|
Nu esti logat.
Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-73#1369 2009-10-11 14:34:43
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xmultumim lady, asta stim si noi Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-10-11 14:35:45) Offline #1370 2009-10-11 15:03:51
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xeu nu mai inteleg nimic #1371 2009-10-11 15:36:41
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xanna nu pot sa zic decat when the pomp lights up,you shoot. Offline #1372 2009-10-11 16:58:00Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xdelyutza* Ultima oara a fost editat de annna (2009-10-11 17:08:08) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #1373 2009-10-11 17:39:10
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XFetelor, inevitabilul s-a produs in cele din urma... Cum plange vremea de afara, plange si sufletul meu acum. Poate trebuia sa fie fata in fata, si nu pe mess...insa, partea buna e ca in spatele monitorului m-am putut descarca cat am vrut si...interfata nu a parut atat de patetica. Am discutat omeneste cu el... am discutat ca si o femeie care tine la el, dar care sa lupte de una singura in relatia asta nu mai poate. Intr-un final, i-am trimis o piesa care mie-mi place enorm de mult si o ascult de cateva zile ( e vb de Inna-Sorry, ascultati-o si voi ) pentru ca el sa-mi spuna ''parca era pregatita''. I-am zis doar atat ''e frumoasa'', iar el a confirmat. Ma simt ciudat... el nu a tare stiut ce sa zica decat sa-mi accepte decizia, ca si cum....ca si cum pentru el nu-s decat o farama mica din univers. Iar ca sa se justifice, mi-a zis-o pe aia ca el de mult nu mai le pune asa la suflet, pentru ca a facut-o mai demult si....nu i-a fost bine deloc. Eu nu asta voiam sa aud de la el, dar in sfarsit...Si ca el observa ca faza cu nunta m-a deranjat cel mai tare, dar daca eu nu pot sa inteleg ca nici pentru el nu e sigur ca va face rost de bani, apoi nu mai are ce sa vorbeasca.Am continuat sa-i zic ca nu e vb de asta, ci de gestul in sine...bla bla. Pentru ca nu dupa mult timp sa mi-o arunce pe aia ''mie oricum mi se pare prea devreme pentru asta..dar fiecare cum crede''. Uff, m-a daramat la faza asta. Deci lui i se pare prea devreme sa apara cu mine la astfel de evenimente...Intelegeti voi! Degeaba i-am zis cum as face eu in locul lui, si ca...nu exista ''prea devreme'' cand alegi sa tii la cineva...si teorii peste teorii...Dar cred ca vorbeam mai mult singura, ma chinuiam de una singura ca sa ma aleg intr-un final sa-mi zica acelasi binecunoscut dicton ''asta-s eu''. La orice parte frumoasa pe care i-o invocam , el zicea ''asta e , asa-s eu... Fac cat simt, arat cat simt.... ce sa fac?'' . Mi se parea asa de pueril si de idiot felul lui de a-si expune ideea incat... m-am bucurat ca tinem conversatia asta in cadrul virtual. Ey, ce pot sa-i mai zic... Doar ca realizez de cat de putina insemnatate am in viata lui, de cat de mult '''efort'' a depus in relatia asta, de cat de ''NUL EFORT'' ar fi fost in stare sa depuna pentru fericirea mea, a noastra in cele din urma. Nu stiu ce i-am facut asa rau incat sa-mi raspunda atata de glacial, atata de....cu atat mai mult cu cat e constient ca tin la el, ca as fi vrut sa fie bine....ca as fi fost dispusa sa-l ajut ca sa fie bine...degeaba, nu am cu cine. Iar pe el...pe el nu am de ce sa-l invinovatesc prea tare pentru ca nu simte. Simt eu, si-n locul lui. Am vrut sa-l fac sa inteleaga ca ma simt obligata sa renunt...la naiba, chiar ma simt obligata... Nu stiu ce gandeste, ce simte...are mereu zidul lui de care sta imprejmuit (chiar i-am zis-o si pe asta! ) si de care ma izbesc mereu in incercarea de a ma face sa ma simta aproape... In concluzie, e gata....Discutia a ramas undeva suspendata, dar...oricum...nu ar mai fi fost nimic de zis. Oricum el nu stia ce sa zica prea mult, si asa. Sper sa ma ajute Domnul sa ma abtin acum sa-i mai trimit vreun sms, vreun semn (azi, maine, poimaine.....etc etc )pentru ca o mai dau eu in bara la fazele astea...Sper sa reusesc sa ma abtin si sa trec peste. Mi-e greu, teoretic a pus el punctul...practic am facut-o eu daca e sa ma exprim asa. E greu, e a doua despartire de el...si e greu, mi-e tare greu, inca nici nu mi-e chiar asa acum, dar...simt ca urmeaza. Pentru ca ma cunosc. Si asa cum era el, dar am trait niste momente impreuna....si nu am facut-o in batjocura sau doar asa de plictiseala. Pe de alta parte ma intriga lipsa lui de sensibilitate pe care o arata in exterior (a naibii de tare poate sa fie.. ), in conditiile in care chiar e un om sufletist. Dar, asta e....sufletului nu poti sa-i comanzi sa nasca sentimente de iubire! Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-11 17:42:26) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline Publicitateloading...
#1374 2009-10-11 18:00:29
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XRoberta eu ti`am zis si ti`a confirmat si el...omu cat simte atata iti arata ! nu poate mai mult pt ca nu simte ! #1375 2009-10-11 18:27:20
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xchiar ca pueril..`asta sunt eu`, asa sunt si etc`...astea-s replicile unui om al caui interes nu este prea mare roberta. Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-10-11 18:28:08) when the pomp lights up,you shoot. Offline #1376 2009-10-11 18:28:58
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xroberta...of, imi pare rau de tine, ca stiu si eu cum e sa suferi pt ca iubesti prea mult. cred ca toate stim asta! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #1377 2009-10-11 18:30:23Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XRoberta, imi pare sincer rau O sa vezi ca si treaba asta s-a intamplat cu un scop, oricum din punctul meu de vedere nu era deloc ok cum era; nu era ce-ti doreai tu de la viata; eu as renunta fara regrete, fara intoarceri inapoi... meriti un barbat care sa-ti impartaseasca sentimentele, care sa te trateze asa cum iti doresti, poate chiar... ceva mai bun Meriti un barbat mai cald, pentru ca asta cauti... si trebuie sa fii constienta ca daca ti-l doresti foarte tare si il vrei cu adevarat, va fi al tau Ultima oara a fost editat de annna (2009-10-11 18:31:56) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #1378 2009-10-11 19:11:23Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XRoberta, Poate e mai bine asa. Pentru tine, ca el ar fi continuat la fel, din punctul lui de vedere nu e nicio problema si nu s-ar fi despartit de tine daca te temperai. Sper ca ai luat decizia asta intr-un moment in care erai calma... nu de alta, dar stiu cum unele lucruri par foarte viabile la nervi si/sau depresii si apoi par cele mai mari tampenii Asa ca sper ca a fost o decizie luata rational si calm. Offline #1379 2009-10-11 19:13:42
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xcred ca la toate ne pare rau de tine roberta, insa stii si tu ca era de asteptat, pentru ca existau toate semnele. acum doare, insa va mai trece o vreme si vei vedea cat de repede uiti. nu e ca si cum ati fost impreuna ani de zile, ati impartit si bune si rele si acum ti se darama lumea. Offline #1380 2009-10-11 19:17:01
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xsunteti minunate, fetelor...Stiu ca toate se intampla cu un scop, dar doare asa de tare sa stii ca pentru acelasi barbat de care o data te-ai despartit, a trecut un an...intre timp fiecare si-a vazut de viata lui, dupa 1 an...impreuna AGAIN...alte sperante, reverbatii ale unor scurte amintiri din trecut, ajungi sa te desparti a doua oara...dupa alte sperante ca de data aceasta va fi mai bine, mai altfel si nu vei repeta aceleasi greseli. Si uite ca nu s-au repetat ACELEASI greseli, dar..de data asta au fost altele... Si e pentru prima data cand ma leg de un fost in speranta ca de data asta va fi mai bine si constat ca nu e, ca nu a fost....Si tot pentru prima data cand pun eu punct in trista constatare ca sentimentele mele nu-s nici pe a 10-a parte impartasite. Raceala....vaga indiferenta...retineri, multe retineri...neputinta....resemnare... lipsa de vlaga...cam atat am putut vedea si simti eu din partea lui, acum in aceasta ultima(cred) discutie. Stiu ca va trece, nu stiu insa cat de repede...Am incercat sa fiu mai buna pentru el, mai putin impulsiva, mai intelegatoare, mai dulce....ieri, dupa ce am facut dragoste, i-am pensat firele dintre sprancene, i-am adus o salata de vinere care mi-a iesit f gustoasa... si...God! chiar se vede cine tine si cine nu tine... Iar el sa-mi spuna ca i se pare prea devreme sa si apara cu mine asa... ''prea devreme'' "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1381 2009-10-11 19:19:00
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xof...sperantele astea dor tare...dar vor trece! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #1382 2009-10-11 19:19:54
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xnu degeaba se spune ca ce nu merge de prima data n-are sanse sa mearga mai tarziu. Offline #1383 2009-10-11 19:21:21
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
Lady, nu a fost la nervi...chiar nu, deloc! drept pentru care i-am vorbit calm, resemnata oarecum, da resemnata pentru ca eram f constienta ca nu mai am ce sa fac mai mult, ma depaseste sa continui sa ma autoflagelez emotional alaturi de el... "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1384 2009-10-11 19:56:42
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xjess, cu tine cred ca se intampla niste lucruri destul de grave in ultimul timp, pt ca esti total schimbata de cand ai schimbat si nick-ul Offline #1385 2009-10-11 20:08:13Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XRoberta, foarte bine ca a fost o decizia luata cu mult calm. Va fi bine! Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-12 00:06:27) Offline #1386 2009-10-11 20:21:40
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XSi eu ar trb sa mi-l schimb ca doar am aparut ''hop si eu'' pe forumul asta dintr-un singur motiv: el. Iar acum ca el nu mai este, ar trebui sa schimb nick:d "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1387 2009-10-11 20:42:10
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xjess, ai toata tineretea inainte sa intalnesti barbatul potrivit. acum e normal sa fii dezamagita, probabil ca dragostea s-a dus in relatia actuala, dar va veni si vremea cand vei intalni omul potrivit Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|