homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce rochie s ar potrivi? putin ajutor-2

#20 2009-07-28 14:26:32

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutor

sincer ii cam aiurea...pt k totusi sunteti impreuna de atata timp...cum zice si ioana,ar putea sa te ajute si el si faptul ca nu ai atatia bani nu ar trebui sa fie un obstacol.lui i se pare ok sa mearga asa fara tine?se simte bine?chiar dak nu te suporta ai lui,nu ar trebui sa mearga fara tine neutral...inseamna k masa`i o egoista care se gandeste numa la ea. si dak el se lasa influentat..nu e bine skitarg pt k dak te iubeste nu ar trb sa accepte asa cv

Ultima oara a fost editat de ally18 (2009-07-28 14:28:56)

Love.  Live. Laugh.

#21 2009-07-28 14:40:07

manu
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

nu sh ce sa mai zic sau cred...oricum nu o sa ii zic ca vreau sa fiu cu el la nunta..k deja am cedat ..daca o sa se trezeasca el si o sa imi zica ,ca vrea sa fiu cu el atunci o sa ma razgandesc..dar pana atunci...nu are nici un sens...

#22 2009-07-28 14:44:23

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

mai bn asa...sper sa se trezeask si el sa`si dea seama ..pana nu e prea tarziu.nush..da sincer la firea mea de eram in locu tau...pff k`l luau toti dracii  skitarg

Love.  Live. Laugh.

#23 2009-07-28 15:52:14

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Pe mine ma surprinde chestia asta 5 milioane...faza pe care sincer nu prea o cred.In constanta cel mai scump meniu l-am auzit la Hotel Rex 3milioane(fara bautura,bautura o aduci tu)..si e hotel Rex
Am mai azuit cateva care spuneau ca meniul e 2 milioane numai ca invitatii sa dea mai mult si cand ne interesam ,meniul era 150 sau 120.Am patit-o pe pielea mea
5milioane...pai ce e Hotel Mariot Bucuresti??? mi se pare ciudata faza mai ales ptr Ploiesti rotfl2 da in fine
si ce daca face nunta de 450 de mil..mi se pare o nunta lejera la 450 de mil.Am fost la nunti de 600 de milioane(si au fost vreo 300 de persone) si nici vorba sa se afle cat e meniul sau altceva,iar mireasa mi-a spus apoi ca au ramas cu 200 de milioane de la nunta.Oricum stai calma ca nu vor ramane in gaura
eu una m-as duce...si 5 milioane in plic ptr o singura peroana e ff bine.La noi merge darul 5-6 milioane ptr 2 persoane.Doar la o nunta am pus 7 mil ptr ca era un prieten apropiat(dar eram 2 persoane)

#24 2009-07-28 15:55:30

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/18814_4f3e4b2d-4b76-431b-04d2-ccefaa899355-life_fb_prom08_ashanti_babydoll.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/18814_13.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/18814_14847_sherri_hill_4012.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/18814_prom2000_2039_26666074.jpg

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

Publicitate

loading...

#25 2009-07-28 16:21:42

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

Parintii mei au fost la o nunta in bucuresti la hotel union in centru si meniul a costat 200 de euro,plus ce au mai dat peste..deci..sa nu va mire asa tare

hjarta hjarta

#26 2009-07-28 16:38:11

Melany1
Banat

da dar e Bucuresti.Ploiesti nu prea e un oras mare...
nu preea pot sa cred ca in Mamaia hotelurile de 4-5 stele au meniul mai ieftin ca ploiestiul
da ce are in meniu languste,creveti

#27 2009-07-28 17:00:35

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Mel, unele restaurante de fitze din Ploiest pot fi f scumpe,...cateodata chiar la fel sau daca nu mai scumpe decat Bucurestiul.. neutral este o zona in Ploiesti numai cu restaurante de fitze care organizeaza nunti si se arunca f mult la bani neutral

#28 2009-07-28 17:08:25

Melany1
Banat

eu n-am auzit de aia m-am mirat

#29 2009-07-28 17:09:43

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

da.. te cred .... mai nou, am observat ca unele orase de provincie sunt mai scumpe la unele chestii..

#30 2009-07-28 17:11:48

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

eu zic sa nu te mai stresezi si sa te duci la nunta, si ami ales ca poate el nu te-a intrebat"vii cu mien sau nu?" deoarece poate pt el este logic ca mergi cu el,barbatii asa mai fac uneori se asteapta de al noi sa intuim tot.totusi pune-i o intrebare legat de acest lucru. sunteti de 1 ani si ceva impreuna totusi.. nu conteaza cat dai al o nunta atat timp cat esti prezent si da ii ajuti ep miri cu un mic cadou financiar. ca nu poti chema lumea doar pe ochi frumosi. eu zic sa te apropii si de mama lui si daca are ecva nelamuriri s i le sui tu, nu-l baga pe el ca doar e mama lui.

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#31 2009-07-28 20:40:12

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

hello! smile
si eu zic sa te duci, sa nu te stresezi... mai ales ca e sora iubitului tau, cu care, dupa cum spui, nu ai o relatie ie ieri, de azi...    eu in locul tau as vbi deschis cu el, i-as spune ca nu am atatia bani sa dau ... vezi ce-ti spune.. fie se ofera sa te imprumute , fie iti spune ca dai cat poti... nu cred ca o sa fie nush cum, sa-ti spuna ca daca nu dai 5 mil, nu vii...
eu cu iubi  nu am fost decat la 2 nunti (si singurele): una la coleg de facult cu noi, insa bun prieten cu el, de nu eram cu el , nu cred ca eram invitata, si alt ala un f bun prieten de-al lui.
prima - nunt ade fitze, la hotel majestic in bucuresti, cu cvartet adus, dansatori pt show.. d-astea...    stiam de la mire ca l-a costat f mult nunta, insa nu l-am intrebat doirect cat o sa fie meniul..     am dat fiecare 100 de euro ..  suntem studenti amandoi, el se intretine singur, eu de la tata, insa ne-am gandit ca mirii nu au de ce sa se supere ca am dat numai atata.  important e sa le fii aproape.
la cea de-a doua nunta - in focsani, nunta muuult mai modesta si mai simpla decat prima.. am pus fiecare 250 roni..   deci c u150 mai putin decat la prima..    la fel , nu mi s-a parut ca mirii au fost deranjati, iar aici stiu singur ca ne-am platit exact tacamul, nimic in plus nu le-ar fi ramas din cei 250. stiu ca au fost altii care au dat mai mult.    La cea de-a doua nunta eu stateam cam prost cu banii, plus trebuia sa ne platit drum si cazare..   insa el s-a oferit sa ma ajute cu imprumut, i-am dat luna viitoare inapoi...
de asta ma gandesc ca , desi e asa de scump, 5 milioane meniul (ceea ce imi vine si mie greu sa cred) , ai putea sa vbesti cu el...  totusi, e sora lui, nu un preten oarecare...  tu esti ca si din familie...
deasemenea cred ca daca nu vei merge, mai mult caz se va face pe seama asta, mama lui, care si asa spui ca nu prea te place, va spune ca uite, n- vrut sa vina, si bla bla bla
scuze de postarea asa de lunga, insa am vrut sa iti spun ca e important s avbesti cu el, doara nu aveti o relatie de ieri, de azi... 
multa bafta! smile

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#32 2009-07-28 21:10:55

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

manu daca el te-a invitat du-te....nu pune la suflet ca nu te inghite mama lui sau mai stiu eu cine...sa ti se rupa de chestia asta
iar in ceea ce priveste banii...discuta cu iubitul tau si spune-i ca tu nu-ti permiti sa platesti atatia bani ca sa stii daca mergi sau nu...daca el o sa se ofere sa te ajute sau sa-ti zica sa nu platesti poti sa te duci, daca nu zice nimic spui ca nu te mai duci...se duce singur si gata.

#33 2009-07-28 21:26:56

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

manu eu la nunta fratelui lui iubi nu am dat nci un ban. un cadou la cununie si atat. iar el la nunta unde l;am invitat eu, la fel nu a dat bani.

cel mai bine vb cu el si gata. si distraza'te, danseaza toata noptea tongue

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#34 2009-07-29 14:10:15

manu
Full member

Am venit cu vesti proaspete. Mi am sunat iubitul..ne am calmat amna2 dupa cearta de ieri..si i am zis k eu chiar vreau sa particip la nunta..si i am zis k am 2 variante: 1. Ii dau akum surorii lui 3 mil si in oct knd iau bursa la facultate ii mai dau 2 milioane sau 2. ii dau surorii 3 mil akum , si in oct cum vine bursa ii cumpar prietenului adidasi:d Veste proasta care mi a dat o prietenu e ca treb sa o intrebe pe maik sa k ea e sefa nuntii bang  in loc sa fie sora sa...e maik sa...soacra rea box

#35 2009-07-29 14:31:31

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

aoleu...e grav big_smile cum adic sa intrebe pe maica'sa dac poti sa vii? ar trebui sa iti pui nsite semne de intrebare. nu mi se pare normal asa ceva.
  si 5 milioane pt meniu mi se pare extraordinar de mult. nu imi pot inchipui ce ar putea fi in farfuriile alea. oare toata lumea care vine la nunta sunt asa de rang inalt si invatati cu nu stiu ce feluri de mancare? nu prea as crede.  daca vine unchiu gheorghe de la tzara de exemplu iti spun eu ca nu mananca el scoici, caviar si alte minunatii sofisticate big_smile
  eu in locul tau nici nu m-as mai duce big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#36 2009-07-29 14:37:31

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

eu nu cred ca meniul costa din start 500 lei ci ca ar trebui sa dea 500 de lei ca sa acopere cheltuielile de meniu samd, in acest caz, 5 milioane mi se pare de bun simt pt o nunta la un restaurant bun.
problema vine din faptul ca daca iubitul tau te-a invitat la nunta surorii lui, el trebuie sa plateasca pt amandoi
asa cum si tu daca il inviti la o nunta din partea ta, trebuie sa platesti tu darul si pt el, ca si cuplu
ce vrei tu sa faci, adica 300 lei acum si 200 in oct nu mi se pare bine, mai bine nu te duci deloc; de fapt, avand in vedere atitudinea prietenului tau, eu una nu as merge nici sa vina apoi sa se roage de mine
ar trebui sa-ti pui niste semne de intrebare cu privire la maturitatea lui

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#37 2009-07-29 14:51:53

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

el cati bani pune?
nu mai poti adauga tu niste bani,si puneti amandoi o suma mai mare?...daca sunteti un cuplu,banii is separat?!..ciudat...pai daca merg eu la nunta unei rude,pun eu toti banii si pentru iubitul meu,daca e vreo nunta din partea lui ,pune el.asa mi se pare logic

#38 2009-07-29 14:53:39

manu
Full member

clar nu ma mai duc..sad oricum ms mult fetele de sfaturi ..acum am vb cu el...si e vorba si de musafiri...k nu au unde sa ii cazeze..si vor sa ii cazeze la ei acasa ..si ei vor dormi prin vecini..bla bla bla..si a mai zis k lui nu ii plac nuntile k familiile celor 2 miri nu prea se intelg( asta am vazut si de la cununie) si k o sa ii multumesc k nu am fost

Ultima oara a fost editat de manu (2009-07-29 15:00:13)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.