine, dar deja mi-e iar dor de el...Mi-e destul de ''nustiucum'' sa fiu tare....sa nu-l prea sun/sms-uiesc.  Dar nu o fac intentionat, habar nu am...parca astept sa vad el cum face. Bine, hai sa recunosc...azi a fost el cel care a spart gheata, in pauza, la amiaza...Uh, cand am vazut ca ma suna fara sa fi zis eu nimic inainte.... tongue Stiam ca azi nu are sa putem sa ne vedem, zicea ca ne auzim mai incolo...dar de atunci nimic.Stiu ca i se pare ciudat ca de vreo 5 zile imediat eu nu mai fac vreun pas... (cu atat mai mult cu cat a fost superrrrrrr ieri!)...dar na....parca astept mai mult de la el...Stiu ca nu e bine cum procedez nici eu, ar trebui sa gasesc un echilibru...sa-l caut si eu cand simt nevoia. Probabil el leaga lucrurile astea si de aceea nu se grabeste s-o faca nici el mai des decat o fac eu.  Habar n-am  sad Pai da' mi-e dor de el!  Zici ca nu mai stiu cum sa ma comport ca sa fie bine, natural si sa-l si simt aproape.

de ce nu faci tu ce simti mai bine? nu zic sa exagerezi cu telefoane si astea...dar nu te mai abtine mereu...
poate am fost eu mai norocoasa si am gasit un baiat asa cum sunt eu....adica nu se abtine sa-mi spuna te iubesc de mai multe ori pe zi...imi zice unde se duce si cu cine pentru ca vrea...ma alinta, imi cere pararea in orice, nu-l deranjeaza ca-l sun de mai multe ori pe zi (poate pentru ca nu o fac sa-l controlez ci doar sa mai vb cu el, sa-i spun k imi lipseste...sau ii mai dau cate un mesaj provocator cand stiu k e plecat pe teren si are mult de lucru...ca sa-l mai inveselesc...).

niciodata nu am stat sa ma gandesc daca sa-l sun sau nu....niciodata nu mi-am impus chestii de genu....am noroc stiu....pentru ca suntem pe aceeasi lungime de unda , avem aceleasi principii si asteptam acelasi lucru unul de la altul...si in plus nu e nevoie sa-l potolesc pentru ca deja este barbat de casa big_smile e barbatul meu si numai al meu si ii multumesc lui Dumnezeu k mi l-a dat

#1215 2009-10-05 21:03:22

Roberta2000
Full member

pufu a scris:

Roberta2000 a scris:

[

de ce nu faci tu ce simti mai bine? nu zic sa exagerezi cu telefoane si astea...dar nu te mai abtine mereu...
poate am fost eu mai norocoasa si am gasit un baiat asa cum sunt eu....adica nu se abtine sa-mi spuna te iubesc de mai multe ori pe zi...imi zice unde se duce si cu cine pentru ca vrea...ma alinta, imi cere pararea in orice, nu-l deranjeaza ca-l sun de mai multe ori pe zi (poate pentru ca nu o fac sa-l controlez ci doar sa mai vb cu el, sa-i spun k imi lipseste...sau ii mai dau cate un mesaj provocator cand stiu k e plecat pe teren si are mult de lucru...ca sa-l mai inveselesc...).

niciodata nu am stat sa ma gandesc daca sa-l sun sau nu....niciodata nu mi-am impus chestii de genu....am noroc stiu....pentru ca suntem pe aceeasi lungime de unda , avem aceleasi principii si asteptam acelasi lucru unul de la altul...si in plus nu e nevoie sa-l potolesc pentru ca deja este barbat de casa big_smile e barbatul meu si numai al meu si ii multumesc lui Dumnezeu k mi l-a dat

Stiu, frumos...bravo tie!!!! Ma bucur, chiar ma bucur!  Ca sa fiu sincera, nici scorpionul meu nu mi-a reprosat O DATA, dar niciodata ca de ce -l sun...sau de ce-l sun atata...ori sa nu-l mai sun. Niciodata! Si de fiecare data daca se intampla in clipa aia efectiv sa nu poata raspunde, ma resuna el dupa cateva minute. Dar nu stiu de ce vreau sa fac acum pe grozava, chiar nu stiu, nici chiar eu nu ma inteleg.   De ce am senzatia asta ca DACA el nu ma suna precum as vrea, nu tine la mine ???  Oare de ce?  Poate ar trebui sa nu le mai iau in felul asta, sa nu le mai gandesc chiar asa de extremist si...sa fac cum simt...sa-l sun, daca simt nevoia...sa-i trimit mesaj, daca simt nevoia....sa alea alea...Si cred ca mi-as da eu seama din asta daca intr-adevar ii face placere sau nu.   Hmmm......  Cum sa fac? sad  Zici ca schimbarea asta pe care am incercat putin sa mi-o impun, ma cam tine intre ciocan si nicovala.  Gandesc bine sau ba?  sad  nustiu

#1216 2009-10-05 21:25:51

pufu
Sr. member

Din cate am observat eu barbatii nu prea se omoara cu telefoanele...adik nu ne suna la fel de des cum ii sunam noi...dar asta nu inseamna ca ii deranjeaza k noi ii sunam mai mult...asat atat timp cat nu exageram...iuby de exemplu nu ma suna asa des...dar daca se intampla sa il sun eu mai rar decat obisnuiam ma suna el sau imi trimite mesaj si ma intreaba daca l-am uitat  lol 

eu cred k atat timp cat ii spui k iti e dor de el...sau ceva de genul....fara sa il iei la intrebari si fara sa-i reprosezi ceva nu are cum sa nu aprecieze k l-ai cautat...sau si mai si e cand ii tirmiti mesaje mai intime....

stiu si eu cum e sa-ti faci idei aiurea....am patit-o si eu la capitolul gelozie...si inca nu m-am vindecat...wow si e teribil de greu...aici singura solutie e sa am incredere....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.