homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu cum sa rezolv asta-2

#20 2009-07-18 23:02:18

skumpi
Vizitator

Re: nu stiu cum sa rezolv asta

neutral nu inteleg de ce trebuie sa fie atata scandal pe tema asta hmm ar fi trebuit sa o percepeti ca pe o provocare, un hop peste care trebuia sa treceti pt a vedea amandoi cat de mare e iubirea voastra si daca intr`adevar e iubire... si sa stii ca statutu asta separat de multe ori e benefic pt o relatie, nu intervin monotonia, rutina, de`abia astepti sa`ti vezi parteneru etc smile

si pana la urma ai ales ? cand trb sa te inscri la faculta` ??

#21 2009-07-18 23:05:45

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

da stiu dar imi e frica....e greu fara el si nus cu sa fac...

ma duc oricum la fac indiferent de ce se intampla la fac nu renunt pe 23 ma duc sa depun dosarele

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#22 2009-07-18 23:17:25

skumpi
Vizitator

poate o sa se aseze lucrurile in timp...pana o sa va obisnuiti amandoi cu ideea... sunt o multime de cupluri care au o relatie la distanta si sunt bine merci...nu vad dc nu ati putea fii si voi asa`... doar de voi depinde.. dar sunteti tineri ...asa ca se poate intampla orice
hai capu sus si nu mai dispera ca nu te ajuta....

#23 2009-07-18 23:27:20

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Poate ca e si el un pic nervos, poate k si lui ii e frica sa nu te piarda...Eu consider ca certurile la telefon sunt cele mai urate... Da-i un mesaj cu noapte buna si aminteste-i k il iubesti ( daca esti sigura de asta) si discutati maine, cand veti fi mai calmi.
Gandeste-te si tu acum la ce simti pt el: iubire sau...obisnuinta... pt k dak e obisnuinta si totusi ramai cu el si vei cunoaste un alt baiat la facultate il vei face sa sufere.

Iubesc si sunt iubita

#24 2009-07-18 23:31:36

d3vildelia
Hero member

il iubesc ca o proasta.....nus imi e frica sa ii dau msg

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

Publicitate

loading...

#25 2009-07-18 23:40:09

skumpi
Vizitator

daca si el te iubeste la fel...o s afie bine...ai sa vezi puss

#26 2009-07-18 23:41:54

d3vildelia
Hero member

nu stiu dak ma mai iubeste dak a decis k e mai bine sa ne desp

#27 2009-07-18 23:44:50

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

eu nu inteleg ce atata precipitare....sunt atatea relatii la distanta care tin...nu stiu depinde si de destin, acum daca nu va fi sa fie asta e ce-o sa faci? o sa te pui sa mori? viata merge mai departe cu sau fara el....dar daca o sa discuti cu el matur si fara sa precipiti lucrurile poate o sa fie bine, nu-ti mai face griji inainte lasa timpul sa decida pt voi...daca va fi va fi, daca nu nu....
si scrie cuvintele intregi fara prescurtari si alte chestii ca e obositor sa te urmaresc ce scrii

#28 2009-07-18 23:46:31

skumpi
Vizitator

probabil te iubeste da poate se gandea ca despartindu`se de tine o sa te faca sa renunti...
daca vreti sa mentinti relatia asta trebuie sa va comportati ca niste oameni maturi...nu ca niste copilasi care plang cand li se i`a jucaria... nu va fi usor...

#29 2009-07-18 23:46:48

d3vildelia
Hero member

ok am sa scriu tot....sai dau mesaj?

#30 2009-07-18 23:48:57

d3vildelia
Hero member

nu e numai de facultate e vorba si de temperamente si ceruri care au defenit din ce in ce mai dese si mai obositoare ...nu inteleg de ce mia mai spus "te ubesc" la sfarsitul mesajului daca el vrea sa puna punct relatiei grater(

#31 2009-07-18 23:51:57

skumpi
Vizitator

pai relatia deja scartaie si tu te gandesai sa te "sacrifici " pentru ce ? ...
o pauza poate o sa va faca bine....
adevaru e ca multe cupluri dupa ce ajung la facultate se despart...pt ca te schimbi,tzis e schimba mentalitate, cunosti oameni noi etc...

iar cu te iubescu...nush lol niciodata n`am inteles de ce dupa certuri si explicatii scriu oamenii la sfarsit te iubesc lol sau " vreau sa ne despartim. te iubesc " lol

#32 2009-07-18 23:53:15

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

daca vrea sa va despartiti nu inseamna ca gata nu te mai iubeste...poate e o stare de moment...crezi ca poate inceta sa te iubeasca asa de repede? eu zic ca o sa fie bine ... cat despre certurile dese asta se intampla si la mine acum dar astept sa vad ce o sa fie zilele viitoare... sper sa fie doar o perioada si sa trecem repede peste... si eu sunt f impulsiva si isterica

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#33 2009-07-18 23:54:49

d3vildelia
Hero member

nu ma sacrificam pt ca mar fi sacrificat tata de tot de pe fat pamantului...nu stiu ce sa fac sunt in stare la "inconstienta"

#34 2009-07-18 23:56:04

d3vildelia
Hero member

girl sincer as merge in genunchi pana la Dumnezeu sa nu mai fiu asa de impulsiva ...offf

ce sa fac sa ii dau sau nu msg??

#35 2009-07-18 23:57:39

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

mai bine faceti o pauza de cateva zile in care va ganditi amandoi f bn ce vreti unul de la altul... apoi discutati serios si decideti.... dar parerea mea este ca se poate si relatie la distanta... stiu din propria experienta si nu numai
la faza cu certurile ma regasesc si eu 100% ...am un temperament de nu ma suporta nimeni uneori.... si nu pot sa ma schimb ..partea proasta e k nici el nu mai rezista mult

Ultima oara a fost editat de blue*girl (2009-07-18 23:58:55)

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#36 2009-07-18 23:58:35

skumpi
Vizitator

pai ce vrei sa`i scri in msg ? da`i daca vrei...

#37 2009-07-18 23:59:25

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

d3vildelia a scris:

nu e numai de facultate e vorba si de temperamente si ceruri care au defenit din ce in ce mai dese si mai obositoare ...nu inteleg de ce mia mai spus "te ubesc" la sfarsitul mesajului daca el vrea sa puna punct relatiei grater(

Daca intr-adevar nu te mai iubea iti spunea f simplu: "nu te mai iubesc si cred k ar fi mai bine sa ne despartim..."
Ca si pt tine, si pt el e greu sa se gandeasca k veti fi departe unul de altul...probabil k ii trec prin gand o gramada de idei de tot felul...Incearca sa-l intelegi si pe el si o sa fie bine; pana maine o sa-i treaca.
Eu cred k baietii sufera mai mult decat fetele, numai k ei nu exteriorizeaza suferinta...si din cand in cand mai busesc si ei... In schimb noi busim de cate ori ne deranjeaza ceva si ei tre sa suporte...
Eventual propune-i sa mearga cu tine cand te duci sa te inscrii sa vada cat esti de entuziasmata k vei fii studenta... Fii optimista k se va rezolva!

Iubesc si sunt iubita

#38 2009-07-19 00:01:18

d3vildelia
Hero member

noapte buna ...vise mumoase si somn doolce...te iubesc asta ar fi msg

girl si al meu sa saturat si stiu k se va termina tot....acum las relatia in mainile lui Dumnezeu si ce crede El k e mai bine pentru mine asta sa se intample...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.