homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Camin particular timisoara-4

#58 2010-04-13 22:58:53

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: camin particular timisoara

star.child a scris:

Loveable a scris:

duuu-te de aci...300 ii chiria la 3 camere intr-o zona BUNA!

o garsoniera acceptabila gasesti si la 100 de euro.

unde unde? lol eu n-am gasit asa ceva. bine, acum sa nu credeti ca am luat la rand anunturile si m-am interesat in detaliu. eu spuneam de ce am auzit, tot intreband in stanga si-n dreapta. dar si taica-miu a intrebat niste cunostinte care stau in timisoara si majoritatea i-au spus de astfel de preturi, de la 200-300 in sus neutral
si daca ar fi sa stau cu chirie, nu m-as arunca pe prima oferta doar pt ca e 100 de euro si nu mai mult. vorba lu' taica-miu "cat platim din banii nostri, profita!" lol si, cum sunt o fata cuminte, il ascult, bineinteles. cu sfintenie ii urmez "porunca" lol daca tot as fi singura, macar sa stau intr-o zona buna, garsoniera/apart, ce-o fi, dar sa fie cat de cat renovat. si ar mai fi multe pretentii, dar nu le insir lol

bebe V., soarele si luna

#59 2010-04-13 23:00:01

april sunset
Insomniac member

Loveable a scris:

acuma daca tu vrei sa le zici alor tai ca stai in chirie cu 300 de euro, si tu stai in camin pe camin pe gratis si iti tii 300 de cheltuiala, noi te sustinem lol

rotfl2  rotfl2

bebe V., soarele si luna

#60 2010-04-13 23:01:09

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

cu 100 s-a mutat o colega in lipovei, dar e o exceptie. nu e nici aproape de complex, si nu era nici renovat...

hjarta

#61 2010-04-13 23:02:17

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

cu 150-200 de euro traiesti pe picior aproape mare! lol

#62 2010-04-13 23:05:55

star.child
Full member
Inregistrat: 2009-06-29

april sunset a scris:

unde unde? lol eu n-am gasit asa ceva. bine, acum sa nu credeti ca am luat la rand anunturile si m-am interesat in detaliu. eu spuneam de ce am auzit, tot intreband in stanga si-n dreapta. dar si taica-miu a intrebat niste cunostinte care stau in timisoara si majoritatea i-au spus de astfel de preturi, de la 200-300 in sus neutral
si daca ar fi sa stau cu chirie, nu m-as arunca pe prima oferta doar pt ca e 100 de euro si nu mai mult. vorba lu' taica-miu "cat platim din banii nostri, profita!" lol si, cum sunt o fata cuminte, il ascult, bineinteles. cu sfintenie ii urmez "porunca" lol daca tot as fi singura, macar sa stau intr-o zona buna, garsoniera/apart, ce-o fi, dar sa fie cat de cat renovat. si ar mai fi multe pretentii, dar nu le insir lol

am cautat pe google pur si simplu lol. m-am uitat informativ numai, pentru ca eu la anul termin liceul. dar a vazut garsoniere in jur de 120euro renovate, termopane, parchet, chestii care conteaza atunci cand inchiriezi. habar nu am cum e cu astea, recunosc. aveau si poze cu baia, bucataria aratau bine.

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

Publicitate

loading...

#63 2010-04-13 23:06:57

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

uitati`va pe www.publitim.ro

hjarta

#64 2010-04-13 23:10:08

april sunset
Insomniac member

kreed a scris:

cu 150-200 de euro traiesti pe picior aproape mare! lol

e bine atunci lol oricum, asa cum am spus si inainte, media va fi o problema. deci, nu prea-mi fac sperante ca voi intra la fara taxa...alti bani, alta distractie si acolo. vor fi multe cheltuieli si nu vreau sa-i saracesc pe ai mei lol daca se poate la camin cu mai putini bani sau chiar deloc ar fi perfect lol
pana una alta sa scap de bacul asta si dupa, oi vedea cum mi-o fi norocul smile
ma duc la somn ca-s epuizata. va multumesc tuturor pt sfaturi si informatii puss orice mai stiti si cel mai mic detaliu, sa scrieti, va rog ca in voi imi pun baza ca ai mei au lasat-o pe ultima clipa, al meu nu prea are timp liber sa se intereseze de tot ce as avea eu neclar, deci numai forumul mai ramane smile
noapte buna tuturor smile

bebe V., soarele si luna

#65 2010-04-13 23:15:46

kreed
Sr. member

eu una te ajut cu orice info ai nevoie! noapte buna!  par

Ultima oara a fost editat de kreed (2010-04-13 23:20:13)

#66 2010-04-13 23:27:14

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

eu iti spun sa te duci la camin. asa eram si eu ca tine, vai, cum sa stau cu alte 3 in camera, vai, cum sa impart baia cu cineva, vai, vai, vai.. am stat cu chirie 6 luni si m-am mutat la camin ca ma simteam aiurea(desi stateam cu al meu) si ma enerva cand ii auzeam pe toti ca se duc in cluburi cu totii, ca dau party-uri in camin s.a.m.d.
eu cu 2 sticle de vin(doar 2) date la administrator mi-am ales camera pe care am vrut-o din restul care mai erau libere tongue asa ca nu conteaza unde pici, important e sa prinzi loc, dupa aceea e apa de ploaie smile

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#67 2010-04-14 15:30:26

april sunset
Insomniac member

kreed a scris:

eu una te ajut cu orice info ai nevoie! noapte buna!  par

multumesc, kreed par oricum deja m-ai ajutat foarte mult! momentan, nu mai am nici o intrebare, dar daca ma mai gandesc la ceva ce-mi este neclar, voi intreba smile

blackberry, la mine nu impartitul camerei/baii era problema lol , ci lipsa totala de interes a administratorului/paznicului (sau a celui care sta la intrare...sau ar trebui sa stea), mizeria de nedescris, baile de la capatul holului. nu m-ar deranja sa impart camera cu alte 2-3 fete maxim smile

mi-am amintit de ceva, kreed big_smile cum sunt repartizati studentii? la etajul 1, de exemplu, sunt si camere de fete si de baieti, amestecate asa, sau un etaj e numai cu fete, altul numai cu baieti?

bebe V., soarele si luna

#68 2010-04-15 10:13:38

kreed
Sr. member

kreed a scris:

mi-am amintit de ceva, kreed big_smile cum sunt repartizati studentii? la etajul 1, de exemplu, sunt si camere de fete si de baieti, amestecate asa, sau un etaj e numai cu fete, altul numai cu baieti?

Cand am stat eu , in primul an pe palierul nostru erau 2 camere cu baieti si restul...adica vreo 9 erau fete, depinde foarte mult si de administratoare! asta din cameliei e mai dura! si la etajul 1 a pus numai baieti in primul an in care am stat....dar nu ar trebui sa iti faci griji, pentru ca in caminul ala cam rar se dau petreceri...sau cat am stat eu...au fost rare...ceea ce pe mine m-a cam enervat.....au si camere de luat vederi....deci cam tot se vede ce se intampla pe holuri....

#69 2010-04-15 13:34:50

april sunset
Insomniac member

kreed a scris:

kreed a scris:

in caminul ala cam rar se dau petreceri...sau cat am stat eu...au fost rare....au si camere de luat vederi....deci cam tot se vede ce se intampla pe holuri....

ce bine buga
ce tocilara cred ca par tinand cont de ce am scris pana acum, ca nu vreau sa fie petreceri, ca vreau supraveghere, liniste, restrictii rotfl2

bebe V., soarele si luna

#70 2010-04-15 16:09:52

kreed
Sr. member

pai, na, fiecare cu ce vrea....in cazul asta nu stiu cat de mult ti s-ar potrivi complexul, unde este galagie, destul de multa mizerie si tot asa....

#71 2010-04-15 22:28:24

april sunset
Insomniac member

kreed a scris:

pai, na, fiecare cu ce vrea....in cazul asta nu stiu cat de mult ti s-ar potrivi complexul, unde este galagie, destul de multa mizerie si tot asa....

nuuu, nici vorba in complex! lol

bebe V., soarele si luna

#72 2010-04-15 22:39:02

kreed
Sr. member

mai, daca vrei o sa ma mai interesez si eu ce camine particulare ar mai fi in Timisoara, ca sa stii....si sa ai de unde alege... smile

#73 2010-04-17 14:00:31

april sunset
Insomniac member

kreed a scris:

mai, daca vrei o sa ma mai interesez si eu ce camine particulare ar mai fi in Timisoara, ca sa stii....si sa ai de unde alege... smile

daca nu e prea mare deranjul, accept ajutorul tau. oricum, mai am timp la dispozitie, deci nu e nici o graba. multumesc mult de tot si chiar daca nu reusesti sa afli ceva, iti raman datoare kram

bebe V., soarele si luna

#74 2010-04-17 14:12:31

kreed
Sr. member

promit ca fac tot posibilul si aflu cat mai multe...smile eu ma bucur ca te pot ajuta! ca si eu am venit in Timisoara si eu am stat un an la rude pentru ca nici nu stiam cum sta treaba cu, caminul , dar din anul 2 am stat la camin....si au fost 2 ani asa de frumosi smile deci, un alt sfat, daca ai rude prin oras sa nu te gandesti sa stai la ele, pentru ca niciodata nu va iesi bine....

#75 2010-04-17 14:19:55

april sunset
Insomniac member

kreed a scris:

promit ca fac tot posibilul si aflu cat mai multe...smile eu ma bucur ca te pot ajuta! deci, un alt sfat, daca ai rude prin oras sa nu te gandesti sa stai la ele, pentru ca niciodata nu va iesi bine....

iti multumesc din nou!
legat de rude, fii atenta ce idee a avut taica-miu rotfl "cand te duci la tm, poti s-o iei si pe bunica sa stati amandoua (adica maica-sa care sta in acelasi oras cu noi, dar parca i-ar surade ideea de a se mute intr-un oras mai mare si bonus sa mai si aibe pe cineva pe care sa-l bata la cap...visul ei de-o viata lol ). eu cand am auzit, mi-a stat inima in loc. el a continuat "ii vindem apartamentul de aici si cumparam o garsoniera in tm, n-ar fi frumos?!!!" am zis ca mor rotfl2 noroc cu maica-mea care i-a spus scurt si la obict ca una din noi ar muri in prima saptamana; asta pt ca bunica-mea e cea mai cicalitoare fiinta, iar eu sunt cea mai incapatanata si as face totul pe dos, numai ca s-o enervez diablo deci e clar ca n-ar iesi ceva bun din asta lol

Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-04-17 14:20:38)

bebe V., soarele si luna

#76 2010-04-17 14:33:16

kreed
Sr. member

vaaaaaai nuuuuuuuuuu!!!cu batranii chiar nu e glumit...iti spun din proprie experienta ca matusa-mea, la care am stat eu, e in varsta si cat am stat eu acolo am zis ca o sa innebunesc! a fost groaznic!! nu puteam sa ies niciunde, trebuia sa fiu in casa la ora 10!! nici mama sau tata nu imi mai puneau ora de venit acasa si imi punea ea!!! eu nu puteam sa ma uit la televizor la ce vroiam eu, nu puteam sa fac o baie calumea ca mereu avea ceva de comentat....dar si cand am plecat, am zis ca doamne, iti multumesc!! si acum ii pare rau ca am plecat....deci, no way! stai la camin si distreaza-te, ca daca nu la varsta asta, atunci cand....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.