Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X-75
- Roberta2000
- Full member
- De la: mine pentru tine
- Inregistrat: 2009-08-25
Re: Cum potolim scorpionii si-i facem barbati de casa? :X
"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."
- Roberta2000
- Full member
Jessica_M a scris:Ah Roberta Chiar nu vrei un bărbat ?n seara aceasta? Ei, dacă tu nu vrei, lasă că-l iau eu
Mai, acuma urmatorul posibil candidat pe ring....va fi un leu... E brunet, e dragut, e prezentabil, e inaltut, are pozitie profesionala.. ( ca sa fiu sincera, la toate sta mai bine decat ''proaspatul fost de cateva ore'' )...So... Acuma sa se aprinda numai....atentii masculine! ( sa mai uit si eu de necazuri numai )
Ce zici, te tenteaza? astia cum is? ( o trasatura stiu eu: fustangii! Ayy..ca iar o iau pe zodii )
By The Way....si tot acolo sunt...ce mi-e ca se aprinde sau nu
Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-11 23:00:48)
"Dragostea e o luptă între două suflete şi între două trupuri în care uneori nu e niciun învingător, alteori nu e niciun învins."
- Roberta2000
- Full member
- Roberta2000
- Full member
Jessica_M a scris:Trebuie să recunosc că "DA"...şi eu sunt la fel. Cum am mai spus cuiva: am realizat că ?mi doresc o familie minunată, un soţ care să mă iubească şi un amant care să ?mi satisfacă orice plăcere.
Pai eu nu -s asa. Daca nu ma va iubi si nu ma va super-satiface, clar ca nu va pupa el familie minunata cu mine...si vicerversa.
Adevarul e ca eu nu-mi doresc decat un BARBAT cu suflet mare pentru mine si cu ''suflet'' tare tot pentru mine . Ca restul pe urma vin de la sine.... ( desi, iarasi prea multe cuvinte folosesc.....daca e barbat si stie sa fie , cu toate valentele pe care le presupune termenul - iubitor, harnic si super-potent , atunci nu ai cum sa nu fii multumita ). In concluzie,ma multumesc doar BARBAT sa fie.(ia cat las de la mine )
Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-11 23:10:24)
- Roberta2000
- Full member
Jessica_M a scris:Eu am pus mult, foarte mult suflet ?n relaţia mea. Am iubit din prima clipă şi am făcut orice pentru el, dar uite că iubirea a ?nceput la mine şi se termină tot la mine. Trebuie să ?i arăţi tot timpul c?t de mult ?l iubeşti şi că faci şi tu sacrificii pentru el.
Jess...eu ma plang de situatia mea actuala ( care, ca si pierdere, echivaleaza mai mult cu un foc de paie, pe langa investitia ta ), dar cred ca e aiurea si a ta...Si chiar daca nu mai simti ce ai simtit candva, eu cred ca te intristeaza pentru ca te gandesti la el...Eu stau si ma gandesc ce vei face pana la urma? ai sa ceri 'stop'? sau ai sa-l lasi pe el ? va fi ceva de genul ca se va simti obligat s-o faca ( asa cum m-am simtit eu in seara asta...plus de multe zile incoace). Zau, imi prefer soarta, decat sa fiu intr-o situatie similara cu a ta. Cel putin nu bazandu-ma pe experientele banale pe care le am...
Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-11 23:19:28)
- Roberta2000
- Full member
Jessica_M a scris:Nu pot să ?l las Roberta. Am vorbit aseară cu el...aveam ochii umflaţi de la at?ta pl?ns şi ?ncă ?i mai am. Sunt o nenorocită. Mă iubeşte şi este ?n stare să accepte orice doar să mai ţin la el şi să răm?n alături de el. Mi-a spus că nu o să mă ţină l?ngă el dacă nu ?l mai iubesc şi că aş fi prima lui fostă cu care ar ţine legătura. Că sunt unică, că i-am intrat pe sub piele, că nu mă poate uita. O să sufere extraordinar de mult. Este un băiat foarte bun şi nu vreau să ?i fac rău. Ştiu că dacă ?l las o să regret, căci nu ştiu dacă o să mai găsesc altul ca el sau mai bun dec?t el. Mi-e greu să renunţ la el. A fost singurul băiat care s-a g?ndit tot timpul la mine ca la viitoarea lui soţie.
Ohh!... De ce-i asa curva viata asta, atunci ? Deci asta e drama...chiar e o drama. Si te sfatuiesc sa ai mare grija de ce o sa faci pana la urma!!! Mi-e mila de el, cum acum mi-e mila de mine... Daca o sa va despartiti, el o sa ramana cu rani adanci o gramada de ani, iar tu...tu vei regreta o viata intreaga! Vezi si tu cum is barbatii astia...cat e de greu sa faci un barbat sa te iubeasca pentru ceea ce esti, pentru ceea ce reprezinti tu ca persoana, ca femeie..ca TOT.
De acord, poate nu mai e dragostea aia de la inceput, cum zic si psihologii ca aia dispare...dar ramane atasamentul, acomodarea langa celalalt, obisnuinta aia constructiva care nici vorba sa te faca sa concepi viata fara celalalt.Gandeste-te!
Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-11 23:33:57)
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
Jessica_M a scris:Nu pot să ?l las Roberta. Am vorbit aseară cu el...aveam ochii umflaţi de la at?ta pl?ns şi ?ncă ?i mai am. Sunt o nenorocită. Mă iubeşte şi este ?n stare să accepte orice doar să mai ţin la el şi să răm?n alături de el. Mi-a spus că nu o să mă ţină l?ngă el dacă nu ?l mai iubesc şi că aş fi prima lui fostă cu care ar ţine legătura. Că sunt unică, că i-am intrat pe sub piele, că nu mă poate uita. O să sufere extraordinar de mult. Este un băiat foarte bun şi nu vreau să ?i fac rău. Ştiu că dacă ?l las o să regret, căci nu ştiu dacă o să mai găsesc altul ca el sau mai bun dec?t el. Mi-e greu să renunţ la el. A fost singurul băiat care s-a g?ndit tot timpul la mine ca la viitoarea lui soţie.
cam asa am fost si eu cu tipul dinaintea sotului meu. si mi-am facut in final curaj sa-l parasesc numai pt a-mi da apoi pumni in cap. m-am intors, m-a primit inapoi, dar ii facusem atat de mult rau incat dragostea lui pt mine s-a evaporat intr-un timp foarte scurt de la impacare, vreo cateva luni. urmarea, am povestit-o cateva pagini mai inapoi... macar povestea mea a avut si un final fericit in cele din urma, prin el l-am cunoscut pe sotul meu si m-am putut vindeca in timp si cu mare greutate
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-10-11 23:34:07)
- Roberta2000
- Full member
Si-ntr-un final tot aceeasi maxima o adopti ''Nu a fost sa fie'', ori, pentru cei mai optimisti ''Asa a fost sa fie'' (tot acolo )
Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-11 23:36:33)
- Roberta2000
- Full member
anabella_n a scris:Jessica_M a scris:Nu pot să ?l las Roberta. Am vorbit aseară cu el...aveam ochii umflaţi de la at?ta pl?ns şi ?ncă ?i mai am. Sunt o nenorocită. Mă iubeşte şi este ?n stare să accepte orice doar să mai ţin la el şi să răm?n alături de el. Mi-a spus că nu o să mă ţină l?ngă el dacă nu ?l mai iubesc şi că aş fi prima lui fostă cu care ar ţine legătura. Că sunt unică, că i-am intrat pe sub piele, că nu mă poate uita. O să sufere extraordinar de mult. Este un băiat foarte bun şi nu vreau să ?i fac rău. Ştiu că dacă ?l las o să regret, căci nu ştiu dacă o să mai găsesc altul ca el sau mai bun dec?t el. Mi-e greu să renunţ la el. A fost singurul băiat care s-a g?ndit tot timpul la mine ca la viitoarea lui soţie.
cam asa am fost si eu cu tipul dinaintea sotului meu. si mi-am facut in final curaj sa-l parasesc numai pt a-mi da apoi pumni in cap. m-am intors, m-a primit inapoi, dar ii facusem atat de mult rau incat dragostea lui pt mine s-a evaporat intr-un timp foarte scurt de la impacare, vreo cateva luni. urmarea, am povestit-o cateva pagini mai inapoi... macar povestea mea a avut si un final fericit in cele din urma, prin el l-am cunoscut pe sotul meu si m-am putut vindeca in timp si cu mare greutate
Anabella, eu nu prea stiu cum e sa parasesti pe cineva in conditiile in care ulterior sa ajungi sa regreti. ( nu e cazul meu, relax ) Ati fost mult impreuna ? (tu cu fostul )
- anabella_n
- Hero member
Roberta2000 a scris:Si-ntr-un final tot aceeasi maxima o adopti ''Nu a fost sa fie'', ori, pentru cei mai optimisti ''Asa a fost sa fie'' (tot acolo )
la mine a fost mai bine asa, gandindu-ma acum ce s-a ales de baiatul ala si ce caracter are, tot la despartire am fi ajuns mai tarziu. pe undeva si eu port vina a ceea ce e, stiu, insa mai depinde si de tine cat de bine poti trece peste astfel de faze. oricum ma bucur ca a iesit asa, am avut apoi ocazia sa cunosc barbatul perfect pentru mine
ca sa-ti raspund si la ultimul mesaj, am fost 1 an impreuna. plus inca o luna candva in vara (ne-am despartit din dorinta lui in martie), luna in care am fost carpa lui de sters pe jos.
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-10-11 23:41:26)
- Roberta2000
- Full member
anabella_n a scris:Roberta2000 a scris:Si-ntr-un final tot aceeasi maxima o adopti ''Nu a fost sa fie'', ori, pentru cei mai optimisti ''Asa a fost sa fie'' (tot acolo )
la mine a fost mai bine asa, gandindu-ma acum ce s-a ales de baiatul ala si ce caracter are, tot la despartire am fi ajuns mai tarziu. pe undeva si eu port vina a ceea ce e, stiu, insa mai depinde si de tine cat de bine poti trece peste astfel de faze. oricum ma bucur ca a iesit asa, am avut apoi ocazia sa cunosc barbatul perfect pentru mine
Deci, orice se intampla pe lumea asta, se intampla cu un scop (in cazul tau, ca ti-ai intalnit jumatatea). Atata ca , atunci cand esti adancita in niste momente mai triste, greu mai poti sa intelegi dictonul asta.
Apropo, va place dictonul meu -semnatura- ? eu zic ca e perfect ales! (in seara asta, clar niciun invingator )
*********************** 2 invinsi***************************************************
Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-11 23:44:02)
- anabella_n
- Hero member
pai in momentele alea nici eu nu ziceam asa, stai linistita acum, analizand situatia dupa ani de zile, spun ca a fost mai bine
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-10-11 23:43:15)
- Roberta2000
- Full member
Nu stiu daca e doar impresia mea (ori ati mai resimtit-o si voi, altele... ) dar chiar ma ajuta forumul asta, ''compania'' voastra, sfaturile si incurajarile, chiar si asa, la modul virtual. Sunt sigura, cunoscandu-ma, ca in caz contrar, sa nu -mi fi spus off-ul aici, de atatea zile, totul ar fi fost mai intens, mai patetic si mai dramatic. Macar asa, mai scrie una ceva, alta altceva....facem schimb de experiente de viata, ceea ce e f bine. (nu ca nu as fi trista, dar mai uit )
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Eu m-am dat cu capul de pereti dupa fiecare despartire parandu-mi rau si gandindu-ma ca mi-era mai bine cand eram impreuna. Mi-a luat de fiecare data mult sa ma desprind... iar acum, cand privesc in urma, nu mai pot sa gasesc niciun motiv pentru care am acceptat sa stau atata timp pana sa plec naibii in alta parte nici macar din iubire.
- Roberta2000
- Full member
Jessica_M a scris:Roberta, ştiam că dragostea o să se ducă şi bla bla bla, dar nu a rămas ceva suficient c?t să fiu cu el toată viaţa. Ţin la el ca la un prieten foarte apropiat, ba chiar mai mult dec?t at?t. Cum i-am spus şi lui: sper să ?mi revin şi să ţin din nou la el. E aiurea că l-am iubit at?ta timp cu disperare, l-am sufocat şi din senin totul s-a terminat. Chiar nu mă aşteptam. Puteam să jur că nu o să fac eu asta.
Deci, orice altceva...orice alta combinatie sentimentala negativa sa ajung sa traiesc...dar asta ar fi ultima pe care as prefera s-o simt. ( nu conteaza din ce pozitie, a ta...sau a lui ). De ce? Pentru ca nu e nici indiferenta, nu e nici iubirea aia, e doar neputinta...deznadejde....nici speranta macar (in fond, speranta ca ce?)...amintiri cu duiumul....reverbatiile a zeci de momente minunate... praf in vant... Ma termina ( am vb din pozitia ta acum ) . Cat despre celalalt plan....
Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-11 23:53:45)
- annna
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-07
- Site
Pe noi ne-a luat garda la intrebari in seara asta Eram undeva spre iesirea din oras, cu masina intrata pe un drumeac spre camp, cam pustiu ce-i drept... ascultam Odeon Trenul vietii si fredonam Jur ca niciodata, cat traiesc in viata, n-am sa mai pun sufletul in tot ce-am sa iubesc culmea, tocmai noi fredonam asta Si a venit siguranta cetateanului peste noi Jur ca am lesinat de ras Cum stateam noi linistiti asa, de vorba, cu capul pe umarul barbatului... apar pe noi din toate directiile vreo 4-5 lanterne suuper puternice, de ne orbesc nu alta Astia se credeau ca in filmele alea in care ii descopera politia pe ai mai periculosi criminali, ascunsi in cate-o masina Noi am inceput sa radem ca descreieratii, astia faceau semn sa lasam geamurile in jos care erau oricum, partial aburite ca stateam de vreo 30-40 min acolo de vorba Noi nimic, radeam in continuare Am deschis pana la urma, barbatul s-a ciondanit putin cu ei ca ce vor, ca oricum nu e loc public ca nush ce, le-am dat datele sa scapam de ei si am plecat ca oricum nu puteam sta prea mult. Faza a fost criminala Desi, Doamne... de ce ma mir, traim in Romaniaa !!!!!
Ultima oara a fost editat de annna (2009-10-11 23:55:21)
El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate...
- anabella_n
- Hero member
Jessica_M a scris:Roberta, ştiam că dragostea o să se ducă şi bla bla bla, dar nu a rămas ceva suficient c?t să fiu cu el toată viaţa. Ţin la el ca la un prieten foarte apropiat, ba chiar mai mult dec?t at?t. Cum i-am spus şi lui: sper să ?mi revin şi să ţin din nou la el. E aiurea că l-am iubit at?ta timp cu disperare, l-am sufocat şi din senin totul s-a terminat. Chiar nu mă aşteptam. Puteam să jur că nu o să fac eu asta.
poate e doar iluzia ca s-a terminat. cand relatiile au vechime de ani, mai intervin si perioade in care ai impresia ca nu-l mai iubesti deloc pe omul de langa tine. se mai intampla si de astea, eu am avut destule astfel de momente in primii 4 ani. in principal pt ca la vremea aia aveam destule nemultumiri vis-a-vis de comportamentul lui fata de mine
- Roberta2000
- Full member
annna a scris:Pe noi ne-a luat garda la intrebari in seara asta Eram undeva spre iesirea din oras, cu masina intrata pe un drumeac spre camp, cam pustiu ce-i drept... ascultam Odeon Trenul vietii si fredonam Jur ca niciodata, cat traiesc in viata, n-am sa mai pun sufletul in tot ce-am sa iubesc culmea, tocmai noi fredonam asta Si a venit siguranta cetateanului peste noi Jur ca am lesinat de ras Cum stateam noi linistiti asa, de vorba, cu capul pe umarul barbatului... apar pe noi din toate directiile vreo 4-5 lanterne suuper puternice, de ne orbesc nu alta Astia se credeau ca in filmele alea in care ii descopera politia pe ai mai periculosi criminali, ascunsi in cate-o masina Noi am inceput sa radem ca descreieratii, astia faceau semn sa lasam geamurile in jos care erau oricum, partial aburite ca stateam de vreo 30-40 min acolo de vorba Noi nimic, radeam in continuare Am deschis pana la urma, barbatul s-a ciondanit putin cu ei ca ce vor, ca oricum nu e loc public ca nush ce, le-am dat datele sa scapam de ei si am plecat ca oricum nu puteam sta prea mult. Faza a fost criminala Desi, Doamne... de ce ma mir, traim in Romaniaa !!!!!
Deci doar tu si micul tau Odeonul-scorpionul! Cata adrenalina, mai !
"poate e doar iluzia ca s-a terminat. cand relatiile au vechime de ani, mai intervin si perioade in care ai impresia ca nu-l mai iubesti deloc pe omul de langa tine. se mai intampla si de astea, eu am avut destule astfel de momente in primii 4 ani. in principal pt ca la vremea aia aveam destule nemultumiri vis-a-vis de comportamentul lui fata de mine" (Anabella_n)
Si asta poate fi o ipoteza...in fond, e mult timp la mijloc. E sensibila problema oricum si trebuie cantarite f bine treburile. Atata-ti zic, sper sa nu faci ceva ce ai putea regreta mai tarziu (bine...desi regrete tot ar fi ). Totul ar trebui sa vina de la sine....inclusiv o eventuala ruptura. Nu forta in niciun sens!
Ultima oara a fost editat de Roberta2000 (2009-10-11 23:59:26)
- anabella_n
- Hero member
annna,de amenda ati scapat?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|