|
Nu esti logat.
Nu stiu cum sa rezolv asta-4#58 2009-07-20 16:41:37
Re: nu stiu cum sa rezolv astaaoleo...pai daca acum se comporta asa cu tine cand nu aveti nik ... toate ca toate dar daca a ajuns si sa te loveasca, recurge la amenintari si apoi o da ca de fapt el e un pic mai nervos ... cum crezi ca ar fii daca v`ati casatori ? eu zic sa fugi cat poti cu ochii !!!!! #59 2009-07-20 16:50:21
Re: nu stiu cum sa rezolv asta
Era suficient sa scrii asta sa pot eu sa-mi fac o parere, restul a fost doar pierdere de timp. Lasa-l acum, pana nu e prea tarziu, eu sunt genul de om care cauta intotdeauna solutii si rezolvari dar cand s-a ajuns aici, cred ca s-au depasit de mult niste limite. Lasa-l, sigur poti mai mult. Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #60 2009-07-20 16:54:18
Re: nu stiu cum sa rezolv astakat, si eu zic la fel ca sioux! LASA-L.... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #61 2009-07-20 17:28:42
Re: nu stiu cum sa rezolv astaNu stiu de ce mai stai k el,daca spui ca te si loveste(probabil gandeste ca tu esti "propietatea" lui)....puteai sa ai o rel k el si de 10 ani,faptu'ca vb demult nu i da dreptu'sa fie posesiv cu atat mai mult sa fie violent!!! in continuare... Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-07-20 17:30:45) Offline #62 2009-07-20 18:26:11
Re: nu stiu cum sa rezolv astaSi eu sunt de parere k ar trebui sa-l lasi. E problema lui k nu-si poate controla nervii si tu nu esti sac de box; asa cum au spus si fetele, prima palma se da mai greu, k apoi vor urma muuulte si din nimicuri... Iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#63 2009-07-20 22:13:38
Re: nu stiu cum sa rezolv astamam speriat am incepiut sa citesc postarile de jos in sus si am citit atatea pareri sa il las si ma speriat am crezut k am procedat gresit Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #64 2009-07-20 22:21:43
Re: nu stiu cum sa rezolv astaaoleu katutza ai 2 motive foarte evidente si unul mai mare decat altul sa il lasi "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #65 2009-07-20 22:23:40
Re: nu stiu cum sa rezolv astakat si eu is deacord cu fetele ...(si mie mia dat 2 palme al meu dar pt k facusem o criza de panik urata si nu reuseam sa ma calmez dar si in asemenea ocazii care pana mea chiar era ultima solutie iam scos ochii.)eu zic k iti va fi mai bine fara el si nu te lasa impresionata de amenintarile lui Ultima oara a fost editat de d3vildelia (2009-07-20 22:27:10) Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #66 2009-07-20 22:39:38
Re: nu stiu cum sa rezolv asta
sincer stiu cum e ...pt ca am trecut si eu printr`o rel asemanatoare....numai ca eu am fost 1 an jum si mai mult nu am rezistat pt ca prea pusese stapanire pe mine....si am hotarat sa ma despart de el....era prae gelos si nu mai am rezistat....intr`un timp era gelos pt ca ieseam cu fratele si cu sora mea....prea exagerat....si cred ca cel mai bine pt tine e sa te desparti de el....pt ca esti prea tanara ca sa infrunti astfel de chestii de pe acum....mai ales daca a ajuns sa dea si in tine....totusi daca te iubeste atat de mult nu trebuie sa faca asa ceva...ci sa gaseasca o metoda potrivita pt a-ti demonstra iubirea lui pt tine Offline #67 2009-07-20 22:45:49
Re: nu stiu cum sa rezolv astasper sa nu ma intelegi gresit....sa crezi ca vreau sa te despart de el...dar dupa cum a mai spus am trecut si eu printr`o rel asemanatoare si poate sa-ti comfirme si colega mea d3vildelia pt ca stie si ea ce faze imi facea atunci cand eram cu el....sau mai rau cand ieseam cu ea...cate telefoane nu imi dadea ca sa ma verifice ce fac....unde sunt..cat timp mai stau in oras ...sau daca nu am gasit deja pe alt baiat..... Offline #68 2009-07-20 22:57:31
Re: nu stiu cum sa rezolv astaDumnezeule nu stiu de ce suportati asa ceva, eu daca eram in locul tau nu mai eram cu el de mult nici nu ajungea la bataie. Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa Offline #69 2009-07-20 23:02:55
Re: nu stiu cum sa rezolv astaai dreptate mirela Offline #70 2009-07-21 08:13:43
Re: nu stiu cum sa rezolv astastiu ca nu se va schimba.. mi-a spus asta si degeaba... mi-a promis ca o sa incerce sa nu mai faca insa nu se poate controla... Offline #71 2009-07-21 08:22:45
Re: nu stiu cum sa rezolv astakat_utza si eu am trecut printr-o relatie de acest gen, cu un disperat care era vesnic neincrezator si ma controla si ma verifica si puii mei.. si tot asa facea, cum ne certam baga niste plansete de mama mama.. si ma inmuia si ne impacam de fiecare data. #72 2009-07-21 08:53:59
Re: nu stiu cum sa rezolv astatrebuie sa se rezolve intr-un fel treaba... Offline #73 2009-07-21 08:56:01
Re: nu stiu cum sa rezolv astakta nu ai sa il poti schimba gelozia e o boala grea....eu eu mai sufar de asa cv dar numai dak e b de 2 persoane Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #74 2009-07-21 09:08:11
Re: nu stiu cum sa rezolv astastiu ca nu mai e nimic de facut... Offline #75 2009-07-21 09:10:50
Re: nu stiu cum sa rezolv astae exagerat eu iam spus lu al meu k imi place cum arata frasu....merge pe strada si ii spun uite ce bine arata asta...aveam momente cand ma uitam la altu si el vb cu me....si nu mia spus niciodata nik pt k are incredere in me Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #76 2009-07-21 09:18:16
Re: nu stiu cum sa rezolv astami-a spus si mama lui sa am grija la crizele lui... si sa nu las asa... sa vb cu el, sa o rezolv intr-un fel insa nu stie ce a fost in trecut ca nu i-am zis decat despre o faza pe care o auzise... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|