|
Nu esti logat.
Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-70#1312 2009-10-10 13:39:41
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XDe ce imi da atunci senzatia ca nu i-ar fi naspa daca l-as cauta de fiecare data cand simt nevoia..cand vreau... Anul trecut asa faceam, eram (la naiba) mai naturala....asta pentru ca eram la nebunie indragostita..si mi se parea firesc sa procedez asa. Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-10 13:41:49) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1313 2009-10-10 13:50:52
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xsi acum de ce nu esti naturala? pentru linistea ta interioara si pentru ca in felul asta ai toate sansele sa il castigi pe el, cel care e potrivit pt tine, nu neaparat asta pentru care din cate citesc pe aici aproape ca ai facut o obsesie "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1314 2009-10-10 14:01:00
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
Nu, nu e obsesie. De ce nu naturala? pentru ca au fost niste probleme, chestii....care pentru o sapt si ceva m-au inhibat...Am zis-o prin posturi...E doar faptul ca stiu cum poate sa fie el de fapt...si cum e acum.Poate e si vina mea. Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-10 14:09:10) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1315 2009-10-10 14:08:30
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xdaca nu e obsesie atunci de ce nu incerci sa te detasezi un pic de el, sa ai mai multe preocupari, sa incerci sa cunosti alti oameni, sa nu mai fie atat de prezent in mintea ta? eu am citit o parte din posturile tale si nu stiu poate ma insel, dar am senzatia ca esti mereu tensionata din cauza lui si asta nu e ok, mai ales ca lui i se cam falfaie, din cate imi dau eu seama "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1316 2009-10-10 14:09:56
Nu e adevarat..Nici eu nu-s MEREU, cum nici lui nu i se FALFAIE. Tocmai..ca nu-s extreme aici....sunt pe mijloc undeva ... Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-10 14:11:54) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline Publicitateloading...
#1317 2009-10-10 14:19:41
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xok, dar e clar ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda...eu iti zic doar cum vad eu lucrurile: ca incercand sa fii femeia perfecta pentru el ai cam inceput sa uiti de tine, si asta nu are cum sa fie un lucru bun "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1318 2009-10-10 14:24:03
Si nu m-a tinut mult, asta e evident. In sfarsit, le las asa...le las de la sine.Ne intalnim mai incolo oricum.Stiu o treaba:cand e bine, e f bine.....cand e rau, e naspa de tot. "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1319 2009-10-10 14:28:08
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xsi eu cred ca e mai bine sa lasi lucrurile sa vina de la sine! bucura-te de momentele frumoase si incearca sa nu te lasi afectata de cele urate! timpul va hotari: poate se va schimba si totul va fi bine sau poate vei cunoaste pe altcineva si totul va ramane o amintire nabadaioasa "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1320 2009-10-10 14:29:36
Sa dea Domnu' sa se intample ce e mai bine pentru mine, orice ar presupune asta! "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1321 2009-10-10 14:30:40
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1322 2009-10-10 17:04:42Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XDaca nici asta care sta si doarme pana la amiaza, care sta si o freaca, n-are treaba de dimineata pana seara, i se falfaie in stanga si in dreapta n-are timp si chef de tine... e mult mai nasol decat crezi. E usor de gestionat o astfel de relatie, dar asta doar daca intelegi care-s 'regulile' dupa care se joaca - evident nu sunt ale tale Ok, poate nu ai facut o obsesie pentru el, dar tot iti doresti altceva decat isi doreste el si asta te face sa suferi. Variantele nu-s multe: ori te detasezi si iei doar partile frumoase ale relatiei, nepunandu-le la suflet pe cele care te deranjeaza, ori iti cauti pe altcineva care iti ofera ceea ce asta nu poate sa-ti ofere si din cauza cui esti trista mai mereu. Offline #1323 2009-10-10 21:36:11
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XFetelor, salut. Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-10 21:41:40) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1324 2009-10-10 21:40:34
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xin mod normal, intr-o relatie oficiala la astfel de evenimente nu se participa singur. Offline #1325 2009-10-10 21:41:44
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xpai asa cum a zis si lady, ai 2 variante: ori renunti de tot, ori intri in jocul lui si data viitoare cand ti se iveste tie o ocazie, nu il iei nici tu pe el! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1326 2009-10-10 21:43:40
Merci Anabella, pai oricare cred ca gandeste la fel... Si eu gandesc, deci nu e nici pe de parte obsesie.E un motiv in plus (unul solid de data asta ) la celelalte adunate Si acum va fi ori alba, ori neagra (din punctul meu de vedere). Atitudinea lui va spune tot! Si chiar sa fie problema de bani, da-o-ncolo.....ca de aia exista imprumuturi si prieteni!...Deci....STIU. "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1327 2009-10-10 21:44:40
Dea_di, nu...A DOUA VARIANTA in niciun caz! daca e sa plece singur, atunci asa sa si ramana. Sunt realista de data asta...si chiar ma indeparteaza Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-10 21:46:12) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1328 2009-10-10 21:45:38
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xexact! ori accepta ori renunta! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1329 2009-10-10 21:47:50
Astept o reactie deocamdata...una din partea lui adica.O disimulare, niste scuze (niste pretexte adica...) pe care o sa le aiba, cu siguranta. Desi, cred ca cel mai cinstit ar fi acela sa recunoasca ca nu ii e de mine cu adevarat! Macar as sti o treaba Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-10 21:49:38) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1330 2009-10-10 21:48:41
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xmai roberta, cu nuntile in general e complicat ca daca merg doi trebuie sa plateasca mai mult la masa. aici incep de fapt sa se vada relatiile serioase. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|