homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-66

#1236 2009-10-06 22:29:59

Roberta2000
Full member
De la: mine pentru tine
Inregistrat: 2009-08-25

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

grater    A mai aparut ceva, in plus de asta...tot legat de site.  Am crezut ca iau foc cand am vazut.   Cum sa zic... Pufu, tu acuma stii ca ti-am scris ce si cum, adica cum a fost aseara. Dar am vb acuma seara, pe la 8....iar cand am ajuns acasa nu m-am putut abtine sa nu accesez iar site-ul.  Si fiind conceput site-ul ala asa cum e (poti trimite stick-ere si cadouri si...tot felul de tampenii persoanelor simpatizare )  vad ca , cam cu vreo 30 de min inainte sa ma sune, trimisese un mesaj din ala, public, pe site...un compliment mai bine zis, ca e f draguta, pupici dulci....si era un cadouas din ala....semnificativ , un giltter cum ar veni. Si normal ca-s geloasa si-mi vine sa plang.  Am senzatia ca parca-si cauta o alta...nu stiu ce face...  si ma tin asa de tare sa nu cumva sa ma dau de gol, sa-i fac vreo  faza.    Si oricum,  fata nici nu era o frumusete.....dar daca tot ii comentasera o gramada de masculi, s-a bagat hop si el....   Par infantila deja, stiu....dar  ......... grater

Si daca chiar si-ar cauta?  chiar si stiind ca are prietena nebunul,   cum as reusi sa aflu? eventual prin cate un telefon din asta inopinat seara...in care ma arat cat pot eu de dulce...

Si inca ceva, cand am vb azi la tel...i-am zis ca am sa ies in seara asta  ca  am o aniversare intre colegi (adica un tip isi aniverseaza....)....dar nicio reactie negativa n-a avut...Atata ca mi-a zis sa ''nu ma-mbat''...(si era in gluma asta, ca stie ca nu consum eu atata alcool.... ).  Macar sa dea un telefon acum....sa-l intereseze....ceva-ceva...Poate o va face, nu stiu.  Cert e ca mi-e naspa..naspa rau.

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-06 22:33:30)

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#1237 2009-10-06 22:46:28

Roberta2000
Full member

Jessica_M a scris:

Roberta, nu pune la suflet asta. Consideră că aveţi o relaţie ?n care at?t tu c?t şi el sunteţi liberi. El nu ?ţi aparţine, tu la fel...de ce să te stresezi aiurea? De ce ţi-e frică de-aia nu scapi!

Da, stiu...asa-i. Pe de-o parte mi se pare...firesc, na..e  BARBAT, si cu asta am zis tot...dar pe de alta parte ma afecteaza sa vad ca are intaietate netul....sa trimita ''complimente'' uneia....iar pe urma sa ma sune sa-mi auda si mie vocea. E un exemplu doar, care mi se pare ca azi s-a concretizat.  Si se pare ca tot geloasa sunt, atata ca....o iau mai realist si-mi trece...si nici nu ma arat lui.  sad

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#1238 2009-10-06 22:48:49

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

Roberta2000 a scris:

grater    A mai aparut ceva, in plus de asta...tot legat de site.  Am crezut ca iau foc cand am vazut.   Cum sa zic... Pufu, tu acuma stii ca ti-am scris ce si cum, adica cum a fost aseara. Dar am vb acuma seara, pe la 8....iar cand am ajuns acasa nu m-am putut abtine sa nu accesez iar site-ul.  Si fiind conceput site-ul ala asa cum e (poti trimite stick-ere si cadouri si...tot felul de tampenii persoanelor simpatizare )  vad ca , cam cu vreo 30 de min inainte sa ma sune, trimisese un mesaj din ala, public, pe site...un compliment mai bine zis, ca e f draguta, pupici dulci....si era un cadouas din ala....semnificativ , un giltter cum ar veni. Si normal ca-s geloasa si-mi vine sa plang.  Am senzatia ca parca-si cauta o alta...nu stiu ce face...  si ma tin asa de tare sa nu cumva sa ma dau de gol, sa-i fac vreo  faza.    Si oricum,  fata nici nu era o frumusete.....dar daca tot ii comentasera o gramada de masculi, s-a bagat hop si el....   Par infantila deja, stiu....dar  ......... grater

Si daca chiar si-ar cauta?  chiar si stiind ca are prietena nebunul,   cum as reusi sa aflu? eventual prin cate un telefon din asta inopinat seara...in care ma arat cat pot eu de dulce...

Si inca ceva, cand am vb azi la tel...i-am zis ca am sa ies in seara asta  ca  am o aniversare intre colegi (adica un tip isi aniverseaza....)....dar nicio reactie negativa n-a avut...Atata ca mi-a zis sa ''nu ma-mbat''...(si era in gluma asta, ca stie ca nu consum eu atata alcool.... ).  Macar sa dea un telefon acum....sa-l intereseze....ceva-ceva...Poate o va face, nu stiu.  Cert e ca mi-e naspa..naspa rau.

te inteleg ca esti suparata...nu esti infantila....nici eu nu suport chestii de genul cu trimis astfel de comentarii altor tipe pe net...nu pot sa-i inteleg de ce o fac...exista clar 2 variante...sa se amuze, sa se bage si ei in seama...sau mai grav sa-si caute pe cineva...aici noi nu cred k ne putem da seama pentru ca nu il cunoastem pe iubitul tau....

e de apreciat ca rezisti sa stai si sa gandesti la rece....eu la cat de vulcanica sunt ii ziceam vreo 2 imediat ca nu pot sa ma abtin....si la cat de geloasa sunt eu din fire nu stiu daca sfaturile mele la capitolul asta sunt prea bune sad

fetelor eu ma bag la somn pt k ma simt foarte rau...sunt deochiata in asa hal de nush ce sa mai fac...mi-a zis iuby tatal nostru in cateva serii...si a plans...mama la fel...si tot nu trece  grater si nu prea e bine sa dormi deochiat dar nu am ce face...simt ca-mi crapa capul de durere si mi-e greata...asa k mai bine ma bag in pat...

va pup noapte buna  puss  kram

Ultima oara a fost editat de pufu (2009-10-06 22:54:32)

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#1239 2009-10-06 22:56:20

Roberta2000
Full member

Pufu, n-are sens sa explodez (NU in fata lui, cel putin).N-are sens, chiar n-are sens. De ce? Pentru ca placa asta mi-o stie prea bine, stie cat sunt de geloasa, posesiva, impulsiva.Doi la mana, n-as rezolva nimic, e clar...( cu ce satisfactie m-as alege?).Trei la mana, ma cunosc , iar daca ar fi sa ma dau de gol , as suferi mai rau pe urma...(as plange ca o isterica iar senzatiile s-ar acutiza). Iar argumentele ar putea continua. Si chiar nu vreau sa ma arat geloasa pe faze de astea ....una doua ar realiza ca eu il verific , ca stau in coasta lui....oricum, ar veni cu contra-argumente, ar nega....si imediat s-ar pune de-o cearta.

Hmm....acolo imi place cum ai punctat, ai mare mare dreptate. E chiar o varianta viabila...(mda...sa se amuze, sa se bage in seama...''respectul fata de turma masculilor''...)..mi se pare penibil in cazul asta sa fii barbat.  Habar nu am.  Stiu doar ca si el detine un simt al ironiei mai altfel, deci....tot ce-i posibil sa se fi plictisit....sa se fi holbat la muierusca aia....si pe urma sa-i fi venit inspiratia de pe urma.   Uh....  cica -i ''tare draguta...Pupici dulci''  grater  grater  grater Oare de ce  a trebuit sa vad??

Noapte buna, Pufu!  Offff..ce  necazuri ai si tu  sad Iti dorim toate sa-ti revii pe dimineata!  pove' maine!  somnic dulce!

Jess, oricum ce sa-l caut? ca doar  m-a luat gura pe dinainte sa -i zic ca-s la ''chef''...Habar nu am ce m-a apucat. Si-apoi eu is la chef, eu sa-l si caut?       s-o vada el pe asta.Pe maine ma calmez si eu....oricum.

Si mda, un comentariu nu e nu stiu ce......dar sper sa nu treaca la next level....Acuma prea departe gandesc si eu  supa  supa

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-06 22:59:12)

#1240 2009-10-06 23:01:35

pufu
Sr. member

Roberta2000 a scris:

Pufu, n-are sens sa explodez (NU in fata lui, cel putin).N-are sens, chiar n-are sens. De ce? Pentru ca placa asta mi-o stie prea bine, stie cat sunt de geloasa, posesiva, impulsiva.Doi la mana, n-as rezolva nimic, e clar...( cu ce satisfactie m-as alege?).Trei la mana, ma cunosc , iar daca ar fi sa ma dau de gol , as suferi mai rau pe urma...(as plange ca o isterica iar senzatiile s-ar acutiza). Iar argumentele ar putea continua. Si chiar nu vreau sa ma arat geloasa pe faze de astea ....una doua ar realiza ca eu il verific , ca stau in coasta lui....oricum, ar veni cu contra-argumente, ar nega....si imediat s-ar pune de-o cearta.

Hmm....acolo imi place cum ai punctat, ai mare mare dreptate. E chiar o varianta viabila...(mda...sa se amuze, sa se bage in seama...''respectul fata de turma masculilor''...)..mi se pare penibil in cazul asta sa fii barbat.  Habar nu am.  Stiu doar ca si el detine un simt al ironiei mai altfel, deci....tot ce-i posibil sa se fi plictisit....sa se fi holbat la muierusca aia....si pe urma sa-i fi venit inspiratia de pe urma.   Uh....  cica -i ''tare draguta...Pupici dulci''  grater  grater  grater Oare de ce  a trebuit sa vad??

pentru ca tu singurica ai cercetat....mai bine stai tu cumintica....nu te mai uiti pe nici un site si o sa vezi ca e mult mai usor...tot tie iti faci rau daca stai si te gandesti numai la asta...crede-ma k am facut si eu asa candva si tare rau era..
mai bine ai incredere in el....si cel mai important arata-i asta si nu te mai complica facand pe detectivul...
are dreptate jessica mai bine vorbiti maine...pana atunci te mai linistesti.
pup ai grija de tine

Publicitate

loading...

#1241 2009-10-06 23:04:31

Roberta2000
Full member

Jessica_M a scris:

Probabil ?ţi aplică un test acum ca să vadă dacă mai eşti sau nu geloasă. Eu m?ine aş discuta cu el. I-aş spune că am văzut şi aş r?de ?mpreună cu el.

Habar n-am...Efectiv habar n-am..test sau nu. Nici nu am invocat ideea site-ului....desi stie el cat pot fi de versata in d'astea:deci daca ma intereseaza ceva,atata sap pana aflu. Asa ca....se poate sa se fi si gandit la probabilitatea  de a-l verifica si....de a si vedea.   sad Uffa, nu stiu. Ce-i drept e ca....de o sapt imediat is f draguta cand vorbim...nicio aluzie cu trimitere la gelozie sau asa....mai uit sa-l sun, ba nu mai aud telefonul.....nu ma agit....si-n plus de asta mai ies si in oras seara... Adica, f fair-play, prea altfel asa....dintr-o data.  Dar de-ar stii el ca eu acum.....  disperat]

Da Pufu....tare usor rotfl2 Dar cand te mananca degetele....doar putin, doar acuma....doar de data asta, ultima data (iti promiti)...sa-i mai dai o investigatie.....Ohh...

Pai normal ca maine o sa vorbim....eu am sa-i zic cat de bine m-am simtit 'azi- noapte''... chicot ....si cam atat.Inca rezist sa tac....ca nu stiu daca pe urma o sa ma pot opri fara sa incep sa  tzes o intreaga intriga, un scenariu intreg de film

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-06 23:20:28)

#1242 2009-10-07 20:28:29

Anne24
New member
Inregistrat: 2009-09-30

hello ce mai faceti? puss nimic nou? ca la mine nu ..    skitarg

I miss how you would hold me close like you'd never let me go hjarta

#1243 2009-10-07 21:24:47

pufu
Sr. member

Eu vreau sa vina mai repede vineri k nu mai pot...fierb...De  2 sapt nu am mai facut nimic si noi...adica nu pana la capat...Si de duminica in fiecare zi ne provocam unul pe altul rau de tot....ne mangaiem, ne  sarutam, ne spunem de toate....si tinand cont ca lucram si impreuna e si mai greu....e suficient sa-mi arunce o privirea d-aia de-a lui si ma omoara...cred k or sa iasa scantei vineri  happy abia astept

#1244 2009-10-07 22:48:30

Roberta2000
Full member

HELLO ANNE24...Pai cam nimic nou nici pe la mine...

#1245 2009-10-07 23:03:59

Roberta2000
Full member

Jessica_M a scris:

De ce Roberta?

De ce, ''ce'', Jess? tongue  nu-s mari noutati, comparativ cu ieri.. Ma  hjarta doar, ma  hjarta  pe zi ce trece...azi un pic  rodnar , maine un pic.....e  bine, chiar daca  nu ne-am mai vazut de duminica si doar pove' la tel..cat sa stim unul de altul.Acum sper sa mai scape si el de munca, ca deja....  m-am saturat ca de la job sa tot mearga la lucru, la tara....   Partea buna, chiar nu am mai avut divergente..niciuna....e deja o sapt si ceva.   Ey....mi-e drag, e relativ bine....doar ca mi-e dor de el...zilnic mi-e dor de el  hjarta

Tu, Jess? ce ai sa ne impartasesti?big_smile

Fetelor, cam slaba activitate aici pe topicul asta....in ultima perioada.Unde sunteti??

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-07 23:05:21)

#1246 2009-10-07 23:33:29

Roberta2000
Full member

Jessica_M a scris:

?n locul tău i-aş da un sms, i-aş spune chestii perverse.
Eu nu am ce să vă povestesc. Nu ?mi merge bine...totul se duce de r?pă.

Tuuuuuh, dar ce  e?? sad  Cand nu e una,  e alta? sad scuipa tot...

#1247 2009-10-07 23:34:32

Roberta2000
Full member

Roberta2000 a scris:

Jessica_M a scris:

?n locul tău i-aş da un sms, i-aş spune chestii perverse.
Eu nu am ce să vă povestesc. Nu ?mi merge bine...totul se duce de r?pă.

Tuuuuuh, dar ce  e?? sad  Cand nu e una,  e alta? sad scuipa tot...

Nu tre sa-i scriu sms,  ca e acasa...vb pe mess...si oricum, e si frate-sau lg el..deci chiar nu ne putem exprima precum am vrea... big_smile(adica el)

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-07 23:34:51)

#1248 2009-10-07 23:47:26

Roberta2000
Full member

Jessica_M a scris:

Atunci ?i dai mail şi ?i spui că ?l citească atunci c?nd este singur.
Pur şi simplu s-a răcit relaţia.

Of, la naiba!...Dupa cat timp?cate luni?   oricum, constatarea ta nu e de acum...clar.

A iesit acum si al meu...A zis sa nu ma supy, dar e cu frate-sau si inca un prieten ....si  fac aia misto...se tot uita la ce scrie  big_smile  tongue

Jess, nu vrei sa pove?sa te descarci..Poate e doar o etapa si asta....un blocaj cum apare in destule alte relatii.... sad

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-08 00:01:57)

#1249 2009-10-08 15:23:43

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Roberta, ce-ai facut cu site-ul pana la urma? Ai vb cu el?

#1250 2009-10-08 15:31:42

skumpi
Vizitator

Jess dar el stie tot ce simti tu ? adica ca nu mai esti fericita in relatia asta ???

#1251 2009-10-08 15:34:37

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

jessica,voi doi aveati probleme deja de anul trecut,nu?scuze de off

#1252 2009-10-08 18:26:05

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

hey gacici  kram  ce e pe la voi pe aici?

when the pomp lights up,you shoot.

#1253 2009-10-08 19:31:36

Roberta2000
Full member

Nu ma mai intrebati, fetelor!   Nu cred ca de azi el va mai avea loc in inima mea cum a inceput sa aiba ...    Tocmai m-a ''lovit''...un moment, o revelatie, o izbucnire interioara ...iar acum...gata grater . Nu vreau sa ma plang...tot ce stiu e ca nu  mai vreau sa-i raspund la telefon, nu mai vreau sa fiu 'singura' in relatia asta, nu mai vreau sa -l consider in viata mea, nu mai vreau nimic cu si langa el.   Si asta nu pentru ca azi mi-ar fi facut ceva grav, ci pentru ca sufar eu.  Si ma doare prea tare incat nu-mi pot permite luxul ala de-a ajunge o 'sado-maso' ...sa stau sa lupt pentru iubirea unui barbat (si cat timp?? ) iar in final tot eu sa am de tras greul.  Hmm....dar cred ca gestul lui spune totul.  Eu tot ce fac acum e sa ma conving ca nu mai vreau sa fiu cu el...vreau s-o las asa, moarta...nu mai vreau nici sa-l aud, nu vreau sa mai povestesc cu el ca sa-i zic un ''n-are rost asa....'';  as suferi mai rau decat o fac deja.  Iar asta ar atrage dupa sine o intreaga discutie..de unde el si-ar extrage doar reprosurile si chestiile negative.

LadyPink...sa-ti raspund tie acum. Ce sa fac cu site-ul ala? stii ce am facut? am trecut PESTE, cum orice femeie  care tine la un barbat ar fi facut-o!  am vrut sa-mi dovedesc ca pot fi si altfel, ca pot sa trec pest fleacuri ( daca asta il putem numi asa)....iar a doua zi, cand am vb la tel, l-am intampinat cu o voce calda de iubita intelegatoare. Si am incercat (numai Domnul stie cat de greu mi-a fost avand in vedere firea mea mai vulcanica) sa sterg  episodul, momentul...gestul lui, in fond.

A fost bine....sau poate doar simulam ca e bine intre noi.  Am mai vb de atunci la tel...(atat cat am vorbit...2ori/zi...cand ma suna el) , eram multumita ca pot sa fiu si inteleapta si matura....nu l-am fortat sa-l iau tare  cu toate ca de vazut nu ne-am mai vazut de duminica....  Si mi-e(ra)  dor...dor sa ma vad cu el, suntem iubiti, in fond si la urma urmelor.   Aseara cand am vb cu el mi-a zis ca spera SI EL sa apucam sa ne mai vedem macar 1 data pana duminica. (nu de alta, dar in caz contrar am fi facut 1 sapt in care nu ne-am vazut ochii absolut deloc...)...

Pe site-ul cu pricina am mai intrat si ieri...recunosc.....  am inceput sa zambesc de una singura gandind ''pai na..niste comentarii nevinovate...e barbat...bbla bla..Doamne Fereste de mai rau...!''.  M-am linistit...am vrut sa ma linistesc...

Revenind la ziua de azi....cand ne-am auzit o singura data, cand am glumit cu el la tel...am fost tandra, dulce si provocatoare (''Hmm...scumpy!'').  Doar cat i-am zis programul meu de dupa-masa......( si ca ff probabil pe la 18, 18:30 sa scap...desi nu era ff sigur , dar na....)  iar el a zis ca are si el vreo 2 ore(16-18)  la Masterat.  Am zambit.  Dar nu am sarit in sus  sa-l iau ''dar asa-i ca  ne vedem atunci, pe urma?  si ca vii dupa mine sa ma iei ?...''.Am tacut....m-am gandit ca va fi cumva. Mai ales daca amandoi vom fi liberi in jur de 18. (eu de la serviciu, el de la master). Abia am asteptat dupa-masa , fetelor.....speranta aia ca azi chiar reusim sa ne vedem putin, macar ma conduce pana acasa, macar....
   Ora 18:00....hmm..ma uit la telefon...Nimic de la el.Ma gandesc  oare n-o fi iesit?  Astept...In fine....''Dar daca el asteapta sa-i dau un semn?''', asa mi-am zis.  Deci nu m-am rabdat si i-am trimis un sms scurt....ca ce face?  si ca eu sunt gata.  (fara sa -l oblig sa se ofere sa vina dupa mine....).  Astept sa sune, va dati seama.  Nimic.  Era  18:30 cand ma hotarasc (asa mi-a venit.....asta simteam ca vreau sa fac.. ) sa intru pe site... (simteam ca am sa mor daca am sa vad ca figurase ca si activ in ultima ora, ultima jumate de ora.....etc).  Exact asa era...... pe site am aflat ca in ultima ora a fost online, activ.( era destul cat sa intre sa-si verifice ....erau destule 3 min....).Si eu trimisesem sms....si asteptam ca proasta ....si aveam ganduri ca poate telefonul nu e langa el, sau poate nu a iesit inca....sau poate e ocupat...Nici vorba...Cu siguranta nu voia sa ma sune atunci ptr ca banuia ca nu avea scuza ca sa nu vina dupa mine.  Noroc ca-s la serviciu si nu pot reactiona precum as vrea...dar.....Of, nici n-am cuvinte.  Ma doare...ma simt dezamagita....ca si cum mi s-ar confirma mai in adancime ca....el nu-mi impartaseste sentimentele...ca el nu arde de nerabdare sa ma vada...ca el....asa mai departe.    Si m-a sunat acum, de 10 min (adica la 1 ora dupa....)  cand...era clar ca am ajuns acasa...cand era prea clar ca o data venita acasa, obosita, cine o sa mai iasa?...   M-a sunat de 2 ori, consecutiv....nu i-am raspuns.  Nu am putut. Prefer sa stau asa. Prefer sa-l las liber fara sa-l anunt de absolut nimic. In niciun caz n-am vreo putere sa sar....sa urlu..sa-i reprosez....Pentru ce?

Scuzati....uitati, am uitat de mine cu scrisul asta....dar trebuia sa ma descarc. Ma duc si eu acasa acum  , voi mai medita pe drum. Oricum, in  ceea ce ma priveste, relatia asta nu are niciun viitor, nici un ''maine'' macar.        Iar el?  oare ce gandeste acum?  cu siguranta ca n-am auzit telefonul atunci, dar ca voi reveni eu cu un apel.  Si cand va vedea ca n-o fac, cu siguranta va fi fericit in sinea lui...

.......sad sad sad

eu n-am cuvinte deocamdata....si nici nu vreau sa ma gandesc la nimic, doar ca ii redau libertatea, asa....neoficial...

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-08 19:33:01)

#1254 2009-10-08 20:30:14

Roberta2000
Full member

Am ajuns si eu acasa. M-a mai sunat inca o data de atunci. Cred ca e ptr prima data cand ma suna asa insistent... M-am mai linistit, curios. Nu e nicaieri pe net. Nu stiu ce sa fac...sunt foarte confuza, dar ma doare la maxim lipsa lui de interes (eu asa o vad, o lipsa de interes ..) fata de mine. La tel poate sa fie ok, cand ne vedem iar e ok...facem dragoste la modul ala , ca tot sa zici ''ahhhh!'',  dar atunci noi de ce nu ne-am mai vazut de duminica?(oricat ar fi fost de ocupat....ca si eu sunt, dar..)   In sfarsit, ce ma doare mai tare e gestul de acuma seara.....asta ma tine tare in a nu-l cauta. Off...Nici n-as fi crezut ca nu va dori sa ma vada azi cat mai repede...Tocmai azi cand erau ff bine potrivite treburile....el liber....eu gata sa merg acasa sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.