|
Nu esti logat.
Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-67#1255 2009-10-08 20:39:27
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
Neogen "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1256 2009-10-08 20:41:10
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XNu atata ca mai intra acolo ma deranjeaza..nu asta....ci atitudinea lui fata de mine. Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-08 20:42:12) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1257 2009-10-08 21:06:11Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XRoberta, optiunile tale sunt in functie de ceea ce-ti doresti momentan - si avand in vedere ca esti confuza, mi-e greu sa cred ca vei putea lua vreo decizie deocamdata. Poti sa consideri asta doar un fir de praf in calea relatiei voastre - in fond si la urma urmei, nu l-ai prins inselandu-te, l-ai prins ca i-a zis unei tipe pe un site de socializare ca e draguta si ca o pupa. Eu nu ASTA vad ca pe o posibila problema intre voi ci ca in ciuda faptului ca voi comunicati, nu prea o faceti eficient. Tu te-ai hotarat sa fii aia care nu mai pune intrebari si nu mai suna si acum te deranjeaza ca nu-ti da raportul si ca nu-ti spune ca i-a zis unei tipe pe un site ca e draguta? Daca nu iti convine cum merge treaba, atunci intreaba-l, chiar daca asta inseamna sa revii la cea care erai inainte. Offline #1258 2009-10-08 21:41:42
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XRoberta te cred ca e frustrant si penibil la o adica sa stai dupa un barbat, sa astepti cu nerabdare un gest care nu apare ! Cel mai rau e ca tu suferi mult si nicicum nu e bine : daca ii spui el o sa spuna ca esti disperata, daca nu`i spui , nu`i spui si suferi tu ! #1259 2009-10-08 23:52:22
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XAm vorbit cu el...Pana la urma ne-am intalnit, i-am zis ca-s la plimbare cu cainele iar la tel i-am zis ca vreau sa vorbim, dar....''nu asa''....Era acasa si am stabilit ca vine la mine la bloc imediat. Ceea ce a si facut. In 10 min a fost langa mine. A venit zambind usor si m-a sarutat finut. I-am zambit. I-am facut cunostinta cu ''catelul'' meu... in primele secunde.Ma rog, am tatonat putin. Dupa un pic de vreme vine si intrebarea lui ''ce s-a intamplat?''...L-am luat usor, nu stiam cum sa ma bag direct in subiectul ala...cu site-ul si tipa aia....si faptul ca intra acolo....+gestul de azi vazut de mine asa si pe dincolo...L-am intrebat frumos la cat a ajuns acasa si .... A zis ca i-au lasat la 5jumate, a tot ajuns acasa si a zis ca se pune putin in pat...tot atipind pana la 7 (cand m-a si sunat). Parca mai linistita, i-am zis ca mi-ar fi placut sa vina dupa mine, la 6...dar.. Pe urma, am inceput sa-i explic...am inceput cu inceputul...de unde ''supararea'' mea....de unde ''tristetea'' mea ( se vedea pe mine oricum...)Eram calma si i-am vorbit fara vreo urma de repros. A inceput sa zambeasca....nu se astepta ca asa o chestie sa ma fi intors pe mine pe dos....cica la telef se speriase, se speriase ca am ceva probleme grave, cine stie ce-oi fi patit....in fine... Nu parea chiar deloc cu musca pe caciula...Adica lui...i se parea ceva asa, o pierdere de vreme.....ajunge acasa, deschide mail....pe mail notificare de pe neogen cum ca -i ziua nu stiu cui.....si tot se logheaza. Ca sa vedeti cat de simplu le vede el......si le vad barbatii in general. M-a luat ca daca chiar ar vrea sa cunoasca fete/femei, ar sta el acasa,pe net? Oricum, calmul lui....si faptul ca ma privea in ochi...si zambetul lui...zambet pe care numai cand privesti un copil ce-ti povesteste ceva chestii SF mai poti sa-l ai. Asa ma privea el, mangaindu-ma pe cap, pe par.....apropiindu-ma de el, asa cum eram pe banca aia, si sarutandu-ma..I se parea asa de...nimic, asa de insignifiant ceea ce-i zisesem....el n-avea nicio treaba... Dar na, totusi....daca pe mine ma deranjeaza n-are sa mai intre.....I-am zis ca e ok, n-are de-a face, daca vrea, poate sa mai frecv in continuare respectivul.....dar eu voiam sa-i fi zis ce ma apasa. Si e in regula....Hmm, nu-mi inspira vinovatie . Si nu s-a enervat zicandu-i. A zambit doar... a zis ca el acuma cu mine vrea sa vada cum se intelege....si daca e cu mine, nu vede de ce si-ar cauta o alta.. "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline Publicitateloading...
#1260 2009-10-09 10:51:23
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XOff..atata bataie de cap pt un comment mai roberta? Vorba lui Lady, pt el chestia asta a fost asa..."ahh..hai sa dau si eu un comm"...si vorba lui...daca vroia sa agate fete, statea pe net si dadea comm? when the pomp lights up,you shoot. Offline #1261 2009-10-09 11:55:33
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xda...dar nu stiu in ce masura si reuseste sa le agate..adica dincolo de conversatii pe net..ma rog..depinde de pers when the pomp lights up,you shoot. Offline #1262 2009-10-09 12:05:54
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XJess, imi spunea cineva zilele trecute sa fiu mai egoista, sa invat sa fiu egoista. Acelasi lucru ti-l zic si tie, sa faci exact ce simti ca vrei tu. Vrei sa te desparti, desparte-te...eu cred ca mai mult aveti de suferit amandoi daca treaba nu mai merge.. when the pomp lights up,you shoot. Offline #1263 2009-10-09 12:16:55
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XPai de ce nu se poate? Ce anume vrei? when the pomp lights up,you shoot. Offline #1264 2009-10-09 12:23:39
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XSunt convinsa ca veti gasii voi o rezolvare when the pomp lights up,you shoot. Offline #1265 2009-10-09 12:26:06
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XFugi mai d`aci cu indragosteala nu-s indragostita Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-10-09 12:52:04) when the pomp lights up,you shoot. Offline #1266 2009-10-09 12:57:06
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XZau asa..sunt dobi`..fluturasii aia in stomac nu-i avea asa, de flori de mar...dar totusi, indragostita de el..nu! when the pomp lights up,you shoot. Offline #1267 2009-10-09 13:27:35
ce bine ai descris parca ma vad pe mine....si subscriu la ce a zis jess....cam asa e orikat am vrea sa zicem k nu.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #1268 2009-10-09 13:59:34
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X frumos jess, chiar ca exact asa o sa fie. O sa ma gandesc..analizez astazi..si va aduc diseara sentinta. when the pomp lights up,you shoot. Offline #1269 2009-10-09 14:03:04
ai dreptate in ceea ce spui si e frumos ce zici dar... Ultima oara a fost editat de bella-yzaura (2009-10-09 14:04:16) Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #1270 2009-10-09 14:13:47
ai mare dreptate cu Niciodată să nu spui niciodată Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #1271 2009-10-09 14:27:25
nu sunt nevasta lui... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #1272 2009-10-09 14:35:02
exact asta i-am zis, ca nu am fost si este adevarat, dar ca nu ii garantez k nu o sa fiu...si mi-a zis k daca fac asta nu ma va ierta niciodata(avand in vedere k a fost singurul barbat din viatza mea).... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #1273 2009-10-09 14:47:11
exact asta l-am intrebat ''dar eu te pot ierta? Eu trebuie să te iert?" si raspunsul a fost asa: ''nush eu, doar u ai raspunsul la aceasta intrebare'' Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|