|
Nu esti logat.
Nu stiu cum sa rezolv asta#1 2009-07-18 09:21:54
nu stiu cum sa rezolv astaofff dragostea asta ....mam saturat sa ma cert cu iubi ...aseara iar neam certat pe o tema mai veche....deci eu la si scoala is mai mare ca el cu un an....iar eu vreau sa plec la facultate...astea inseamna sa plec diin oras iar el ramane acasa..si o sa ne vedem mult mai rar ...relatia nu are prea mult tp adik atunci knd eu o sa plec o sa avem app un 2ani..parintii mei suunt mai comunisti si mereu imi spun k eu sa nu pun suflet in rel asta pt k o sa sufar pt k dak eu plec si el ramane aici nu o sa tina rel k eu o sa cunosc alti baieti si asta inseamna k o sa stau cu aia...in fine prob cu parintii e mai naspa dar nu asta e ade problema....ideea e ca iubi nu se stie dak va putea veni la fac pt k nu are posibilitati materiale asta inseamna ca eu cu el sa stal tp de 6 ani despartiti si el tot imi spune k dak e cv el tot cu me sta k nu ne desp si altele iar eu incerc sa il fac sa inteleaga k 6 ani e ffff mult tp si va fi o relatie grea.....nu siu ce sa mai fac nu stiu ce e mai bn pt me ....nu vreau sa sufar k is dparte de el dar nu pot nici fara el.....un sfat va rog .....multumesc anticipat Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #2 2009-07-18 09:33:45
Re: nu stiu cum sa rezolv astapai cat de departe e orasul tau de orasul in care o sa faci facultatea?ca daca nu e foarte departe va puteti vedea la fiecare sfarsit de sapt!si poate reusesti sa-l convingi si pe el sa dea la o facultate! poate sa aleaga o facultate mai usurica care sa i permita si sa lucreze si cu putin ajutor si din partea ta si din partea alor lui ( cat de putin) poate reuseste sa se descuce cu banii!eu zic ca daca vrea intr-adevar sa faca o fac se poate! si apoi daca chiar nu are mijloacele materiale, poate sa isi caute de lucru in orasul in care o sa faci tu facultate si gasiti ceva ieftin ptr locuit si na sunteti impreuna! dar sa fii sigura ca vrei sa fii cu el! Offline #3 2009-07-18 09:40:59
Re: nu stiu cum sa rezolv astae la vreo 150km nu e prea departe dar biletul dus intors e 50 ron ceea ce nici mie nu prea imi vine sa dau saptamanal si lui niciatat....ideea e ca el nici nu prea se omoara cu inv vrea sa faca cacultate dar nu prea stiu cum....si situatia lui materiala e destul de proasta si mereu imi spune k sunt sanse mici sa faca facultate....si de stat impreun nu se poate k mar spanzura ai mei....offfff Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #4 2009-07-18 10:11:53
Re: nu stiu cum sa rezolv astapai na nu stati impreuna, dar el poate sa stea in camin unde cheltuielile sunt mult mai mici. poate sa-si ia un job ceva! eu nu sunt adepta relatiilor la distanta, asa ca nu as sti cum sa te sfatuiesc sa intretii o astfel de relatie. dar eu cred cu tarie ca daca vrei cu adevarat ceva se poate, asa ca poate reusesti sa-l convingi! Offline #5 2009-07-18 10:20:54
Re: nu stiu cum sa rezolv astade un an juma ma chinui .....la camin te sa stea doar dak inta la fac.....offff uneori cred k era mai bn dak nu il cunosteam Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-18 10:23:12
Re: nu stiu cum sa rezolv astaesti prea pesimista!totul are o rezolvare! daca va iubiti, poate ca o sa rezistati si la distanta! Offline #7 2009-07-18 10:45:19
Re: nu stiu cum sa rezolv astaeu in neamt si ma duc in iasi.....nus ca autobuzu cate e....nu mai stiu cu is ideea e ca ai mei vor pt me un baiat cu carte vor altcv si uneori am senzatia k nu il accepta.....ne iubim dar nu stiu Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #8 2009-07-18 11:51:04
Re: nu stiu cum sa rezolv astadraga mea...nu stii ce iti rezerva viitorul... poate o sa va despartiti din alte cauze , poate peste un an sau poate peste 3 si tu vei rata sansa de a merge la facultate intr`un orash bun si apoi ce vei face ? #9 2009-07-18 11:59:31
Re: nu stiu cum sa rezolv astasi al meu a plecat anul trecut la facultate in alt oras, dar ne-am vazut in fiecare weekend. nu zic ca a fost usor, sau ca nu au mai fost certuri si neintelegeri dar daca vreti se poate! acum parca nici nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut acel an...ma duc si eu la facultate acolo si ne mutam impreuna, am inchiriat deja garsoniera Offline #10 2009-07-18 12:01:44
Re: nu stiu cum sa rezolv astaparca ma vad pe mine cu R ai mei ziceau ca nu e de mine,ca nu da la facultate si intre timp plecase el in italia si mama imi zicea ca daca stau sa il astept fac o greseala.am tinut cu dintii de relatia aia si dupa ce a venit in tara la vreo jumatate de an ne-am despertit.deci nu pot sa spun ca distanta a fost de vina.din contra eram mai puternici la distanta. expect the worst , hope for the best! Offline #11 2009-07-18 12:04:39
Re: nu stiu cum sa rezolv astasi iubitul meu cu care sunt de 3 ani jumate este la facultate la 100 de km de mine dar ne vedem la fiecare sfarsit de saptamana ,ma mai duc si eu,si o ducem asa de 2 ani ,vacantele le petrece acasa,totul e sa lasi gelozia la o parte si el la fel si sa aveti incredere,nu mai fi pesimista ca nu stii ce iti rezerva viitorul,depinde numai de voi daca relatia va rezista. Offline #12 2009-07-18 15:00:40
Re: nu stiu cum sa rezolv astasa inteles cv gresit....el mia sp k dak e sa raman in oras pt el se desparte inainte de me pt a numi sta in cle pt jk stie ce inseamna facultatea pt me....eu am spus k o sa renunt la fac pt a ramane cu el....dar nu o sa fac asta pt k mias rata cariera Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #13 2009-07-18 15:03:14
Re: nu stiu cum sa rezolv astayoh is fff ambitioasa si as fi in stare sa uit si sa iert orice numai sa le demonsetrz alor mei si prietenilor (baieti care vor relatii cu me) k rel mea cu el tine dar imi e frica nu vreau sa disper acolo si el aici Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #14 2009-07-18 15:05:04
Re: nu stiu cum sa rezolv asta
sincer am ajuns sa cred k totul depinde de me pt k eu as fi instare sa ajung sa il insel in schimb el nu mar insela niciodata Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #15 2009-07-18 22:39:53
Re: nu stiu cum sa rezolv astadeci sa inrautatit situatia.....sunt disperata si dak ma desp de el innebunesc Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #16 2009-07-18 22:48:37
Re: nu stiu cum sa rezolv astain primu rand sa te calmezi`si sa nu mai dramatizezi in halu asta ca nu o sa mori.... Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-07-18 22:50:42) #17 2009-07-18 22:50:59
Re: nu stiu cum sa rezolv astatemperamentul meu mereu ma iau de el tip si altele .....de ce tre sa fiu asa Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #18 2009-07-18 22:52:36
Re: nu stiu cum sa rezolv astapai observ da nu e bine sa fii atat de impulsiva si sa faci din tzantzar armasar... calmeaza`te si cum a zis el judeca totu la rece.. #19 2009-07-18 22:54:14
Re: nu stiu cum sa rezolv astapoi neam certat azi inainte de msg asta...si vrea sa stie ce vreau eu dar e clar lam pirdut....si aq nu o mai suport pe masa dak e sa mai raman cu el ii sp k la el eu nu mai merg Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|