|
Nu esti logat.
Spiru HAret-2#20 2009-07-30 20:36:03
Re: Spiru HAretnu stiu ce sa zic .....eu nu cred in fac particulare (de la noi).....si mi se pare normal ca la o facultate cu vechime si prestigiu de STAT....sa aiba prioritate studenti de la stat......poate ca de la nici una nu ramai la sfarsit cu nimic.....dar nu cred ca se compara munca depusa sa o termini..... probabil ca pe de alta parte nici bani dati..... Offline #21 2009-07-30 21:40:47
Re: Spiru HAret
Vizate spre acreditare ce inseamna mai exact ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #22 2009-07-31 13:52:02
Re: Spiru HAretin curs de acreditate ..inseamna ca inca nu sunt dar se fac demersuri.Doar ca demersurile alea pot dura cativa ani...de fapt nu se stie sigur daca vor fi acreditate.Mai bine gaseste una acreditata...nu in curs de acreditare sau aprobate Offline #23 2009-07-31 14:56:28
Pai cam asta e problema, ca la particulare nu sunt mastere acreditate "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #24 2009-08-02 12:04:26
Re: Spiru HAretsunt si facultati private acreditate, eu ma uitam dupa un master la romano-americana si asta am gasit: Offline Publicitateloading...
#25 2009-08-03 14:41:34
Re: Spiru HAretFacultatea mea este acreditata si anume Facultatea de jurnalism mai ales ca eu am fost la zi. Problema este alta se oferea o adeverintza cu nota de la licentza dar se pare ca universitatea nu elibereaza inca aceasta adeverintza pe motiv ca asteapta noi reglementarii de la minister.... eu una nu recomand nimanui sa se inscrie la master la spiru hai sa fim seriosi dupa scandalul asta )) trebuie sa fi ticnit sau bogat si sa faci facultatea numa asa de mantuiala Ultima oara a fost editat de mimoo (2009-08-03 14:41:58) when god made man she was only kidding. Offline #26 2009-08-03 15:07:01
Re: Spiru HArettrebuie sa fii batut in freza as spune eu..deja multi angajatori pun conditia sa ai orice master in afara de cel facut la Spiru Offline #27 2009-08-03 17:42:28
Re: Spiru HAretapoi cam asa ceva...nici gratis nu m`as duce la spiru... #28 2009-08-04 00:46:16
Re: Spiru HAretsi in plus sunt atatea mastere care merita intr-adevar......universitatea bucuresti snspa ..si multe alte variante when god made man she was only kidding. Offline #29 2009-08-04 01:13:59
Re: Spiru HAretlinkul nu se refera la facultati acreditate ci la mastere acreditate. iar in bucuresti nu exista numai spiru ca facultate privata. sunt multe aletele. cititi si voi un post pana la capat inainte sa va exprimati opinia...in link-ul trimis spiru nu figureaza ca master acreditat Offline #30 2009-08-04 07:56:33
Re: Spiru HAretnici eu nu as alege spiru nici in ruptul capului!stiu pe cineva care face fac la id la spiru si merge doar si da examenele fara macar sa-si vada profesorii!grilele si le ia mereu de pe forumul spiru si uite asa rezolva doua grile si e mare absolvent de facultate! pai fratele meu..un student de la o facultate de stat fie el si la id trebuie sa invete, da sa invete nu trei grile si gata.are carti de citit, proiecte de facut, practica, partiale de dat... Offline #31 2009-08-04 14:52:13
cine a spus ca cei de la stat stau acasa si freaca menta ..unii muncesc,si ai destule exemple pe forum.Am vazut si de la Spiru care stau acasa..multi aleg spiru doar sa aiba o diploma.... Offline #32 2009-08-04 15:46:51
Re: Spiru HAretintr adevar la unele specialiari e mai complicat doar cu grile, eu am facut o fac. p partea de real...dar sa stii ca in sectorul privat, indiferent ce diploma ai daca nu te descurci te da afara... poti sa ai sapte facultati de stat, daca nu esti practic ce vrei sa faca,,cu tine? Offline #33 2009-08-04 15:52:18
Re: Spiru HAretda dar eu ma refer ca sunt multi care isi flutura diploma si se dau mari intelectuali si habar nu au de 3 materii de la facultate.Macar stai in banca ta Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-08-04 15:52:48) Offline #34 2009-08-04 16:38:33
Re: Spiru HAretcu asta sunt de acord... dar oricum in orice discutie vei auzi despre spiru haret, indifrent ce specializare termini sau ce nivel intelectual ai, ca esti un retardat... ceea ce nu e chiar asa. adica ok, 90% dintre colegii mei sunt praf, dar exista unii care chiar au ajuns bine si ii duce capul. si mai sunt si cei care lucreaza in sistemu privat, au o varsta si vor sa avanseze ...si fac si ei un spiru pt o viata mai buna... Offline #35 2009-08-04 16:59:42
Re: Spiru HAretda dar de ce nu il lasa pe altu care vine cu fac facuta..asta-i problema.De ex in politie ,armata etc te avanseaza..pune-l frate pe unu care vin cu fac . facuta...nu unu care o face doar sa aiba diploma si ii face un super salariu... Offline #36 2009-08-04 17:10:21
Re: Spiru HAretda...nu stiu ce sa zic..eu nu mi-am propus sa lucrez in sistemul de stat si in cel privat ti-am zis cum stau lucrurile...am inteles ca intr-un anumit minister, cand se fac angajari, ultimele cv-uri la care se uita sunt cele de la spiu... si daca mai adaugi si pilele celorlalti canditati pe langa cei care au terminat la stat iti dai seama ce sanse ai.... Offline #37 2009-08-04 18:24:17
Re: Spiru HAreteu am auzit la tv ca problemele cu spiru ar fi rezolvate daca toti absolventii ar da un examen (din ce au facut in fac) la o universitate de stat. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #38 2009-08-04 19:01:43
Re: Spiru HAreteu chiar m-as bucura sa dispara din invatamantul romanesc facultatile astea de 2 lei care scot absoloventi pe banda rulanta!si nu ma refer doar la spiru, mai sunt destule! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|