|
Nu esti logat.
Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-74#1388 2009-10-11 20:56:34
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xroberta "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1389 2009-10-11 21:18:36
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XJess, sa te incurajez si eu putin..cu umilele resurse pe care pot sa le am momentan. Au dreptate fetele, mie una imi fac ffff bine gandurile lor pozitive...ma reincarca parca, ... sper sa fie bine si pentru tine in cele din urma, indiferent de cum se va solutiona totul...Cumva o sa fie, Cineva e Sus si are grija de fiecare dintre noi sa-si gaseasca jumatatea-lipsa. Uite si la mine...tocmai am avut curajul sa o termin... sunt constienta ca nu ma iubea (uhh..iubirea, un cuvant mare ) si ca probabil nu m-ar fi iubit niciodata, oricate eforturi as fi facut....si-ntr-un final chiar ca ajungeam sa plang ca o magdalena. Situatia ta e cu totul diferita, dar si de acolo transpare clar ca lucrurile nu se desfasoara firesc ...si ca daca e iubire, se vede...unde e iubire, imposibil sa nu o simti ...O sa fie bine, mai mult nu pot sa-ti zic ca nu-s in masura...Trebuie doar sa avem rabdare acum... (si tu, si eu...si Lady...si toate cu impasuri in ale' dragostei..Pe de alta Parte Anne24 si Alexa... Dea_di iarasi cu scorpionul ala care e si nu al ei.... De Anabella nu zic nimic ca ea e cel mai bine de pe aici....Annna si ea sa le cumpaneasca bine... ). Aoleu, ce incerc eu sa ma autosugestionez acum. Whatever, dar am dreptate Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-11 21:19:45) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1390 2009-10-11 21:19:59
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XRoberta am citit si eu ultima parte a povestii, o sa treci peste, nu trebuie sa ii porti pica, asa cum spune skumpi atat a putut sa ofere. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #1391 2009-10-11 21:40:12
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
si ca sunt luni calendaristice multe adunate...si multe amintiri...si multe intalniri.... "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1392 2009-10-11 21:55:48
NOAH, nu ma innebuni acuma "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline Publicitateloading...
#1393 2009-10-11 22:14:29
si asta pt ca noi femeile, avem tendinta de a ne alege acelasi gen de barbat de fiecare data ! #1394 2009-10-11 22:20:59
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :XUf Roberta acuma am citit si eu pe aici..imi pare rau ca s-a terminat..dar poate e mai bine asa..fi tare stim ca poti . I miss how you would hold me close like you'd never let me go Offline #1395 2009-10-11 22:23:02
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xs`a nimerit... s`a nimerit, numai ca nu toate lucrurile sunt intamplatoare ! ma rog, eu ziceam doar ce spune teoria pe care eu am resimtit`o Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-10-11 22:23:28) #1396 2009-10-11 22:25:40
Coincidenta, cu siguranta! si tot ce-i posibil, orice e posibil in viata asta. Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-11 22:28:24) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1397 2009-10-11 22:30:52
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1398 2009-10-11 22:31:25
Mda, cand si-a da seama ca rar mai gaseste fraiera care sa-l perie , sa-i aduca papica,...sa-l madareasca...sa-si doreasca sa fie cu el all time, fara sa-l sufoce.... sa-i fie fidela si sa aiba in ea increderea pe care chiar el a recunoscut c-o are in mine. Oricum, reusisem in ultima parte a relatiei, de 2 sapt incoace, sa fiu tare dulce...si sa nu-mi mai scot coarnele...Si tot degeaba. Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-11 22:34:11) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1399 2009-10-11 22:36:15
atitudinea asta de o sa vada el ce a pierdut e total gresita, roberta! nu te consola cu astfel de iluzii, pt ca nu folosesc la nimic in general. el nu a avut nici o vina pentru ca de la inceput a fost sincer cu tine si ti-a spus cat poate oferi, tu ai fost aceea care s-a chinuit sa scoata mai mult de la el si a sperat pana in ultimul moment. Offline #1400 2009-10-11 22:36:49
Coliva ? I miss how you would hold me close like you'd never let me go Offline #1401 2009-10-11 22:39:29
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xbautura!!!!!! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1402 2009-10-11 22:42:34
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xbautura si femei Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-10-11 22:42:48) when the pomp lights up,you shoot. Offline #1403 2009-10-11 22:43:15
Nu Anabella, dupa putinele lucruri care au fost intre noi, el trebuia sa fie altfel pe final, in conversatia asta a noastra. As posta conversatia aici, dar...mi-e cumva s-o fac publica... cu toate ca ati intelege altfel totul. A fost rece..a fost aiurea de tot...nu a stiut deloc sa gestioneze situatia....daca eu i-am zis ca ''se pare ca nu am importanta pentru tine '', el mi-a replicat cu acel tipic barbatesc si misogin parca ''daca tu asa consideri, asa sa fie''. Asta-n conditiile in care nu ma certam cu el, din contra...Pentru ca, cateva randuri mai jos, sa-mi spuna ca de mult a incetat sa mai puna asa tare la suflet....ptr ca a pus si nu-i place cum a fost. Eu nicio vina nu am avut ca am fost sincera cu el de data asta. Si prea ostentativ totul - ieri am fost bine, iar azi...imi vorbeste ca din ... (adica sec, retinut...aiurea...cu raceala ). Nu trebuia sa se prefaca, dar nici sa se baricadeze in beton armat....ca doar am fost mai apropiati decat s-ar parea si...nu cred sa-i fi facut faze grele, din contra... "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1404 2009-10-11 22:44:18
Dea_di, vezi ca pentru mine ai de baut multe....tre' sa-mi consum energiile...( si-n plus de asta, is ''sarbatorita serii'' Mama lor de scorpioni si de barbati... ) Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-11 22:50:40) "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline #1405 2009-10-11 22:46:24
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :Xnoh roberta, cunosc soiul asta de replici.. Uita mama de toate si lasa-l linistit in lumea lui when the pomp lights up,you shoot. Offline #1406 2009-10-11 22:50:05
Si daca cunosti soiul asta de replici, ce mai vrei sa zici? hai, pune si tu sare pe rana....in noaptea asta am nevoie... "Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|