homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8-56

#1046 2009-07-22 10:56:08

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 8

Neatza, fetele!
Pass, nu te mai certa cu el cand faci oua...bang...te certi dupa fufu, eventual.Hai nu fii suparata ca toate sunt trecatoare...puss de la bb Eric sa-ti treaca
Carra, si eu am fost ca tine de 3 ori in sarcina pana acum si am luat cafea cruda, dar am si baut apa cel putin 2 l pe zi ca sa nu ma deshidratez, in plus am papat numai supa crema de morcovi, orez simplu fiert, mere coapte, paine prajita, covrigei o zi intreaga, iar a doua zi a trecut...si am baut o cana de ceai de menta...Fiindca esti la munca, fa-ti macar un ceai si ia cafea, iar ca papa poti sa mananci covrigei...sa te faci bine repede...puss
Cryss, daca dr a zis ca e bb sanatos u mai conteaza restul, asta era important.In ceea ce priveste cd-ul si pozele, mi se par cam neseriosi cei de la Medlife.Pe mine m-a costat 320 lei si am primit cd cu toate masuratorile in 2D, 3 filmulete 4D si 4 poze 4D, plus listarea cu toate masuratorile si 3 poze 4D alb-negru...Nu au specificat daca mai tre sa platesti data viitoare cand te-au chemat?Ca in mod normal nu tre sa te mai coste nimic...puss si nu mai fi suparata ca e bb ok...
Alina, Lili, Laura puss
Camy puss Nu cred ca are cum sa vada la varsta asta mica daca e un bb sau 2, poate pe la 10 saptamani...oricum, important e ca esti deja viitoare mamica...yupppppppppyyyyyyyyyyyyy..........majoreta...sa dea DD sa fie bine pana la capat...

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-07-22 10:58:15)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1047 2009-07-22 11:00:03

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

buna gagici.eu k de obicei super intarziata pe aci  mornincoffee acum am deschis si eu ochii de adevaratelea k erau lipiti de somn.
pass, tare misto intentii ati avut,sorry k v-ati certat si nu a iesit cum planuiati....sa va impacati mai dragilor k o viata avem si nu merita sa ne certam si sa ne amaram zilele,mai ales k voua va trebuie calm acum knd va mutati si oricum e agitatie knd te muti (offfff knd imi amintesc).
criss ma bucur draga mea k e bine bebe asta e cel mai mare lucru,da-i incolo de bani,k aia circula si vin altii
feteleeee puss pe toate

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1048 2009-07-22 11:04:56

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

pai eu nu mai pot,. fetelor! de cand vrem bebe ne certam ca niciodata, din orice. inainte nu eram asa. nu mai suport starea asta, cred ca din cauza esecurilor din fiecare luna am ajuns in halul asta.
inainte sa renuntam la protectie nu ne certam, anul asta a fost cumplit. asa de multe dezamagiri si frustrari incat am ajuns sa ne instrainam, toata povestea asta ne indeparteaza in loc sa ne apropie.

#1049 2009-07-22 11:06:05

Alina Elena
Insomniac member

passenger a scris:

alina, ov. s-a dus de ieri. sad
ne-am certat dintr-un nimic, de la o gluma proasta, iar eu sunt foarte nervoasa cand sunt obosita si am reactionat urat.. etc etc.  sad   
azi m-a intrebat de ce n-am dormit cu el si i-am spus ca ne vedem la urmatoarea ovulatie!  yikes cum am putut sa zic asa, nu stiu....... sad

da e naspa. si eu am dormit odata separat de el , tot asa pt ca m-a stresat la cap. si s-a suparat nevoei mare. s-a ofensat tare. ca de ce am dormit in alta camera. de astae, dar a  trecut. oricum nu mai dorm separat. cicva nu e bine sa faci chestii de astea. il frustrezi. lasa ca va impacati voi.

buna dimineata DDunia. sa iti fie de bine la cafea. si eu beau. si mai si studiez oleak. mai trag cu ochiul si aici.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-07-22 11:07:04)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1050 2009-07-22 11:09:15

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

alina, cum adica se simte ofensat? EU ma simt ofensata cand plang pana la 4 dimineata si el doarme neintors.
In fine..
Am plecat sa mai mut din lucruri..

Mai intru pe seara.
Pupici.  par

Publicitate

loading...

#1051 2009-07-22 11:13:41

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

carra_verona a scris:

neatza fetele.
eu am entericolita.
m-a durut burta rau rau raaau de tot azi dim, sunt mega deranjata la stomac, am crampe, am iesit afara de n ori de azi dim (chestii total lichide).
sunt mega deshidratata, mai mai sa mi se faca rau in metrou - noroc ca am gasit un scaun.

am luat un no-spa, vad insa ca nu prea trece.
as putea sa iau si un saprosan, triferment, ceva?

pleeeease advice.
puss  par

Si eu fac des crize de enterocolita si remediul meu este urmatorul: fierb orezul si beau apa in care a fiert orezul. Are un gust oribil dar e foarte buna la stomacel.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1052 2009-07-22 11:15:21

Andreed
Addicted member
Site

passenger a scris:

alina, ov. s-a dus de ieri. sad
ne-am certat dintr-un nimic, de la o gluma proasta, iar eu sunt foarte nervoasa cand sunt obosita si am reactionat urat.. etc etc.  sad   
azi m-a intrebat de ce n-am dormit cu el si i-am spus ca ne vedem la urmatoarea ovulatie!  yikes cum am putut sa zic asa, nu stiu....... sad

Uff, pass..asa am patit si noi luna trecuta si nu s-a intamplat nimic in perioada ovulatiei
Lasa ca va impacati voi pana la urma ko

#1053 2009-07-22 11:18:58

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

neata...

pass sad hai ca trece ea supararea... daca as scrie pe forum io de cate ori avem certuri de astea prostesti din nimic, v-ati speria... dar important e sa treaca repede repede... nu sa rumegati amandoi pana in viata viitoare puss

aoleu, crissy, tie si la celelalte eco ti-a dat cd-uri? sad ca ma deprijm si eu cu tine odata lol mie la ambele pe care le-am facut pana acu (2d) mi-a dat doar o poza listata... data viitoare pun picioru in prag lol dar n-are importanta asa mare... imp e ca e bebe sanatos, felicitari!!

buck, eu ti-am dat add mai devreme, da' am uitat sa mentionez in comentarii

laura_ana, saru-mana puss

pupici la toata lumea smile

mie iar mi-a plecat sotzoiu la piatra sad asa ca acusica ma duc sa ma imbat cu apa minerala cu o colega de facultate...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1054 2009-07-22 11:42:14

ddunia
Hero member

andreed,editeaza te rog mesajele,pune-le in unul singur
acum am terminat si eu curatenia curat2  rufe . maine am musafiri k ma
sarbatoresc  trombon  alcool  bis  bis  food  rock  dance  dance  chicot

Ultima oara a fost editat de ddunia (2009-07-22 11:45:26)

#1055 2009-07-22 11:49:30

Alina Elena
Insomniac member

passenger a scris:

alina, cum adica se simte ofensat? EU ma simt ofensata cand plang pana la 4 dimineata si el doarme neintors.
In fine..
Am plecat sa mai mut din lucruri..

Mai intru pe seara.
Pupici.  par

offtopic pai da draga mea. eu vorbeam ironic. ca tot ei se simt rau, dupa ce ca noi suferim ca niste... nu mai zic. nici nu stii de cate ori adorm si eu plangand, fara ca el sa stie, sau  fara ca el sa faca ceva. ei nu au treaba draga mea. de aia eu nici nu ma mai stresez. eu am inceput sa afc altfel. cand ma enerveaza, merg in alta camera si ma gandesc la altceva, fac altceva. si ma calmez. si tot el vine sa vada ce fac. si ma cere la vorba. ca daca ma cert sau ma apuc de plans ii dau satisfactie, atat asteapta. de aia nici nu ma mai contrazic cu el. si asat il irita. ca el se astyeapta sa zic, sa urlu, sa tip, sa il contrazic. ei bien nu. nu mai fac asta. imi vad de treburi si asta il frustreaza m,ai tare. si vine singur dragul de el.

eui te inteleg. noi ne certam de multe ori de la glume, sau de la lucruri pe care el sau eu , din oboseala nu le luam cum trebuie.  de aia , in astfel de momente nu ma mai cert, ca ajung sa spun lucruri pe care apoi le regret.

te rog , fii calma,  revinoti si mergi inainte cu capul sus. e o perioada grea si cu mutatul si cu proiectul bebe. si nu are rost sa va certati. par  puss

katami ai ramas sg? unde e sotul tau ca acu ma intalnesc cu el si il trimit acsa.  box

Ddunia dar ce e maine? e ziua ta cumva? de ce sarbatoresti?

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-07-22 11:52:08)

#1056 2009-07-22 11:52:39

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

camy ,ma bucur ca esti bine!

unde mergi la eco,la spital?a tb.sa astepti sa ai 5 sapt sau cum?
te intreb,k sa stiu si eu cam ce-o sa am de facut,k sper sa raman curand...analize,mai ai de facut?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1057 2009-07-22 11:57:46

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

multumesc tuturor fetelor care s-au gandit la mine si au oferit terapii de remediere.
puss  par
ddunia la multi aaaani fatah.
sa fi sanatoasa si voioasa, sa ti se indeplineasca dorintele.
puss  par

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1058 2009-07-22 12:02:16

laura_ana
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2009-05-15

Offffffff Pass imi pare rau ca v-ati certat,dar sunt sigura ca pana la urma va reveniti.Asa e cand va protejati si nu aveati alte ganduri era super ok,la fel ni s-a intamplat si noua,dar acum ca bb nu vrea sa vina si va si mutati stresul e mai mare si parca din orice prostie vine cearta sad .Nu astepta ca ei sa piarda noaptea,plangand,ca nu o sa faca asta.Nici noi nu ar tb.mai bine ii lasam in pace,vorba lui Alina si vin ei ca mieluseii apoi puss iubita impacare cat mai rapida
Ddunia,Andreed,Lili puss
Camy abia astept sa vii cu rez.de la eco,doamne cred ca esti super fericita puss goodluck"
Buck ai gasit ieri faianta,mai ai treaba? puss si la bb Eric desigur puss
Ddunia la multi aniiiii pt.maine sa fi fericita,sanatoasa si iubita si sa vina bb cat mai repede puss birthday

Ultima oara a fost editat de laura_ana (2009-07-22 12:04:02)

bebe hai in viata noastra!

#1059 2009-07-22 12:04:16

bucklucica
Hero member

offtopic Am avut si noi o perioada i care ne-am certat mult, numai din nimicuri...exact dupa luna de miere...chicot...desi statusem impreuna vreo 2 ani...inexplicabil, dar era un scandal continuu la noi...ce copii eram!!!La fel ca voi, eu plangeam vreo 2 ore si el statea in alta camera, numai ca eu nu-l lasam sa doarma, daca se punea in pat ii aprindeam becurile, dadeam drumul la tv la maxim numai ca sa-l enervez...si mereu reuseam...dupa care o "imparteam" pe Troia...si sfarseam de fiecare data prin a ne impaca si a adormi in bratele lui..dar niciodata nu am vrut sa fac sex ca sa ma impac cu el, imi era teama sa nu devina un obicei si o solutie, sa ne rezolvam pb in pat...smile...Asta a tinut cam 3 saptamani, dupa care nu ne-am mai certat asa rau niciodata, iar acum ma umfla rasul cand imi amintesc ce batutzi in cap eram si cat sufeream pt niste nimicuri...Chestia e ca nu exista o relatie perfecta, cine zice ca nu s-a certat niciodata cu sotul ori minte ori nu a incercat sa se impuna in fata lui si face numai ce vrea el...eu asa gandesc...iar certurile uneori pot fi constructive, dar sau fie dese si pe aceeasi tema mereu, ca atunci deja e altceva...uuffffffff....catamai intelepciunea pe capul meu...smile...
Trebuie sa stim cand sa cedam si cand nu, iar celalalt trebuie sa faca la fel, nu numai unul sa cedeze mereu...gata, nu mai zic nimic ca simt ca sunt paralela rau cu subiectul...
Mie Pass imi pare sincer rau ca ai pierdut ovulatia, nimic nu merita sa ratezi o sansa...tongue:
Laura puss dulce si tie de la bebeloiu Eric  Am gasit ieri faianta, da azi merg sa o iau, ca am mai masurat inca odata sa fiu sigura cata trebuie...o sa fac o combinatie rosu cu alb, dar dezordonata...abia astept sa treaca saptamana asta si sa vina si mobila sa vad bucataria gata...majoreta

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-07-22 12:09:05)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1060 2009-07-22 12:09:50

ddunia
Hero member

da alina,maine ziuaa meaaaaaaaa   chicot  chicot

offtopic   apropos de asta cu barbatii nostri, ia cititi voi fetelor  alan &barbara pease- de ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda. e o super carte in care explica muuulte lucruri pe care noi nu le stim si de care am putea tine cont vis-a-vis de relatiile noastre

Ultima oara a fost editat de ddunia (2009-07-22 12:10:36)

#1061 2009-07-22 12:34:34

Alina Elena
Insomniac member

ddunia a scris:

da alina,maine ziuaa meaaaaaaaa   chicot  chicot

offtopic   apropos de asta cu barbatii nostri, ia cititi voi fetelor  alan &barbara pease- de ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda. e o super carte in care explica muuulte lucruri pe care noi nu le stim si de care am putea tine cont vis-a-vis de relatiile noastre

am citit.........

si cartea barbatii sunt de pe marte, femeile sunt de pe venus a lui John Grey. tot despre asta se vorbeste. sunt cam la fel in continut.

la multi ani ddunia pe maine. dar iti zic si maine.

spor la treaba dac ai multe treburi de facut.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-07-22 12:35:06)

#1062 2009-07-22 12:45:02

Andreed
Addicted member
Site

Scuze ddunia, asa o sa fac de acum incolo

#1063 2009-07-22 12:45:18

ddunia
Hero member

multumesc pt urari!!!

Ultima oara a fost editat de ddunia (2009-07-22 13:20:38)

#1064 2009-07-22 13:11:05

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

liliana83 a scris:

camy ,ma bucur ca esti bine!

unde mergi la eco,la spital?a tb.sa astepti sa ai 5 sapt sau cum?
te intreb,k sa stiu si eu cam ce-o sa am de facut,k sper sa raman curand...analize,mai ai de facut?

da iubita la spital merg...dr e de parere ca si fetele de altfel ca pana pe la 6 sapt nu ai ce vedea la eco  par

buck stiu dar ma imbat cu apa rece  chicot

laura  par

crys chiar daca ti-am zis si la tel repet si aici...lsa supararea ca atat timp cat bebe e bine restul se uita  par

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-07-22 13:14:35)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.