homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Orgasm de fiecare data - da sau nu?

#1 2009-08-01 19:39:55

alexa85
Membru
Inregistrat: 2009-08-01

Orgasm de fiecare data - da sau nu?

Dragele mele, acesta este primul meu post pe-aici, asa ca va rog sa aveti ?mila? si sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare care a tot inceput sa ma framante tot mai mult in ultima vreme.
Am 24 de ani si sunt de circa 2 ani cu prietenul meu, ne-am mutat chiar impreuna de cateva luni si avem planuri mari pentru viitorul nu foarte indepartat. Deci sentimental totul este minunat, sexual eu zic ca aproape minunat... De ce spun asta ? Deoarece, desi prietenul meu este foarte tandru si atent cu mine cand facemdragoste, nu reusesc decat destul de rar (sa zicem 1/2 sau 1/3 din cazuri) sa am orgasm. Ma bucur de sex, imi place la nebunie sa fiu cu el, sa-l simt, sa-l sarut, etc, insa se intampla ca el sa termine in 10 minute fara ca eu sa am orgasm. De multe ori il simt ca ar vrea sa mearga mai lent, sa se mai opreasca, doar pentru a-mi prelungi mie placerea, doar ca instinctul meu ma face sa nu-l las sa se opreasca, ci sa-i sugerez sa mearga mai departe, chiar daca stiu ca nu voi ajunge la orgasm, insa macar placerea resimtita va fi intensa.
Ce vreau sa va intreb este cat de des reusiti voi sa aveti orgasm ? Si cat de important vedeti voi asta in economia unei relatii pe termen lung ? Spun inca o data, imi place mult, chiar si asa, insa ma tem sa nu duca la frustrari si alte probleme mai departe si de-asta va cer sfatul. Cat de normal este sa se intample acest lucru ?
Inca n-am discutat cu prietenul meu problema, insa voi incerca sa ajung si aici, cu multa atentie si mult tact, sa nu se simta jignit, sa inteleaga eu ca l-as acuza ca este prea "grabit" si nici nu stiu daca asa sa interpretez problema, tinand cost ca 5-10-15 minute este ceea ce s-ar putea numi normal, din cate am citit si din experienta anterioara. Mentionez ca e al treilea meu prieten cu care am facut dragoste, cu primul nu am avut orgasm niciodata, cu al doilea cred ca au fost doar o data sau de doua ori cand nu am avut, deci e oarecum contrastant...
Orice parere mai "experta" este binevenita, multumesc mult !

#2 2009-08-01 20:09:58

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?

Sau sa puna mana sa se documenteze despre cum isi poate prelungi erectia wink

#3 2009-08-01 20:19:25

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

Stef a scris:

Sau sa puna mana sa se documenteze despre cum isi poate prelungi erectia wink

...iar dacă nu merge şi nu merge, să se ajute de degete  smile

#4 2009-08-01 20:22:43

Stef
Full member

daca vrei, merge, o sa incerc sa adaptez un articol de pe alt forum si sa-l postez aici.

#5 2009-08-01 20:34:22

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

nici eu nu am de fiecare data, am mai rar decat des...dar sincer nu pot sa zic ca ma deranjeaza f tare...conteaza sa ma simt bine cu el, nu neaparat sa ma urc pe perti de placere lol

Publicitate

loading...

#6 2009-08-01 20:40:13

Stef
Full member

Am postat articolul aici.

#7 2009-08-01 21:30:05

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

ar trebui ca atunci cand simte ca el o sa aiba orgasm sa se opreasca pt cateva momente si sa te mai mangaie pe tine, sa-ti faca eventual un sex oral, sa schimbati pozitia etc. clar 15 min pt tine e prea putin....poti incerca cand faceti dragoste sa iti stimulezi si clitorisul sau chiar el s-o faca depinde cum preferi. asta te face sa ajungi mai rpd la orgasm.
mie 15 min mi se pare putin....mai merge cate una scurta asa din cand in cand, dar personal prefer partidele mai lungi si nici nu am probleme in a atinge orgasmul

#8 2009-08-01 21:44:46

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

nu am intotdeauna...depinde de starea mea, de ambianta dintre noi, eii eu-s mai complicata la mn orgasmul depinde de multe chestii..faptul k nu ai d fiecare data nu e o tragedie, important e sa te simti bine...totusi dak nu esti prea multumita de durata partidelor incearca sa-i spui si lui asta si sa ajungeti impreuna la o solutie, un compromis...sunteti copii mari va veti descurca de minune...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#9 2009-08-01 23:35:32

alexa85
Membru

@divya: de obicei nu prea schimbam mai mult de 2, gasesc eu cate una care imi place in momentul respectiv si ma agat de ea, insa voi incerca sa iti aplic sfatul cat mai des.
@stef: erectia ca erectia, ca aia e buna, problema (daca e sa zicem ca e o problema) este inconsistenta duratei, au fost si 5 minute, au fost si 45 si modul in care reactionez eu. Adica am avut orgasim si dupa 5-10, dar s-a intampla si dupa 30 de minute sa nu ajung acolo (cu preludiu la fel de lung, la fel de frumos, ma simteam la fel de aprinsa si de excitat). Oricum, vad cum il fac sa dea peste respectivul articol, rau nu are cum sa faca... smile
@puffball & joy: cam asa simt si eu, orgasmul este din cand in cand, insa si cand nu este pretuiesc la maxim clipa respectiva. Multumesc de confirmare, inseamna ca nu sunt eu defecta sau bolnava de prea multa dragoste... smile
@andrulina: da si nu, 15 min pot fi prea putine sau arhisuficiente. El a mai incercat sa se opreasca, sa o lase mai usor, insa de cele mai multe ori eu sunt cea care trag de el... da, stiu, sunt un pic masochista aici.

#10 2009-08-01 23:35:59

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

orgasmul pentru mine e un fel de cireasa de pe tort; sigur, e super buna si completeaza tot tacamul, dar tot tortul ala de ciocolata e ce face deliciul intregii seri; cireasa o mananci intr-o secunda, tortul il devorezi in ritmul tau si cat de mult/lung iti doreste inimioara big_smile

#11 2009-08-02 10:46:32

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Katalyna2311 a scris:

aici chiar ca nu stiu ce sa zic. daca te referi la cel vaginal, eu zic ca n-am avut pana acum, adica nu stiu. asa ca nu te stresa

Nici eu nu am avut orgasm vaginal pana acum ( si sa stii, alexa, ca nu e chiar asa de usor de ajuns la el, mai ales daca esti la inceput smile ) si sincer, nu ma deranjeaza atat de tare smile Adica no, normal ca as vrea sa am, dar daca nu e, deocamdata, asta e. Sexul nu inseamna numai orgasm, e toata placerea aia din timpul actului ( ca ma indoiesc ca esti frigida, sa nu simti nimic tongue ), unde mai pui si satisfactia psihica ca faci dragoste cu cel pe care il iubesti, ca ii vezi expresia fetei si il vezi transpirat de efort smile
Eu zic sa nu iti mai faci griji si incearca sa savurezi actul in sine, esenta, iubirea smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#12 2009-08-02 11:41:44

alexa85
Membru

Asta si fac si asta am si vrut sa vorbesc cu voi, daca pentru voi absenta orgasmului este o problema majora si o cauza de probleme in cuplu sau va bucurati la fel de mult de sex, chiar si fara asta... smile Si nu sunt chiar la inceput, in cele trei relatii ale mele (doar cea actuala a durat mai mult de cateva luni), am facut sex in mod constant, destul de des, acum rar trece zi cand sa nu. rodnar
Oricum, voi incerca sa aplic cateva dintre sfaturi, eventual sa-i dau idei legate de articolul lui Stef (in mod subtil, ca doar stim cum sunt barbatii).  wink

Ultima oara a fost editat de alexa85 (2009-08-02 11:43:27)

#13 2009-08-02 11:41:50

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

mai important e cat de bine te simti in timpul actului decat sa ai orgasm. nici eu nu am absolut de fiecare data, dar nu ma deranjeaza si nici nu caut motive. se mai intampla. daca te simti super bine cu el in pat si fara orgasm, de ce sa-ti faci probleme?

#14 2009-08-02 12:18:02

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

nici eu nu am orgasm de fiecare data, chiar rar pot spune... e destul de enervant cateodata caci mai am putin si el mi-o ia inainte....

#15 2009-08-02 14:28:34

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

alexa85 a scris:

Oricum, voi incerca sa aplic cateva dintre sfaturi, eventual sa-i dau idei legate de articolul lui Stef (in mod subtil, ca doar stim cum sunt barbatii).  wink

Mwhahahahah  diablo  adică nu vrei să-i zici "na şi citeşte că ai nevoie"   rotfl

#16 2009-08-02 17:49:04

alexa85
Membru

Sa nu exageram, nu toate suntem la fel de nesatule... wink

#17 2009-08-02 18:42:13

Stef
Full member

Nu trebuie sa ai o problema ca sa vrei sa devi mai bun. smile

#18 2009-08-02 20:28:39

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

anabella_n a scris:

mai important e cat de bine te simti in timpul actului decat sa ai orgasm. nici eu nu am absolut de fiecare data, dar nu ma deranjeaza si nici nu caut motive. se mai intampla. daca te simti super bine cu el in pat si fara orgasm, de ce sa-ti faci probleme?

zici ca am scris eu wink

unele nu au deloc.. asa ca tu esti pe drumul cel bun wink

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-08-02 20:32:49)

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#19 2009-08-03 10:04:20

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

eu chiar ii invidiez pe barbatzi din punctul asta de vedere... sunt cei mai fericitzi si cei mai satisfacutzi... uooofff

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.