homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spiru HAret-2

#20 2009-07-30 20:36:03

a_d_a
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2008-11-29

Re: Spiru HAret

nu stiu ce sa zic .....eu nu cred in fac particulare (de la noi).....si mi se pare normal ca la o facultate cu vechime si prestigiu de STAT....sa aiba prioritate studenti de la stat......poate ca de la nici una nu ramai la sfarsit cu nimic.....dar nu cred ca se compara munca depusa sa o termini..... probabil ca pe de alta parte nici bani dati.....

#21 2009-07-30 21:40:47

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

al1na a scris:

pink_martini a scris:

Ele ziceau ceva de master. Sunt tare curioasa la ce master vrea sa se inscrie k mai niciunul nu este acreditat, cam peste tot  va

uite aici lista programelor de studii universitare de masterat avizate spre acreditare de catre ARACIS
http://www.aracis.ro/institutii_ro

Vizate spre acreditare ce inseamna mai exact ?  roll
Daca ma insriu acum in toamna  la una d-asta "spre acreditare" e ok ?
Eu anul trecut am fost cam in aceeasi situatie, vroiam sa ma inscriu la un master si nu erau acreditate de aracis. Eu vroiam la mine la cantemir sa continui cu master si am sunat la aracis. Mi-au zis k masterele de la cantemir nu sunt acreditate. Si am intrebat daca ma inscriu totusi si se acrediteaza pe parcurs e ok? Si mi-au zis ca nu, ca diploma mea nu va avea stampila ministerului sau ceva de genu.
Tocmai de-asta intreb si eu ... "in curs de acreditare" ? Daca e asa, pai atunci de-abia la anu ne putem inscrie linistite, anul asta ... lipsa masteranzi neutral

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#22 2009-07-31 13:52:02

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

in curs de acreditate ..inseamna ca inca nu sunt dar se fac demersuri.Doar ca demersurile alea pot dura cativa ani...de fapt nu se stie sigur daca vor fi acreditate.Mai bine gaseste una acreditata...nu in curs de acreditare sau aprobate

#23 2009-07-31 14:56:28

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Melany1 a scris:

in curs de acreditate ..inseamna ca inca nu sunt dar se fac demersuri.Doar ca demersurile alea pot dura cativa ani...de fapt nu se stie sigur daca vor fi acreditate.Mai bine gaseste una acreditata...nu in curs de acreditare sau aprobate

Pai cam asta e problema, ca la particulare nu sunt mastere acreditate

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#24 2009-08-02 12:04:26

kzkazuia93
Full member
Inregistrat: 2008-07-06

sunt si facultati private acreditate, eu ma uitam dupa un master la romano-americana si asta am gasit:
http://www.edu.ro/index.php/articles/10577

Publicitate

loading...

#25 2009-08-03 14:41:34

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

Facultatea mea este acreditata si anume Facultatea de jurnalism mai ales ca eu am fost la zi. Problema este alta se oferea o adeverintza cu nota de la licentza dar se pare ca universitatea nu elibereaza inca aceasta adeverintza pe motiv ca asteapta noi reglementarii de la minister.... eu una nu recomand nimanui sa se inscrie la master la spiru hai sa fim seriosi dupa scandalul asta smile)) trebuie sa fi ticnit sau bogat si sa faci facultatea numa asa de mantuiala

Ultima oara a fost editat de mimoo (2009-08-03 14:41:58)

when god made man she was only kidding.

#26 2009-08-03 15:07:01

Melany1
Banat

trebuie sa fii batut in freza as spune eu..deja multi angajatori pun conditia sa ai orice master in afara de cel facut la Spiru
daca tu te duci in continuare e problema ta...

#27 2009-08-03 17:42:28

skumpi
Vizitator

apoi cam asa ceva...nici gratis nu m`as duce la spiru...
multi zic ca studentii nu sunt vinovati cu nik...eu zic ca au si ei o parte din vina...se stie de ceva vreme ca la spiru sunt pb mari... si tu sa mergi tot acolo...apoi nush....
de mine sa se tot inchida de tot...ca sunt destui care pur si simplu "fura"locurile de munca...si apoi ne miram ca termini o faculta si nu`ti gasesti de munca...pai normal ca locurile sunt luate de astia care cred ca is mai multi decat noi toti la un loc... si mult s`o stresat cu faculta... 1a 2b 3 c neutral dars a nu uitam ca traim in Romania lol tara tuturor posibilitatilor neutral

#28 2009-08-04 00:46:16

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

si in plus sunt atatea mastere care merita intr-adevar......universitatea bucuresti snspa ..si multe alte variante smile

when god made man she was only kidding.

#29 2009-08-04 01:13:59

kzkazuia93
Full member

linkul nu se refera la facultati acreditate ci la mastere acreditate. iar in bucuresti nu exista numai spiru ca facultate privata. sunt multe aletele.  cititi si voi un post pana la capat inainte sa va exprimati opinia...in link-ul trimis spiru nu figureaza ca master acreditat
iar ideea ca trebuie neaparat sa faci un master la o facultate de stat..pfff... inveti mai mult, dar nu inseamna ca inveti mai bine
iar cei de la spiru care 'fura'  locurile altora o fac pt ca muncesc in timpul fcultatii....spre deosebire de cei d la stat care pana termina stau si invata si abia dupa isi cauta un loc de munca

#30 2009-08-04 07:56:33

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

nici eu nu as alege spiru nici in ruptul capului!stiu pe cineva care face fac la id la spiru si merge doar si da examenele fara macar sa-si vada profesorii!grilele si le ia mereu de pe forumul spiru si uite asa rezolva doua grile si e mare absolvent de facultate! pai fratele meu..un student de la o facultate de stat fie el si la id trebuie sa invete, da sa invete nu trei grile si gata.are carti de citit, proiecte de facut, practica, partiale de dat...

#31 2009-08-04 14:52:13

Melany1
Banat

kzkazuia93 a scris:

linkul nu se refera la facultati acreditate ci la mastere acreditate. iar in bucuresti nu exista numai spiru ca facultate privata. sunt multe aletele.  cititi si voi un post pana la capat inainte sa va exprimati opinia...in link-ul trimis spiru nu figureaza ca master acreditat
iar ideea ca trebuie neaparat sa faci un master la o facultate de stat..pfff... inveti mai mult, dar nu inseamna ca inveti mai bine
iar cei de la spiru care 'fura'  locurile altora o fac pt ca muncesc in timpul fcultatii....spre deosebire de cei d la stat care pana termina stau si invata si abia dupa isi cauta un loc de munca

cine a spus ca cei de la stat stau acasa si freaca menta ..unii muncesc,si ai destule exemple pe forum.Am vazut si de la Spiru care stau acasa..multi aleg spiru doar sa aiba o diploma....
si vorba lu skumpi ala nu e invatat 1b,2c...
De exemplu daca faci fac de litere ,psiho sau orice pe partea umana la ce iti foloseste daca tu nu stii sa scrii un eseu??Merge cu grila dar doar la fac pe latura reala.Cat despre "furatul" locurilor...sunt de acord asa se mai cerne putin sita...Am o cunsotinta care a facut Spiru 2 ani intr-unu si apoi inca un an(deci total =2 ani de fac) si se da mare psiholog ...si habar nu are de un termen de specialitate...dar banii i-au oferit multe sa-si deschida un cabinet al ei si si-a angajat sclavi de la fac de stat (de ce oare?? )  care sa munceasca in locu ei..si ea doar pune stampila
da se da mare intelectuala

#32 2009-08-04 15:46:51

kzkazuia93
Full member

intr adevar la unele specialiari e mai complicat doar cu grile, eu am facut o fac. p partea de real...dar sa stii ca in sectorul privat, indiferent ce diploma ai daca nu te descurci te da afara... poti sa ai sapte facultati de stat, daca nu esti practic ce vrei sa faca,,cu tine?
iar angajatori exploatatori sunt multi, inclusiv strainii stai linistita...nu tre sa fi terminat spiru ca sa fii un nenorocit... traim in capitalism si asta e ..unii sunt mai bogati altii mai saraci, daca nu ti convine un job poti oricand pleca..nu te tine nimeni

#33 2009-08-04 15:52:18

Melany1
Banat

da dar eu ma refer ca sunt multi care isi flutura diploma si se dau mari intelectuali si habar nu au de 3 materii de la facultate.Macar stai in banca ta
si cu ce nu mai sunt de acord e ca multi din Politia Romana au facut spiru doar asa de chestie sa li se mareasca salariu..acum tot prostu face fac ptr 3-5 mil in plus la salariu
de aia spuneam ca trebuie sa se mai separe putin treaba

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-08-04 15:52:48)

#34 2009-08-04 16:38:33

kzkazuia93
Full member

cu asta sunt de acord... dar oricum in orice discutie vei auzi despre spiru haret, indifrent ce specializare termini sau ce nivel intelectual ai, ca esti un retardat... ceea ce nu e chiar asa. adica ok, 90% dintre colegii mei sunt praf, dar exista unii care chiar au ajuns bine si ii duce capul. si mai sunt si cei care lucreaza in sistemu privat, au o varsta si vor sa avanseze ...si fac si ei un spiru pt o viata mai buna...

#35 2009-08-04 16:59:42

Melany1
Banat

da dar de ce nu il lasa pe altu care vine cu fac facuta..asta-i problema.De ex in politie ,armata etc te avanseaza..pune-l frate pe unu care vin cu fac . facuta...nu unu care o face doar sa aiba diploma si ii face un super salariu...

#36 2009-08-04 17:10:21

kzkazuia93
Full member

da...nu stiu ce sa zic..eu nu mi-am propus sa lucrez in sistemul de stat si in cel privat ti-am zis cum stau lucrurile...am inteles ca intr-un anumit minister, cand se fac angajari, ultimele  cv-uri la care se uita sunt cele de la spiu... si daca mai adaugi si pilele celorlalti canditati pe langa cei care au terminat la stat iti dai seama ce sanse ai....

#37 2009-08-04 18:24:17

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu am auzit la tv ca problemele cu spiru ar fi rezolvate daca toti absolventii ar da un examen (din ce au facut in fac) la o universitate de stat.
cred ca asa ar fi cel mai bine, si cei care invata la spiru, adica cei care CHIAR invata ar spulbera toate miturile si-ar demonstra ca au habar
sa fim seriosi, poate ca sunt destui prosti si la facultatile de stat, dar la private sunt mult mai multi (eu cunosc ff multi)
si probabil studentii de la stat nu au timp sa munceasca pt ca au intr-adevar mai mult de invatat-ma refer la cei de la zi-
iar de master... nu prea sunt in masura sa vorbesc, dar oricum... e limpede...la universitatile de stat au prioritate cei care au absolvit acolo, isi vor si ei studentii si mi se pare normal.
oricum, cine e sigur pe ceea ce stie n-ar trebui sa-si faca probleme, pt ca daca stii n-au de ce sa nu te primeasca

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#38 2009-08-04 19:01:43

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

eu chiar m-as bucura sa dispara din invatamantul romanesc facultatile astea de 2 lei care scot absoloventi pe banda rulanta!si nu ma refer doar la spiru, mai sunt destule!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.