homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-128

#2414 2009-08-08 10:26:13

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8

Neata fetele. Eu ma apuc de studiu. si eu tre sa fac curat dar am zis ca dupa examen bag i curatenie de aia generala. Ca acu nu am timp. acu fac asa superficial. am sters si eu pe ici , pe colo. tre sa studiez. a zis sotul meu ca da mai tarziu el cu aspiratorul.

Criss multa sanatate si sa fie bebe  bine. nu conteaza ca tu cresti. lasa.

Adina poate nu vine uratul. Poate durerile au alta cauza.

Mirela sper sa te simti mai bine, sa nu te mai doara capul.

pup la toate fetele. par  kram

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-08-08 10:26:38)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2415 2009-08-08 10:32:07

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

alina, spor la invatat  puss

crissy, la cum arata temperatura, trebuie sa fiu realista

adina, vad ca temp. ta oscileaza identic fata de luna trecuta

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-08-08 10:35:06)

#2416 2009-08-08 10:40:27

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Mc, Alina puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2417 2009-08-08 11:15:31

bucklucica
Hero member

Katami, nu-ti bate capul ca nu mai ai chef de treaba, eu primele 4 luni jumate nu am facut NIMIC in casa, nici macar papa la Troia nu am dat, ca-mi era fff rau si dr mi-a recomandat sa stau cat mai mult in pat din cauza ca am avut spotting...lasa ca-ti scoti tu parleala dupa ce trece perioada asta, fii sigura.Si daca te simti obosita mai bine stai in pat decat sa te fortezi sa faci rau la bebe kram O sa pun poze cu el si chitara dar mai e o luna pana atunci...eu am vazut-o pe share photo pe mess acum 2 zile, dar nu mi-a trecut prin cap sa o salvez...bang
Aly, ce greutate are bb, ai aflat?Eu am pana acum 101 in talie si 58 kg pe nemancate...dar dr a zis ca de acum va mai lua bebe cel putin inca o data pe atat sau chiar 2 kg...puss de la bb Eric
Adina, tocmai ca ai cam devreme simptomele pt cm, e foarte posibil sa fie bb pe acolo...rugaciune...spor la treaba!Eu am spalat si intins o masina si am curatat la pasarelele mele, acum vreau sa-i dau papa la bb ca tot cere...chicot
Crssy puss, cum suna reteta ta de capucino???Si mie imi place, dar nu stiu sa fac, decat la plic...smile...Sa stii ca nici eu nu as fi de acord sa-si ia telefon mobil la 3 luni...big_smile...e mult prea des...dar de exemplu acum stiam ca-si dorea HTC nu stiu ce varianta ce nu aparuse inca pe piata la noi si pt ca avea pb cu Nokia lui i-am zis sa-si ia de afara de ala, dar cu conditia sa aiba grija de el, ca Nokia e nou, are vreo 6 luni, dar l-a tot scapat pe jos si nu mai merge calumea...e la mica negociere...Oricum, noi mereu am mers pe principiul ca suntem prea saraci ca sa ne luam lucruri de astea mari, cum ar fi masina sau laptop sau electrocasnice ieftine.Am luat ce a fost mai scump, tocmai pt ca poate ne tin mai mult...si pana acum a fost chiar ok...
Myrela, nu am avut migrene de la branca...poate te-a tras curentul de ti s-a spart si vasul ala de sange la ochi...Eu zic sa mergi totusi la un dr daca durerea persista...pata de la ochi s-a retras de tot???
Alna, spor la toceala! kram
Garga, poate totusi se mai intampla si lucruri bune cu tine...nu exclude posibilitatea bb...puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2418 2009-08-08 11:25:37

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

gargarita a scris:

alina, spor la invatat  puss

crissy, la cum arata temperatura, trebuie sa fiu realista

adina, vad ca temp. ta oscileaza identic fata de luna trecuta

asa e, garga si eu am observat asta, din pacate , pt ca luna trecuta nu a fost cu final fericit, ...

asta e...nu avem ce face...decat sa mergem inainte....

buclu, asa e sunt camd evreme, dar si pt bebe ar fi cam devreme, ce simpotome de bebe, care oricum se confunda cu alea de cm in perioada asta, apar mai devrem????

eu incerc sa fiu realista , ma gandesc ca pana acum orice lucru l-am obtinut cu sacrificiu..si probabil si pt asta va fi la fel...desi un sacrificiu eu zic ca e : numai cand ma gandesc la sotul meu care ia pastilele alea , o gramada, plus ca nu mai pune nici picatura de alcool in gura, nici cafea, cu sportul sta cam prost, ma gandesc ca daca s-ar apuca ar fi super bine, dar el in cursul zilei face miscare, ca asa ii e meseria, dar probabil ne v-om pune clar pe alergat in parc.......asa ca...numai Dumnezeu stie daca v-om avea sau nu si noi copii, desi noi ne rugam sa avem...

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-08-08 11:32:12)

9 ani de copilarie ....

Publicitate

loading...

#2419 2009-08-08 11:36:22

laura_ana
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2009-05-15

Va pup pe toate! puss Am intrat sa va citesc,nu am timp sa stau,maine pleaca ai mei si o sa fiu si eu mai libera smile .
Bun venit aspirantelor noi si gravidutei noastre,bb-ei cat mai repede si o sarcina usoara ! puss kram
La mine nimic nou cred ca nu va fi nimic nici lun asta,ar tb.sa-mi vina ciclul in 13,dar am secretia de dinaintea lui si mi-a aparut si un cosulet,sad asta e.....ma voi duce din nou la dr.dupa ce va trece monstrul,stiu ca imi va zice ca sunt doar 3 luni de incercare dar eu nu mai pot sta asa linistita sad .

O zi usoara si frumoasa va doresc la toate! puss

bebe hai in viata noastra!

#2420 2009-08-08 11:52:53

bucklucica
Hero member

Adina, nu mai fi asa pesimista, sigur ca vei avea si tu bb...Ufff...parca ma vad pe min acum un an si ceva, exact asa gandeam si ma razvrateam impotriva lui DD ca tot ce am am obtinut cu f mari sacrificii si altii de ce au noroc sa le pice din cer si etc...O sa vina bb, ai sa vezi! kram Eu am avut simptome de cm la 7 zile de la ovulatie, de aia am facut test si a iesit pozitiv...simptome insemnand: sani mariti, dar nedurerosi, greata, ameteli si f multi nervi...smile
Laura puss

Eric 3 ani si 7 luni

#2421 2009-08-08 13:38:02

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

salutare!

mi-era dor de voi,k nu am avut net de vreo 2 zile...
ce mai e nou?o sa citesc si eu imediat...

mi-a venit si mie ciclonul,la 34 zile;chiar ma bucur ca a venit binisor,fara sa mai iau tampenie d'aia de arefam...
acum vreau sa-mi treaca si sa ne apucam mai serios de bebe...

va pup cu mult grag pe toate!!!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2422 2009-08-08 14:04:44

Crssy85
Hero member
Site

Buck, la o ceasca de cafea : 1 linguritza lapte praf, 1 linguritz nes, 1 lingurita zahar, jumatate plic zahar vanilat si 5 picaturi de rom; si completezi cu apa/lapte fierbinte ( nu neaparat fiert ).

Laura, lili puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2423 2009-08-08 14:13:32

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

gata shmotrul smile dar acus tre sa plec  sad

pai bucklu, eu n-am nik, slava domnului, dr mi-a zis ca pot sa fac ce vreau... dar asta implica faptul ca am voie sa fac si ce... nu prea as vrea, da' n-am incotro lol

crssy, cum reusesti, mama, sa te trezesti mereu asa devreme? eu daca ma trezesc o sapt la 9 mi se pare devreme. si NU pierd noptile... doar dorm muuuult de tot de felu meu big_smile

da', bucklu, si al meu la fel ar spune lol pt ca si eu sunt de acord cu tine... dar al meu are 100 de "pofte" dupa tot felu de scule si aparate... dupa ce le are, se linisteste... dar se si plictiseste sad nu prea stie sa se opreasca sad adica ba nu, stie, dar sufera. moama, tin minte ce cearta principiala am tras odata, cand (acum) sotia unui prieten de-al lui, studenta amarata, a strans din buci un an intreg pt a-i lua sotului ei de ziua lui... telescop smile a citit ea singura si s-a documentat vreun an pt acest cadou. asta nu pt ca el ar fi mare pasionat de astronomie, nu va inchipuiti, ci pt ca l-a auzit zicand o data ca ar fi o chestie interesanta. totul bun si frumos pana acum.. dar telescopul ala zace de un an la ei pe balcon, dupa ce el l-a desfacut doar in ziua aia. pe tema asta m-am luat cu al meu... el sustinea ca nu conteaza, i-a facut o bucurie pe moment... eu sustin ca aceeasi bucurie de moment putea sa o gaseasca in ceva mai simplu... de banii aia puteau sa plece undeva impreuna sau... nush... dar mi-era mila de ea si de efortul ei... pt ce? sad

insa in chestii care ti le doresti de o viata sunt perfect de acord cu tine... si da, as manca "mamaliga cu ceapa" (fara, ca mie nu imi place ceapa lol ) ca sa ne indeplinim un vis/sa ii indeplinesc un vis. problema la noi e ca.... al meu are o lista intreaga de astfel de chesti lol si niciuna de care ma pot, cel putin momentan, atinge...

adina puss o sa aveti si voi un bebe puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2424 2009-08-08 14:24:24

bucklucica
Hero member

Katami, nici eu nu sunt adepta ftzelor, sa zic asa, de moment...daca e ceva trainic si la care i-a stat gandul mult timp atunci chiar fac orice sa-l aiba, vb ta mananc paine cu ceapa...dar nu asa, cu ditamai lista si apoi sa se plictiseasca...big_smile...De exemplu acum 2 ani si-a dorit aparat foto nikon k200 parca dar costa 2000 euro si eu i-am facut o surpriza si i-amt un pentax k10d, aproape echivalentul celui dorit dar alta fira, pe care am dat 950 euro...stiam ce vrea, altfel nu ma riscam aiurea...si il foloseste mereu si are grija de el...
Crssy, multumesc pt reteta! puss Tre sa-mi iau lapte praf...incerc maine dimi...
Lili puss

Eric 3 ani si 7 luni

#2425 2009-08-08 14:54:44

Crssy85
Hero member
Site

Katami, suntem maritate cu acelasi barbat rotfl ; eu nu am avut niciodata poftele pe care le are el.............. de la mancare pana la electrice/electrocasnice/scule etc.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2426 2009-08-08 14:59:26

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

fetelor, v-am pus o reteta la ,, retete in imagini ,, la discutii diverse

9 ani de copilarie ....

#2427 2009-08-08 15:07:23

Alina Elena
Insomniac member

gata fetele am invatat inca o tema. acu fac pauza. mananc ceva. apoi alta tema. offffffff

si sotul meu e ahtiat dupa scule. are o groaza si tot ii mai trebuie din cand in cand cate ceva.  dar eu il admir ca stie sa faca de toate si are cu ce lucra.

faina reteta de capucino criss. poate inxcerc si eu.

lili bine ca a venit cum trebuie. trece si va apucati de treaba serios.

merg sa pap fetili. ciorba de curcan, am facut ieri, dreasa cu smantana.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-08-08 15:07:37)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2428 2009-08-08 15:48:57

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Hello,  par  puss

Leano, venisem din oras la 1, dar de obicei ma culc "devreme dimineata" lol

Acum sunt acasica la mama ( la mine, de fapt ). Maine ma intorc in buc.

Garga, ce rau imi pare de temp. alea mici. Exact asa am patit eu luna asta, daca iti amintesti.. a inceput sa scada mult prea devreme, in conditiile in care mie imi venea ciclul cu temp. mari, 37.1..
Auzi, nu vrei tu sa faci pauza de la monitorizari, macar 2-3 luni, sa vezi daca nu e mai bine asa? Poate ramai atunci, cine stie..  smile

Uuu, adina, ce bine arata pastele alea de orez, chiar vineri am comandat si eu paste de orez de la chinezesc. Nu au fost prea bune, cele facute in casa sunt de o mie de ori mai gustoase.

Carra, si eu zic ca ai inceput prea devreme cu testele, din cauza asta ti se pare ca intarzie ovulatia.

Ma duc sa mai citesc din urma si revin puss

#2429 2009-08-08 17:00:39

katami
Platinum member

Crssy85 a scris:

Katami, suntem maritate cu acelasi barbat rotfl ; eu nu am avut niciodata poftele pe care le are el.............. de la mancare pana la electrice/electrocasnice/scule etc.

da? lol cred ca asa sunt ei... ii incanta jucariile lol

al meu mai putin cu chestiile utile lol le are si cu dintr-astea, nu zic, si se si pricepe la mesterit... dar el pt sufletelul lui e cu aparatura audio (avem acasa, in gars, 2 boxoaie home-made care mie imi ajung la gat big_smile iar acum incerc sa-l conving ca, avand in vedere ca avem de facut curat in ap si vine bebe, nu e cazul sa-si ia casti de zeci de mil (pt ce Dumnezeu ii tre can are boxele de care zic nush...)), aparatura foto/video (si aici daca e vorba de accesorii.... dai bani pana la adanci batraneti.. si bani, nu gluma big_smile), tot ce poate tine de computer (slava Domnului, NU si jocuri, atat cred ca imi mai lipsea...), e disperat dupa masini (desi inca nu avem niciuna, el zice ca daca ar avea bani si-ar lua vreo 3, de diferite tipuri lol ), dupa microscoape, telescoape... daca ma mai gandesc nitel, sigur imi mai amintesc rotfl

mi-e groaza ce pofticios o sa-l invete pe fiu-su lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2430 2009-08-08 17:02:08

passenger
Addicted member

nu asa sunt toti barbatii in ceea ce priveste gadget-urile?
eu credeam ca e o lege nescrisa.  roll

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-08-08 17:12:20)

#2431 2009-08-08 17:06:40

katami
Platinum member

ba da, cred ca da... curios e ca el nu era deloc asa inainte (chiar tin minte cand imi zicea ca el nu vra masini, nu vrea chestii scumpe, vrea doar liniste lol si eu, bleaga, il credeam lol )... acu cand ii zic asta imi spune ca eu i-am trezit "pofta de viata"... si restu' poftelor aferente lol cand era mic, mama lui i-a interzis chestiile astea, pe motiv ca "ai sa le ai cand mergi la liceu... apoi la fac... apoi cand vei fi pe banii tai" si tot asa... pana la niciodata sad. iar fosta la fel a facut. cu mine si-a permis sa-si ia... si se pare ca a dat de gust rotfl

#2432 2009-08-08 17:11:02

passenger
Addicted member

gadget-uri, sport, bere, muzica rock, tot ce se afla sub capota masinii, discovery channel... nu astea-s jucariile lor? smile

ruxy, mai stai mult la mare?? lol

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-08-08 17:16:48)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.