homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-68

#1274 2009-10-09 14:55:22

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

Jessica_M a scris:

Singură nu o să reuşeşti. De aceea ţi-am spus să ?ţi cauţi pe cineva.

am mai trecut o data peste o rel adevarat k nu au fost intimitati si cam dupa 2 ani a mai putut iubit grater

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#1275 2009-10-09 15:05:11

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

bella-yzaura a scris:

exact asta i-am zis, ca nu am fost si este adevarat, dar ca nu ii garantez k nu o sa fiu...si mi-a zis k daca fac asta nu ma va ierta niciodata(avand in vedere k a fost singurul barbat din viatza mea)....
imi doresc sa fac lucrul asta si sa am pe altcineva, dar mi-e coleg ink si il vad mereu si nu pot sa fiu cu alotcineva at tp cat ma gandesc la el...k nu mi-ar face bine nici mie si nici persoanei care ar fi langa mine...trebuie sa imi re vin singura...

El chiar crede ce spune??  va Cum adica nu te iarta daca vei fi cu altcineva? NU INTELEG!  yikes El are o iubita, din cand in cand isi mai aduce aminte de tine (e problema ta ca accepti sa mai fii cu el- ma gandesc ca inca il iubesti) dar tu nu ai voie sa iti refaci viata, sa ai pe altcineva, ca se supara el? Vrea sa il astepti pana se plictiseste de tipa cealalta sau vrea sa te calugaresti? Eu nu inteleg, iti jur sad

#1276 2009-10-09 15:20:18

bella-yzaura
Full member

sincer nu iti cer sa intelegi k nu eu nu mai inteleg nimik...
aseara de ex. (am o saptamana de cand sunt racita)si nu am fost la cursuri si m-a sunat sa vada ce fac k a auzit k imi este rau, si numai bine cand vb a venit profu si a trebui sa intre la ora, si a ramas k vb dupa ore......dar imi trimite msg k sa nu ma supar dar k nu mai putem vb ca se intalneste cu prietena.....si normal k nu mi-a cazut bine, si i-am zis k nu aveam nevoie sa aud asta si mai ales acum cand ma simt atat de aiurea...si imi trimite inapoi si imi zice k daca e prost k e sincer cu mine si eu fac figuri....
crede-ma k nu ma vreau , atat imi doresc sa treaca si anul acesta si apoi stiu k nu o sa-l mai vad si poate va fi mai bine...nu mai vreau sa accept nimik, niciun avans , nicio privire nimik...

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#1277 2009-10-09 15:34:31

little_bunny
Hero member

Daca iti faci un prieten o sa treci mai usor peste. Asa, ce faci? Asptepti sa il uiti? O sa fie foarte greu avand in vedere ca sunteti colegi. Iesi cu prietenele tale/colege in oras, distreaza-te. Nu sta sa plangi dupa el ca nu merita. Incearca sa il ignori daca oricum dupa ce va vedeti te face sa suferi si mai rau. El nu cred ca te iubeste pe ca in primul rand nu te-ar fi parasit pentru alta si in al doilea rand daca tot si-a gasit pe alta nu s-ar juca asa cu tine. Nu se gandeste cat rau iti face si asta arata ca trebuie sa se maturizeze.
Eu iti tin pumnii sa gasesti o solutie ca sa iesi din situatia asta puss
Nu uita ca trebuie sa ai grija de tine si de sufletelul tau, ca nu o va face altcineva in locul tau!

#1278 2009-10-09 15:35:09

bella-yzaura
Full member

Jessica_M a scris:

"daca e prost k e sincer cu mine si eu fac figuri...."
A avut dreptate

de ce consideri ca avut dreptate???chiar nu ma interesa sa stiu k se intalneste cu ea....putea sa fi zis k nu poate sau un min daca vb cu mine nu insemna o ora...

Publicitate

loading...

#1279 2009-10-09 15:36:01

little_bunny
Hero member

bella-yzaura a scris:

Jessica_M a scris:

"daca e prost k e sincer cu mine si eu fac figuri...."
A avut dreptate

de ce consideri ca avut dreptate???chiar nu ma interesa sa stiu k se intalneste cu ea....putea sa fi zis k nu poate sau un min daca vb cu mine nu insemna o ora...

kapitulation eu cred ca jess se referea la partea cu :sunt prost!  diablo

#1280 2009-10-09 15:40:03

little_bunny
Hero member

Jessica_M a scris:

Şi eu la fel i-am spus, să ?şi găsească pe altcineva. Se va ataşa de el şi ?l va uita pe acest bărbat.

Exact! Doamne, dar ce pretentii la el: nu te iert daca te culci cu altcineva! Ea are nevoie de altcineva tocmai ca sa poata sa mearga mai departe. Nu neaparat sa se culce nu el, dar sa iasa in oras, sa se plimbe..etc sa faca orice, numai sa nu stea sa planga dupa el. Am trecut si eu prin asta si acum regret fiecare lacrima, si el la fel  diablo mai ales ca ne-am impacat dupa 2 luni
signof10  Sper sa treaca si ea peste!

#1281 2009-10-09 15:47:29

little_bunny
Hero member

jess, rodnar

Ea nu poate sa il vada ca pe un prieten tocmai pentru ca inca il iubeste.
Oricum ai dreptate. Si al meu venea si imi zicea ce a facut cu fufa lui dar eu nu ma suparam si nici nu ii ceream explicatii, dimpotriva il lasam sa povesteasca si apoi ii spuneam si eu de noua mea relatie, ca merge bine, chestii d-astea.
Ea daca nu reuseste sa se detaseze de el va suferi mult si bine sad

#1282 2009-10-09 15:51:49

bella-yzaura
Full member

Jessica_M a scris:

little_bunny a scris:

bella-yzaura a scris:

kapitulation eu cred ca jess se referea la partea cu :sunt prost!  diablo

Nu. A avut dreptate. Nu ştiu de ce nu apreciaţi c?nd vă spune adevărul. Dacă ?i prindeţi cu minciuna iese scandal că a ?ndrăznit să vă mintă. Dacă nu vă minte şi vă spune adevărul, iar iese scandal. Nu trebuia să ?i spui ce i-ai spus. El a fost drăguţ şi ţi-a spus adevărul. Nu aveai motiv să te superi. Ea există ?n viaţa lui şi trebuie să o accepţi, aşa cum accepţi iubitele prietenilor tăi.
Trebuie să ?l priveşti ca pe un bun prieten, care a vrut să vină să te vadă pentru că ?ţi era rău, dar s-a ?nt?mplat să intervină ea.

ai dreptate si intr-adevar de cand vb mereu imi zice ce face, sau daca a iesit sau etc...si e sincer simt asta....dar at m-a durut enorm de mult crede-ma la cat ma simteam de rau imi doream sa fie langa mine si m-am abtinut sa-i zik asta , si cand am vazut, nu mi-a cazut bine...
fetelor va multumesc pt sfaturi vreau sa trec peste crede-ti k nu mai pot asa, simt nevoia de un om pe care sa-l intereseze pers mea, care sa ma stranga in brate, cu, care sa ies sa ma plimb sa pot discuta sa fie pt mine, nu k sa ma kulk cu el....k sunt fff sigura k o sa fac pasul asta ff greu.....dar vreau pe cineva si imi promit k pana la Craciun vreau sa fiu cu cineva ..... numai k am senzatia k am devenit fff pretentioasa nimik nu imi place nimik nu imi convine...nush imi doresc sa trec peste.....

#1283 2009-10-09 15:55:12

little_bunny
Hero member

O sa treci peste cand o sa fii destul de puternica sa pui punct acestei "relatii". Fato, esti tanara, nu merita sa plangi dupa el! Capul sus! puss

#1284 2009-10-09 15:58:52

bella-yzaura
Full member

little_bunny a scris:

O sa treci peste cand o sa fii destul de puternica sa pui punct acestei "relatii". Fato, esti tanara, nu merita sa plangi dupa el! Capul sus! puss

sincer nu mjai plang acum, dar ma doare rau, cand toti ce care au stiut de noi ma suna si imi zik k stii il vad cu ea, sta pe la ea, merg in orash amandoi si etc....si dor chestiile astea enorm...asta e...le-am zis k nu mai vreau sa stiu nimik si sa nu imi ma zik, dar ce fac cand o sa-i vad eu??????nush sincer.....
nu inteleg de ce totusi nu ma lasa in pace , ce mai vrea de la mine , daca tot are pe alta...si imi mai spune k el viitorul lui tot cu mine il vede (adik cand se casatoreste)

#1285 2009-10-09 16:06:55

bella-yzaura
Full member

Jessica_M a scris:

I-aş fi spus că eu nu ?mi văd viitorul alături de el.
Of...eu ?nţeleg că ?l iubeşti, dar arată că eşti matură, că eşti sigură pe tine, că nu te poate influenţa.

tare mult imi doresc asta, tare sunt proasta cateodata, am tot ce vreau in viazta, nu duk lipsa de absolut nimik, am terminat o facultate, sunt studenta la master, am serviciu, am o casa am mea, am masina, si mai am si 24 de ani...nu-s baba., arat si bine zic eu, (poate sunt plinuta k am 1.60 si 63kg, dar si la dimenstiuni e ok bust 98, talie 73, solduri 64cm) asta o paranteza..dar park nu vad dinkolo de el...park mi-e frik si ma demoralizeaza si faptul k nu am pe nimeni si k nu imi gasesc pe nimeni, desi ies si ma distrez oriunde pot cluburi, nunto, petreceri...asta cat imi permite tp...
si ma enerveaza k nu am atata putere sa-i zik PA si La revedere...nu ma mai cauta si lasa-ma dracului...

#1286 2009-10-09 16:07:00

little_bunny
Hero member

Jess are dreptate. Daca te iubeste, o sa "alerge" el dupa tine cand o sa afle ca ai pe cineva. Asa stie ca esti singura si diponibila pentru el cand vrea.
Nu mai crede tot ce spune, ca vrea sa fie cu tine in viitor. Pentru viitor e nevoie mai intai de prezent. Si in prezent e cu alta, iar tu singura (sper eu ca nu pentru mult timp)
Spune-le cunoscutilor/prietenilor sau ce or mai fi ei ca nu ai nevoie sa stii orice miscare al lui, pe unde umbla si cu cine, ca doar sunteti despartiti. Sa nu mai puna sare pe rana..

#1287 2009-10-09 16:28:39

bella-yzaura
Full member

Jessica_M a scris:

little_bunny a scris:

Jess are dreptate. Daca te iubeste, o sa "alerge" el dupa tine cand o sa afle ca ai pe cineva. Asa stie ca esti singura si diponibila pentru el cand vrea.

Nu. O să ?şi dea seama că şi-a pierdut "proasta" care ?i era mereu la picioare, cea care ?l aştepta, cea care ţinea la el. O să simtă că o pierde. Poate se trezeşte şi realizează ce a pierdut.

ai mare dreptate......

#1288 2009-10-09 16:42:09

bella-yzaura
Full member

Jessica_M a scris:

Ei, dar c?nd nu am eu dreptate? big_smile

kram  partydance  par

#1289 2009-10-09 19:42:54

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Hei fetele smile back si eu,...nu am ajuns la o concluzie exacta. Nu stiu daca m-am amorezat sau e doar  o pata pe creierul meu cel mic neutral prefer sa nu ma gandesc la asta, prefer sa nu stiu cu exactitate. Stiu doar ca-l vreau..si nimic mai mult. Sunt atat de constienta ca daca ma apropii iar de el, daca incep sa tin la el o sa ma ranesc si mai mult..si probabil d-asta mi-e teama sa-mi recunosc mie in primul rau ca-s indragostita.  nustiu

when the pomp lights up,you shoot.

#1290 2009-10-09 19:46:26

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Poate sa isi dea seama ca a pierdut "proasta" aia si cu toate asta sa nu faca nimic, chiar daca are sentimente sincere pentru ea. Totul depinde de prioritatile din viata lui in momentul respectiv.

Alexa, nu e vorba ca DACA o sa te apropii de el o sa tii la el. Tii deja la el smile altfel nu ai mai scrie ca suferi smile

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-09 19:47:30)

#1291 2009-10-09 20:19:50

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Lady, in esenta vreau sa vad lucrurile intr-o maniera mai simpla. Nu sufar dupa el fiindca nu-l iubesc, nu tin la el..am mai zis asta...n-am avut cand sa ma apropii de el in asa fel incat sa tin la el. E un ghem de dorinte aici, nu cred ca am ajuns pana la sentimente.

when the pomp lights up,you shoot.

#1292 2009-10-09 21:31:39

bella-yzaura
Full member

LadyPink a scris:

Poate sa isi dea seama ca a pierdut "proasta" aia si cu toate asta sa nu faca nimic, chiar daca are sentimente sincere pentru ea. Totul depinde de prioritatile din viata lui in momentul respectiv.

Alexa, nu e vorba ca DACA o sa te apropii de el o sa tii la el. Tii deja la el smile altfel nu ai mai scrie ca suferi smile

ce prioritati...acum vreasa se distreze baiatul cik....iar de luptat nu va lupta pt mine si sa ma vada cu altul k il cunosc e prea orgolios, ''el de la altul nu ma ia in veci, daca am ales cu el cu el sa raman''asa a zis....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.