|
Nu esti logat.
Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-69#1293 2009-10-09 22:55:57
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xbleah..ce..shit imi lipseste, il vreau, dar totusi zici ca-s legata de maini si de picioare when the pomp lights up,you shoot. Offline #1294 2009-10-09 23:42:38
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XM-am cam saturat sa il tot caut eu...daca ma vroia, ma cauta..pff...sunt aiurea rau de la o vreme incoa` when the pomp lights up,you shoot. Offline #1295 2009-10-10 00:02:28
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XCiao gagici! Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-10 00:05:45) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1296 2009-10-10 03:43:36Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XScorpionii care nu ne iubesc, sunt categoric inumani El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #1297 2009-10-10 10:40:21
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xaiurea si cu cautatul..ca tot eu trebuie sa-i ofer o portita de scapare ca sa faca pasul...ca altfel when the pomp lights up,you shoot. Offline Publicitateloading...
#1298 2009-10-10 11:15:55
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X19, ca si mine. Nu cred ca e deloc timid...nici nu stiu daca ma mai plac acum, nu stiu ce vrea, daca ma vrea..e..aiurea when the pomp lights up,you shoot. Offline #1299 2009-10-10 12:22:49
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XMda, sigur...desteptu' Am senzatia ca suntem de un an si ceva impreuna...ca sa fie normala o astfel de atitudine. Nu e normala!!! Nu e normala deloc!! de ce trebuie sa se comporte atata de ''rasuflat''? Ufffffff... Numai cand facem amor cred ca e bine....in rest, pot sa treaca si 2 sapt ca...tot nu ar propune sa ma scoata...sa ma vada... Si alta femeie n-are, asta nu pot sa imput! Dar ce saracie ii asa de lalau...?! "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1300 2009-10-10 12:34:28
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
Bine Jess...asta e evident....ca doar se simte. Ia da-ne tu niste metode! Ca eu, fac ce fac, dar cand nu mai pot...ii fac figura aia demna de-un catelas lasat in ploaie, care se uita catre stapan, si-i zice ''uhh.. nu mi se pare normal ca ne vedem asa de rar''....Degeaba confirma, ca tot eu is asa care semnaleaza problema. Plus ca suna cum suna....plus ca....ohhhhhhhhh fdsijfkjfdksjf...offf...... Natia lor de........ "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1301 2009-10-10 12:37:59
jess are dreptate. si in situatia asta n-are ce sfaturi sa va dea, ca de indragostit de voi nu se vor mai indragosti de acum incolo daca n-au facut-o in primele luni/saptamani de relatie Offline #1302 2009-10-10 12:50:44
E ciudat....sunt undeva intre obisnuinta si indragosteala.Cel putin relatia mea asa e.Poate din cauza ca flacara noastra de inceput s-a consumat anul trecut, in luna aia jumate. Atunci da, a fost flacara. Acum, dupa reintalnirea de dupa un an...nu stiu ce e.....Nici la mine nu mai e flacara aia, recunosc....daramite la el..Aia a fost, s-a dus...Dar ar trebuie sa fie altceva, alta etapa..o etapa in care oricum vrei sa-l vezi pe celalalt.....Trecand peste, inainte am vb cu el... Aseara zicea ca se va trezi pe la 9 ca s-o duca pe maica-sa acasa, la ei, la tara adica. M-a sunat acum, .....mda...era somnoros ca dracu.Mi-am dat seama ca acum s-a trezit....efectiv acum se trezise. Putin dezamagita ii zic ca ma gandeam ca si-a rezolvat treburile deja si....ne vom intalni si noi...adica, chiar de ploua, dar sa vrea sa mergem la el...de astea......N-am zis nimic... Zice ca mai sta putin in pat , spera sa nu adoarma iar adanc....si...sa-l sun eu mai incolo... Il intreb imediat frumos, ALUZIV oarecum (s-o ia naiba de aluzie ) ca el are de gand sa stea toata sambata in pat? Pai, ce sa faca, ...doar nu va sta pe drum!? Si frumos ii zic ''no...ok atunci..o sa vorbim la telefon in cazul asta....''Si pa, si pusi....si ma saruta...si asta a fost tot. Si imi zice ''bine''. Cum sa nu ma enervez?/ cum sa nu ma enervez cand abia asteptam sa fiu cu el...azi, ca tot suntem liberi...nu are de facut nimic special.... Sa-l iau eu mai tare, sa-i dau eu indicatii?...trebuia sa-i fi zis sa se ridice din pat...si sa mearga cu maica-sa....ca ar trb sa ne vedem si noi?....Ce e asa de naspa??? nu pot sa inteleg. Eu daca propun , vine..ma ajuta...face....dar altfel....vad ca nicio initiativa nu are. IO-L LAS!!!! nu mai trece mult si...gata!...ca nu se mai poate asa ((( Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-10 12:52:18) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1303 2009-10-10 12:58:10
tu trebuie sa accepti ideea ca barbatii nu sunt ca femeile si pot avea relatii si fara sentimente, pana gasesc femeia potrivita pentru ei Offline #1304 2009-10-10 13:01:51
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XII scriu acum un mesaj... il intreb daca noi nu ne mai vedem nici astazi? ca nu a zis nimic la tel....si nici macar la tara nu a ajuns si deja e 13..si e si weekend pe deasupra. Si-l intreb macar sa stiu daca NU. Sa-i dau send?? Fac mai rau sau nu? Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-10 13:03:32) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1305 2009-10-10 13:03:14
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xapropo de subiectul asta, care devine deja extrem de plictisitor si de pueril... Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-10-10 13:13:58) Offline #1306 2009-10-10 13:18:17
Nu m-am putut abtine sa-i zic in mesaj si ca..parca niciodata nu mai are timp/chef de NOI..si ca am senzatia ca ma indeparteaza intentionat din viata lui ca si cum m-ar impinge sa RENUNT. Asta simt...sincer..sincer....si-s sigura ca nu ma insel... Dar prefer sa pun punct decat asa. Cu toate ca Si acum cu tot riscul de-a se fi enervat dar....nu m-am putut abtine. E adevarul. Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-10 13:21:04) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1307 2009-10-10 13:23:40
nu e usor nici teoretic, nici practic. mi-a trebuit si mie o relatie de asta ca sa ajung sa spun cuvintele astea cu atata duritate si sinceritate. pentru ca mai intai a trebuit sa ma analizez pe mine si sa-mi dau seama ce ajunsesem pentru un barbat care, candva ma iubise, dar care atunci ma mai cauta doar pentru sex in timp ce eu il iubeam cu disperare, slabisem 7 kg (aveam 46, eram anorexica), ma apucasem de fumat si nu mai stiam sa rad sau sa ma gandesc la orice altceva decat la el Offline #1308 2009-10-10 13:30:59
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xse potolesc ei singuri cand/daca/pentru cine vor ei! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1309 2009-10-10 13:31:17
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xeu nu cred ca a facut bine cu sms-ul, dar e doar parerea mea de femeie trecuta deja prin asta Offline #1310 2009-10-10 13:32:13
A si sunat imediat... Facea pe ingrijoratul..ma rog ''facea''...nu ca facea, dar se intreba ce am (fara sa urle..sau asa) dar putin de tot revoltat. I-am zis sa se ridice din pat, sa se trezeasca , ca na... El ''da' nu vii sa-mi prepari micul-dejun'' La care eu ...ca la ora asta se ia pranzul, nu micul dejun ( si mai si zambeam pe deasupra... ). Nu-s normala tare nici eu. Iar la intreb daca ne vedem azi , cica ''da cum sa nu ne vedem, fata?''. Off..lui i se par firesti toate parca... Iar m-a intors inapoi....magnetismul ala. Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-10 13:33:27) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1311 2009-10-10 13:36:06
succes, te asteptam saptamana viitoare sa vii iar sa te plangi ca v-ati intors de unde ati plecat si ca iar nu mai stii unde te afli in relatia asta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|