homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-65

#1217 2009-10-05 21:41:49

Roberta2000
Full member
De la: mine pentru tine
Inregistrat: 2009-08-25

Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X

Da, pufu. Ar trebui sa fiu EU...Normal, eu, DAR o ''eu'' naturala si fara a face neaparat exces de zel.  Am sa reincep sa fiu dulce, sa-i mai scriu cate un mesaj scurt, sa-i zic ca mi-e dor de el...si bineinteles, nefacand-o cu scopul de a-l verifica...asta se simte oricum ai lua-o.  Cu alte cuvinte sa-l invat sa dea dupa mine, sa-l invat cu felul asta.  Iuby nu are experienta aia in ale relatiilor de lunga durata, serioase cum ar veni....de fapt, nici eu nu o am, singura diferenta e ca eu sunt femeie, iar el barbat...iar noi femeile, se stie, avem nevoie de mai multa atentie si alea alea. Asa ca degeaba stau eu, fac pe grozava asteptand sa ma sune...   Sa va zic ceva wink  Si tie , Pufu..nu stiu in ce masura ai apucat sa citesti posturile mele anterioare, dar de cand mi-am impus schimbarea asta si noi ne-am impacat, eu una nu l-am mai cautat asa....sa zic, din proprie initiativa...Am lasat-o de tot mai moale, iar acum, la cateva zile, constat ca nu-mi pica bine deloc....dar deloc. Daca  vorbeam de 2 ori/zi, era pentru ca ma suna el...(amiaza si seara )/......eu, nimic.  Si faza e ca ma cunoaste...si stie ca pot mai mult de-atat. Problema e ce gandeste vizavi de faptul asta?  Oh, ca nu-i bine cum fac.  Chiar nu ma simt bine doar sa stau sa astept...Se pare ca pretind sa 'cultiv' relatia si sentimentele astea, pe cand colo eu nu-i dau niciun exemplu.  Si cred c-ar trebui.  Cu tot riscul inainte...  hjarta

Iar acum stau si ma mir inca de ce e 9jumate seara iar el nu a dat inca niciun semn de la amiaza?? sad

Dar in cele din urma m-a sunat,am reusit sa vorbesc cu el ... smile  Era obo! am fost dulce si intelegatoare. Mi-e drag! Mi-e tare drag de el!   dar observ ca trebuie sa am rabdare, atat cu el , cat si cu timpul...

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-05 22:01:33)

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#1218 2009-10-05 22:00:44

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

Roberta2000 a scris:

Da, pufu. Ar trebui sa fiu EU...Normal, eu, DAR o ''eu'' naturala si fara a face neaparat exces de zel.  Am sa reincep sa fiu dulce, sa-i mai scriu cate un mesaj scurt, sa-i zic ca mi-e dor de el...si bineinteles, nefacand-o cu scopul de a-l verifica...asta se simte oricum ai lua-o.  Cu alte cuvinte sa-l invat sa dea dupa mine, sa-l invat cu felul asta.  Iuby nu are experienta aia in ale relatiilor de lunga durata, serioase cum ar veni....de fapt, nici eu nu o am, singura diferenta e ca eu sunt femeie, iar el barbat...iar noi femeile, se stie, avem nevoie de mai multa atentie si alea alea. Asa ca degeaba stau eu, fac pe grozava asteptand sa ma sune...   Sa va zic ceva wink  Si tie , Pufu..nu stiu in ce masura ai apucat sa citesti posturile mele anterioare, dar de cand mi-am impus schimbarea asta si noi ne-am impacat, eu una nu l-am mai cautat asa....sa zic, din proprie initiativa...Am lasat-o de tot mai moale, iar acum, la cateva zile, constat ca nu-mi pica bine deloc....dar deloc. Daca  vorbeam de 2 ori/zi, era pentru ca ma suna el...(amiaza si seara )/......eu, nimic.  Si faza e ca ma cunoaste...si stie ca pot mai mult de-atat. Problema e ce gandeste vizavi de faptul asta?  Oh, ca nu-i bine cum fac.  Chiar nu ma simt bine doar sa stau sa astept...Se pare ca pretind sa 'cultiv' relatia si sentimentele astea, pe cand colo eu nu-i dau niciun exemplu.  Si cred c-ar trebui.  Cu tot riscul inainte...  hjarta

Iar acum stau si ma mir inca de ce e 9jumate seara iar el nu a dat inca niciun semn de la amiaza?? sad

am citit tot ce ai scris chiar daca nu am scris foarte mult pana acum....timpul nu prea imi permite sad
e normal sa nu iti pice bine pentru ca este o schimbare prea brusca si impusa....schimbarile de genul acesta se fac treptat si in mod natural...si eu cred k el a observat acest lucru...si e posibil sa ajungeti la un moment dat care pe care....adik tuvrei sa sune el...el sa suni tu...si nu cred k vrei sa ajungi asa...de aceea iti spun sa o lasi mai moale...te-ai abtinut o data, de 2 ori azi...nu te mai abtine si a 3-a oara...si asa o sa-ti fie mai usor si nu mai dai nici de banuit...

asta este parerea mea...nu stiu daca e buna sar rea dar eu asa gandesc

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#1219 2009-10-05 22:09:34

Roberta2000
Full member

Nicio problema, Pufu, ca si eu am de lucru putin aici...asa ca.  Acum ca l-am auzit,sunt mai linistita...e  ok.   Adevarul e ca si faptul ca ieri am fost fff apropiati  patfierbinte  iar, zici ca ne ajuta....apropierea aia intima in care ai ocazia sa-l simti atat de aproape, se resimte. Eu una o resimt si sunt convinsa ca si el.  Partea buna acum e alta...si anume ca nu mai rabufnesc si nu mai sar daca, de ex, nu m-a sunat....daca nu m-a sunat mai des.  Gata!  nici nu mai vreau sa sar la aspecte de alea, sunt f daunatoare, mai ales pentru NOI DOI personal, in ceea ce ne priveste; doar stiu bine cat rau ne-a facut.  Poate din cauza ca vreau sa fie bine si ca chiar tin la el am devenit si devin pe zi ce trece mai intelegatoare:iar cand zic asta' 'intelegatoare' nu zic ''fraiera'' sau ''indiferenta'' ci tocmai acel ceva pozitiv care trebuie adus ca si aport din ambele parti pentru ca legatura sa mearga.  Oricum, parca vine de la sine deja. De ce sa ma enervez, cu atat mai mult sa-i si arat lui asta, daca nici macar nu am un motiv viabil?  smile

"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."

#1220 2009-10-05 22:37:18

pufu
Sr. member

asa te vreau Roberta  puss
o sa vezi ca totul va fi bine  wink

#1221 2009-10-05 22:46:35

Roberta2000
Full member

pufu a scris:

asa te vreau Roberta  puss
o sa vezi ca totul va fi bine  wink

puss Merci de incurajari, chiar simt nevoia sa mai discut cu cineva asa, in materie de scorpioni... bine, de barbati, ca tot barbati sunt si ei.

Apropo Pufu, tu de cand esti cu al tau?? cat timp?  smile

Publicitate

loading...

#1222 2009-10-05 22:53:23

pufu
Sr. member

10 luni  hjarta

#1223 2009-10-05 23:05:21

Roberta2000
Full member

pufu a scris:

10 luni  hjarta

Uh!  Pai nu ma mir atunci. Dar momente dificile ma gandesc ca in decursul acestor10luni ati avut si voi... hmm  roll   Dar e stas..hmm....10 luni. Oare eu cand o sa am atata?  hjarta  (in conditii frumoase, of course....nu altfel... )

#1224 2009-10-05 23:13:44

pufu
Sr. member

depinde in ce sens dificile...de certat nu ne-am certat niciodata...i-am facut eu o faza aiurea o data cu gelozia mea asta tampita...in rest nu au fost....dar acum incrc cand ma mai apuca pe mine gargaunii asa fara motiv sa tin pentru mine big_smile
ca ne mai contrazicem si noi uneori...asta e altceva...oricum o facem mai mult in joaca...
este foarte important ca el este o fire mult mai calma si stie sa ma tempereze...aici am mare noroc

eu ma duc la somn k e tarziu si dimineata ma duc la serviciu
Roberta daca vrei sa vorbim mai mult lasa-mi id-ul tau pe mail si mai vorbim si pe mess maine  puss

noapte buna tuturor!

#1225 2009-10-05 23:19:09

Roberta2000
Full member

Somn usor si tie, noapte buna tuturor.
      Ok Pufu, am sa ti-l trimit prin e-mail...si ma adaugi tu pe urma.

Pupici  puss

Se pare ca n-am somn  sad  grater

Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-06 00:25:09)

#1226 2009-10-06 18:34:22

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Wai ce vise am avut aseara  roll  eram prin padure, pe strada era sa facem accident..brr  supa

when the pomp lights up,you shoot.

#1227 2009-10-06 20:54:22

Roberta2000
Full member

Hello, fetelor. Cam pustiu pe aici...Pe unde sunteti ?

#1228 2009-10-06 21:34:05

Anne24
New member
Inregistrat: 2009-09-30

Eu bantui pe aici big_smile

I miss how you would hold me close like you'd never let me go hjarta

#1229 2009-10-06 21:40:07

alexa123
Hero member

pfu lol vorbit cu el 2 minute..schimbat 3 replici sexy..invitat la el (e in alt oras la fac acu)  rotfl2  diablo

#1230 2009-10-06 21:43:10

Roberta2000
Full member

Ce bine de tine, draguto!  Eu am niste nervi acum...incat ma abtin sa nu plang... sad

#1231 2009-10-06 21:44:54

Anne24
New member

Ah acuma s-a trezit si el sa te invite cand esti plecata  :-"

#1232 2009-10-06 21:46:39

Anne24
New member

Roberta2000 a scris:

Ce bine de tine, draguto!  Eu am niste nervi acum...incat ma abtin sa nu plang... sad

ce s-a intamplat roberta ? neutral si eu am o stare umpic aiurea ..ma dispera ca de sambata nu am mai vorbit cu el   sm  box

#1233 2009-10-06 21:49:44

alexa123
Hero member

sa ma mai scuteasca cu dastea. sa vina sa ma ia si mergem si`n america lol

ce s-a int roberta?

#1234 2009-10-06 22:01:40

pufu
Sr. member

Roberta2000 a scris:

din cauza a ce spuneai aseara? sau au mai aparut altele?

#1235 2009-10-06 22:07:23

alexa123
Hero member

hai fato dezvolta  sm  cum sa plangi, ce`ai?  sm

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.