homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu cum sa rezolv asta-4

#58 2009-07-20 16:41:37

skumpi
Vizitator

Re: nu stiu cum sa rezolv asta

aoleo...pai daca acum se comporta asa cu tine cand nu aveti nik ... toate ca toate dar daca a ajuns si sa te loveasca, recurge la amenintari si apoi o da ca de fapt el e un pic mai nervos hmm ... cum crezi ca ar fii daca v`ati casatori ? yikes eu zic sa fugi cat poti cu ochii !!!!!
cum sa stai langa asemenea specimen ? asa vrei sa fie viata ta ??? sa fii ca intr`o inchisoare si cand mai deschizi si tu gura sa ti`o inchida cu un pumn ? neutral

#59 2009-07-20 16:50:21

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

kat_utza a scris:

si de park nu ar fi indeajuns - a inceput sa ma si loveasca

Era suficient sa scrii asta sa pot eu sa-mi fac o parere, restul a fost doar pierdere de timp. Lasa-l acum, pana nu e prea tarziu, eu sunt genul de om care cauta intotdeauna solutii si rezolvari dar cand s-a ajuns aici, cred ca s-au depasit de mult niste limite. Lasa-l, sigur poti mai mult.

Kudos

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#60 2009-07-20 16:54:18

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

kat, si eu zic la fel ca sioux! LASA-L....
daca ti-a dat o palma, indiferent de motiv, cu siguranta vor mai urma si altele. prima e mai dificila, dupa aia...e foarte usor totul! sad

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#61 2009-07-20 17:28:42

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Nu stiu de ce mai stai k el,daca spui ca te si loveste(probabil gandeste ca tu esti "propietatea" lui)....puteai sa ai o rel k el si de 10 ani,faptu'ca vb demult nu i da dreptu'sa fie posesiv cu atat mai mult sa fie violent!!! goodluck in continuare...

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-07-20 17:30:45)

#62 2009-07-20 18:26:11

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Si eu sunt de parere k ar trebui sa-l lasi. E problema lui k nu-si poate controla nervii si tu nu esti sac de box; asa cum au spus si fetele, prima palma se da mai greu, k apoi vor urma muuulte si din nimicuri...
Sunt baieti peste tot; vei gasi unul care sa te respecte, in primul rand!

Iubesc si sunt iubita

Publicitate

loading...

#63 2009-07-20 22:13:38

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

mam speriat am incepiut sa citesc postarile de jos in sus si am citit atatea pareri sa il las si ma speriat am crezut k am procedat gresit

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#64 2009-07-20 22:21:43

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

aoleu katutza ai 2 motive foarte evidente si unul mai mare decat altul sa il lasi neutral

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#65 2009-07-20 22:23:40

d3vildelia
Hero member

kat si eu is deacord cu fetele ...(si mie mia dat 2 palme al meu dar pt k facusem o criza de panik urata si nu reuseam sa ma calmez dar si in asemenea ocazii care pana mea chiar era ultima solutie iam scos ochii.)eu zic k iti va fi mai bine fara el si nu te lasa impresionata de amenintarile lui puss

ii multumesc lui Dumnezeu ca al meu e intelegator intro oarecare masura pt k eu ies si cu alti amici prieteni vb prin msg si altele si nu imi scoate ochii nici nu imi interzice

Ultima oara a fost editat de d3vildelia (2009-07-20 22:27:10)

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#66 2009-07-20 22:39:38

cenusareasa_ta
New member
Inregistrat: 2009-06-22

kat_utza a scris:

am si eu o problemutza...aproape acum 2 ani l`am cun pe el, in timpul unei iesiri in oras, intre fete si a fost totul ok... inca din primele saptamani el se acomodase destul de bine, pusese suflet, ne vedem zilnic...
acum e la fel... rar se intampla sa nu ne vedem intr-o zi...
care e problema??
pentru aceasta relatie a trebuit sa fac foarte multe compromisuri... pe zi ce trecea, parca mai mult ii apartineam.. si asta pentru ca genul lui este sa fie posesiv... fiecare persoana de sex masculin care se apropia de mine era un pericol pentru el... totusi, nici acum nu a inteles ca eu nu l-as insela si ca nu sunt capabila sa am doua relatii in paralel si ca ii sunt fidela... probabil ma considera vreo una dintre fostele sale care l-au inselat...
fiind extrem de gelos imi interzicea diferite treburi precum: statul cu colegii si colegele (pentru ca erau ei in apropiere si cik se dadeau la mine), iesitul cu prietenele mele (caci vezi dom`le ca ieseam la agatzat) si multe aletele
intr-o zi, eram la sc si ne-am hotarat, impreuna cu acestia sa mergem intr-un magazin si l-am mintit ca sunt acasa pentru a fi libera... m-a prins cu minciuna si de atunci imi reproseaza mereu acest fapt, de fiecare data cand ne certam... ca nu poate avea incredere in mine, ca a avut si a pierdut-o etc. Cine credeti ca e de vina in acest caz??
am renuntat la prietene (pentru ca ale mele sunt curve, iar prietenii lui sunt de treaba), colegi(ca se dau la mine cik), prieteni (nu mai zic ca mi-a interzis sa ii mai si salut pe strada)...
Mai nou acum eu nu mai rezist si tot ce imi zice mi se ridica la cap si nu mai suport... de fiecare data ne certam ca nu mai fac ceea ce vrea el, si de park nu ar fi indeajuns - a inceput sa ma si loveasca
el ma iubeste insa imi spune ca sta mai prost cu nervii... iar cand ne certam parca e alt om... am incercat de nenumarate ori sa ne despartim insa imi spune ca viata lui fara mine nu si-o poate imagina, ca sunt lumea lui si ca o sa il am pe constiinta daca ne despartim.... el si-a facut si planuri mari in legatura cu mine: casatorie, copii

Nu stiu ce sa fac... totusi nu ma simt atat de bine - nu ma simt implinita, nu-l consider jumatatea mea de fiecare data... caci sunt momente in care m-as gandi ca pot face o nebuine cu casatoria...
Nu vad relatia asta de viitor... stau cu teama ca daca fac vreun pas de a ma casatori am sa regret...
Voi ce credeti??

sincer stiu cum e ...pt ca am trecut si eu printr`o rel asemanatoare....numai ca eu am fost 1 an jum si mai mult nu am rezistat pt ca prea pusese stapanire pe mine....si am hotarat sa ma despart de el....era prae gelos si nu mai am rezistat....intr`un timp era gelos pt ca ieseam cu fratele si cu sora mea....prea exagerat....si cred ca cel mai bine pt tine e sa te desparti de el....pt ca esti prea tanara ca sa infrunti astfel de chestii de pe acum....mai ales daca a ajuns sa dea si in tine....totusi daca te iubeste atat de mult nu trebuie sa faca asa ceva...ci sa gaseasca o metoda potrivita pt a-ti demonstra iubirea lui pt tine

#67 2009-07-20 22:45:49

cenusareasa_ta
New member

sper sa nu ma intelegi gresit....sa crezi ca vreau sa te despart de el...dar dupa cum a mai spus am trecut si eu printr`o rel asemanatoare si poate sa-ti comfirme si colega mea d3vildelia pt ca stie si ea ce faze imi facea atunci cand eram cu el....sau mai rau cand ieseam cu ea...cate telefoane nu imi dadea ca sa ma verifice ce fac....unde sunt..cat timp mai stau in oras ...sau daca nu am gasit deja pe alt baiat.....

#68 2009-07-20 22:57:31

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

Dumnezeule nu stiu de ce suportati asa ceva, eu daca eram in locul tau nu mai eram cu el de mult nici nu ajungea la bataie.
Fetelor puteti mai mult de atat, nu sunteti animale si nici animalele nu sunt tratate asa, catelul meu are mai multa libertate decat ai tu.

Daca sotul meu mi-ar fi dat o palma sau mi-ar da o palma cred ca as muri cu el de gat, ne-am bate parte in parte si imediat a doua zi as fii la tribunal sa bag divort.

Daca si un  barbat (sioux) are acceasi parere poti sa-ti inchipui da?? Situatia ta  e mai mult decat grava.
Paraseste-l, meriti un barbat adevarat care sa stie sa te pretuiasca, sa aibe grija de tine, sa te apere nu sa te omoare el in bataie.

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#69 2009-07-20 23:02:55

cenusareasa_ta
New member

ai dreptate mirela

#70 2009-07-21 08:13:43

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

stiu ca nu se va schimba.. mi-a spus asta si degeaba... mi-a promis ca o sa incerce sa nu mai faca insa nu se poate controla...
el nu poate vorbi calm, imediat cum ii zic eu ceva ia si mai tare foc

sunt insa si clipe placute... insa in mare parte tin minte certurile...
eu i-am zis ca noi doi nu avem nici un viitor si mi-a spus ca daca spun atat si stau cu impresia asta este normal sa nu se rezolve nimic, ca nu incerc sa ma schimb cumva... i-am spus ca eu nu o sa ma schimb cu nimic, asa am fost si asa o sa raman

ultima oara cand ne-am certat si eram pe punctul de a ne desparti... dupa ce ca a durat vreo 2 ore... vine langa mine si imi cere iertare, plange... nu suport sa-l vad asa, si toate astea vin din suflet... imediat ma inmoi... caci in tot acest timp i-am spus vrute si nevrute si am fost foarte dura...

nu stiu cat am sa mai suport... sincer...

#71 2009-07-21 08:22:45

persifona
Vizitator

kat_utza si eu am trecut printr-o relatie de acest gen, cu un disperat care era vesnic neincrezator si ma controla si ma verifica si puii mei.. si tot asa facea, cum ne certam baga niste plansete de mama mama.. si ma inmuia si ne impacam de fiecare data.
Sfatul meu e sa-ti bagi picioarele si sa te desparti de el, pt ca niciodata nu se va schimba, daca asa ii e firea, nu ai ce face.

#72 2009-07-21 08:53:59

kat_utza
Sr. member

trebuie sa se rezolve intr-un fel treaba...
gelozia - bat`o vina! butter

#73 2009-07-21 08:56:01

d3vildelia
Hero member

kta nu ai sa il poti schimba gelozia e o boala grea....eu eu mai sufar de asa cv dar numai dak e b de 2 persoane

#74 2009-07-21 09:08:11

kat_utza
Sr. member

stiu ca nu mai e nimic de facut...
intr-un timp in care eram mai trista si  ma indepartasem oarecum de el... vroiam sa fiu singura, fara el in ppreajma, nu il sunam cum o facea el din ora in ora... credea ca il insel, ca numai timp de asta nu am eu...
i-a mai spus un prieten de-al sau ca ma vazuse cu cineva, un baiat (prieten care nu ma vazuse decat o singura data si cik deja ma cunostea) si nici macar nu eram eu... tot felul de presupuneri...
devenise gelos si pe cumnatul meu care mai trecea pe la mine.. si nu neaparat la mine, la ai mei... oricat de tampita as fi, sa zicem ca e asa cum spune el, nu se gandeste ca mi-as rani sora?? ca e o prostie ceea ce gandeste??

#75 2009-07-21 09:10:50

d3vildelia
Hero member

e exagerat eu iam spus lu al meu k imi place cum arata frasu....merge pe strada si ii spun uite ce bine arata asta...aveam momente cand ma uitam la altu si el vb cu me....si nu mia spus niciodata nik pt k are incredere in me

#76 2009-07-21 09:18:16

kat_utza
Sr. member

mi-a spus si mama lui sa am grija la crizele lui... si sa nu las asa... sa vb cu el, sa o rezolv intr-un fel insa nu stie ce a fost in trecut ca nu i-am zis decat despre o faza pe care o auzise...
bineinteles ca nu i-am spus ca m-a lovit... caci n-am de gand sa ii creez probleme lui

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.