Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-134
- myrela22
- Full member
- Inregistrat: 2009-03-31
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8
Si pe mine ma streseaza faza asta cu medicamentele, intodeauna stau cu sufletul la gura sa nu fiu insarcinata si nu sa nu iau pastile mai ales cu durerile mele de cap cand iau nurofen si vidan apropo stiti daca dauneaza daca iau pastilele astea la dureri foarte mari de cap pana aflu daca sunt insarcinata??
Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
si eu la fel mirela iau cand imi vine nurofen pastile moi r e p e d e, ca altfel ma urc pe pereti de durere. acuma ... astept sa se faca rosu rosu si abia apoi iau. moor de durere pina isi fac efectul dar nah', ce sa fac??? pina nu ma lamuresc daca e bebe sau nu, nu iau nurofen. off, vremurile astea de asteptare.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
offf, fetelor, asa e , va multumesc pt sustinere.... de ce oare ne chinuie asa Dumnezeu, cand ne dorim din tot sufletul...offf..offf..si iar offf...
si eu stau cu un stres cu luatul medicamnetelor, nu prea a fost nevoie sa iau, acum si daca o -i lua vreodata fara sa stiu si sa fiu , nu cred ca e un capat de tara, macar sa fiu eu....
ruxxy, suntem alaturi de tine, poate vei tu prima pe luna asta care da vestea cea mare.... alina, la tine cum e treaba? ceva simptome inainte de cm, sau nu mai vine? deocamdata doar voi sunteti cam urmatoarele pe lista....apoi mai vedem...
nu stim nimic de juli, oare o fi nascut?
9 ani de copilarie ....
- bmihaela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
tttttt a scris:Alina Elena a scris:Da laura. asta zic si eu. eu nu am facut teste de ovulatie, ca mi-a fost greu sa le car la mare. am prestat pur si simplu in 13, 15, 16, 17, 18.... zi. asta e. daca e sa fie o sa fie. asteptam.
tttt dar esti insarcinata? ai facut test? cum stai cu simptomele?
nu sunt mai , caci nu am o zi de la dumnezeu fara sa fie si candida prezenta , si mi-a fost frica sa prestez , caci nu pot sta fara ovule si creme si spalaturi si d-asta intrebam , stiu ca nu ridica probleme in sarcina , dar la mine e cam naspa situatia si nu pot sa rezist fara sa imi pun ceva , am tot citit si am inteles ca sunt anumite ovule care se pot folosi in sarcina , dar nu in primul trimestru
Si ai ceva simptome ? te deranjeaza in vreun fel ? de ce zici ca nu poti sta fara ovule ?
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
adinagrig a scris:offf, fetelor, asa e , va multumesc pt sustinere.... de ce oare ne chinuie asa Dumnezeu, cand ne dorim din tot sufletul...offf..offf..si iar offf...
si eu stau cu un stres cu luatul medicamnetelor, nu prea a fost nevoie sa iau, acum si daca o -i lua vreodata fara sa stiu si sa fiu , nu cred ca e un capat de tara, macar sa fiu eu....
ruxxy, suntem alaturi de tine, poate vei tu prima pe luna asta care da vestea cea mare.... alina, la tine cum e treaba? ceva simptome inainte de cm, sau nu mai vine? deocamdata doar voi sunteti cam urmatoarele pe lista....apoi mai vedem...
pai la mine ce sa zic. nu ma doare burta cum ma durea inainte sa vina uratul. ma doare stomacul tareeeee. si nu pot manca. si nu stiu ce sa mai mananc. si asta de vreo 3 zile. sambata si duminica am terminat un borcan de castraveti murati. am mancat mere acre. am o stare naspa de greata uneori. si ma deranjeaza mirosul intens de parfum, de tigari, de benzina,. astaq am observat in ultimele 3 zile. sanii sunt plini, nu dor. fac susu des , f des. dar de astea am mai avut, asa ca nu imi fac vise. astept cumintica sa vad. nu fac test inca, de regula dupa ce faceam testul venea uratul. asa ca mai stau.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-08-10 14:54:20)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
Da, Laura, mi-a trecut ciclul. Dar nu stiu in ce zi sunt si nici nu voi mai sti pe viitor, pt. ca vad cat va chinuiti voi, tot asa m-am chinuit si eu aproape un an, nu mai vreau, e absurd si inuman sa alerg atata dupa copii si ovulatii.
tttt, poate de asta tot reapare candida, pt. ca ti-ai distrus flora vaginala cu atat de multe tipuri de ovule. Am avut si eu, am tratat-o cu ovule Polygynax si muuulta indiferenta si nu mai am absolut nimic.. A fost un episod scurt, in urma unor antibiotice luate pt. gripa.
Carra, graficul tau ce sa ne zica..? N-ai ovulat inca, ce putem spune..
Mai, fetelor, nu mai dramatizati atata cu ciclul asta, zau asa! Sunteti tinere, sanatoase, frumoase, iubite, veti avea si voi copii la un moment dat; dar cred ca asteptarea asta pare atat de lunga tocmai pentru ca va doriti cu disperare sa se intample cat mai repede. E logic. Eu regret ca am pierdut un an din viata mea in disperarea de a ramane gravida.. e o prostie. O sa raman gravida cand n-o sa-mi mai pese, asa cum raman gravide fete in jurul nostru la tot pasul, apoi se aliniaza la cabinete gineco. pt. intreruperi. Am vazut cum e sa te chinui in zadar sa ai copii, mie nu mai imi trebuie asta. Asa era si al meu acum cateva luni, era trist cand imi venea, deprimat, el spera sa se fi prins chiar si cand imi venea ciclonul.. Pai ce viatza e asta?!?! Luna de luna in stres, emotii si suparare..
Leanoooo, ce avatar frumos ai! Ciupeste un popou si de la mine, da??
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-08-10 15:02:56)
- Crssy85
- Hero member
- Site
Ciupesc, fata! Gata, m-am ciupit! A, nu pe al meu?
Vai de mine, mie cand imi venea era o tragedie... eram asa de suparata 2-3 zile... o tristetze greu de descris
- laura_ana
- Full member
- De la: sibiu
- Inregistrat: 2009-05-15
Pass sa dea dd ca metoda ta sa dea rezultate,de fapt sunt sigura ca asa va fi intotdeauna se intampla asa,cand te astepti mai putin atunci vine bb Asa a facut o verioara de-a sotului,5 luni si-a facut monitorizari,teste,temp.si nimic,era stresata si mi-a zis ca era totul mecanic,dupa sfaturile mai multora a renuntat la toate si in a 6-a luna cand nici nu isi facea sperante a si ramas Acum mai are putin si tb.sa nasca,va naste in 6 octombrie,chiar de ziua mea(sper) . Asa ca fetele capul sus,mai mult optimism,mai putin stres si va venii bb la fiecare dintre noi sunt sigura Eu vb.care abia astept sa treaca ziua de 13.08 cand ar tb.sa vina sa-mi fac test
Crssy si pt.frumosul tau
hai in viata noastra!
- bmihaela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
De rata de transfer ma intereseaza... cat este ??? Multam.
- Alina Elena
- Insomniac member
paui eu de asta nu am apuc de teste,de temperaturi. ma ingrozesc. las totul de la sine. cand va veni bebe va veni. nu vreau sa ma stresez asa de tare. in primele luni era tragedie cand venea uratul, acu e tristete, dar trece repede. am zis ca nu calculez nik si asa fac. atat ma gandesc cand ar trebui sa vina.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-08-10 15:28:28)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Crssy85
- Hero member
- Site
Laura
Am citit, pass. Am ametit cu topicurile astea
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Am revenit Vad ca toate sunteti cu ochiul pe graficul meu Recunosc ca sunt tare mirata cand ma uit la el, nu-mi vine sa cred ca e al meu. Treaba e ca de vreo 5 zile am sanii umflati si ma dor sfarcurile de mor, exact asa mi se intampla inainte sa-mi vina... Cris, am mai avut temperaturi asa mari cand luam progesteron, dar alea nu se pun ca sunt crescute artificial, nu de ovulatie. Acum chiar nu stiu ce se intampla ca prea e totul roz: mi s-a vazut la eco foliculul in ziua 14, in ziua 17 am avut test de ovulatie pozitiv (si culmea, minut), din ziua 18 a inceput sa-mi creasca temperatura si uite ce linii grasane am fara niciun progesteron sau altceva. Daca ati sti ce aiurea mi se pare...
Pass, stiu ca am facut testul prea devreme in ziua 10 si sper sa nu-mi vina, dar si daca imi vine nu fac nicio tragedie si merg inainte ca sunt tanara, am timp Oricum nu cred ca o sa mai am un grafic atat de frumos prea curand.
- adinagrig
- Insomniac member
Alina Elena a scris:adinagrig a scris:offf, fetelor, asa e , va multumesc pt sustinere.... de ce oare ne chinuie asa Dumnezeu, cand ne dorim din tot sufletul...offf..offf..si iar offf...
pai la mine ce sa zic. nu ma doare burta cum ma durea inainte sa vina uratul. ma doare stomacul tareeeee. si nu pot manca. si nu stiu ce sa mai mananc. si asta de vreo 3 zile. sambata si duminica am terminat un borcan de castraveti murati. am mancat mere acre. am o stare naspa de greata uneori. si ma deranjeaza mirosul intens de parfum, de tigari, de benzina,. astaq am observat in ultimele 3 zile. sanii sunt plini, nu dor. fac susu des , f des. dar de astea am mai avut, asa ca nu imi fac vise. astept cumintica sa vad. nu fac test inca, de regula dupa ce faceam testul venea uratul. asa ca mai stau.
alina, eu sunt sigura ca la tine e ceva acolo,...eu zic sa bagi un testulet
hai ca iti facem si galerie....te rugam.....
9 ani de copilarie ....
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- adinagrig
- Insomniac member
katami, asa sa fie cum zici eu...in schimb e cam devreme pt test, mai astept cateva zile....
9 ani de copilarie ....
- Crssy85
- Hero member
- Site
Joi dimineatza face test, Adina... i-am facut program
Rux.... raman la parerea mea cu graficul tau
- bucklucica
- Hero member
Buna, fetele! Am aterizat si eu prin zona...azi am fost plimbareata tare...am plecat pe la 11 de acasa si m-am plimbat prin oras pe jos o gramada, am mai luat pt bb diverse (suzete, lantisor pt suzete, cutiuta pt suzete, 2 paturici, ulei pt masaj de la Mustella, sper sa fie ok) si mi-am gasit o camasutza de noapte cu halat f dragutza...apoi la buni am papat galuste cu prune, sper sa nu fac pofta la nimeni si porma la Kaufland mi-am mai facut niste cumparaturi...deci mi-am facut rau de cap Alina, simptomele tale imi cam dau de gandit, mai ales partea cu parfumul, ca si la mine a fost la fel... Adina, poate poate e ceva si la tine la burtik... Ruxy, tu esti cap de lista luna asta...mai repeti testul peste 2 zile, nu??? sa fie cu noroc si ochisori... Crssy, ce marfa e poza de la avatar...sa-ti traiasca!!!!!! Katami, cum te mai simti? tie si la bb Miha, si eu am net de la Orange si merge f bine... Ddunia, am patit si eu o faza asemanatoare la un bar...noroc ca nu eram in tzol festiv...fff naspa situatie......bine ca nu a mai observat nimeni sa treaca Carra, eu ma lupt cu diaroza de vreo 3 zile si acum vad ca am dovedit-o...cu smecta... Myrela, incearca sa nu iei niciun fel de pastile pana nu esti sigura ca nu esti gravi...la durere de cap pune o batista cu spirt la tample... Ttttt, daca ai o forma agresiva de candida cum am avut eu anul trecut in vara chiar e bine sa faci orice sa scapi de ea inainte sa faci bb...la mine se manifesta prin cojirea dlui clit...daca e asa, trateaz-o cu macmirror, eu am luat 2 ture la interval de 3 saptamani si am scapat...dar si pastile si ovule si unguent...bafta! Pass, Laura
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|