homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spiru HAret

#1 2009-07-29 17:29:30

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

Spiru HAret

ma intereseaza s astiu daca cineva din cei acre au terminat anul asta au primit adeverintele pentru master?

when god made man she was only kidding.

#2 2009-07-29 18:23:04

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Re: Spiru HAret

mimoo a scris:

ma intereseaza s astiu daca cineva din cei acre au terminat anul asta au primit adeverintele pentru master?

da se dau este d la 12-14

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#3 2009-07-30 12:25:16

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Ce adeverinte ????

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#4 2009-07-30 12:29:33

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

Hai mai, chiar trebuia deschis alt topic ?
neutral
http://forum.anticonceptionale.ro/t6876 … Haret.html

pink_martini a scris:

Ce adeverinte ????

Banuiesc ca este vorba de adeverinta cum ca ai absolvit licenta cu media X, adeverinta valabila pana la eliberarea diplomei. D'ooohh dumbom

Ultima oara a fost editat de simy_alexandra (2009-07-30 12:35:35)

Sim y 

#5 2009-07-30 13:36:25

pink_martini
Hero member
Site

simy_alexandra a scris:

Hai mai, chiar trebuia deschis alt topic ?
neutral
http://forum.anticonceptionale.ro/t6876 … Haret.html

pink_martini a scris:

Ce adeverinte ????

Banuiesc ca este vorba de adeverinta cum ca ai absolvit licenta cu media X, adeverinta valabila pana la eliberarea diplomei. D'ooohh dumbom

Ele ziceau ceva de master. Sunt tare curioasa la ce master vrea sa se inscrie k mai niciunul nu este acreditat, cam peste tot  va

Publicitate

loading...

#6 2009-07-30 13:41:11

Cassiopeia
Insomniac member

Pai da mai, adeverinta de licenta ca sa poti sa te inscrii la master.

pink, tu la ce esti?

Ultima oara a fost editat de simy_alexandra (2009-07-30 13:41:52)

Sim y 

#7 2009-07-30 15:20:32

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

offtopic: va mai inscrieti la master la spiru???
Am inteles ca nici un master nu e autorizat la ei

#8 2009-07-30 16:17:12

pink_martini
Hero member
Site

Melany1 a scris:

offtopic: va mai inscrieti la master la spiru???
Am inteles ca nici un master nu e autorizat la ei

Pai de-asta tot intreb si eu. Ati descoperit un master acreditat? Daca da ziceti-ne si noua sa ne bagam si noi tongue

Simy, nu e cazul la mine eu sunt deja la master anul 2 la rom-americana, intrebam pt prietenul meu care a terminat acum in vara spiru-mk. Erram curioasa care mai e treaba cu masterele. Ma gandeam poate ati descoperit voi ceva ce noi nu stim

#9 2009-07-30 16:47:48

Melany1
Banat

Eu cred ca mai bine se baga la un master acreditat..dar atentie il va accepta daca diploma este valabila.Multe universitati refuza diplomele de la universitatile spru,neacreditate

#10 2009-07-30 17:29:43

mikki_20
Hero member
Inregistrat: 2006-02-15

eu am terminat anul trecut da pt k am fost f nehotarata in alegerea masterului am zis k ma inscriu anul asta sper sa nu am nici o surpriza k altfel ii strang de gat

Avem 1 an si 5 lunite

#11 2009-07-30 17:31:53

blue_ellf
Full member
Inregistrat: 2006-08-03

sa va dau o  veste bomba:  in ase zilele acestea au fost inscrieri la master si mi-a zis sotul meu (care a inscris si el candidatii) ca au fost 2 persoane carora li s-a acceptat foarte greu dosarul pe motiv ca  au fost la spiru. sincera sa fiu mi se pare discriminare...

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#12 2009-07-30 17:34:39

mikki_20
Hero member
Inregistrat: 2006-02-15

da si mie pt ca practic noi nu avem nici o vina. am auzit de studenti carora li s'a spus la inscriere k fac este acreditata si knd au terminat'o le'au spus k nu este. oricum este mare bataie de joc si cu masterele k cik nu ar fi nici ele acreditate astea pe kre trb sa le fak cei kre au terminat 3 ani. in fine dumnezeu cu mila

Avem 1 an si 5 lunite

#13 2009-07-30 17:37:40

blue_ellf
Full member
Inregistrat: 2006-08-03

e o chestie cu master complementar si aprofundat...pe sistemul asta nou de 3 ani...mare bataie de cap..bine ca n-am avut treaba cu inscrierile la master anul asta  ca  innebuneam.. dumbom

Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2009-07-30 17:38:15)

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#14 2009-07-30 18:58:34

Melany1
Banat

mikki intr-adevar nu aveti nici o vina doar ca e o problema cand iei o pastila pe care nu o cunosti si nu ai sfatul unui medic ,intrebi de 10 ori ce se poate intampla..care-s consecintele.Iar eu stiam de cand am dat la facultate ca Spiru nu e acreditat..in cel mai bun caz e aprobat(anumite specializari)
Eu am dat la fac in 2006.10% au vina si studentii ptr ce s-a intamplat.Eu am o colega care in 2006 a trebuit sa aleaga intre Spiru si o Univ de stat..ambele aprobate.A dat la cea de stat in speranta ca se va autoriza..si de unde..
a terminat facultatea si a ramas la stadiul de aprobata..acum se plange.Se plange de ce?Ea s0-a incapatantat sa dea la specializarea aia....Aici e vina ei
ia uitati ce am primit pe mail:Dragi studenţi şi absolvenţi ai Universităţii Spiru Haret,

Am asistat ?mpreună, ?n ultimele săptăm?ni, la o campanie de denigrare şi abuzuri din partea Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării, demers orchestrat părtinitor de către doamna ministru Ecaterina Andronescu.
Ne-am manifestat pe toate căile posibile, at?t juridic, c?t şi mediatic, profunda indignare şi regretul faţă de o astfel de  abordare lipsită de orice fel de sens sau obiectivitate.
Universitatea Spiru Haret este o instituţie de prestigiu, recunoscută ca atare at?t  pe plan naţional c?t şi internaţional. De partea noastră, ?n conflictul artificial creat de ministrul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, stau deciziile judecătoreşti favorabile Universităţii, date de mai multe instanţe din Rom?nia.

Stimaţi studenţi şi absolvenţi,

Dreptatea este de partea dumneavoastră şi a Universităţii Spiru Haret.  Este important, ?n acest moment, să ştiţi acest lucru. Şi Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării o ştie ?nsă, ?n acest moment, ?i  vine greu să accepte public acest lucru.
Diplomele absolvenţilor sunt perfect valabile şi nu pot fi anulate.
Precizăm că din punct de vedere juridic, diplomele sunt acte administrative, emise pe baza legii şi ?n aplicarea legii, fiind supuse regimului juridic reglementat prim Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ.
Din această cauză, diplomele nu pot fi anulate dec?t individual şi ?n condiţiile acestei legi, exclusiv de către instanţele de contencios administrativ competente.
Pe studenţii Universităţii Spiru Haret ?i asigurăm că sunt ?n legalitate, formele de ?nvăţăm?nt fiind organizate ?n conformitate cu prevederile art. 60(1) din Legea ?nvăţăm?ntului nr. 84/1995, republicată, care precizează: ?Activitatea didactică se poate organiza ?n următoarele forme: de zi, seral, cu frecvenţă redusă şi la distanţă.  Formele de ?nvăţăm?nt seral, cu frecvenţă redusă şi la distanţă pot fi organizate de instituţiile de ?nvăţăm?nt superior care au cursuri de zi?, iar art. 60(3) stabileşte : ?Diplomele şi certificatele de studii eliberate de  instituţiile de ?nvăţăm?nt superior, ?n condiţiile legii, pentru aceeaşi specializare sunt echivalente, indiferent de forma de ?nvăţăm?nt absolvită?.
Avem de partea noastră hotăr?rile judecătoreşti. Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării ignoră, ?n acest moment, deciziile instanţei.
Dumneavoastră şi noi ştim c?t de mult aţi muncit pentru a vă asigura o instruire universitară, pentru a vă pregăti ?n specializarea pentru care aţi optat. Şi ştim c?t de serioase sunt examenele la facultăţile pe care le urmaţi. Cei care afirmă contrariul o fac fie din reavoinţă,  fie pentru a dezinforma.
?n cazul ?n care cădeţi victima unor abuzuri din partea angajatorilor dumneavoastră, actuali sau potenţiali, trebuie să ştiţi că drepturile pe care le aveţi, ?n calitate de absolvenţi ai Universităţii Spiru Haret, nu pot fi anulate de ministrul educaţiei sau nesocotite prin deciziile manageriale arbitrare. Noi ştim care vă sunt drepturile şi vrem să fiţi şi dumneavoastră conştienţi de  ele.
Pentru ?ntrebări sau lămuriri, ne puteţi scrie la următoarele adrese de
e-mail:

?ntreaba.ush@spiruharet.ro
raspunsuri.ush@spiruharet.ro
lamuriri.ush@spiruharet.ro
legal.ush@spiruharet.ro

#15 2009-07-30 19:15:15

Cassiopeia
Insomniac member

Mel, tu ai terminat la ush id?

Sim y 

#16 2009-07-30 19:30:10

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

pink_martini a scris:

Ele ziceau ceva de master. Sunt tare curioasa la ce master vrea sa se inscrie k mai niciunul nu este acreditat, cam peste tot  va

uite aici lista programelor de studii universitare de masterat avizate spre acreditare de catre ARACIS
http://www.aracis.ro/institutii_ro

#17 2009-07-30 19:38:08

Melany1
Banat

simy_alexandra a scris:

nu simy,eu sunt la stat

#18 2009-07-30 19:46:05

Cassiopeia
Insomniac member

Melany1 a scris:

simy_alexandra a scris:

nu simy,eu sunt la stat

pai nu pricepeam de ce ai primit mailu ala big_smile

Sim y 

#19 2009-07-30 19:59:12

Melany1
Banat

ptr ca mama isi facuse cont cu adresa mea de mail.Ea e studenta la ei la ifr

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.