homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-132

#2490 2009-08-10 08:54:05

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8

Buna dimineata!
Iar e luni....Eu am fost sambata la o nunta si ieri am dormit toata ziua...ma tot gandesc k inainte dupa ce aveam o noapte ca asta imi reveneam urgent la 12 a doua zi eram fresh..acuma insa nici la ora 15 nu imi revenisem si cum puneam capul jos cum adormeam si faza e k ma trezeam si mai obosita.
o zi faina sa aveti!!!

Ultima oara a fost editat de ddunia (2009-08-10 14:48:58)

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#2491 2009-08-10 09:13:21

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata fetele. m-am trezit si eu. de acu sa fac o cafeluta slaba si sa ma apuc de studiu.

Vai Ddunia ce naspa situatie. cred ca erai ingrizita. e tare rau. eu nu am patit niciodata asa ceva, dar ma stresez si eu cand merg la nunti si sunt pe problema. e stresant.

Fetele o zi super faina va doresc. ne mai auzim.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-08-10 09:13:54)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2492 2009-08-10 09:39:04

laura_ana
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2009-05-15

Buna dim.fete dragi! mornincoffee cascat Grea e ziua asta de luni....
Alina bafta la testare si spor la invatat puss goodluck
Ruxxy sa dea dd sa fie de bine graficul tau si ovulatia si sa nu mai vina urattul vreo 9 luni rugaciune goodluck puss
Ddunia naspa situatia,cred ca te-ai simtit groaznic,exact cum spuneai tu.Offf doamne sad puss
Adina ai grija de tine,sper ca nu ai facut vreo infectie urinara puss kram
Garga sunt sigura ca tb.sa existe un tratament pt.imbunatatirea calitatii spermei,dr.ta o sa-ti spuna cu siguranta puss rugaciune sa fie bine
Adina bea un ceai de coada soricelului sau cozi de cirese si o sa-ti fie mai bine ai sa vezi puss

Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai usoara! puss

Ultima oara a fost editat de laura_ana (2009-08-10 09:43:17)

bebe hai in viata noastra!

#2493 2009-08-10 09:53:23

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.
la mine luna asta temp se incapataneaza sa ramina mica.
nu mai stiu ce sa mai fac.
si iar m-am deranjat la stomac de la pepene rece combinat cu nu stiu de data asta ... asa ca am inceput saptamina pe toaleta la propriu.
ufff.
pupici la toate fetele.
puss  par

ps: ddunia stiu ca e nasol. eu am zis ca mine niciodata nu o sa mi se intample dar cand iti e lumea mai draga un mic accident se intampla.
si chair daca nu se intampla stai asa de stresata .... te tot verifici, etc ...mai ales daca e un eveniment dinainte stabilit la care trebuie sa arati si bine.
puss  par

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-08-10 09:58:03)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2494 2009-08-10 09:54:49

laura_ana
Full member

Carra puss

Publicitate

loading...

#2495 2009-08-10 10:06:00

Alina Elena
Insomniac member

carra vai saraca de tine.  si eu am patit-o odata de la pepene rece. de atunci scot si il las la temperatura camerei inainte de al manca, vreo ora. sper sa iti revii. mananca vreo doua linguri de orez crud. mie asa imi trece. am mai zis eu pe aici. sau cafea cruda. pup sa treaca. puss

laura par

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-08-10 10:06:17)

#2496 2009-08-10 11:08:18

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

Buna ziua fetelor  big_smile

Am revenit si eu dupa o lunga absenta, am fost la mare in concediu, ne-am relaxat si distrat la maxim  big_smile

DDunia ce rau imi pare pentru ce ai patit cred ca e cel mai groaznic si penibil moment ce ti se poate intampla  yikes bine ca ai observat pana la urma si nu a fost mai grav.

Eu sambata dimineata am fost la maternitate sa-mi verifice ovulatia doctorita apoi am fugit direct la mare, mi-a zis ca duminica, luni cel mai sigur am ovulatia (am si  sexinpat la greu) marti cand am venit acasa m-am dus la ea si mi-a zis ca am ovulat  sigur ca nu mai era nimic. Chalmydia mi-a iesit negativa, ma bucur mult la fel si colposcopia mi-a iesit foarte bine, acum astept sa ma sune pentru rezultatul la papanicolau si mi-a zis doctorita sa ma duc la ea cu spermograma sotului (pe care si-o face maine) sau cand imi vine uratul (ma rog la Doamne Doamne sa nu vina rugaciune )sa-mi fac programare ca sa-mi faca HSG-ul ala  grater 

Curios este ca eu ovulez mai devreme decat ziceam eu si sotul, sa fie totusi posibil sa nu fii ramas insarcinata din cauza asta???

Dupa calculele mele trebuia undeva pe 6 dar eu am ovulat pe 2,3.08 sper sa fie bine totusi si poate am ramas si insarcinata.

Sotul meu este foarte curios cum alte femei raman extrem de repede insarcinate si noi nu. Imi dadea exemplu pe o colega de-a mea care a facut vreo 4 intreruperi ca a ramas foarte repede si ne gandeam noi ca doar nu s-a nimerit de fiecare data sa faca  sexinpat cand era la ovulatie mai ales ca intelesesem de la ea ca a folosit coitus interruptus. Rad de el ca mereu imi zice ca e posibil sa fie femei care ovuleaza zilnic  rotfl  rotfl colega aia a mea era disperata imi zicea ca ramane insarcinata si daca bea apa lol

Ultima oara a fost editat de myrela22 (2009-08-10 11:13:35)

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#2497 2009-08-10 11:20:29

laura_ana
Full member

Buna Myrela22,bine ai revenit smile ! Ma bucur ca v-ati simtit bine la mare si ca analizele tale sunt ok,felicitarii pt.ovulatie majoreta sa dea dd sa fie cu ochisori goodluck Se poate sa nu fi prins ovulatia,sa fi fost mai devreme,lasa ca e bine ca ai stiut acum si ati prestat,rugaciune sa fie bb puss
Mortal sotul tau lol  rotfl

Ultima oara a fost editat de laura_ana (2009-08-10 11:21:13)

#2498 2009-08-10 11:21:54

Alina Elena
Insomniac member

buna mirela. bine ca te-ai distrat la mare. si te-ai relaxat. stiu cum e si noi am fost si a fost asa de bine. parca mi-am mai incarcat bateriile si acu am alt chef de studiu.

se poate mirela sa ovulezi mai devreme. poate tu credeai gresit si de fapt ovulatie e mult mai devreme. cum ai zis si tu cu 3-4 zile mai devreme. se poate sa nu fi ramas de asta. tu ratai ovulatia. cred ca si eu fac l;a fel. eu credeam ca ovulez in ziua a 14 dar am CM de 30- 31 zile uneori. si se intampla ca dupa ziua a 15 sa nu mai prestam asa des. si de aia nu prindeam nik. acu luna asta am prestat si dupa ziua 15 , ca eram la mare. poate poate. eu cred ca ovulez cam prin ziua a 16-17. . deci se poate ca si tu sa ovulezi mai devreme decat credeai. de caet zile e CM tau.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-08-10 11:22:15)

#2499 2009-08-10 11:24:07

laura_ana
Full member

Da Alina exact asa credeam si eu si luna asta am inceput testele de ovulatie din z11 si abia in z17 am avut test de ovulatie pozitiv si eu credeam ca in z14.... Totusi sunt bune si testele de ovulatie,macar asa stii mai exact momentul smile

#2500 2009-08-10 11:32:34

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

fetele , voi trebuie sa stiti , tinand cont ca nu scap de candida , si vorbim de una agresiva , pot ramane insarcinata ? adica , e clar pt mine ca nu o pot eradica , decat sa o tin sub control , si acum va intreb , se poate lua ceva in primul trimestru de sarcina??? caci apoi stiu ca se mai accepta cate cava , dar nu stiu daca o sa pot rezista prmele 3 luni fara nimic

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-08-10 11:33:27)

#2501 2009-08-10 11:39:23

Alina Elena
Insomniac member

Da laura. asta zic si eu. eu nu am facut teste de ovulatie, ca mi-a fost greu sa le car la mare. am prestat pur si simplu in  13, 15, 16, 17, 18.... zi. asta e. daca e sa fie o sa fie. asteptam. 

tttt dar esti insarcinata? ai facut test? cum stai cu simptomele?

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-08-10 11:39:55)

#2502 2009-08-10 12:02:41

myrela22
Full member

Alina Elena a scris:

buna mirela. bine ca te-ai distrat la mare. si te-ai relaxat. stiu cum e si noi am fost si a fost asa de bine. parca mi-am mai incarcat bateriile si acu am alt chef de studiu.

se poate mirela sa ovulezi mai devreme. poate tu credeai gresit si de fapt ovulatie e mult mai devreme. cum ai zis si tu cu 3-4 zile mai devreme. se poate sa nu fi ramas de asta. tu ratai ovulatia. cred ca si eu fac l;a fel. eu credeam ca ovulez in ziua a 14 dar am CM de 30- 31 zile uneori. si se intampla ca dupa ziua a 15 sa nu mai prestam asa des. si de aia nu prindeam nik. acu luna asta am prestat si dupa ziua 15 , ca eram la mare. poate poate. eu cred ca ovulez cam prin ziua a 16-17. . deci se poate ca si tu sa ovulezi mai devreme decat credeai. de caet zile e CM tau.

Pai 28, 29 de zile de obicei 28 il am regulat, pai pana acum numai asa am calculat si am ovulatia exacta in Z11 si Z13 atunci este la mine era cu vreo 3 4 zile mai tarziu dar  sexinpat am facut oricum exceptie cand a fost la curs 3 sapt sau eu stiu huh  nici nu mai stiu ce sa cred, sunt increzatoare totusi trebuie sa apara si la noi abia astept miercuri sa vad  spermatozoid sotului poate sunt ok si poate am si ramas luna asta.

Alina poate ne-a prins bine marea  big_smile

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#2503 2009-08-10 12:07:29

myrela22
Full member

laura_ana a scris:

Buna Myrela22,bine ai revenit smile ! Ma bucur ca v-ati simtit bine la mare si ca analizele tale sunt ok,felicitarii pt.ovulatie majoreta sa dea dd sa fie cu ochisori goodluck Se poate sa nu fi prins ovulatia,sa fi fost mai devreme,lasa ca e bine ca ai stiut acum si ati prestat,rugaciune sa fie bb puss
Mortal sotul tau lol  rotfl

Mersi frumos laura la fel si tie sa ne fie la toate cu noroc, poate poate apare si bebe la noi rodnar  bebic
Al meu sot m-a avertizat ca o sa-l muste de falcute si de bucisoare cand o sa apara pentru ca ne-a stresat atat.
Al meu e nebun cu totul si faza ca incepe sa creada ce spune ca ma tot impinge de la spate sa va intreb daca poate ovula in fiecare zi sau de mai multe ori o femeie lol  lol  rotfl  rotfl   sau doar face misto de mine sa ma amuz si sa nu ma mai stresez?????/  rotfl  rotfl

#2504 2009-08-10 12:15:48

Alina Elena
Insomniac member

da mirela, poate ne-a facut bine marea. se zice ca apa sarata, face sa se prinda mai repede. am auzit multe femei care au ramas insarcinate la mare, sau dupa imediat. cica de la apa sarata. sa dea Dumnezeu sa fie asa. eu am stat f mult in apa, ca rata.

tare sotul tau cu ovulatia. sunt cazuri in care femeia ovuleaza de doua ori intr-o luna, dar mai rar. dar in fiecare zi.........  chicot am vrea noi. iti dai seama cati copii s-ar naste.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-08-10 12:16:16)

#2505 2009-08-10 12:20:31

myrela22
Full member

Alina Elena a scris:

da mirela, poate ne-a facut bine marea. se zice ca apa sarata, face sa se prinda mai repede. am auzit multe femei care au ramas insarcinate la mare, sau dupa imediat. cica de la apa sarata. sa dea Dumnezeu sa fie asa. eu am stat f mult in apa, ca rata.

tare sotul tau cu ovulatia. sunt cazuri in care femeia ovuleaza de doua ori intr-o luna, dar mai rar. dar in fiecare zi.........  chicot am vrea noi. iti dai seama cati copii s-ar naste.

rotfl  rotfl  rotfl da e si asta o chestie, si eu am stat in apa ador marea, apa in general (deh mi se trage si de la zodie varsator chicot )

Asa i-am spus si eu dar el o tine una si buna ca nu e posibil asa ceva  rotfl

#2506 2009-08-10 12:25:23

Alina Elena
Insomniac member

myrela22 a scris:

Alina Elena a scris:

rotfl  rotfl  rotfl da e si asta o chestie, si eu am stat in apa ador marea, apa in general (deh mi se trage si de la zodie varsator chicot )

Asa i-am spus si eu dar el o tine una si buna ca nu e posibil asa ceva  rotfl

rotfl

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-08-10 12:25:44)

#2507 2009-08-10 12:26:16

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Pupici fetele
Myrela22: goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck Sa dea Dumnezeu sa fie bebe

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2508 2009-08-10 12:30:04

myrela22
Full member

Andreed a scris:

Pupici fetele
Myrela22: goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck Sa dea Dumnezeu sa fie bebe

mersic Andreed sa fie pentru toata lumea  goodluck  goodluck

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.