homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum ii zic ca nu-l mai vreau?-3

#39 2009-07-08 21:51:49

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?

yohana, am trecut si eu prin asta. i-am zis frumos ''ok, uite ce e: eu m-am plictisit. nu mai vreau. vreau altceva. de fapt, cred ca am gasit pe cineva...'' m-a luat cu patetisme like: ce are el si eu n-am, spune-mi ce trebuie sa fac sa-ti fiu pe plac si ma schimb...pana la ''viata mea nu mai are rost fara tine, ii pun capat''. m-am speriat putin, dar nu i-am dat lui apa la moara. i-am zis sa inceteze cu amenintarile si sa nu se mai umileasca. nu-l mai vreau si punct. nu sunt obligata sa stau cu el de mile, frica sau altceva.
asta s-a intamplat acum 3 luni. a incercat sa ma induplece, a apelat la orice, mi-aducea aminte de momentele frumoase dintre noi...bla bla bla. m-am tinut tare pe pozitie, nu am mai vb cu el catva timp, si-a revenit, iar acum suntem amici, vorbim, nu mai face nicio aluzie la ceea ce a fost.

#40 2009-07-09 19:32:08

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

incepe sa isi dea si el seama ca se intampla ceva...m-a intrebat ieri ce se intampla ca de la o vreme ma supar cam repede...de vazut ne vedem foarte rar,cand ma prinde in oras si vine unde sunt eu....abia astept sa scap

expect the worst , hope for the best!

#41 2009-07-09 21:35:59

_yohana_
Platinum member

m-am hotarat!maine vorbesc cu el si o termin.sunt constienta ca se va victimiza si o sa inceapa cu telefoane,amenintari dar o sa ma tin tare pe pozitie.

#42 2009-07-09 21:42:54

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

yohanna e vb de tipul ala slabutz care zice lumea ca seama cu dani? lol
si acum tu esti cu altul? ce imbarligarea draq smile

#43 2009-07-09 22:16:45

_yohana_
Platinum member

da andru lol

Publicitate

loading...

#44 2009-07-09 23:27:11

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

yohana la ce vrei sa dai admitere?...nu cred ca ai de ce sa iti faci asa de mari griji in privinta asta...nu se baga nimeni sa faca asa ceva pentru un copil alintat care te vrea neaparat pentru el...stai linistita...oricum...nu-i vb urat neaparat...nu are sens...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#45 2009-07-10 00:00:12

yoo_bogdan89
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-04

da nus ce sa iti zic ca simnt nevoia sa iti dau un raspuns dar nus cum.........in fine punete si tu in locu lui cum te-ai simnti daca actualul iubit de care zici ca iti place ti`ar face tie ce ii faci tu lui.......dar  daca chiar crezi ca nu merge rupe-o brusc pt ca nu are rost.......dar despe faptul ca ai cunoscut o persoana si te`ai combinat cu ea si nu te`ai desp de el spune multe despre tine lucru asta.....si un lucru ar fi ca iti e frica sa suferi si ca tu stiai demult ca nu va merge si ai mers asa pana ai gasit pe cineva care sa te poata faca sa uiti......deci nu te intorc din decizia ta dar iti spun sa ai grija cum o faci pt ca e dureros....... si ca sa fac o paranteza mai mare si eu sunt in aceiasi situatie ca tine dar in schimb eu nu m`am combinat cu o a 2 pers imi place de ea ii place de mine si la mine problema e ca tin la amandoua si in prima am investit bani timp si sentimente timp de 7 luni dar gandeste prea ca un copil si decurand i`am cerut sa se culce cu mine adica am vrut sa plec cu ea la mare era are 18 ani si cand i`am spus cea ce vreau a avut o reactie nasoala ca pt asta stau cu ea si chesti dinalea abureli care m`au pus pe ganduri si voi renunta si eu cat de curand...........ITI UREZ SUCES SI AI GRIJA CUM O FACI FAO CU CAT MAI MULTA DPLOMATIE SI BRUSC TOT ODATA

#46 2009-07-10 00:04:41

mary1979eu
Banat
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Pai la ce fel pui problema, ca ai investit bani in ea si vrei sex la schimb, e evident de ce nu vrea sa o faca cu tine. O face cu toti si cu tine nu, investitorule.

La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica.

#47 2009-07-10 00:15:21

yoo_bogdan89
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-04

lool da nu i`am zis ei lucru asta m`am referit la cea ce am facut eu.....nu m`am apucat sa ii zic ei ca domne vezi ca io am investit in tine si ca vreau asta in schimb....doamne fereste........dar cand ii zici unei pers dupa 7 luni ca vrei sa pleci cu ea la mare si ea iti raspunde da dc vrei sa mergi cu mine la amre sa te culci cu mine si eu ii spun ca dupa atata timp nu vad care ar fi problema daca vreau si asta si ea iti zice ca stai cu ea doar pt asta......adica am stat 7 luni cu ea doar pt asta HAI SA FIM SERIOSI

#48 2009-07-10 00:34:32

mary1979eu
Banat
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Puteai infirma si apoi sa vezi ce o sa iasa. Unele fete sunt mai mironosite, nu trebuie sa iei de bun tot ce zic. smile

La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica.

#49 2009-07-10 20:40:07

_yohana_
Platinum member

gata i-am zis.a reactionat mai bine de cat ma asteptam...sper sa nu faca apoi ceva...sa nu fie linistea de dinaintea furtunii...

#50 2009-07-10 22:58:25

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

foarte bine!...bravo yohana!...nu te teme...nu e dracul chiar atat de negru...probabil s-a prins si el ca nu merge tongue

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#51 2009-07-11 00:11:42

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

_yohana_, mai bine asa! dragoste nu se poate cu sila!
ai grija de tine puss

#52 2009-07-11 00:14:05

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

si cum a reactionat yohana?ce a spus?

Love.  Live. Laugh.

#53 2009-07-11 08:43:19

_yohana_
Platinum member

pai...i-am zis k vreau sa vb.la care el "vrei sa ne despartim,nu?" si am zis k da.a zis k stia asa k stimtea de cateva zile.a inceput sa intrebe de ce si bla bla bla.i-am zis k nu se mai poate,nu mai e ce a fost + k plecam la facultate si alea.avea lacrimi in ochi,imi era putin mila de el.i-am zis k imi pare rau si asta e...m-a pupat pe obraz si a plecat.cand a plecat cu masina a plecat cu scart.si dupa vreo ora am trecut prin fata unui restaurant unde era el  cu varsu si un prieten,el era cu spatele dar prietenul lui m-a vazut.

#54 2009-07-11 20:13:17

_yohana_
Platinum member

am vb azi putin pe net si el a vrut sa ramane amici.din partea mea nu e nicio problema dar i-am zis k nu as vrea sa il mai fac sa sufere...si am decis sa ramanem amici atat cat se poate.daca are vreodata nevoie de mine stie unde sa ma gaseasca si stie nr meu de telefon.deci a reactionat mai bine de cat ma asteptam.are demnitate si aste e bine smile

#55 2009-07-11 20:17:25

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

aq am citit ce ai scris....nu am citit tot k nu ma simt pra bine....eu cred k dak el a acceptat sa ramaneti amici e cel mai bine dar ai grija pe viitor sa nu mai ai altercatii sentimentale nici in gluma cu el....pt k deca e pea sensibil l ia in serios....puss

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#56 2009-07-11 20:19:27

_yohana_
Platinum member

pai momentan nu vreau sa ne mai vedem deloc pt ca stiu ca el e sensibil si il poate afecta.e bine totusi  k nu a iesit cu scandal cum ma asteptam.bine...nici de acum nu e prea tarziu...

#57 2009-07-11 20:22:06

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

poi e mai bine asa ....eu cand ma desp de cnv si tin la el o perioada evit sa il si salut...am citit o parte din ce au spus fetele si au dreptate se despart oameni cu copii dar nu e mult 7 luni.....si eu am altercatii cu iubi mai aes in ult tp si mereu la tel sau pe net punem punc pana ne vedem cand sigur unu din noi cedeaza rotfl

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.