|
Nu esti logat.
Ce rochie s ar potrivi? putin ajutor-2#20 2009-07-28 14:26:32
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutorsincer ii cam aiurea...pt k totusi sunteti impreuna de atata timp...cum zice si ioana,ar putea sa te ajute si el si faptul ca nu ai atatia bani nu ar trebui sa fie un obstacol.lui i se pare ok sa mearga asa fara tine?se simte bine?chiar dak nu te suporta ai lui,nu ar trebui sa mearga fara tine ...inseamna k masa`i o egoista care se gandeste numa la ea. si dak el se lasa influentat..nu e bine pt k dak te iubeste nu ar trb sa accepte asa cv Ultima oara a fost editat de ally18 (2009-07-28 14:28:56) Love. Live. Laugh. Offline #21 2009-07-28 14:40:07
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutornu sh ce sa mai zic sau cred...oricum nu o sa ii zic ca vreau sa fiu cu el la nunta..k deja am cedat ..daca o sa se trezeasca el si o sa imi zica ,ca vrea sa fiu cu el atunci o sa ma razgandesc..dar pana atunci...nu are nici un sens... Offline #22 2009-07-28 14:44:23
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutormai bn asa...sper sa se trezeask si el sa`si dea seama ..pana nu e prea tarziu.nush..da sincer la firea mea de eram in locu tau...pff k`l luau toti dracii Love. Live. Laugh. Offline #23 2009-07-28 15:52:14
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutorPe mine ma surprinde chestia asta 5 milioane...faza pe care sincer nu prea o cred.In constanta cel mai scump meniu l-am auzit la Hotel Rex 3milioane(fara bautura,bautura o aduci tu)..si e hotel Rex Offline #24 2009-07-28 15:55:30
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutorDa-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline Publicitateloading...
#25 2009-07-28 16:21:42
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutorParintii mei au fost la o nunta in bucuresti la hotel union in centru si meniul a costat 200 de euro,plus ce au mai dat peste..deci..sa nu va mire asa tare Offline #26 2009-07-28 16:38:11
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutorda dar e Bucuresti.Ploiesti nu prea e un oras mare... Offline #27 2009-07-28 17:00:35
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutorMel, unele restaurante de fitze din Ploiest pot fi f scumpe,...cateodata chiar la fel sau daca nu mai scumpe decat Bucurestiul.. este o zona in Ploiesti numai cu restaurante de fitze care organizeaza nunti si se arunca f mult la bani Offline #28 2009-07-28 17:08:25
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutoreu n-am auzit de aia m-am mirat Offline #29 2009-07-28 17:09:43
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutorda.. te cred .... mai nou, am observat ca unele orase de provincie sunt mai scumpe la unele chestii.. Offline #30 2009-07-28 17:11:48
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutoreu zic sa nu te mai stresezi si sa te duci la nunta, si ami ales ca poate el nu te-a intrebat"vii cu mien sau nu?" deoarece poate pt el este logic ca mergi cu el,barbatii asa mai fac uneori se asteapta de al noi sa intuim tot.totusi pune-i o intrebare legat de acest lucru. sunteti de 1 ani si ceva impreuna totusi.. nu conteaza cat dai al o nunta atat timp cat esti prezent si da ii ajuti ep miri cu un mic cadou financiar. ca nu poti chema lumea doar pe ochi frumosi. eu zic sa te apropii si de mama lui si daca are ecva nelamuriri s i le sui tu, nu-l baga pe el ca doar e mama lui. 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #31 2009-07-28 20:40:12
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutorhello! Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #32 2009-07-28 21:10:55
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutormanu daca el te-a invitat du-te....nu pune la suflet ca nu te inghite mama lui sau mai stiu eu cine...sa ti se rupa de chestia asta Offline #33 2009-07-28 21:26:56
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutormanu eu la nunta fratelui lui iubi nu am dat nci un ban. un cadou la cununie si atat. iar el la nunta unde l;am invitat eu, la fel nu a dat bani. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #34 2009-07-29 14:10:15
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutorAm venit cu vesti proaspete. Mi am sunat iubitul..ne am calmat amna2 dupa cearta de ieri..si i am zis k eu chiar vreau sa particip la nunta..si i am zis k am 2 variante: 1. Ii dau akum surorii lui 3 mil si in oct knd iau bursa la facultate ii mai dau 2 milioane sau 2. ii dau surorii 3 mil akum , si in oct cum vine bursa ii cumpar prietenului adidasi:d Veste proasta care mi a dat o prietenu e ca treb sa o intrebe pe maik sa k ea e sefa nuntii in loc sa fie sora sa...e maik sa...soacra rea Offline #35 2009-07-29 14:31:31
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutoraoleu...e grav cum adic sa intrebe pe maica'sa dac poti sa vii? ar trebui sa iti pui nsite semne de intrebare. nu mi se pare normal asa ceva. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #36 2009-07-29 14:37:31
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutoreu nu cred ca meniul costa din start 500 lei ci ca ar trebui sa dea 500 de lei ca sa acopere cheltuielile de meniu samd, in acest caz, 5 milioane mi se pare de bun simt pt o nunta la un restaurant bun. No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #37 2009-07-29 14:51:53
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutorel cati bani pune? Offline #38 2009-07-29 14:53:39
Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutorclar nu ma mai duc.. oricum ms mult fetele de sfaturi ..acum am vb cu el...si e vorba si de musafiri...k nu au unde sa ii cazeze..si vor sa ii cazeze la ei acasa ..si ei vor dormi prin vecini..bla bla bla..si a mai zis k lui nu ii plac nuntile k familiile celor 2 miri nu prea se intelg( asta am vazut si de la cununie) si k o sa ii multumesc k nu am fost Ultima oara a fost editat de manu (2009-07-29 15:00:13) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|