|
Nu esti logat.
Cum ii zic ca nu-l mai vreau?-2#20 2009-07-07 20:26:25
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?maje el si-a facut planuri...eu nu si nu vreau pauza.eu nu as putea avea o relatie cu un om ca el... expect the worst , hope for the best! Offline #21 2009-07-07 20:26:48
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?
si cand o sa-i zica ce nu i palce, el va zici: "bine, o sa ma schimb. de ce nu vrei sa iti demonstrez ca ma pot schimba si vrei sa rup relatia?" Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #22 2009-07-07 20:28:25
exact!pun pariu ca asa va zice expect the worst , hope for the best! Offline #23 2009-07-07 20:30:20
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?sincer eu te inteleg...am fost si eu in situatii din astea, dar e adevarat cand eram mica oricum, eu zic ca cel mai bine ar fi sa ii spui ca simti ca nu mai merge, iar daca continuati asa mai mult rau va faceti, ceea ce e adevarat. Iti iei inima in dinti si ii spui ca nu mai vrei deoarece nu te simti bine in relatia asta. Eu i-as spune ca vreau sa ramanem amici, aici ramane sa vezi daca el vrea sa ramaneti doar amici, dar nimic mai mult. Iar daca ii convine e bine daca nu iarasi e bine. Parerea mea e ca nu trebuie sa stai cu cineva din mila, adica de ce sa iti pierzi tu libertatea de a fi cu cine vrei din cauza ca unul nu intelege? asa ai avea tu de suferit succes Offline #24 2009-07-07 20:33:46
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?da ce ma sfatuiti sa vb cu el zilele astea sau sa astept sa treaca admiterea? expect the worst , hope for the best! Offline Publicitateloading...
#25 2009-07-07 20:35:16
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?cat mai ai pana la admitere? Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #26 2009-07-07 20:36:05
Eu sunt cu tine chick. am patit-o si eu. Era o relatie de aproape 8 luni.Nu pot sa zic ca plangea sau mai stiu eu ce, dar se maimutarea cam prea prea pt un mascul (aveam fiecare 20 de ani). Offline #27 2009-07-07 20:39:25
2 saptamani expect the worst , hope for the best! Offline #28 2009-07-07 20:42:26
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?pai at ori mai rezisti astea doua sapt, fara sa te vezi cu el&co Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-07-07 20:42:58) Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #29 2009-07-07 20:46:29
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?si am am trecut o data prin asta,pe sfarsitul anului trecut cu fostul...si de la el chiar nu ma asteptam sa reactioneze asa.apoi la asta la care ma astept cred k va fi jale si nu prea pot sa imi inchid telefonul ca am nevoie de el....si lumea are nevoie de mine...ce greu e expect the worst , hope for the best! Offline #30 2009-07-07 20:59:15
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?stiu ca sunt unele telefoane care au o functie unde ii poti opri apelul, da nu stiu c sa zic mai mult de atat. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #31 2009-07-07 21:01:02
inseamna ca il cunosti destul de bine si prin urmare cam stii ce sa ii zici, si cum sa ii zici. noi venim si iti dam tie sfaturi, iti zicem punce de vedere si parerei dar tu esti cea mai in masura sa stii cum sa pui problema. Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #32 2009-07-07 21:03:14
ignorare apel, dar nu inseamna ca il ignora la propriu ci doar nu iti mai suna. sa blochezi apelul cuiva, adica sa ii dea ton ocupat sau sa ii zica ca nu esti in retea, asta este o optiune a telefoniei pentru care trebuie sa platesti. Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #33 2009-07-07 23:19:09
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?cel mai bine ii spui adevarul,ii zici ca nu este chiar persoana pe care ti`o doresti,ca din pctul tau d vdr relatia nu poate continua,ai putea evita sa fii dura cu el si sa nu`i spui ca ai pe altcineva... Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #34 2009-07-08 00:46:47
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau? ma intristez cand citesc atatea povesti de iubire triste si imi imaginez cat as suferi si eu daca mi s'ar intampla asa ceva... dar nu vorbeste nimeni despre lucruri frumoase? adevarate povesti de dragoste chiar si despre acelea din adolescenta...care poate nu au durat ani..dar au insemnat mult pentru fiecare... eu de 1 an si 8 luni traiesc un vis pot spune...pentru ca nu am crezut ca cineva ma poate iubi atat de mult si este exact iubirea pe care nu o vedeam si nu o pretuiam dar sunt fericita ca atunci knd mi'am dat seama de ce simt nu a fost prea tarziu...si iubesc! Offline #35 2009-07-08 18:33:40
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?pe zi ce trece parca ma enerveaza mai tare si mi-e ciuda ca acum incerca sa faca totul sa imi faca pe plac,iar cand incercam eu il durea undeva... expect the worst , hope for the best! Offline #36 2009-07-08 21:26:41
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?katalina chiar daca nu raman cu celalat,cu asta tot nu as vrea sa raman,nu as putea avea o relatie care sa ma multumeasca cu o persoana ca el... expect the worst , hope for the best! Offline #37 2009-07-08 21:28:10
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?yohana eu ti-am spus punctul meu de vedere.Cu frumosul nu o sa inteleaga niciodata... Offline #38 2009-07-08 21:37:53
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?asa o sa fac...acum problema e cand mi-e teama ca nu o sa ma lase sa imi dau admiterea linistita sau ca o sa imi puna vreo "pila" la admitere pt ca tatal lui cunoastea lumea de pe acolo....si poate imi face vreo figura... expect the worst , hope for the best! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|