homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-54

#1008 2009-07-21 17:01:21

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8

Offff ce rau imi pare pentru Fany, ea incearca de foarte mult timp in comparatie cu noi si acum i se intampla asta sad

Ddunia, nu e greu cu fertility, mult e pana incepi wink

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-07-21 17:02:08)

#1009 2009-07-21 17:21:49

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

eu trebuie sa plec fetele,va pup si vb mai tarziu

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1010 2009-07-21 17:48:03

ioanafbr
New member
Inregistrat: 2009-07-20

fetele, ma dau pe spate, da de frica insa. Ma uit si citesc aici cum va chinuiti toate din diferite motive. Eu ma gandesc ca am tot avut in reprize candida asta, tratata de n ori si niciodata n-a trecut, si daca se poate sa patesc si eu ca voi? Si mai este avortul ala la 18 saptamani... Mi-e frica pt ca la mine e perfect valabila legea aia a  lui murphy: daca exista posibilitatea ca ceva sa mearga prost, sigur va merge. Exista o posibilitate f mare ca de ex sa ma fi pricopsit cu vreo rana de col acum 7 ani si sa fi stat cu ea asa? Citesc aici pe forum la celelalte fete si imi dau cu pumnii in cap... grater

cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!!  tummenupp

#1011 2009-07-21 18:10:06

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ioana, daca crezi ca te-ar linisti, du-te la doc si fa si analize si colposcopie daca banuiesti o rana pe col. asa poti fie sa te linsitesti daca e totul ok, fie sa te apuci sa rezolvi din problemute daca gasesti asa ceva. sa te panichezi oricum nu te ajuta cu nimic  puss

#1012 2009-07-21 18:27:27

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

fetele a iesit beta 1313.....cica am sanse de gemeni

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Publicitate

loading...

#1013 2009-07-21 18:28:09

ioanafbr
New member

ma duc pe 24 august. e in concediu, n-am ce  face. creca devin paranoica. pana luna trecuta incercam sa aman iarasi sa fac  un bebe, dar acum nu stiu ce m-a apucat sa-mi doresc asa tare. o fi intervenit instinctul ala matern, o fi faptul ca sotul isi doreste tare mult si ma face si pe mine sa-mi doresc, o fi faptul ca prietena mea cea mai buna a nascut sapt trecuta...
ce-o fi o fi, numai ca ce-si face omu cu mana lui... e o prostie! cel putin in cazul meu.

cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!!  tummenupp

#1014 2009-07-21 19:07:47

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

fany grater Doamne ce rau imi pare... si eu i-am tot zis ca o sa fie bine, acu ma simt prost sad sa-i dea Dumnezeu putere sa treaca peste usor, saraca...

camy smile una rece, una calda.... gemeni? lol f tare!!! oricum ar fi... sa-ti traiasca si sa fie totul bine!!

ioana box vrei sa te bat eu baremi, daca tot iti dai pumni in cap? in primul rand LASA NAIBII GANDIREA NEGATIVA... ca aia face cel ami rau... legea aia ti se aplica pt ca TU CREZI IN EA!!! ia gandeste ca totul o sa fie bine... da' asa, din toata fiinta... ai sanse mai mari sa faci ceva bun pt tine si bebe.

cat despre candidoza, don't  worry... si eu la fel am si uite ca, slava Domnului, n-am pb cu sarcina. cat despre avort.... nush, eu as trece pe la o biserica in legatura cu asta...

dar oricum... abia te-ai apucat si te plangi ? smile bucura-te ca, teoretic, n-ai nicio pb... si apuca-te de facut copii fara atata stress! oamenii sunt diferiti... organisme diferite... ce citesti aici n-o sa ti se potriveasca 100% TIE.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1015 2009-07-21 19:11:20

camyelenbebe
Hero member

ma duc putin la nani......vorbim mai tarziu.....pupici

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012

#1016 2009-07-21 19:21:07

ioanafbr
New member

katami a scris:

fany grater Doamne ce rau imi pare... si eu i-am tot zis ca o sa fie bine, acu ma simt prost sad sa-i dea Dumnezeu putere sa treaca peste usor, saraca...

camy smile una rece, una calda.... gemeni? lol f tare!!! oricum ar fi... sa-ti traiasca si sa fie totul bine!!

ioana box vrei sa te bat eu baremi, daca tot iti dai pumni in cap? in primul rand LASA NAIBII GANDIREA NEGATIVA... ca aia face cel ami rau... legea aia ti se aplica pt ca TU CREZI IN EA!!! ia gandeste ca totul o sa fie bine... da' asa, din toata fiinta... ai sanse mai mari sa faci ceva bun pt tine si bebe.

cat despre candidoza, don't  worry... si eu la fel am si uite ca, slava Domnului, n-am pb cu sarcina. cat despre avort.... nush, eu as trece pe la o biserica in legatura cu asta...

dar oricum... abia te-ai apucat si te plangi ? smile bucura-te ca, teoretic, n-ai nicio pb... si apuca-te de facut copii fara atata stress! oamenii sunt diferiti... organisme diferite... ce citesti aici n-o sa ti se potriveasca 100% TIE.

ai dreptate! chiar par nebuna cu problemele mele in conditiile in care voi saracele nu mai stiti ce sa faceti dupa ataea incercari. Gata!  dupa controlul de pe 24 o sa fiu gata de treaba. si o sa fie bine, doar te am pe tine ca exemplu. si o sa merg si la biserica. signof10

#1017 2009-07-21 19:26:22

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

katami a scris:

ilink_f@yahoo.com (ma gasiti numa pe invisible tongue)

haidi raluk_, nu zice nimeni ca esti nebuna... ce ai comis? big_smile

iti spun pe mess cine m`a comis...trebuia sa vina azi dar eu n`am nik...doar k fac pipi din 15  in 15 minute...nu am racit k dak raceam ma si interpau ovarele tongue

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#1018 2009-07-21 19:46:59

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Camy, gemeni? Ce tare ar fi smile

Fany imi pare asa rau grater

Ioana lasa paranoia ca nu te ajuta deloc mai ales ca abia te-ai apucat de treaba.

#1019 2009-07-21 19:58:27

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Raluk_ a scris:

katami a scris:

ilink_f@yahoo.com (ma gasiti numa pe invisible tongue)

haidi raluk_, nu zice nimeni ca esti nebuna... ce ai comis? big_smile

iti spun pe mess cine m`a comis...trebuia sa vina azi dar eu n`am nik...doar k fac pipi din 15  in 15 minute...nu am racit k dak raceam ma si interpau ovarele tongue

yikes aoleu, raluk_, e vorba de CINE te-a comis? lol sau de CE ai comis? lol mai stii... poate facem si botezuri la interval de cateva luni, cum am facut si nuntile lol

pe mess poti sa-mi lasi offline ca is la serviciu si de aici tre sa stau pe messul de consultanta al firmei sad

ioana, ma bucur daca am reusit sa te fac sa vezi chestiunile mai senin smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1020 2009-07-21 20:03:54

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

bunaseara fetelor
va pupacesc pe toate si va multumesc ca imi sunteti alaturi ,imi fac ffff bine gandurile voastre bune

katami nu trebuie sa te simti deloc prost eu iti multumesc din suflet pt incurajarile tale

eu dupa o repriza buna de plans de dimineata ca nu mai reuseam sa ma opresc din el acum sunt bine ,zic eu ca am depasit momentul
ce ma rog acum e sa se resoarba singur si sa nu fie nevoie de nici o interventie asa cum a zis dr .,pana acum nu am sangerat deloc dar de acum incolo probabil trebuie sa ma astept
ce imi pare rau e ca nu stiu sigur daca a fost intrauterin sau extrauterin ,am intrebat dr . si mia zis ca nu avem de unde sa stim ,eu as vrea sa cred ca totusi daca nu a fost sa fie macar sa fi fost acolo unde trebuia si sa cada varianta cu trompe infundate dar din pacate nu imi poate garanta nimeni asta
cum am mai spus o sa iau partea buna a lucrurilor si anume ca dupa cativa ani buni de incercari sa aratat o luminita si pe strada mea si sper ca in curand sa iasa tot soarele
va pup dinou pe toate si va doresc numai bine celor care sunteti gravidute si celor care suntem aspirante sa avem cat mai curand bebei in burtici

sper ca nu va suparati pe mine ca am scris atat

pass fff frumusel si dragalas bebelusul

carra ai putina rabdarica si ai sa vezi cele 2 liniute in cateva zile ,iti doresc sa ai parte de cele mai grasane liniute si sa te bucuri mult de ele ca o meriti

ioana bine ai venit si sa stai cat mai putin la aspirante sa treci cat mai repede la gravidute

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#1021 2009-07-21 20:07:12

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Fany, nu pot sa cred ca ti s-a intamplat asta... grater grater grater Nici nu stiu ce as putea sa-ti spun...sad...imi pare enorm de rau...
Ioana, nu te mai tot stresa aiurea...o sa vina bebe exact la momentul potrivit...
Camy, bv pt beta...sa fie cum vrei tu...gemeni sau doar unul...hjarta

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1022 2009-07-21 20:07:15

camyelenbebe
Hero member

fany iti trimit o imbratisare din suflet si milioane de pupici ca sa treaca supararea

#1023 2009-07-21 20:09:45

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

cami si eu te inbratisesz si ma bucur enorm pt tine ,sa dea d.d. sa fie gemeni acum am citit

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#1024 2009-07-21 20:11:14

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

camy poze cu burtica ! poze cu burtica !
puss  par

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1025 2009-07-21 20:12:28

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

fetele, cu adina care e treaba? a zis ca pleaca undeva si nu am fost eu pe faza? ca n-am mai vazut-o de cateva zile pe aici

carra  rotfl

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-07-21 20:12:51)

#1026 2009-07-21 20:14:22

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

si eu am intrebat de adina
m-am uitat si pe graficul ei si nimic nou din 16 sau asa ceva.
zicea ceva de o cununie in weekend, mai multe nu-mi amintesc nici eu.
sa speram ca totul e bine si e doar o pana de net, ceva.
puss  par

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.