homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Camin particular timisoara-2

#20 2010-04-13 16:46:53

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: camin particular timisoara

kreed, parca suna prea bine deja lol iti zisai ce ma incanta pe mine cel mai tare, baia "la botu' lu' calu'" lol mai ales ca ai si stat acolo e inca un + ca aflu din sursa sigura. daca e sa caut pe net, cum as putea scrie? stiu ca fiecare camin are cate un numar. asa e si asta? sau faza cu numarul se aplica numai celor din complex? ca poate or fi poze sa vaz si eu cu ochii mei big_smile

bebe V., soarele si luna

#21 2010-04-13 16:53:03

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

acesta se numeste camin cameliei si din cate am vazut si eu pe goagal poti sa gasesti ceva poze....

#22 2010-04-13 16:57:43

april sunset
Insomniac member

multumesc mult de tot pt informatii, kreed kram

bebe V., soarele si luna

#23 2010-04-13 17:24:10

april sunset
Insomniac member

am gasit cateva poze...mi se pare prea frumos sa fie adevarat! lol cel putin baile (am eu ce am cu ele rotfl2 ) sunt mai ceva ca la hotelurile de 4 stele. arata superb totul drool

bebe V., soarele si luna

#24 2010-04-13 18:05:06

kreed
Sr. member

na, pai e ff frumos, acuma nu stiu daca au deschis bucatariile! cat am stat eu acolo nu erau deschise-desi erau cumparate frigidere si noi ne faceam mancare in camera si incalzeam....deci poate prinzi loc... eu iti zic sa iti depui cerere pentru ca daca primesti fie si in complex, poti face schimb cu cineva de acolo din camelieie, pentru ca unora nu le convine sa stea acolo.....

Publicitate

loading...

#25 2010-04-13 21:47:05

april sunset
Insomniac member

l-am pus pe al meu sa se intereseze si a spus ca e foarte departe de universitate, in sensul vreo 45 de min de mers pe jos. din ce mi-ai spus tu, nu mi se paru sa fie chiar asa mare distanta neutral si mai zise ca e cartier marginas, printre blocuri si bodegi. cu blocurile n-am nimic lol , dar cu barurile parca nu prea m-as impaca cesafac
oricum, entuziasmata prea tare nu mai sunt lol media aia mare de care am nevoie imi cam da planurile peste cap...tu cu cat ai intrat?

dar, sa zicem ca fac cerere, cand trebuie depusa? doar nu de acum?!

bebe V., soarele si luna

#26 2010-04-13 21:51:53

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

dar si complexul e plin de baruri. Eu am fost anul trecut acolo la o prietena, si nu mi-a placut deloc din punctul asta de vedere. Parca te sufocai cu atatea baruri, chiarintre camine, era plin de tziganusi care cerseau, de caini vagabonzi si de moloz de la renovarea caminelor

#27 2010-04-13 21:57:51

kreed
Sr. member

pai, e destul de departe, dar eu una nici nu ma gandeam sa merg pe jos! e intr-adevar mai marginas, dar nu e intre blocuri, e chiar in cartier de case, de aia e si liniste prin zona! baruri sincer nu am vazut! faci 3 minute pana la statia de tramvai si dupa te urci in el si gata! eu una prefer liniste si sa am conditii decat sa ma duc in caminele din complex! intr-adevar ca nimic nu se compara cu viata din complex, dar am stat si acolo si nu mai imi trebuie, dupa cat de mici sunt camere, baie comuna si mai stiu eu ce alte surprize!cererea o depui cand te inscrii! din cate in amintesc eu parca era o optiune la inscriere cum ca daca vrei camin! acuma e si dupa norocul fiecaruia si dupa facultate, pentru ca de obicei prioritate au cei din anul 2 si 3 si daca raman locuri si pentru cei din anul 1! asa era acum ceva timp! pai eu am avut parca 9,40....dar la tine va fi media de admitere criteriul de departajare....

#28 2010-04-13 21:59:38

april sunset
Insomniac member

taisha a scris:

dar si complexul e plin de baruri. Eu am fost anul trecut acolo la o prietena, si nu mi-a placut deloc din punctul asta de vedere. Parca te sufocai cu atatea baruri, chiarintre camine, era plin de tziganusi care cerseau, de caini vagabonzi si de moloz de la renovarea caminelor

da, asa e. si eu cand am fost anul trecut la al meu am observat acelasi lucru. dar parca fiind in complex, e altceva. adica, fiind multi studenti, nu prea e riscul sa te nimeresti singur pe acolo printre betivani. avantaje si dezavantaje smile oricum, acest camin de care mi-a spus kreed indeplineste 90% din conditiile mele, deci pana acum e primul pe care il iau in calcul. acum sa vad ce medie voi avea cesafac

bebe V., soarele si luna

#29 2010-04-13 22:00:49

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

april sunset a scris:

in schimb daca voi sta in chirie undeva wave ...chiar voi fi izolata.

da` nu poti sa stai in chirie in complex?

hjarta

#30 2010-04-13 22:01:05

april sunset
Insomniac member

kreed a scris:

dar la tine va fi media de admitere criteriul de departajare....

ce medie de admitere? neutral

bebe V., soarele si luna

#31 2010-04-13 22:02:12

april sunset
Insomniac member

Loveable a scris:

april sunset a scris:

ba da, dar am auzit fel si fel de intamplari cu cei care au stat in chirie si parca nu-mi mai surade ideea...

bebe V., soarele si luna

#32 2010-04-13 22:02:27

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

oricum, nu distanta e un criteriu important, ci sa ai un mijloc de transport la indemana... si cum fetele spun ca ai statie de tramvai aproape.. oricum, orasul e mare, si mijloacele de transport sunt inevitabile, nu poti sa mergi oriunde pe jos

#33 2010-04-13 22:06:56

Loveable
Diamond member

media cu care intri la facultate (banuiesc ca pe dosar se intra)

kreed, unde-i cameliei asta?

hjarta

#34 2010-04-13 22:07:03

april sunset
Insomniac member

taisha a scris:

nu poti sa mergi oriunde pe jos

imi dau seama. oricum 3 minute de mers pe jos, apoi fundu' in tramvai imi suna bine lol

bebe V., soarele si luna

#35 2010-04-13 22:07:42

Loveable
Diamond member

april sunset a scris:

Loveable a scris:

april sunset a scris:

ba da, dar am auzit fel si fel de intamplari cu cei care au stat in chirie si parca nu-mi mai surade ideea...

ce intamplari?

hjarta

#36 2010-04-13 22:10:30

april sunset
Insomniac member

Loveable a scris:

april sunset a scris:

Loveable a scris:

ce intamplari?

pai tot felul de probleme cu proprietarii, de la micile neintelegeri pana la adevarate scandaluri pt ca intra in casa in lipsa ta, verifica, pun tot felul de conditii aiurea. acum, nu bag mana in foc pt asta, dar asa am auzit. ceva tot e adevarat

bebe V., soarele si luna

#37 2010-04-13 22:11:14

kreed
Sr. member

april sunset a scris:

kreed a scris:

dar la tine va fi media de admitere criteriul de departajare....

ce medie de admitere? neutral

pai media cu care intri la facultate smile
mie complexul nu-mi place, am fost in multe camine si e groaza! hai ca 16-le e ok si 12-le, dar de obicei astea sunt la anumite facultati 12-le e pe ise si 16 e pentru majoritatea facultatilor, poate ai ajunge aici! in cameliei ajung multi de la psiho....in contextul in care beneficiezi de gratuitate la transport cu euro cardul si mai deconteaza si faculta, de ce nu? iti faci abonament, mergi bine mersi cu tramvaiul si gata! si e bine pazit, intri cu cartela  este si portar! la mine singura problema a fost ca daca mergeam undeva in vreun club...era mai departe! dar daca ai masina, e ok!in complex e aglomeratie, zgomot! ar fi si varianta chiriei....de ce nu te muti cu prietenul tau? in chirie intr-o garsoniera cu maxim 200 de euro aveti o locuinta super!

#38 2010-04-13 22:11:56

Loveable
Diamond member

depinde si ce nimeresti, dar in general nu e asa...
eu cand am stat in chirie nu l-am vazut pe proprietar la fatza decat cand am inchiriat si cand am plecat de acolo...

Ultima oara a fost editat de Loveable (2010-04-13 22:12:48)

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.