homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu cum sa rezolv asta-5

#77 2009-07-21 09:19:25

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

Re: nu stiu cum sa rezolv asta

kata nu mai lasa asta sa continuie pune punct oricat de greu iti e

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#78 2009-07-21 09:23:50

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

:-<

#79 2009-07-21 13:06:28

skumpi
Vizitator

tu te gandesti la binele tuturor numai la binele tau nu neutral
chiar crezi ca plansu si smiorlaitu ii vine din suflet ? hmm el stie fff bine ca , comportandu`se asa tu nu rezisti si te inmoi toata...e normal sa faca orice ca sa te induplece...
inearca sa te aduni...sa`ti aduni fortele si sa`i pui capat...daca iti doresti o viata mai buna si sansa de a intalni o persoana care macar sa te respecte daca nu sa te iubeasca neutral numai de tine depinde....de nimeni altcineva...

#80 2009-07-21 14:19:58

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

myrela22 a scris:

Dumnezeule nu stiu de ce suportati asa ceva, eu daca eram in locul tau nu mai eram cu el de mult nici nu ajungea la bataie.
Fetelor puteti mai mult de atat, nu sunteti animale si nici animalele nu sunt tratate asa, catelul meu are mai multa libertate decat ai tu.

Daca sotul meu mi-ar fi dat o palma sau mi-ar da o palma cred ca as muri cu el de gat, ne-am bate parte in parte si imediat a doua zi as fii la tribunal sa bag divort.

Daca si un  barbat (sioux) are acceasi parere poti sa-ti inchipui da?? Situatia ta  e mai mult decat grava.
Paraseste-l, meriti un barbat adevarat care sa stie sa te pretuiasca, sa aibe grija de tine, sa te apere nu sa te omoare el in bataie.

subscriu in totalitate
cu mentiunea ca nu sunt casatorita, dar la prima palma din partea lui nu m-ar mai vedea prin preajma...

traim intr-o altfel de lume fata de cea de acum 80 de ani, cum puteti sa va complaceti in asemenea situatii?

#81 2009-07-21 22:37:16

kat_utza
Sr. member

skumpi a scris:

tu te gandesti la binele tuturor numai la binele tau nu neutral
chiar crezi ca plansu si smiorlaitu ii vine din suflet ? hmm el stie fff bine ca , comportandu`se asa tu nu rezisti si te inmoi toata...e normal sa faca orice ca sa te induplece...
inearca sa te aduni...sa`ti aduni fortele si sa`i pui capat...daca iti doresti o viata mai buna si sansa de a intalni o persoana care macar sa te respecte daca nu sa te iubeasca neutral numai de tine depinde....de nimeni altcineva...

nu e un papa lapte, stiu ca tot ceea ce face e din suflet... cand plange mi se rupe sufletul... e un barbat tare, dur... nu-mi imaginam sa faca asta...
de multe ori ma implora sa nu-l las...
a avut foarte multe de dus in adolescenta si mi-a explicat ca de atunci este la pamant cu nervii...

astazi am vorbit si i-am mai dat  o singura sansa...
ramane de vazut ce va fi... sper sa fie bine...

camysh stiu ca nu e  bine... asta e ultima sansa de care ar trebui sa profite... va promit!

e bine asa??  disperat

Publicitate

loading...

#82 2009-07-22 00:53:39

skumpi
Vizitator

pe noi ne intrebi daca e bine ? lol tie trebuie sa`ti fie bine ca noua ne e f bine  roll

tot ce face face din suflet ? inseamna ca si bataia ti`o da din suflet...
faci cum vrei...pana la urma tu suporti toata situatia asta , nu noi smile
degeaba iti spunem noi si oricine orice... pana nu o sa vrei sa vezi tu adevaru nu se va schimba nik... bafta oricum...

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-07-22 01:49:27)

#83 2009-07-22 10:41:13

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

kat_utza a scris:

nu e un papa lapte, stiu ca tot ceea ce face e din suflet... cand plange mi se rupe sufletul... e un barbat tare, dur... nu-mi imaginam sa faca asta...
de multe ori ma implora sa nu-l las...
a avut foarte multe de dus in adolescenta si mi-a explicat ca de atunci este la pamant cu nervii...

astazi am vorbit si i-am mai dat  o singura sansa...
ramane de vazut ce va fi... sper sa fie bine...

camysh stiu ca nu e  bine... asta e ultima sansa de care ar trebui sa profite... va promit!

e bine asa??  disperat

sindromul de care sufera iubitul tau e o boala si se numeste gelozie patologica. ea poate fi tratata numai psihoterapeutic din pacate. tu nu vei putea face nimic sa-l ajuti in sensul asta si mai rau, vei deveni treptat victima sigura si cea mai la indemana. iar de multe ori aceasta boala duce la crima in cazurile extreme.
nu e de glumit cu asa ceva si te sfatuiesc sa-ti iei talpasita cat de repede poti, pt ca plansul, scuzele dupa o cearta sau dupa o palma sunt din pacate parte din boala lui, nu dovada a sentimentelor pe care ti le poarta

uite, am gasit si un articol pe tema asta:

http://www.bzi.ro/Gelozia-absurda-duce- … 11832.html

insa daca dai cautare pe google vei gasi tu singura o multime de articole despre gelozie

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-07-22 10:44:23)

#84 2009-07-22 11:07:15

kat_utza
Sr. member

nu sunt capabila sa ma despart de el insa aceasta e o ultima sansa...
m-am gandit si eu ca poate duce la crima pentru ca au fost si sunt in continuare nenumarate cauze... de aceea imi era frica de vreo nebunie de-a mea
mai mult, el mi-a zis ca fara mine nu poate sta si pe langa asta eu ii sunt sprijinul de care are nevoie caci ai lui nu il sustin cu nimic.. si tocmai de aceea ma gandesc ca ar fi capabil sa faca acel pas.. sad si nu as suporta...
la nervi, el nu se mai poate controla... hmm... grater((

#85 2009-07-22 13:05:31

skumpi
Vizitator

te intreb.... de cate ori ti`ai promis tu tie ca asta e ultima sansa care i`o dai ? nu trebuie sa`mi raspunzi mie...raspunde`ti tie da fii sincera !!!!
cum s`a spus mai sus...are nevoie de ajutor specializat...si nu e vorba doar de`o gelozie patologica...ar mai fii multe la el, mai ales daca spui ca a avut o copilarie nefericita...  insa tu nu`l poti ajuta  cu adevarat...
mie mi`e tare greu sa cred ca te vei desparti de el...probabil va mai trece mult tp si se va intampla ceva gravvv si poate atunci , printr`o intamplare, o sa va despartiti...
cati ani aveti voi ???

#86 2009-07-22 14:19:39

kat_utza
Sr. member

eu am 20 iar el 24...
nu copilaria a fost nefericita... ci adolescenta a fost zdruncinata si inca sunt urme din trecut

#87 2009-07-24 11:43:37

kat_utza
Sr. member

pana acum totul a fost ok...
s-a mai enervat cate putin insa i-a trecut... smile

#88 2009-08-07 15:46:35

kat_utza
Sr. member

cum sa-i spun ca nu-l mai vreau langa mine??? caci tare nu intelege acest lucru
ieri am facut 2 ani... insa nu sunt fericita deloc...
ce a fost mai puternic s-a dus...

#89 2009-08-07 17:00:32

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

daca nu esti fericita ce anume te mai tine langa el? faptul ca nu te simti bine in aceasta relatie e mai mult decat suficient sa ii pui punct.

bebe V., soarele si luna

#90 2009-08-07 17:31:41

kat_utza
Sr. member

da.. dar el nu intelege...
sustine ca ma iubeste si ca nu poate sta fara mine si ca tot ce face, face pentru mine caci nimeni altcineva nu-l intereseaza... nici macar parintii lui
e capabil sa se certe cu toata lumea pentru mine...
imi spune ca nu isi imagineaza viata fara mine si ca e capabil sa isi puna capat zilelor...
sad azi nu am chef sa ne gasim... si sunt asa molesita si trista park

#91 2009-08-07 17:46:45

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

eu cred ca nu e vorba de dragsote deja, el a facut o obsesie cu tine..., lasa-l, am trecut si eu prin asa ceva (mai putin lovit) si mai mult de un an n-am rezistat... si acum cand ma gandesc ca si asa am tinut-o prea mult... ce sunt eu masochista... cu prietenii mi-a fost f/greu sa restabilesc relatiile si asta a fost unicul greu de dupa, in rest... libertate... in tot si toate... eram in al noualea cer..., vre-o juma'de an n-am mai vrut sa ma cuplez cu nimeni nu de trauma, dar ma simteam ata de bine singura... fara control, fara scene de gelozie, fara certuri... liniste si pace...

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#92 2009-08-07 18:00:04

kat_utza
Sr. member

i-am zis si eu ca e obsedat insa neaga...
nu stiu cum sa fac... e sub orice critica... imediat devine nervos daca ii zic ca vreau sa terminam si incepe sa spuna ca nu ne despartim pentru ca nu vrea el...
ma gandeam sa-i spun la tel cand oi fi  plecata pe undeva, departe dar... mi-e frica sa nu faca vreo ceva rau...

#93 2009-08-07 18:08:27

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

daca e sa reactioneze urat, indiferent de ce se va intampla, ca ramaneti impreuna sau nu, odata si-odata tot va face ceva rau. nu poti ramane legata de o astfel de persoana, ai "testat" pe pielea ta ca e violent, iar cineva care spune ca e in stare sa se omoare, indiferent de ce ar fi vorba, scuza-ma dar are niste probleme serioase. iti vei face mai mult rau lungind-o asa. nu vrea sa inteleaga ca relatia nu mai merge si e timpul sa se termine, e problema lui. eu zic sa incerci sa-l eviti cateva zile, sa te linisteti si sa gandesti totul cu calm, fara s fi presata de amenintarile lui, iar cand esti sigura pe tine, te duci si ii spui clar, cu convingere ca s-a terminat. sa nu cedezi nici o clipa indiferent ce ar spune pt ca iar te vei inmuia, iar va mai trece o perioada pana sa iti faci curaj si toot asa.

bebe V., soarele si luna

#94 2009-08-07 18:14:56

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

eu una nu prea pot sa zic nu relatiei... si de obicei aduc omu' la disperare pan zice singur ca gata "cel mai bine pt noi ar fi sa ne despartim", asa a fost si de data asta... eu nu, el istericade... si tot asa... pan eu stiind cel doare mai tare... ii tot puneam sare pe rana, mai mult cu vorba, nu cu fapta si n-a mai rezistat, asa cum si eu nu mai rezistam la atatea ingradiri si scene... si a zis ca gata, el nu mai poate asa ca vede el ca pt noi e mai bine sa stam departe unul de altul... a vazut ca m-am luminat la fata, s-a enervat s-intors si a plecat de atunci nu ne-am mai vorbit de-si invatam in aceeasi universitate si ne vedeam pe coridoare...

Ultima oara a fost editat de kristall (2009-08-07 18:15:45)

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#95 2009-08-07 18:16:14

kat_utza
Sr. member

de un lucru sunt sigura... nu e nici un viitor si el nu vrea sa inteleaga asta, cand ii spun zice ca numai la asta ma gandesc si ca nu vreau sa fac nimic in folosul relatiei noastre...
el vrea sa ma schimbe si de cand sunt cu el am inteles ca nu poti schimba caracterul unei persoane... el nu s-a schimbat cu nimic si nici eu...
cand ne certam ii zic lucruri asa in prostie pentru ca el de fiecare data vede partea neagra a paharului si analizeaza totul foarte prost... isi inchipuie lucruri cat mai proaste care afecteaza.... gelozia a stricat tot...
la ultima cearta mi-a zis ca are o fiica pe care nu a vazut-o de cativa ani si ca asta l-ar afecta. stiam dinainte ca a mai avut una care i-a murit in brate.... nuj... i-am spus ca din aceasta cauza nu poate fi asa, eventual era opus celui deacum.. fara puteri...

i-am zis si ca are nevoie de psihiatru... si a zis ca poate...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.