homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-67

#1255 2009-10-08 20:39:27

Roberta2000
Full member
De la: mine pentru tine
Inregistrat: 2009-08-25

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

Jessica_M a scris:

Despre ce site este vorba?

Neogen

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#1256 2009-10-08 20:41:10

Roberta2000
Full member

Nu atata ca mai intra acolo ma deranjeaza..nu asta....ci atitudinea lui fata de mine.

Nici nu stiu..Sa vb cu el?  sa-i zic ce, sa ma prefac cum?  Habar n-am daca e bine sa fac asta acum.

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-08 20:42:12)

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#1257 2009-10-08 21:06:11

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Roberta, optiunile tale sunt in functie de ceea ce-ti doresti momentan - si avand in vedere ca esti confuza, mi-e greu sa cred ca vei putea lua vreo decizie deocamdata. Poti sa consideri asta doar un fir de praf in calea relatiei voastre - in fond si la urma urmei, nu l-ai prins inselandu-te, l-ai prins ca i-a zis unei tipe pe un site de socializare ca e draguta si ca o pupa. Eu nu ASTA vad ca pe o posibila problema intre voi ci ca in ciuda faptului ca voi comunicati, nu prea o faceti eficient. Tu te-ai hotarat sa fii aia care nu mai pune intrebari si nu mai suna si acum te deranjeaza ca nu-ti da raportul si ca nu-ti spune ca i-a zis unei tipe pe un site ca e draguta? Daca nu iti convine cum merge treaba, atunci intreaba-l, chiar daca asta inseamna sa revii la cea care erai inainte.

Daca tu nu ii spui lui ce te deranjeaza, el de unde sa stie? Ei nu filtreaza informatiile atat de profund precum o facem noi smile Ah, ok, tu vrei sa fie el asa cum l-ai vrea tu... eh, nu este. Este asa cum e el si va continua sa fie asa, mai ales ca tu nu ii reprosezi nimic din ceea ce te deranjeaza. Omul continua sa faca ceea ce face daca nimeni nu-i spune ca e gresit.

Voiam sa mai spun multe, dar imi vine sa raportez totul la relatia mea si asta nu e exemplu de urmat... smile sau usor de inteles de majoritatea persoanelor

#1258 2009-10-08 21:41:42

skumpi
Vizitator

Roberta te cred ca e frustrant si penibil la o adica sa stai dupa un barbat, sa astepti cu nerabdare un gest care nu apare ! Cel mai rau e ca tu suferi mult si nicicum nu e bine : daca ii spui el o sa spuna ca esti disperata, daca nu`i spui , nu`i spui si suferi tu !
Eu sincer cred ca voi nu sunteti facuti ca sa fiti impreuna ! Tu vrei o persoana implicata, care sa`ti demonstreze una alta iar el probabil vrea o iubita de weekend !
Intr`un final te`as sfatui sa lasi toate tacticile astea la o parte si sa`l iei la o discutie serioasa , sa`i spui : frate eu vreau asta , asta si asta ! tu ce vrei ? ce simti ? vrem aceleasi lucruri ? daca da , bine...daca nu iar bine dar e dureros sa o tot tzi asa in speranta ca o sa`l faci sa moara dupa tine !
primele luni dintr`o relatie se presupune ca sunt cele mai roz hjarta nu sa va jucati de`a sorecele si pisica...

#1259 2009-10-08 23:52:22

Roberta2000
Full member

Am vorbit cu el...Pana la urma ne-am intalnit, i-am zis ca-s la plimbare cu cainele iar la tel i-am zis ca vreau sa vorbim, dar....''nu asa''....Era acasa si am stabilit ca vine la mine la bloc imediat. Ceea ce a si facut. In 10 min a fost langa mine. A venit zambind usor si m-a sarutat finut.  I-am zambit. I-am facut cunostinta cu ''catelul'' meu... tongue in primele secunde.Ma rog, am tatonat putin. Dupa un pic de vreme vine si intrebarea lui ''ce s-a intamplat?''...L-am luat usor, nu stiam cum sa ma bag direct in subiectul ala...cu site-ul si tipa aia....si faptul ca intra acolo....+gestul de azi vazut de mine asa si pe dincolo...L-am intrebat frumos la cat a ajuns acasa si ....  A zis ca i-au lasat la 5jumate, a tot ajuns acasa si  a zis ca se pune putin in pat...tot atipind pana la 7 (cand m-a si sunat). Parca mai linistita, i-am zis ca mi-ar fi placut sa vina dupa mine, la 6...dar.. Pe urma, am inceput sa-i explic...am inceput cu inceputul...de unde ''supararea'' mea....de unde ''tristetea'' mea ( se vedea pe mine oricum...)Eram calma si  i-am vorbit fara vreo urma de repros. A inceput sa zambeasca....nu se astepta ca asa o  chestie sa ma fi intors pe mine pe dos....cica la telef se speriase, se speriase ca am ceva probleme grave, cine stie ce-oi fi patit....in fine...   Nu parea chiar deloc cu musca pe caciula...Adica lui...i se parea ceva asa, o pierdere de  vreme.....ajunge acasa, deschide mail....pe mail notificare de pe neogen cum ca -i ziua nu stiu cui.....si tot se logheaza.  Ca sa vedeti cat de simplu le vede el......si le vad barbatii in general.  M-a luat ca daca chiar ar vrea sa cunoasca  fete/femei, ar sta el acasa,pe net?   Oricum, calmul lui....si faptul ca ma privea in ochi...si zambetul lui...zambet pe care numai cand privesti un copil ce-ti  povesteste ceva  chestii SF mai poti sa-l ai. Asa ma privea el, mangaindu-ma pe cap, pe par.....apropiindu-ma de el, asa cum eram pe banca aia, si sarutandu-ma..I se parea asa de...nimic, asa de insignifiant ceea ce-i zisesem....el n-avea nicio treaba... Dar na, totusi....daca pe mine ma deranjeaza n-are sa mai intre.....I-am zis ca e ok, n-are de-a face, daca vrea, poate sa mai frecv in continuare respectivul.....dar eu voiam sa-i fi zis ce ma apasa. Si e in regula....Hmm, nu-mi inspira vinovatie . Si nu s-a enervat zicandu-i.  A zambit doar...  a zis ca el acuma cu mine vrea sa vada cum se intelege....si daca e cu mine, nu vede de ce si-ar cauta o alta..

Hmm...da'...m-a cam 'palit' putin episodul de azi....dar mi-e drag.  Am stat in povesti pe urma vreo  1 ora si ceva. I-am zis si de faptul ca ne vedem atat de rar  A consimtit, a zis ca stie si...sa nu cred ca lui ii place.Si sper, sper sa vina si zile mai bune...

Cam asta ar fi rezumatul.  Se pare ca voi avea o noapte cu mult mai linistita decat as fi scontat-o eu acum vreo cateva ore. Va multumesc tuturor fetelor pentru sfaturi si pareri.  Sunteti grozave.
       Acuma, sa vedem....asteptam ziua de maine si suprizele de poimaine....Ca ''azi'' mai e un pic si trece. wink

Publicitate

loading...

#1260 2009-10-09 10:51:23

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Off..atata bataie de cap pt un comment mai roberta?  sad  Vorba lui Lady, pt el chestia asta a fost asa..."ahh..hai sa dau si eu un comm"...si vorba lui...daca vroia sa agate fete, statea pe net si dadea comm?  spranceana

when the pomp lights up,you shoot.

#1261 2009-10-09 11:55:33

alexa123
Hero member

da...dar nu stiu in ce masura si reuseste sa le agate..adica dincolo de conversatii pe net..ma rog..depinde de pers smile

Jess, citisem si ceva din posturile tale..cu omul tau...ce se intampla?

#1262 2009-10-09 12:05:54

alexa123
Hero member

Jess, imi spunea cineva zilele trecute sa fiu mai egoista, sa invat sa fiu egoista. Acelasi lucru ti-l zic si tie, sa faci exact ce simti ca vrei tu. Vrei sa te desparti, desparte-te...eu cred ca mai mult aveti de suferit amandoi daca treaba nu mai merge..

#1263 2009-10-09 12:16:55

alexa123
Hero member

Pai de ce nu se poate? Ce anume vrei?

#1264 2009-10-09 12:23:39

alexa123
Hero member

Sunt convinsa ca veti gasii voi o rezolvare smile

In ceea ce-l priveste pe al meu crustaceu, pff...nush de ce am impresia ca a terminat-o cu tipa aia...sau poate doar am eu impresia..cine stie. Asa de aiurea e acum..parca as fi lesbi..ma uit dupa baieti si nu-mi place nici unu, nu ma vad langa nici unul, nu-mi inspira nimic, nu-mi da nici o senzatie..pff  roll

#1265 2009-10-09 12:26:06

alexa123
Hero member

Fugi mai d`aci cu indragosteala neutral nu-s indragostita neutral
sper neutral

Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-10-09 12:52:04)

#1266 2009-10-09 12:57:06

alexa123
Hero member

Zau asa..sunt dobi`..fluturasii aia in stomac nu-i avea asa, de flori de mar...dar totusi, indragostita de el..nu! neutral

#1267 2009-10-09 13:27:35

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

alexa123 a scris:

Sunt convinsa ca veti gasii voi o rezolvare smile

In ceea ce-l priveste pe al meu crustaceu, pff...nush de ce am impresia ca a terminat-o cu tipa aia...sau poate doar am eu impresia..cine stie. Asa de aiurea e acum..parca as fi lesbi..ma uit dupa baieti si nu-mi place nici unu, nu ma vad langa nici unul, nu-mi inspira nimic, nu-mi da nici o senzatie..pff  roll

ce bine ai descris parca ma vad pe mine....si subscriu la ce a zis jess....cam asa e orikat am vrea sa zicem k nu....

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#1268 2009-10-09 13:59:34

alexa123
Hero member

lol frumos jess, chiar ca exact asa o sa fie. O sa ma gandesc..analizez astazi..si va aduc diseara sentinta.
va pup acum, am zburat la fac puss

#1269 2009-10-09 14:03:04

bella-yzaura
Full member

Jessica_M a scris:

Alexa, stai c?teva ore şi g?ndeşte-te la ce simţi pentru el. O să fie ceva de genul:
"nu ţin la el. nu, nu am cum sa ţin la el...sau sunt ?ndrăgostită de el? Hai măi că nu sunt ?ndrăgostită de el, este doar o chestie trecătoare. Aş vrea să ?l am l?ngă mine. Mi-a plăcut c?nd m-a luat ?n braţe ultima dată şi m-a sărutat. A fost at?t de bine. Aş vrea să o mai facă ?ncă o dată. Aş vrea să răm?nem ?mpreună. big_smile Să reveni...nu ?mi place de el, nu ?l iubesc, (oftezi) dar ?l vreau l?ngă mine sad . La naiba, ?l iubesc!" apoi iar te contrazici....

Iubirea este un sentiment frumos, chiar şi atunci c?nd nu ?ţi este ?mpărtăşită. De ce să nu trăim aceste momente? De ce să nu ne bucurăm de ele? De ce să nu recunoaştem că iubim?

ai dreptate in ceea ce spui si e frumos ce zici dar...
si la ce folos daca recunoastem k iubim , daca ceea ce simtim nu este impartasit si suferim...
cateodata preferam sa ne mintim si sa zicen nu si nu si iar nu, doar ca sa nu mai dam, crezare la ce simtim si sa nu ne mai chinuim asta, desi poate as da orice sa fiu din nou in bratele lui sa sa fie totul bine, dar stiu k nu se mai poate, atat timp cat apartine alteia deja eu nu mai am lok , si de asta prefer sa zik nu si nu si iar nu...
crede-ma ka imi doresc atat de mult sa iubesc si sa fiu iubita de nu iti poti imagina, dar asat e....m-am obisnuit sa fiu singura si nu mai sper la altceva...

Ultima oara a fost editat de bella-yzaura (2009-10-09 14:04:16)

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#1270 2009-10-09 14:13:47

bella-yzaura
Full member

Jessica_M a scris:

bella-yzaura a scris:

si la ce folos daca recunoastem k iubim , daca ceea ce simtim nu este impartasit si suferim...
cateodata preferam sa ne mintim si sa zicen nu si nu si iar nu, doar ca sa nu mai dam, crezare la ce simtim si sa nu ne mai chinuim asta, desi poate as da orice sa fiu din nou in bratele lui sa sa fie totul bine, dar stiu k nu se mai poate, atat timp cat apartine alteia deja eu nu mai am lok , si de asta prefer sa zik nu si nu si iar nu...
crede-ma ka imi doresc atat de mult sa iubesc si sa fiu iubita de nu iti poti imagina, dar asat e....m-am obisnuit sa fiu singura si nu mai sper la altceva...

Degeaba vă ?nvăţ căci nu vreţi să ?nvăţaţi. Niciodată să nu spui niciodată!
Cum să nu mai fie loc şi pentru tine? Poate să o ia şi de nevastă, dar locul ală tot nu este al ei. Nu-i garantează nimeni caă ală este locul ei.

ai mare dreptate cu Niciodată să nu spui niciodată
dar am ajuns sa consider ca in viatza lui lok pentru mine nu mai e , deoarce m-a dat la oparte si este cu alta, si apartine altei persoane desi eu nu sunt cu nimeni, si mi-e greu sa cred k o sa mai fiu vreodata iubita lui, prietena lui sau k o sa mai fiu femeia lui alaturi de care vrea un viitor asa cum imi spunea candva, cand iubesti nu dai o persoana la oparte, asa k nu cred k ma mai iubeste ...si daca nu e iubire degeaba...nimik nu va fi...

#1271 2009-10-09 14:27:25

bella-yzaura
Full member

Jessica_M a scris:

Tu crezi că o iubeşte pe actuala?
Pot să r?d? big_smile
Nu o mai iubeşte. El tot la tine trage. Bărbatul orice ar face, tot la nevastă se ?ntoarce. Dacă nu răm?ne cu tine, nici cu ea nu o să răm?nă.
Crezi tu că nu mai există un loc şi pentru tine, dar el ţi-a asigurat un loc ?n viaţa lui cel puţin p?nă acum big_smile

nu sunt nevasta lui...
am fost prietena lui aproape 2 ani si de 1 an suntem despartiti....este adevarat ca m-a cautat si am petrecut 2 nopti cu el luna aceasta dupa fff mult tp k simteam k nu mai pot si nu am avut puterea sa il respind cand imi spunea k sunt numai a lui si k el ma vrea numai pt el si etc, si cand ma punea sa-i jur k nu am fost cu nimeni si etc, dar au fost si el s-a intors la ea si mi-a zis sa ramanem colegi ca si pana acum, si eu innebunesc cand il vad cu ea....iar eu am ramas  grater
tare as vrea sa imi scot ce simt si sa distrug totul....si sa fiu alta, dar nu mai pot face nimik...

#1272 2009-10-09 14:35:02

bella-yzaura
Full member

Jessica_M a scris:

Ştiu că nu eşti soţia lui smile
Eu mi-aş căuta pe altcineva. I-aş fi jurat că nu am fost cu un alt bărbat, dar că am să o fac.

exact asta i-am zis, ca nu am fost si este adevarat, dar ca nu ii garantez k nu o sa fiu...si mi-a zis k daca fac asta nu ma va ierta niciodata(avand in vedere k a fost singurul barbat din viatza mea)....
imi doresc sa fac lucrul asta si sa am pe altcineva, dar mi-e coleg ink si il vad mereu si nu pot sa fiu cu alotcineva at tp cat ma gandesc la el...k nu mi-ar face bine nici mie si nici persoanei care ar fi langa mine...trebuie sa imi re vin singura...

#1273 2009-10-09 14:47:11

bella-yzaura
Full member

Jessica_M a scris:

?n primul r?nd, eu i-aş fi spus"dar eu te pot ierta? Eu trebuie să te iert?" smile . El trăieşte ?n lumea bărbaţilor...mă rog smile Să mai crească şi să ?nţeleagă că suntem egali şi nu bărbatul este deasupra ?ntotdeauna.
?n al doilea r?nd, cui pe cui se scoate. Dacă tu continui să ?ţi doreşti să fii singură, nu o să ?l uiţi niciodată. Dacă ?ţi găseşti pe altcineva, o să ?nveţi să vezi lucrurile altfel.

exact asta l-am intrebat ''dar eu te pot ierta? Eu trebuie să te iert?"  si raspunsul a fost asa: ''nush eu, doar u ai raspunsul la aceasta intrebare''
cat despre cui pe cui se scoate, nu pot asa, mai intai vreau o perioada sa ma impac cu mine sa simt ca am depasit momentul si k ma pot deschide si k pot iubi un alt om...asa sunt eu poate mai ciudata, dar asta simt si stiu k as face ceva care nu ar fi firecs comportamentului meu si nu ma simt bine...o sa ma intreb mereu daca am facut bine sau nu....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.