homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spiru HAret-3

#39 2009-08-04 19:10:48

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: Spiru HAret

Eu sunt de parere ca cine vrea sa invete invata oriunde. Trebuie sa recunoastem ca in ziua de azi ies prosti cu diploma din mai toate facultatile, indiferent ca sunt de stat sau particulare, si cred ca stim cu totii astfel de cazuri smile
Cat despre ocuparea locurilor de munca, nu stiu ce sa zic... Acum mai toate firmele sunt private, chiar si marile companii, si peste tot se intra pe baza unor examene, sau teste, nu prea sta sa se uita nimeni pe diploma wink
Chiar cunosc foarte bine pe cineva care lucreaza la "recrutare" de personal  intr-o intreprindere foarte mare, care initial era de stat, si mai apoi a fost vanduta unor cehi din cauza datoriilor, si a spus ca au venit multi care au terminat facultati particulare, cu note de 6 si au intrat inaintea altora care terminasera cu 9 sau 10 universitati de stat, pentru ca la examen erau mai bine pregatiti big_smile, poate pregatirea o capatasera lucrand, si au facut facultatea doar pentru ca aveau nevoie de diploma, sau poate nu, in orice caz, pe privati ii intereseaza in primul rand sa aduci profit firmei, nu nota de la licenta, sau facultatea pe care ai terminat-o.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#40 2009-08-04 20:28:05

kzkazuia93
Full member
Inregistrat: 2008-07-06

carmen_21....de acord...partial... dar NU toti studentii de la spiru trebuie sa dea acest examen ci numai cei care au fost la forme ilgale. si apoi, daca te-ai inscris deja la un master ce faci? te trezesti ca nu mai e valabila diploma? mai rau... daca ai platit o carutza de bani cine ti da inapoi? [considerand ca tu ai terminat o forma legala]

sunt perfect de acord cu my_aa... nu trebuie sa ridicam o statuie celor de stat... sunt atatatia care copiaza pe rupte sau isi cumpara examenele... si apoi, nu sunt locuri pentru toata lumea... daca tu nu mai intri ce faci? ai tot viitorul carierei compromis din cauza ca nu ai o diploma?

#41 2009-08-04 20:39:17

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

kzkazuia93 , probabil ai dreptate...
eu nu stiu ce e legal si ilegal la spiru, am zis si eu ce am auzit smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#42 2009-08-04 20:44:12

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

dah...cel mai bine ar fi sa se dea examen de admitere din nou si uite asa ar intra doar cei mai buni si ar face facultate doar cei care chiar au ceva in cap nu care copiaza sau cumpara examene!

#43 2009-08-04 20:46:21

kzkazuia93
Full member

looool...cum sa dea examen de admitere din nou!? e vorba de examenul de licenta. oricum la spiru nu exista examen de admitere deci ce sa dea?

Publicitate

loading...

#44 2009-08-04 20:48:01

carmen_21
Insomniac member

be_happy, pana si la facultatile de stat au inceput sa scoata examenul de admitere ca sa atraga studentii...
eu am intrat -anul asta- cu examen, si sincer, nici nu se compara... ma uit la niste prietene care s-au dus bine-mersi, au dus dosarul la privat si gata, sunt studente
cand altii au muncit un an intreg inainte de examenul ala, apoi au asteptat o sapt rezultatele, alta sapt repartizarea si tot asa
dar ficare cum doreste si cum ii e norocul smile

#45 2009-08-04 20:49:52

kzkazuia93
Full member

mai fetelor....laudati voi sistemul de stat dar cu spiru nu prea sunteti informate... imi place ca totusi va dati cu parerea sau cu presupusul dupa caz rotfl

Ultima oara a fost editat de kzkazuia93 (2009-08-04 20:50:46)

#46 2009-08-04 20:50:10

carmen_21
Insomniac member

kzkazuia93 a scris:

looool...cum sa dea examen de admitere din nou!? e vorba de examenul de licenta. oricum la spiru nu exista examen de admitere deci ce sa dea?

adica pt viitorii studenti

#47 2009-08-04 20:52:28

kzkazuia93
Full member

cand se va intra si la politehnica cu examen de admitere atunci sa se dea si la spiru... iar aia cica sunt ingineri, nu economisti de mana a2a  ..trist

Ultima oara a fost editat de kzkazuia93 (2009-08-04 20:53:43)

#48 2009-08-04 20:54:08

carmen_21
Insomniac member

kzkazuia93, nici nu sunt multe de stiut...
dar, repet... nu vreau sa ma bag in asemenea discutii pt ca nu se ajunge niciodata nicaieri.
politehnica nu o termina oricine, desi se intra usor; dar de la spiru n am auzit pe nimeni care sa renunte

#49 2009-08-04 20:58:37

kzkazuia93
Full member

pai nu sunt multe dar sunt importante... una e sa zici ca spiru e toata ilegala si alta e sa fie doar jumate...e usor sa ascultam cu o ureche ce zice la TV si sa luam de buna fara sa judecam putin...
iar la spiru renunta destui crede-ma...

#50 2009-08-04 20:58:43

be_happy
Platinum member

eu spuneam ca ar fi bine sa se introduca pe viitor examenul de admitere! si nu numai la spiru ci la toate facultatile fie ele de stat sau private!
referitor la politehnica, de acord cu carmen! intra multi, ies putini...

#51 2009-08-04 21:00:18

carmen_21
Insomniac member

probabil renunta pt ca isi dau seama in ce s-au bagat

#52 2009-08-04 21:03:44

kzkazuia93
Full member

crezi tu? eu zic ca sunt atat de ***** incat le este lene sa invete si grilele alea... cine nu stie ce facultate e spiru? pe cine mintim?
bine de acord..la poli se iese greu dar sunt alte fac gen ase unde s intra greu -asta daca nu faci meditatii cu vreun prof de acolo si se iese usor.. oare o fi bine?

#53 2009-08-04 21:13:40

be_happy
Platinum member

poate nu o fi bine, dar in tot cazul e mai bine decat spiru!si stii de ce?ptr ca la o facultate de stat se invata..e prezenta obligatorie la ore ( chiar si cei de la id au prezente obligatorii), ptr ca se face practica, se fac proiecte, ptr ca dai examene clasice la care nu e suficient sa incercuiesti cateva raspunsuri mai trebuie sa stii sa si formulezi, sa te exprimi si sa ai ceva in cap.si nu ma intelege gresit..or fi studenti buni si la spiru dar stii cum sta treaba?!de obicei, ceea ce se are in vedere e majoritatea.si da sunt studenti slab pregatiti si la facultatile de stat, dar din nou, majoritatea e mereu cea luata in considerare, cea dupa care se fac statistici.

#54 2009-08-04 21:36:42

skumpi
Vizitator

eu n`am nik cu universitatile private, sunt destule care sunt mai okey decat unele de la stat ... cum se zicea mai sus ...cine vrea sa invete o face si acasa... si eu sunt la o Univ privata... dar se face scoala adevarata... examene pe bune, nu doar seminarii obligatorii ci si cursurile, teme, proiecte, practica, activitati extra etc`si in sesiune imi pun mainile in cap... atata noroc ca imi place ce fac si`mi iubesc faculta si o fac din placere...si mai invat si pe langa... si am o cunostiinta, s`a inscris deodata cu mine doar ca la spiru la Id si imi zicea ca nu poate sa invete nik...ca nici macar cursuri nu are...ca isi ia grilele de pe net...si ma ruga sa`i dau cursurile mele sa invete pt ea...chiar ii placea psiho si vroia sa ramana cu ceva... da din sem 2 nu a mai venit dupa cursuri, zicea ca citeste ea nush ce carti ca in final sa`mi zica ca pur si simplu nu`i motivata sa mai invete ca oricum a luat numai 9 si 10 in primu semestru neutral si atunci am ramas asa socata intr`un fel....zic uite cu ce scuze vine si asta` forgetit dar apoi am stat si m`am gandit si probabil oricare dintre noi, poate chair eu, as fii facut asa...la ce sa te stresezi cand stii k oricum iti iei examenele...ce mai conteaza notele la faculta forgetit conteaza sa ai examenu luat... si asa ajung sa nu le pese si automat sa nu mai invete nik si sa termine faculta si aia e...

#55 2009-08-04 22:59:04

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

my_aa a scris:

Eu sunt de parere ca cine vrea sa invete invata oriunde. Trebuie sa recunoastem ca in ziua de azi ies prosti cu diploma din mai toate facultatile, indiferent ca sunt de stat sau particulare, si cred ca stim cu totii astfel de cazuri smile
.

Mare adevar graiesti! smile

#56 2009-08-05 00:21:32

crizz
Full member
Inregistrat: 2008-12-11

buna am si eu o intrebare cu privire la spiru...anu acesta vreau si eu sa am inscriu la fac la arhitectura la spiru.intrebarea mea este urmatoare dk ma inscriu este acreditata? ca sa stiu si eu sa nu dau banii degeaba  si 5-6 ani scursi fara vreun folos...k dupa astia la tv nu mai intlegi nimica mai rau de ametesc skitarg mad si mad box

marry me bitch!!!

#57 2009-08-05 00:35:13

skumpi
Vizitator

arhitectura ? spiru ? ma indoiesc...eu nu stiu nik sigur da suna prea pompos pt spiru lol
daca tot vrei sa faci o faculta asa frumoasa si lunga...dc nu o faci la o Universitate care sa te invete meserie ? smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.