homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce rochie s ar potrivi? putin ajutor-3

#39 2009-07-29 15:22:31

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Re: ce rochie s ar potrivi? putin ajutor

sincer, e aiurea rau faza ... cum au zis si fetele, eu mi`as pune niste semne MARI de intrebare daca iubitul meu insista sa nu merg cu el la nunta surorii sale ... ma rog, faci ce stii tu mai bine, dar sfatul meu este sa te gandesti daca relatia asta chiar este cel mai bun lucru pt tine

#40 2009-07-29 16:02:57

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

manu da tie nu ti se pare aiurea?el cum s`ar simti sa ii faci u lui asa?adik nush..da mi se pare aiurea rau de tot...oriqm ar fi esti prietena lui si normal ar fi sa fi alaturi de el oriqm ar fi..dar din ce spui u el nu`si prea doreste chestia asta...dc nu vb q el mai serios?

Love.  Live. Laugh.

#41 2009-07-29 16:14:45

manu
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

Din cate am inteles nu va fi asa cum imi inchipui eu ca va fi. A zis k lui nu ii plac petrecerile (si asta o stiam de mult) si nu sh daca m as simti bine..si aman2 stam fff prost cu banii..si a zis k mai bn ii pastrez pentru inceput de an universitar decat sa dau bani pe asa ceva...Stiu ca vin altii din alte localitati si daca ii cazeaza acasa va fi mare harmalaie pe acolo..nu sh pe de o parte incep sa ma simt mai bine ca nu vin... hmm au rude fff ciudate..mi am dat seama de la cununie..vin numai knd e vorba de mancare..incep sa am indoieli daca o sa ma simt bine sau nu..adik el mi a zis ca nu va dansa(e genul anti dans..am zis k o sa ii dau niste lectii knd am timp) ...in fine..mai e un pic pana la nunta sora mii (da doamne..si acolo sper sa fiu domnisoara de onoare  rock )

#42 2009-07-29 16:16:55

ally18
Insomniac member

manu u stii mai bn...dak stii k n`o sa te simti bine mai bn nu mergi asta`i clar.succes oriqm smile

Love.  Live. Laugh.

#43 2009-07-29 17:39:33

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

manu nu stiu ce sa-ti spun da eu m-as supara ff rau ptr faza asta..adica ii este rusine cu mine sau ce?in primul rand banii ii puneti la comun tu 3 milioane si el mai pune cat vrea...
in al 2lea rand daca maicasa e sefa sa ramana cu maicasa...
in al 3 lea rand eu una m-as simtii ff prost..si nu cred ca nu va dansa nu va face nimic..asta spune sa nu iti zica tie ca se va distra...sa iti spuna ca va fi plictisitor
si tu la nunta surorii tale il inviti???te bat daca il inviti sa stii tongue

Publicitate

loading...

#44 2009-07-29 18:01:14

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Melany1 a scris:

manu nu stiu ce sa-ti spun da eu m-as supara ff rau ptr faza asta..adica ii este rusine cu mine sau ce?in primul rand banii ii puneti la comun tu 3 milioane si el mai pune cat vrea...
in al 2lea rand daca maicasa e sefa sa ramana cu maicasa...
in al 3 lea rand eu una m-as simtii ff prost..si nu cred ca nu va dansa nu va face nimic..asta spune sa nu iti zica tie ca se va distra...sa iti spuna ca va fi plictisitor
si tu la nunta surorii tale il inviti???te bat daca il inviti sa stii tongue

cred ca nu e cazul, sa pui problema chiar asa.
adica sa nu exageram,maica'sa nu i'a interzis sa vina...iar el s'o fi gandit ca e mai bine sa economiseasca.
manu,tu il cunosti.crezi ca nu vrea sa il insotesti la nunta?

#45 2009-07-29 22:20:48

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

1. sunt din ploiesti si credeti-ma ca nu e restaurant unde meniul la nunta sa coste 500 de o persoana !!!! pentru ca eu inteleg ca asta e partea pe care trebuie manu sa o plateasca doar nu o fi atat de nesimtit sa vrea sa plateasca ea si partea lui!!!
2. poate el vrea sa ii dea banii astia sorei lui ca doar e fratele miresei dar nu ar trebui sa ii puna si lui manu acelasi regim!
3. la cum pune problema...sa o intrebe pe mama, nu sunt locuri de cazare, nu ii plac petrecerile....eu zic ca mai bine stai acasa linistita!!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#46 2009-07-29 23:08:44

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu as zice sa stai acasa linistita DE TOT... cum adica sa nu te ia... si cum adica sa o intrebe pe ma-sa? box daca e invitat si tu esti pritena lui.. esti si tu invitata prin "tranzitivitate". eu mi-as pune pb serioase.... referitoare nu la rochie, nu la mergi/nu mergi.... ci la EL. sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#47 2009-08-07 00:08:07

skumpi
Vizitator

wtf ? te`a pus sa`ti platesti meniu si daca n`ai stai acasa ? hmm pai in secunda aia cred ca mi`as fii luat ramas bun de la el lol omg...

by the way....la sfarsitu lunii mergem si noi la nunta...suntem d`sori de onoare angel dar eu am o pb...rochia lol
eu am rochia care mi`am cumparat`o anu trecut prin octombrie, poate va mai amintiti, si care am purtat`o la o singura nunta tot atunci... rochia e in stare perfecta...e super draguta si finuta, parerea mea, dar pb e ca am eu un fix... nush cine ma cred lol dar parca nu`mi vine sa merg cu rochia aia si la nunta asta` ( desi nu m`a mai vazut nimeni cu ea pt ca nunta fusese in cj si acum merg acasa la nunta ) si bineinteles alta asa eleganta n`am si nici nu`mi permit acu sa`mi cumpar alta rochie ...
numa eu fac mofturi de`astea sau mai patitit si voi asa`  ??? sad

#48 2009-08-07 00:40:39

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

skumpi, rochita ta era una alba, crem ?? hmm  si eu pe data de 4 sept trebuie sa merg la o nunta, rochia de anul trecut mi-a ramas mica (nush cum naiba, ca parca nu sunt chiar vacuta  big_smile ) si habar nu am ce o sa imi iau pe mine.

cu banii sunt in plop  neutral vreau sa plec de la actualul loc de munca pentru ca vreau sa fac masterul calumea, RCA la masina, plus nunta (merg cu ubi si vreau sa platesc eu cu toate ca stiu ca nu o sa ma inteleg cu el  lol ) si tot salariul din august cheltuit in Corfu.

am 2 variante: o rochita neagra extra scurta dintr-un material nu foarte pretios (deci asta cade  rotfl ) si o rochita asta:

Fata: mi se pare foarte ok pentru ca este din voal si e un picut gogosar vine frumos tare
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/11144_img_010.jpg

Spatele: nu sunt foarte convinsa pentru ca are banda aceea alba din ceva supraelastic ( neutral nu arata tocmai elegant)
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/11144_img_011.jpg

Si sandalele astea- la culoare merg perfect dar nu au toc separat - bine..asta e un avantaj k vreau sa ma simt bine nu sa ma doara picioarele  lol - sunt cam dezastru pe tocuri dupa 3-4 de stat in picioare
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/11144_img_013.jpg

Credeti ca merge la nunta?  hmm mai sunt si domnisoara de onoare. Daca nu merge sa imi ziceti va rog un magazin cu rochii elegante nepazit  rodnar

Ultima oara a fost editat de alexutza12345 (2009-08-07 00:41:39)

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#49 2009-08-07 00:48:50

ally18
Insomniac member

skumpi eu nush rochia..dar dak nu te`a vaz nimeni q ea,mergi linistita tongue adik nah te inteleg k asa fac si eu,dar dak iti place rochita n`are rost sa mai dai banii pe alta tongue
pune o poza q ea big_smile

alexutza smile e supeer dragutik rochia hjarta dar nu mi se pare potrivita de nunta..mai ales spatele cum ai spus si u.si sandalele nici atat.. sunt frumy dar nu de nunta,par prea asa de toata ziua,iti trebuie ceva mai elegant.parerea mea big_smile

Love.  Live. Laugh.

#50 2009-08-07 00:54:32

skumpi
Vizitator

asa zic si eu...is foarte dragute dar nu de nunta...
eventual ar merge ropita si sa`ti lasi paru pe spate sa nu se vada elasticu lol dar sa`ti iei niste sandalute inalte...finute, super elegante... si cu niste accesorii potrivite te`ai scoate... dar sandalele alea nu merg ...talpa aia de pluta face sa dispara orice urma de eleganta... eleganta ce trebuie la o nunta...

e o ropita alba... pana la genunchi...mi`a luat`o iubi anu trecut si a costat aproape 2 mil...cu pantofi...sacou...a stricat ceva` sad numa un pic ca trebuie sa am pe undeva poza cu ea...

#51 2009-08-07 01:02:23

skumpi
Vizitator

asta e ropita...bine nu e nici calcata...trb aranjata putin...e dintr`un saten mai elastic...vine cambrata pe talie si apoi o idee mai "larguta" pe fund... si apoi pana cumva pana la genunchi...

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/8713_picture_025_custom.jpg

#52 2009-08-07 01:07:32

ally18
Insomniac member

da e frumix rochita hjarta da nu`mi place cureaua aia atat big_smile si ce pantofi/sandale vrei sa iti iei la ea?

Love.  Live. Laugh.

#53 2009-08-07 01:11:44

skumpi
Vizitator

pai aia e de la ea...nu e tocmai o curea ca e facuta din acelasi material atata ca are catarama aici acolo...nu o pot da so pt ca se vad in lateral gaicile alea`...si pe mine ma enerva ca tot iesea de acolo lol

pai am o pereche de pantofiori ff finuti, negri...cu toc inalt, subtire, cu bot rotund si mic... ori aia... ori o sa`mi cumpar ceva sandalute daca o sa fie prea cald, desi ma indoiesc, ...mai vad eu... asta daca ma autoconving sa merg cu rochia asta ca nu`s eu Paris Hilton sa nu merg la 2 evenimente cu aceiasi haina punish punish skumpy

#54 2009-08-07 01:17:01

ally18
Insomniac member

rotfl no comment k asa`s si eu so..vezi u lol oriqm e frumy rochita smile si q pantofi negri si un plic hjarta e ok tongue

Love.  Live. Laugh.

#55 2009-08-07 01:22:08

skumpi
Vizitator

da da...gentuta plic am avut si la cealalta nunta  roll

oricum va fii o nunta micuta 60-70 de persoane ...deci cred ca o sa`mi calc pe buba si aia va fii... asta daca nu se mai intampla ceva "interesant"  visslar  pana atunci  rodnar

#56 2009-08-07 01:25:52

ally18
Insomniac member

nush dc presimt k o sa se intample rotfl

Love.  Live. Laugh.

#57 2009-08-07 01:26:50

skumpi
Vizitator

eu nu sad dar speranta moare ultima lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.