homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum ii zic ca nu-l mai vreau?

#1 2009-07-07 19:57:24

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

cum ii zic ca nu-l mai vreau?

vreau sa pun punct unei relatii de 7 luni si nu stiu cum sa ii zic fara sa il fac sa sufere.eu am pe altcineva de vreo luna dar nu vreau sa ii spun ca s-a terminat pt ca am pe altcineva ca l-ar durea prea tare.e o persoana foarte sensibila,mult prea sensibila,se poarta mai rau ca un copil.daca nu ii convine ceva si se supara imediat incepe sa planga iar asta nu e atitudine demna de un barbat.nu e persoana pe care o vreau langa mine.niste sfaturi ar fi binevenite.nu mai rezist in situatia asta.nu mai rezist nici sa ma intalnesc cu el.tot incerc sa aman intalnirele pe motiv ca am de invatat sau daca ies cu el fac in asa fel incat sa fie si alte persoane si sa nu stam prea mult impreuna....nici sa-l pup nu mai suport neutral

expect the worst , hope for the best!

#2 2009-07-07 19:59:27

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?

offfffffffffff yoha,cel mai bine e sa il tragi deoparte si sa i spui k nu mai merge.k nu vezi niciun viitor in relatia voastra si ca cel mai bine este sa renuntati acum pana nu e prea tarziu sad

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3 2009-07-07 20:00:30

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

spune i ca nu ma poti fi cu el,ca ai incercat si nu merge!nu i spune de a doua relatie pt ca s ar simti jignit si inselat!

#4 2009-07-07 20:00:44

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

si eu zic la fel ca rrammo.. nu o mai lungi asa ca mai mult te chinui si il chinui si pe el.. fa-ti curaj si spune-i ceav de genul ca simti ca nu mai merge, etc..

#5 2009-07-07 20:04:30

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

...cred ca cel mai bine e sa fii sincera cu el...bine...vreau sa spun...fii sincera doar pe jumatate...adica nu ii spune ca ai pe altcineva...dar cel mai bun lucru pe care poti sa il faci este sa pui punct relatiei cat mai repede ca pe masura ce trece timpul ii faci si lui mai rau...asa am patit si eu...plangeam ca nu il mai vroiam dar imi era mila sa ii spun...pana intr-o zi cand n-am mai rezistat...i-am spus ca simt ca ceva nu e ok...ca nu mai pot fi eu in relatie si ca e mai bn sa ne despartim macar pentru o vreme ca sa vedem fiecare ce vrea de la viata...el acum are o relatie de cativa ani...eu sunt fericita alaturi de iubitul meu tot de luni bune si gata...toata lumea fericita...o sa isi revina...nu te teme...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Publicitate

loading...

#6 2009-07-07 20:06:46

_yohana_
Platinum member

cel mai tare ma doare pt el ca si-a facut planuri cu noi neutral  si mi-e frica sa nu devina violent ca mereu zice ca nu stie de ce ar fi in stare daca ne-am desparti,bla,bla bla,face pe zmeul.si nu i-as zice niciodata de a 2a relatie.in momentul de fata simt mila fata de el....pt ca e inca un copil care nu stie ce vrea de la viata,care s-a aruncat in relatia asta cu capul inainte desi nu i-am dat prea mari sperante....ma simt oarecum aiurea

#7 2009-07-07 20:09:32

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

mai bn sa`i spui cat mai repede...nu are rost sa stai q el numa asa,iti faci rau si tie si lui dak o lungiti asa aiurea...spune`i k nu mai are rost...k nu mai simti nik pe el si asta e...o sa treaca peste.

Love.  Live. Laugh.

#8 2009-07-07 20:11:14

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

zi-i ca esti confuza si ca ai vrea o pauza. vrei sa analizezi lucrurile foarte bine, sa fii sigura pe sentimentele tale "pentru ca in ultimul timp.."(si aici sa zici ce anume te determina in atitudinea, comportamentul si gandirea lui sa mai reflectezi o data). zi-i ca sunt lucruri la mijloc peste care nu poti sa treci asa, cu una cu doua, si cimti ca nu poti sa mai continui asa, si tocmai de aceea ai nevoie de o pauza.
fa intr-un fel sau altul, dar fa cat mai repede. pentru ca este cel mai bine, in primul rand pentru tine, si e bine si de cel de langa tine(oricare dintre ei doi)

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#9 2009-07-07 20:11:22

_yohana_
Platinum member

dinainte de bac vroaim sa o termin da am zis stai sa treaca bacul k apoi nu ne puteam concentra niciunul la bac.vroiam sa treca si admiterea dar acum parca nu mai rezist,e stresant neutral

#10 2009-07-07 20:11:54

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yoha daca i;ai zice sa luati o pauza..? sau sa;l atingi in punctele sensibile, ca tu vrei un barbat nu un copil care sa planga cand ii zici ceva?

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#11 2009-07-07 20:12:08

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

si ce daca si-a facut planuri yohana?...toti suferim la un moment dat...toti am avut planuri care nu au iesit...poate ca e momentul sa dea dovada de maturitate...si daca n-are sa-si formeze acum si sa se resemneze...gandeste-te ca o faci si spre binele lui...ii dai sansa sa isi gaseasca pe cineva potrivit...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#12 2009-07-07 20:14:58

_yohana_
Platinum member

i-am tot zis in ultimul timp ca prea plange din orice.si spune ca plange ca ma iubeste.dupa 7 luni eu nu vad dragostea.avand in vedere k eu am avut si o relatie de 4 ani...in 7 luni nu vad prea multe...da' sa vedeti faza.vineri el s-a dus la un majorat iar eu am iesit cu fetele.mi-a zis sa il sun sa-i zic unde ma duc sni sa vina si el sa ma vada.nu l-am sunat.ma sunat el pe la 24 k unde sunt si i-am zis k in club si a inceput sa planga neutral k dc nu l-am sunat sa vina sa ma vada...

#13 2009-07-07 20:16:21

majestik
Addicted member

_yohana_ a scris:

cel mai tare ma doare pt el ca si-a facut planuri cu noi neutral  si mi-e frica sa nu devina violent ca mereu zice ca nu stie de ce ar fi in stare daca ne-am desparti,bla,bla bla,face pe zmeul.si nu i-as zice niciodata de a 2a relatie.in momentul de fata simt mila fata de el....pt ca e inca un copil care nu stie ce vrea de la viata,care s-a aruncat in relatia asta cu capul inainte desi nu i-am dat prea mari sperante....ma simt oarecum aiurea

iubita, se termina relatii dupa *ani impreuna. si normal ca sunt planuri la mijloc, ca altfel nu ar evolua relatia. ia-l incetisor. vrei pauza, apoi o sa gasesti tu argumente si motivatii pentru alegerea facuta. el trebuie sa inteleaga ca nu e capat de lume..si pana la urma sa intleaga ca "poate asa e sa fie: el nu e pentru tine". si daca e el al tau,a tunci tot o sa ajungeti sa fiti din nou impreuna. dar de-ocamdata..esti confuza

#14 2009-07-07 20:17:05

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

faza cu pauza nu e o solutie,e ca si cum i-ar mai da o sansa.si asta automat inseamna tragere de timp.cel mai bine e sa i spuna k nu merge,k oricat a incercat nu poat tine la el,asa cum el face si tot asa

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#15 2009-07-07 20:21:14

_yohana_
Platinum member

a...si inca o chestie care ma deranjeaza.daca greseste cu ceva si ii zic spune pai zi-mi ce sa fac si eu fac.ei si sunt lucruri care trebuie sa vina de la sine nu sa i le zic eu,ca nu l-am luat de crescut.si sunt sigura ca asa o sa fac si acum daca ii spun ca nu mai vreau o sa inceapa cu faze de genu k te rog,ca fac cum vrei tu...blabla bla.... sad

#16 2009-07-07 20:22:41

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

eu zic sa o rupi brust si gata.Daca nu,o sa-ti planga la telefon,in fata casei,o sa vina cu flori si toate cele iar tie o sa-ti fie din ce in ce mai mila de el.Spune-i simplu,nu mai vreau sa fiu cu tine,sterge nr meu din telefon,nu ne potrivim si gata.Cred ca o ruptura brusca e singura scapare...

#17 2009-07-07 20:24:09

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

yohana...da cel mai bn ii sa`i spui tot ce te deranjeaza la el..chiar dak nu`i usor si o sa`l doara,si poate o sa planga si bla bla..dar asa poate`si da si el seama..si spune`i k nu mai vrei sa fi q el,chiar dak te ia q promisiuni si chestii din astea,spune`i k decat sa o tot lungiti asa ..mai bn mai rpd decat mai tarziu..

Love.  Live. Laugh.

#18 2009-07-07 20:25:09

majestik
Addicted member

Chick nu poate sa o rupa asa, fara explicatii. ei si-au facut planuri impreuna...bine, sau poate doar el. de ce i-ar da sanse daca i-ar cere o pauza? prea putine relatii dupa pauza si-au revenit, au fost iar impreuna

#19 2009-07-07 20:25:39

_yohana_
Platinum member

nici nu vreau sa ma gandesc apoi ce stresant o sa fie cu telefoane si mesaje si cautari....de asta as vrea sa termin cu admiterea intai sa nu ma terorizeze si sa nu mai fiu in stare de nimic...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.