Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-127
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8
carra, rabdare cu testele de ovulatie. parca tin minte ca ai mai avut ovulatie prin ziua 16-17. tu ai inceput si f devreme testele, de-aia ti se pare ca nu se mai pozitiveaza
andreed, myrela, sa aveti succes cu branca
crissy, mie nu-mi spune nimic de bine graficul meu, asa ca stau cuminte. in mod normal cel tarziu maine deschideam seria testelor dar luna asta o sa fiu cuminte ce slabuta esti, ce bine de tine
catybal, bafta, sa fie cu ochisori !
camy, valoarea progesteronului spune ca ai ovulat ceea ce e bine, inseamna ca nivelul mare al prolactinei nu a inhbat ovulatia
kadiha, felicitari!
Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-08-07 22:57:26)
- kadiha
- Full member
- Inregistrat: 2009-08-07
multumesc mult fetelor felicitari si voua care sunteti insarcinate si nastere usoara la toate
16+ mami si tati te asteapta cu nerabdare
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
branca ursului creste si libidoul la femei?
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Din seara asta am luat si eu si sotul Branca, nu are un gust chiar asa oribil si speram sa ne ajute. Am gatit de la 7 3 feluri de papa pentru maine...
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- bucklucica
- Hero member
- Inregistrat: 2009-01-26
Bv, Andreed!
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
'seara... numa pb azi la munca n-am avut timp decat sa trec acu sa va pup...
kadhia, felicitari si bun venit!! sarcina usoara!
pai crssy, multe femei raman insarcinate INAINTE sa apuce sa-si faca eco/teste......
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
merci garga. da, ma astept zilele astea sa se pozitivizeze. plecam din Buc fetele asa ca ne citim duminica seara. sper sa nu uit termometru + testele de ovulatie maine dimineata. bafta la toate fetele in weekendul asta cu teste de ovulatie, teste de sarcina si chiar si fara. pupici dulci.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
fetelor, eu sunt cam cheauna de somn, am bagat o serie mica de cumparaturi, din vro 2 locuri, am ajuns destul de tarziu acasica...am vazut si eu 1/2 film la prima, super.... si am intrat sa va citesc....
carra, drum bun si distractie placuta!cand vii sa vii cu testele +
9 ani de copilarie ....
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- katami
- Platinum member
Crssy85 a scris:Katami, ma gandesc ca in ziua de azi, cand sunt atatea metode contraceptive, nu ar trebui sa mai ramana femeile gravide "din greseala".. suntem in secolul 21, totusi; si asta e o chestie ff importanta ca sa fie neglijata.. in fine, fiecare cu socotelile lui...
te gandesti tu dar... arunca un ochi pe la "vreau sa aflu"
si eu am ramas gravida inainte de a apuca sa-mi fac analizele (si daaa, aveam o lista luunga pe care, "cand oi avea bani", voiam sa le fac). nu ma asteptam sa raman prestand in ziua in care imi asteptam ciclul
bucklu, sotul tau canta la chitara? ce faaaaiiiinnn, ce mi-as dori si eu sa stiu... sau, macar, sa stie al meu
va pup, ma asteapta o zi de smotru
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- bucklucica
- Hero member
- Inregistrat: 2009-01-26
Neatza, fetele! un weekend placut cu vreme frumoasa, nu prea calduroasa!!! Eu azinoapte am avut un musafir nepoftit...un purice...cred ca de la tampita de vecina care tine 50 de pisici si care bineinteles ca nu le da cu nimic de purici ca nu are bani, traieste din pensie...si l-am vazut, am incercat sa-l prind dar a sarit si l-am tot cautat intre 3 si 4, dupa care m-am mutat in alt dormitor, ce sa fac?Sa vad cum il prind azi...ca ghinion aseara mi s-a ars si un bec in dormitor si mi-a fost lene sa-l schimb...... Ma apuc de treaba, spal, fac curat la zebrutzele mele si apoi baitza...pupici multi!!! Carra, drum bun si distractie placuta! Poate plecati 2 si va intoarceti 3...... Kadiha, bine ai venit!Sarcina usoara si bebe sanatos! Eu ca greutate deocamdata stagnez la 58-59, dar burta a crescut de la 99 la 101... Da, Katami, canta demult si a avut chiar o nica formatie pe plan local prin facultate, are talent.Dar acum si-a luat o chitara de la un magazin din Hamburg si e foarte incantat...a si dat o gramada de bani (1200 eur) si a fost si o chestie ciudata, ca el nu a coborat deloc in port si totusi a luat-o......l-am ajutat eu de aici...i-am platit-o si am purtat corespondenta cu cei de la magazin si el a rugat parintii unui coleg neamt sa o ridice, ca altfel nu avea cum sa o ia...E a doua oara cand luam ceva scump din hamburg oarecum prin corespondenta si sunt foarte seriosi.Acum 2 ani in decembrie am luat un laptop, tot asa foarte scump (3300 eur) si l-am primit in 3 zile prin dhl...ce sa zic?Sunt ...nemti...foarte seriosi...adica acum chiar nu mi-a mai fost teama ca data trecuta ca nu ajung banii unde trebuie sau nu primesc produsul...Eu vreau sa-l ajut pe al meu sa faca ce isi doreste in viata pe cat posibil, cat ne permit si banii, pentru ca totul trece foarte repede si nu ne alegem decat cu amintiri, si macar astea sa fie frumoase...Adica vreau ca la sfarsitul vietii sa spuna ca, poate nu am avut nush ce bani sau nu ne-am facut vila pe Coasta de Azur, dar macar ce a visat si ce si-a dorit si a fost posibil sa facem, am facut...Desi acum stam cam naspa cu banii, eu l-am convins sa-si ia chitara la care visa de aia a zis ca numai datorita mie a fost posibil sa o ia...Poate vi se pare aiurea, dar cand vad ca e fericit si ca are ce-si doreste, nu conteaza ca dau ultimul ban din casa pt asta...banii vin si pleaca, dar o dorinta indeplinita nu se uita niciodata... Katami, spor la treaba!
Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-08-08 09:30:26)
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
- katami
- Platinum member
- freealy25
- Full member
- Inregistrat: 2007-07-04
Robert-Andrei -Minunea care ne-a schimbat viata!
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neata fetele.....
bucku ce frumos ai vorbit, asa e banii vin si pleaca, macar sa ne mai rasfatam si noi un pic , cu putinul pe care il avem....
eu sunt cam suparata...au inceput durerile de dinainte de cm..sanii s-au umflat si incep sa fie sensibili la atingere, burta vad ca incepe , incet , incet sa ma doara...offff....ar trebui sa-mi vina undeva peste 1.5 saptamni, cam devreme cu simptomele,.... faza nasoala, e ca cred ca o sa-mi vina excat cand plecam in concediu...dar ce sa-i fac...asta e mai bag o tura de plans, si ma gandesc iara la gandurile negre cu neavutul niciodata de copii
asta e...ma bag si eu la smotru...al meu e la cantina sorei lui sa coaca niste vinete - vreo 10 kg -cred...ca a zis ca nu mai facem miros in casa...erau prea multe...eu ma pauc de curatenie , si la pranz o sa gatesc niste paste, la care o sa pun reteta...va anunt eu
9 ani de copilarie ....
- Crssy85
- Hero member
- Site
Neatza!
Katami, ce pot spune.. e trist ce se intampla ( repet )... in ziua de azi...
Garga, trage-i un sut termometrului tau, din partea mea!
Adina, suna bine simptomele astea ale tale ; poate negociem sa bagi un test peste 2-3 zile
Eu m-am trezit la 6.15 ca de obicei.. am mai facut putina curatenie, am afcut capucino dupa reteta proprie, pt toata lumea , am papat si acum tre sa ma apuc de calcat .
Buck, f frumos ce spui tu acolo; dak ar citi al meu, ar zice "vezi?! vezi?! asta nevasta!! nu ca tine, ca faci ca trenu' ca vreau sa-mi skimb tel o data la 3 luni! "
Pup all!
Aaaaaa, sa-mi urati, da? Azi am skimbat prefixul, am implinit 60 kg!!
Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-08-08 10:04:47)
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- Crssy85
- Hero member
- Site
D c nu luna asta? N-ai prestat cand a trebuit?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|