homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Camin particular timisoara-3

#39 2010-04-13 22:12:21

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Re: camin particular timisoara

Loveable a scris:

media cu care intri la facultate (banuiesc ca pe dosar se intra)

kreed, unde-i cameliei asta?

bogdanestilor, dupa balta verde, urmatoare statie de tramvai!

#40 2010-04-13 22:14:03

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

aia am vrut si eu sa zic...de ce nu te muti cu prietenu?

hjarta

#41 2010-04-13 22:18:35

kreed
Sr. member

april sunset a scris:

Loveable a scris:

april sunset a scris:

ba da, dar am auzit fel si fel de intamplari cu cei care au stat in chirie si parca nu-mi mai surade ideea...

ce intamplari?

pai tot felul de probleme cu proprietarii, de la micile neintelegeri pana la adevarate scandaluri pt ca intra in casa in lipsa ta, verifica, pun tot felul de conditii aiurea. acum, nu bag mana in foc pt asta, dar asa am auzit. ceva tot e adevarat

acum nu poti generaliza! in chirie ai casuta ta(ma rog, nu e chiar a ta, dar...) te duci cand vrei tu in oras, te intorci cand vrei tu, faci absolut ce vrei tu! sunt camine unde sunt portarii batuti-n cap si nu lasa prieteni, amici la tine dupa o anumita ora, chioar si la camine particulare-cel putin la milenium, nu te lasa sa intri dupa ora 10! sau sa nu asculti muzica tare, de astea....eu zic ca e  mult mai bine in chirie! sau alta problema la camin- cine stie peste ce fenomene de colege dai...

#42 2010-04-13 22:26:03

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

e complicat mutatul cu prietenul din mai multe motive. principalul: nu m-ar lasa ai mei. tinand cont de asta, restul nici nu mai conteaza. oricum, el deja a facut cerere sa fie mutat intr-un alt camin.

as sta si in chirie, dar e mai greu. mi-ar placea ca as fi singura, as face ce-as vrea fara sa ma traga cineva la raspundere de ce am lasat hainele pe jos si mai stiu eu ce lol dar as vrea sa cunosc mai multi oameni. eu si asa imi fac mai greu prieteni, sunt mai timida si din cauza asta dau impresia ca-s aroganta, deci dureaza putin pana sa ma cunoasca omu', sa vada cum sunt de fapt. la facultate, nu stiu cat de repede as reusi sa cunosc calumea pe cineva, asa macar as avea colegele de camera. si poate am surpriza sa ma inteleg bine cu ele, deci totul ar fi mai usor smile

bebe V., soarele si luna

#43 2010-04-13 22:31:32

april sunset
Insomniac member

kreed a scris:

april sunset a scris:

Loveable a scris:

ce intamplari?

pai tot felul de probleme cu proprietarii, de la micile neintelegeri pana la adevarate scandaluri pt ca intra in casa in lipsa ta, verifica, pun tot felul de conditii aiurea. acum, nu bag mana in foc pt asta, dar asa am auzit. ceva tot e adevarat

sunt camine unde sunt portarii batuti-n cap si nu lasa prieteni, amici la tine dupa o anumita ora, chioar si la camine particulare-cel putin la milenium, nu te lasa sa intri dupa ora 10! sau sa nu asculti muzica tare, de astea

dar e perfect asa lol cu amicii ma intalnesc in oras, nu vad de ce ar trebui sa-i aduc in camera. + ca la al meu la camin nu are nimeni treaba cu cine vine, la cat vine si daca mai pleaca si din cauza asta a avut niste experiente si i-a fost dat sa vada niste lucruri de nedescris.
n-am voie muzica tare? perfect! ma duc in club daca vreau asa ceva. nu simt nevoia sa-mi bubuie boxele vecinului in cap cand eu vreau sa dorm, de exemplu. al meu nici in sala de lectura nu are liniste, eu nu vreau sa aud de asa ceva!

legat de milenium, e cumva pe langa o clinica particulara?

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#44 2010-04-13 22:31:36

kreed
Sr. member

pai, asa cum zici tu, cam ai vrea in camin...eu zic sa iti faci cerere neaparat si sa insisti cu caminul, poate nu primesti din prima, dar sunt multi care renunta la locuri si atunci le redistribuie si tu sa fii pe faza lol si daca primesti in complex si nu iti place, poti sa faci schimb cu cineva din cameliei, pentru ca sunt multi care ar da pentru galagia din complex un confort din cameliei si ai rezolvat problema...de unde esti, april?

#45 2010-04-13 22:35:15

kreed
Sr. member

april sunset a scris:

kreed a scris:

april sunset a scris:

sunt camine unde sunt portarii batuti-n cap si nu lasa prieteni, amici la tine dupa o anumita ora, chioar si la camine particulare-cel putin la milenium, nu te lasa sa intri dupa ora 10! sau sa nu asculti muzica tare, de astea

dar e perfect asa lol cu amicii ma intalnesc in oras, nu vad de ce ar trebui sa-i aduc in camera. + ca la al meu la camin nu are nimeni treaba cu cine vine, la cat vine si daca mai pleaca si din cauza asta a avut niste experiente si i-a fost dat sa vada niste lucruri de nedescris.
n-am voie muzica tare? perfect! ma duc in club daca vreau asa ceva. nu simt nevoia sa-mi bubuie boxele vecinului in cap cand eu vreau sa dorm, de exemplu. al meu nici in sala de lectura nu are liniste, eu nu vreau sa aud de asa ceva!

legat de milenium, e cumva pe langa o clinica particulara?

hm, nu stiu daca stii unde e sinaia...e si un liceu acolo, dar desi se zice ca e particular....conditiile sunt teribile....am vazut si tigani pe acolo, nu stiu cum isi permit aia...asa cum ai descris tu...ti s-ar potrivi de minune cameliei...si platesti 70 de lei pe luna, pe contract scris plus utilitati, dar eu nu am platit niciodata utilitaile, apa calda sau lumina sau caldura, desi fiecare camera are contor de lumina...

#46 2010-04-13 22:35:50

kreed
Sr. member

gata, am vazut smile

#47 2010-04-13 22:36:02

Loveable
Diamond member

al tau la ce faculta e?

hjarta

#48 2010-04-13 22:40:26

april sunset
Insomniac member

al meu e la poli smile
iti spun eu cum isi permit tiganii, kreed. sunt discriminati saracutii de ei si de aceea au intaietate cand vine vorba de locuri la camine si facultati.

de bani nu e vorba. ai mei se pregateau pt un 300-400 euro pe luna in caz ca ramaneam la ideea statului cu chirie. + ca mama e profesoara si din ce am inteles am parte si de o reducere smile

bebe V., soarele si luna

#49 2010-04-13 22:42:27

Loveable
Diamond member

hmm presupun ca 300-400 insemnand chirie + restu

hjarta

#50 2010-04-13 22:44:07

kreed
Sr. member

pai reducerea asta e chiar foarte reducere ca nu il mai platesti deloc caminul lol si macar nu cheltui milioane...cu chiria! folosesti banii pentru altceva....la poli, stau saracii si cate 6 in camera....ca sardinele!lol

#51 2010-04-13 22:48:03

april sunset
Insomniac member

kreed a scris:

ca sardinele!lol

ca al meu lol
love, da si nu prea + restu' ala lol am vazut anunturi, numai chiria era 300 euro fara ce consumi, apa, curent, caldura si ce-o mai fi.

bebe V., soarele si luna

#52 2010-04-13 22:48:28

Loveable
Diamond member

nush ce camin e ala de langa retro, dar e al politehnicii si stau cate 2-3 in camera. e chiar ok, numa ca e naspa ca baia e la capatu coridorului.
caminu dreptului e bestial. 2 in camera, baie, buctarioara in camera...dar acolo numa cei de la drept pot sa stea.

hjarta

#53 2010-04-13 22:49:16

Loveable
Diamond member

duuu-te de aci...300 ii chiria la 3 camere intr-o zona BUNA!

hjarta

#54 2010-04-13 22:51:50

star.child
Full member
Inregistrat: 2009-06-29

Loveable a scris:

duuu-te de aci...300 ii chiria la 3 camere intr-o zona BUNA!

exact asta vroiam sa zic si eu lol

si eu vreau sa fac facultatea la timisoara, si m-am uitat pe net la chirii. o garsoniera acceptabila gasesti si la 100 de euro.

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

#55 2010-04-13 22:54:02

Loveable
Diamond member

pai...apartamentu in care stau eu e in plin complex, e apartament cu o camera, si a fost inchiriat cu 200 acu 1 an si ceva, cand inca mai erau preturile din trecut.
luna trecuta am inchiriat apartament cu 3 camere la stadion (5 minute de complex) cu 280 de euro neutral deci or scazut in ultimu hal preturile

hjarta

#56 2010-04-13 22:54:47

kreed
Sr. member

da, cam asa e! cu 150 de euro iti poti gasi o garsoniera ok...cu 200 deja e lux...la caminele de poli, daca tu esti student la poli e ok, dar daca esti la vest si mai esti si cu la cu taxa te usuca....aproape 200 de lei si mie mi se pare mult....mai bine te duci in chirie cu cineva! pai ala de la drept e construit cam ca cel din cameliei, si cam in acelasi stil, numai ca nu au bucatarie in camera in cameliei....

#57 2010-04-13 22:56:21

Loveable
Diamond member

acuma daca tu vrei sa le zici alor tai ca stai in chirie cu 300 de euro, si tu stai in camin pe camin pe gratis si iti tii 300 de cheltuiala, noi te sustinem lol

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.