homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-127

#2395 2009-08-07 20:17:44

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8

carra, rabdare cu testele de ovulatie. parca tin minte ca ai mai avut ovulatie prin ziua 16-17. tu ai inceput si f devreme testele, de-aia ti se pare ca nu se mai pozitiveaza

andreed, myrela, sa aveti succes cu branca  puss  puss

crissy, mie nu-mi spune nimic de bine graficul meu, asa ca stau cuminte. in mod normal cel tarziu maine deschideam seria testelor dar luna asta o sa fiu cuminte big_smile
ce slabuta esti, ce bine de tine  cool

catybal, bafta, sa fie cu ochisori ! goodluck

camy, valoarea progesteronului spune ca ai ovulat ceea ce e bine, inseamna ca nivelul mare al prolactinei nu a inhbat ovulatia

kadiha, felicitari!

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-08-07 22:57:26)

#2396 2009-08-07 20:19:36

kadiha
Full member
Inregistrat: 2009-08-07

multumesc mult fetelor felicitari si voua care sunteti insarcinate si nastere usoara la toate

gravida 16+
bebe mami si tati te asteapta cu nerabdare hjarta

#2397 2009-08-07 20:35:40

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

branca ursului creste si libidoul la femei?

#2398 2009-08-07 21:01:11

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Din seara asta am luat si eu si sotul Branca, nu are un gust chiar asa oribil smile si speram sa ne ajute. rugaciune
Am gatit de la 7 3 feluri de papa pentru maine...

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2399 2009-08-07 21:11:06

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Bv, Andreed! goodluck

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

Publicitate

loading...

#2400 2009-08-07 21:46:18

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

'seara... numa pb azi la munca sad n-am avut timp decat sa trec acu sa va pup...

kadhia, felicitari si bun venit!! sarcina usoara! smile

pai crssy, multe femei raman insarcinate INAINTE sa apuce sa-si faca eco/teste......

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2401 2009-08-07 22:14:42

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

merci garga.
da, ma astept zilele astea sa se pozitivizeze.
plecam din Buc fetele asa ca ne citim duminica seara.
sper sa nu uit termometru + testele de ovulatie maine dimineata.
bafta la toate fetele in weekendul asta cu teste de ovulatie, teste de sarcina si chiar si fara.
pupici dulci.
puss  par

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2402 2009-08-07 22:40:14

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

fetelor, eu sunt cam cheauna de somn, am bagat o serie mica de cumparaturi, din vro 2 locuri, am ajuns destul de tarziu acasica...am vazut si eu 1/2 film la prima, super....
si am intrat sa va citesc....

carra, drum bun si distractie placuta!cand vii sa vii cu testele +

9 ani de copilarie ....

#2403 2009-08-07 22:45:56

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Katami, ma gandesc ca in ziua de azi, cand sunt atatea metode contraceptive, nu ar trebui sa mai ramana femeile gravide "din greseala".. suntem in secolul 21, totusi; si asta e o chestie ff importanta ca sa fie neglijata.. in fine, fiecare cu socotelile lui...

Garga, de mine zici ca sunt slaba? Esti sigura de ce spui? lol  Cat despre graficul tau.. ramane cum am stabilit big_smile

Kadiha, super! felicitari inca o data; ce DPN ai? Sa te trecem in lista!

Andreed, harnicutzo smile

Gagici, fug la nani puss puss weekend placut!

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2404 2009-08-07 22:56:04

gargarita
Moderator

distractie placuta carra!

da, crissy, de tine spun ca esti slabuta smile eu negravida am mai multe kg decat tine. imi place asa de tare de voi cand va vad slabute si cu burtica mare  hjarta

#2405 2009-08-08 09:17:03

katami
Platinum member

Crssy85 a scris:

Katami, ma gandesc ca in ziua de azi, cand sunt atatea metode contraceptive, nu ar trebui sa mai ramana femeile gravide "din greseala".. suntem in secolul 21, totusi; si asta e o chestie ff importanta ca sa fie neglijata.. in fine, fiecare cu socotelile lui...

te gandesti tu dar... arunca un ochi pe la "vreau sa aflu" neutral

si eu am ramas gravida inainte de a apuca sa-mi fac analizele (si daaa, aveam o lista luunga pe care,  "cand oi avea bani", voiam sa le fac). nu ma asteptam sa raman prestand in ziua in care imi asteptam ciclul tongue

bucklu, sotul tau canta la chitara? ce faaaaiiiinnn, ce mi-as dori si eu sa stiu... sau, macar, sa stie al meu lol

va pup, ma asteapta o zi de smotru  curat2

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2406 2009-08-08 09:18:24

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Neatza, fetele! puss un weekend placut cu vreme frumoasa, nu prea calduroasa!!!
Eu azinoapte am avut un musafir nepoftit...un purice...cred ca de la tampita de vecina care tine 50 de pisici si care bineinteles ca nu le da cu nimic de purici ca nu are bani, traieste din pensie...si l-am vazut, am incercat sa-l prind dar a sarit si l-am tot cautat intre 3 si 4, dupa care m-am mutat in alt dormitor, ce sa fac?Sa vad cum il prind azi...ca ghinion aseara mi s-a ars si un bec in dormitor si mi-a fost lene sa-l schimb...bang...
Ma apuc de treaba, spal, fac curat la zebrutzele mele si apoi baitza...pupici multi!!!
Carra, drum bun si distractie placuta! Poate plecati 2 si va intoarceti 3...smile...
Kadiha, bine ai venit!Sarcina usoara si bebe sanatos!
Eu ca greutate deocamdata stagnez la 58-59, dar burta a crescut de la 99 la 101...
Da, Katami, canta demult si a avut chiar o nica formatie pe plan local prin facultate, are talent.Dar acum si-a luat o chitara de la un magazin din Hamburg si e foarte incantat...a si dat o gramada de bani (1200 eur) si a fost si o chestie ciudata, ca el nu a coborat deloc in port si totusi a luat-o...smile...l-am ajutat eu de aici...i-am platit-o si am purtat corespondenta cu cei de la magazin si el a rugat parintii unui coleg neamt sa o ridice, ca altfel nu avea cum sa o ia...E a doua oara cand luam ceva scump din hamburg oarecum prin corespondenta si sunt foarte seriosi.Acum 2 ani in decembrie am luat un laptop, tot asa foarte scump (3300 eur) si l-am primit in 3 zile prin dhl...ce sa zic?Sunt ...nemti...foarte seriosi...adica acum chiar nu mi-a mai fost teama ca data trecuta ca nu ajung banii unde trebuie sau nu primesc produsul...Eu vreau sa-l ajut pe al meu sa faca ce isi doreste in viata pe cat posibil, cat ne permit si banii, pentru ca totul trece foarte repede si nu ne alegem decat cu amintiri, si macar astea sa fie frumoase...Adica vreau ca la sfarsitul vietii sa spuna ca, poate nu am avut nush ce bani sau nu ne-am facut vila pe Coasta de Azur, dar macar ce a visat si ce si-a dorit si a fost posibil sa facem, am facut...Desi acum stam cam naspa cu banii, eu l-am convins sa-si ia chitara la care visa de aia a zis ca numai datorita mie a fost posibil sa o ia...Poate vi se pare aiurea, dar cand vad ca e fericit si ca are ce-si doreste, nu conteaza ca dau ultimul ban din casa pt asta...banii vin si pleaca, dar o dorinta indeplinita nu se uita niciodata...
Katami, spor la treaba! puss

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-08-08 09:30:26)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2407 2009-08-08 09:41:41

katami
Platinum member

ai mare dreptate smile pai sa ne bagi niste poze cu noua achizitie! big_smile

uaaai, n-am nici cea mai mica urma de chef de t6reaba... oare e din cauza ca port in burta un reprezentat al SPECIEI MASCULINE? rotfl de cand am ramas insarcinata sunt extreeem de lenesa rotfl

#2408 2009-08-08 09:43:56

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

Ca bine zici , bucklucica!!! Felicitari pt gandirea pe care o ai !!!
Acum ..astepti sa vina sotul sa va faca o serenada...tie si lui  bebe  Eric smile
A crescut burtika ta ...eu am 115 cm si in total am luat 14 kg.
Mama lui de purice!  box
Pupici pt tine si bebe Eric din burtika !

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

#2409 2009-08-08 09:46:36

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele.....

bucku ce frumos ai vorbit, asa e banii vin si pleaca, macar sa ne mai rasfatam si noi un pic , cu putinul pe care il avem....

eu sunt cam suparata...au inceput durerile de dinainte de cm..sanii s-au umflat si incep sa fie sensibili la atingere, burta vad ca incepe , incet , incet sa ma doara...offff....ar trebui sa-mi vina undeva peste 1.5 saptamni, cam devreme cu simptomele,....
faza nasoala, e ca cred ca o sa-mi vina excat cand plecam in concediu...dar ce sa-i fac...asta e sad  mai bag o tura de plans, si ma gandesc iara la gandurile negre cu neavutul niciodata de copii grater grater

asta e...ma bag si eu la smotru...al meu e la cantina sorei lui sa coaca niste vinete - vreo 10 kg -cred...ca a zis ca nu mai facem miros in casa...erau prea multe...eu ma pauc de curatenie , si la pranz o sa gatesc niste paste, la care o sa pun reteta...va anunt eu

9 ani de copilarie ....

#2410 2009-08-08 10:03:33

Crssy85
Hero member
Site

Neatza! puss

Katami, ce pot spune.. e trist ce se intampla ( repet )... in ziua de azi...  neutral

Garga, trage-i un sut termometrului tau, din partea mea!  sm

Adina, suna bine simptomele astea ale tale big_smile ; poate negociem sa bagi un test peste 2-3 zile  rugaciune

Eu m-am trezit la 6.15 ca de obicei.. am mai facut putina curatenie, am afcut capucino dupa reteta proprie, pt toata lumea  mornincoffee , am papat si acum tre sa ma apuc de calcat  skitarg .

Buck, f frumos ce spui tu acolo; dak ar citi al meu, ar zice "vezi?! vezi?! asta nevasta!! nu ca tine, ca faci ca trenu' ca vreau sa-mi skimb tel o data la 3 luni! rotfl  "

Pup all! puss

Aaaaaa, sa-mi urati, da? Azi am skimbat prefixul, am implinit 60 kg!!   applause    party    applause

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-08-08 10:04:47)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2411 2009-08-08 10:13:15

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Buna dimineata dragele mele    mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee

Adina
cam devreme simptome de ciclu,eu le am numai cu 2-3 zile inaine sa-mi vina cm ; poate e sarcina ...    rugaciune

Buckluci de la branca ai avut si migrene ?

groaznic de rau mi-a fost aseara disperat nici nu am mai intrat sa va zic noapte buna

am avut o migrena urata de aveam si stare de greata de la atata durere ,am luat un paracetamol sinus si macar am reusit sa adorm.se mai intampla ...
poate ar treb sa vad daca am tensiune intracraniana ca mi s-a spart si un vas de sange la ochi acum 3-4 zile.A trecut ...

o zi buna va doresc si spor la treaba
bun venit pe forum la noile aspirante goodluck

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2009-08-08 10:16:42)

#2412 2009-08-08 10:18:36

gargarita
Moderator

'neata

crissy lol  las' sa creasca bebe mare smile
m-a cam speriat temperatura de azi, sper sa nu-mi vina asa repede macar ca e mult prea devreme. de bebe oricum nu-mi mai fac sperante luna asta

adina, unde ti-e gandirea pozitiva, iubita? lasa gandurile negre deoparte . spor la smotruiala si bucatareala   kram   puss

freealy, katami, buck, pupici

#2413 2009-08-08 10:24:20

Crssy85
Hero member
Site

D c  nu luna asta? N-ai prestat cand a trebuit?

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.