homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce rochie s ar potrivi? putin ajutor

#1 2009-07-25 17:15:42

manu
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

ce rochie s ar potrivi? putin ajutor

Sunt invitata la o nunta(prima din viata mea de altfel) si nu sh ce rochie ar fi mai potrivita. Am 21 de ani, deci nu vreau una lunga pana in pamant ..si nici din alea stralucitoare ..nu vreau una care sa ma imbatraneasca..nu sh ma gandeam ceva gen marlyn monroe (rochita din poza aia cu ventilatorul daca o stiti) nu stiu ce sa fac..nici nu prea am bani sa dau milioane pe rochie...criza asta...help..Sau poate treb de alea din material stralucitor...habar nu am ..nu am fost niciodata la nunti nu sh cum se imbraca lumea pe acolo grater  un sfat va rog:(((

#2 2009-07-25 17:25:35

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutor

rochie de seara clar smile daca esti din Bucuresti du-te in Magazinul Victoria smile gasesti destul de accesibile 3-4 mil

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#3 2009-07-25 18:40:22

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

3-4 mil mie mi e pare multut pt o rochie... am dat asa pe aia de banchet cand am terminat facultatea si dup-aia.... am frecat-o pe aceeasi pe la toate nuntile lol

depinde si de nunta... de cat de pretentios e localul unde se tine... una e un restaurant la un hotel de 5*, alta e o pensiune cu gradina de vara, unde poti merge si cu o rochita semi... adica nici de seara, nici de zi, ceva din material vaporos cum se gasesc acum la aprox 1 mil...

am vazut si variante bluza+fusta... si, culmea, merg destul de ok daca ai gust sa le combini dragut, bagi ceva accesorii mai deosebite si gata wink

si nu te stresa asa tare... ai timp pt asta la nunta ta big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#4 2009-07-25 22:06:09

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

sunt nenumarate modele pe net pe care ti le poti face la o croitoreasa...
eu zic ca e o modalitate ieftina si care nu te face sa alergi prin magazine

#5 2009-07-27 20:09:53

manu
Full member

nu ma mai duc...e prea mult..numai meniul costa 5 milioane..nu am de unde sa dau atatia bani+ rochie+ drum+ bani de inceput de an universitar..se aduna..si imi pare atat de rau...chiar as fi vrut sa particip sad  bang  cik banii nu sunt importanti dar toata lumea se invarte in jurul lor sad :smile(

Publicitate

loading...

#6 2009-07-27 21:11:19

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

manu a scris:

nu ma mai duc...e prea mult..numai meniul costa 5 milioane..nu am de unde sa dau atatia bani+ rochie+ drum+ bani de inceput de an universitar..se aduna..si imi pare atat de rau...chiar as fi vrut sa particip sad  bang  cik banii nu sunt importanti dar toata lumea se invarte in jurul lor sad :smile(

ai dreptate,si eu as mai economisi smile  un pic.e nunta vreunei rude/cunostinte?

#7 2009-07-27 21:13:32

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

meniu 5 milioane?da unde face?

#8 2009-07-27 21:16:23

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

esti sigura ca 5 mil meniul....sau voiai tu sa pui 5 mil in care se include costul meniului bineinteles?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#9 2009-07-28 11:12:01

manu
Full member

numai meniu 5 milioane!..face nunta mare cam de 450 de milioane chiar peste...e sora prietenului meu. face nunta in ploiesti..ce n as da sa fiu acolo..dar daca nu po..nu pot asta esad

#10 2009-07-28 11:16:06

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

am fost si eu la o nunta unde am scos 10 milioane.. deci se poate..  butter

#11 2009-07-28 11:21:53

ada2910
Full member
Inregistrat: 2008-07-13

sincer, e cam delicata situatia avand in vedere ca e nunta surorii prietenului tau. Sa nu se supere daca nu mergi. Cu prietenul tau te-ai consultat cu privire la aceasta problema? El ce zice?
In ceea ce priveste rochia nu cred ca ar trebui sa te stresezi foarte tare...acum nu se mai poarta nuntile super ultra formale sau alea stralucitoare pline de lame-uri si strasuri...deci cred ca o rochita pana la genunchi (sau chiar una mai mini) dar cu gust, vaporoasa te va scoate din incurcatura.
In general am vazut ca un meniu este in jur de 70-80 euro (bautura o aduc mirii), am o prietena care face nunta la anu' si meniul este 80 euro (ceva in genul asta) si face in Bucuresti la Aristocrat.... si daca stai sa te gandesti nu te obliga nimeni sa dai peste 500 de lei, dai cat poti, daca sunt oameni ok nu fac nunta pentru a castiga si pentru a se bucura de acest moment impreuna cu familia si prietenii. Iar daca iti este foarte rusine ca nu poti da mai mult....nu te mai semnezi pe plic tongue e anonim...

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#12 2009-07-28 11:22:09

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

ce fel de meniu e ala de 5 milioane?  va

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#13 2009-07-28 11:36:32

manu
Full member

eu am vorbit cu el..initial era vorba de 3 milioane...acum s-a ridicat la 5..nu pot sa nu platesc meniu...mi e rusine:( nu se supara nici el nici sora sa..dar imi pare mie rau...l am intrebat daca nu au meniu pentru studenti:)) am zis k imi aduc eu meniul extra de la spring time de 5 lei:)))in fine...poate e mai bine asa..k prima nunta la care sa particip ori sa fie nunta sora mii, ori a mea:d    oricum nici sa ma duc si sa stau toata seara cu fata in podea..k nu am putut achita meniul:( nu m as simti bine:(

#14 2009-07-28 12:43:02

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

ada2910 a scris:

sincer, e cam delicata situatia avand in vedere ca e nunta surorii prietenului tau. Sa nu se supere daca nu mergi. Cu prietenul tau te-ai consultat cu privire la aceasta problema? El ce zice?
In ceea ce priveste rochia nu cred ca ar trebui sa te stresezi foarte tare...acum nu se mai poarta nuntile super ultra formale sau alea stralucitoare pline de lame-uri si strasuri...deci cred ca o rochita pana la genunchi (sau chiar una mai mini) dar cu gust, vaporoasa te va scoate din incurcatura.
In general am vazut ca un meniu este in jur de 70-80 euro (bautura o aduc mirii), am o prietena care face nunta la anu' si meniul este 80 euro (ceva in genul asta) si face in Bucuresti la Aristocrat.... si daca stai sa te gandesti nu te obliga nimeni sa dai peste 500 de lei, dai cat poti, daca sunt oameni ok nu fac nunta pentru a castiga si pentru a se bucura de acest moment impreuna cu familia si prietenii. Iar daca iti este foarte rusine ca nu poti da mai mult....nu te mai semnezi pe plic tongue e anonim...

eu cand m`am interesat la Aristocrat era de la 100 euro in sus meniul; probabil era mai ieftin cand a stabilit ea ... mi`ar fi placut si mie acolo, dar e scump, dom`le sad

#15 2009-07-28 12:49:41

ada2910
Full member
Inregistrat: 2008-07-13

al1na a scris:

ada2910 a scris:

eu cand m`am interesat la Aristocrat era de la 100 euro in sus meniul; probabil era mai ieftin cand a stabilit ea ... mi`ar fi placut si mie acolo, dar e scump, dom`le sad

ideea e ca a negociat cu ei si aduc mirii bautura...deci nu mai este inclusa in meniu. Dar cam asa era in jur de 80-85 euro...acum sincer nu stiu daca este cu TVA sau nu, ca daca nu este cu TVA...ajunge cam pe unde ai spus tu.
Oricum e prietena mea cea mai buna si trebuie sa ma pregatesc...bine ca e la anu'....poate mai pun un ban deoparte pana atunci lol

manu a scris:

eu am vorbit cu el..initial era vorba de 3 milioane...acum s-a ridicat la 5..nu pot sa nu platesc meniu...mi e rusine:( nu se supara nici el nici sora sa..dar imi pare mie rau...l am intrebat daca nu au meniu pentru studenti:)) am zis k imi aduc eu meniul extra de la spring time de 5 lei:)))in fine...poate e mai bine asa..k prima nunta la care sa particip ori sa fie nunta sora mii, ori a mea:d    oricum nici sa ma duc si sa stau toata seara cu fata in podea..k nu am putut achita meniul:( nu m as simti bine:(

eu ma gandesc sa nu iti para mai rau daca nu te duci....si nu cred ca ai sa stai cu fata in pamant toata noapte...crede-ma pe cuvand ca nu toata lumea o sa aiba suficienti bani cat sa acopere meniul...mai sunt si rude mai sarace care poate nu o sa dea nimic. eu zic sa te mai gandesti si daca te decizi dai cat poti....

Ultima oara a fost editat de ada2910 (2009-07-28 12:52:21)

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#16 2009-07-28 14:04:40

manu
Full member

akum ma gandesc si in alt mod..daca chiar ar fi vrut sa vin si sa fiu langa el ar fi insistat mult mai mult si mi ar fi zis: e ok poti sa dai cat poti....daca nu mi a zis nimic..eu ce sa cred akum...?

#17 2009-07-28 14:06:47

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

manu, si eu m-am gandit la asta, dar am zis sa nu zic sa te supar.. banii nu ar trebui sa fie o mare problema, ar putea sa te ajute si el, mai ales ca e vorba de nunta surorii lui.. mi s-ar parea normal sa te vrea langa el

#18 2009-07-28 14:06:51

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

manu sunteti de mult timp impreuna?

Love.  Live. Laugh.

#19 2009-07-28 14:18:49

manu
Full member

aprope un an si jumate ...in fine eu cred k familia lui nu ma suporta...adik maiksa si sora sa..k tatal lui a murit akum un an...nu sh de ce...poate ca maik sa are conceptul k ii iau de langa ea singurul sprijin pe care il are..dar nu sta nici o clipa sa se gandeasca ca si eu as putea sa fiu un sprijin pentru ea..

Ultima oara a fost editat de manu (2009-07-28 14:21:04)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.