|
Nu esti logat.
Orgasm de fiecare data - da sau nu?#1 2009-08-01 19:39:55
Orgasm de fiecare data - da sau nu?Dragele mele, acesta este primul meu post pe-aici, asa ca va rog sa aveti ?mila? si sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare care a tot inceput sa ma framante tot mai mult in ultima vreme. Offline #2 2009-08-01 20:09:58
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?Sau sa puna mana sa se documenteze despre cum isi poate prelungi erectia Offline #3 2009-08-01 20:19:25
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?
...iar dacă nu merge şi nu merge, să se ajute de degete Offline #4 2009-08-01 20:22:43
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?daca vrei, merge, o sa incerc sa adaptez un articol de pe alt forum si sa-l postez aici. Offline #5 2009-08-01 20:34:22
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?nici eu nu am de fiecare data, am mai rar decat des...dar sincer nu pot sa zic ca ma deranjeaza f tare...conteaza sa ma simt bine cu el, nu neaparat sa ma urc pe perti de placere Offline Publicitateloading...
#7 2009-08-01 21:30:05
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?ar trebui ca atunci cand simte ca el o sa aiba orgasm sa se opreasca pt cateva momente si sa te mai mangaie pe tine, sa-ti faca eventual un sex oral, sa schimbati pozitia etc. clar 15 min pt tine e prea putin....poti incerca cand faceti dragoste sa iti stimulezi si clitorisul sau chiar el s-o faca depinde cum preferi. asta te face sa ajungi mai rpd la orgasm. Offline #8 2009-08-01 21:44:46
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?nu am intotdeauna...depinde de starea mea, de ambianta dintre noi, eii eu-s mai complicata la mn orgasmul depinde de multe chestii..faptul k nu ai d fiecare data nu e o tragedie, important e sa te simti bine...totusi dak nu esti prea multumita de durata partidelor incearca sa-i spui si lui asta si sa ajungeti impreuna la o solutie, un compromis...sunteti copii mari va veti descurca de minune... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #9 2009-08-01 23:35:32
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?@divya: de obicei nu prea schimbam mai mult de 2, gasesc eu cate una care imi place in momentul respectiv si ma agat de ea, insa voi incerca sa iti aplic sfatul cat mai des. Offline #10 2009-08-01 23:35:59Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?orgasmul pentru mine e un fel de cireasa de pe tort; sigur, e super buna si completeaza tot tacamul, dar tot tortul ala de ciocolata e ce face deliciul intregii seri; cireasa o mananci intr-o secunda, tortul il devorezi in ritmul tau si cat de mult/lung iti doreste inimioara Offline #11 2009-08-02 10:46:32
Nici eu nu am avut orgasm vaginal pana acum ( si sa stii, alexa, ca nu e chiar asa de usor de ajuns la el, mai ales daca esti la inceput ) si sincer, nu ma deranjeaza atat de tare Adica no, normal ca as vrea sa am, dar daca nu e, deocamdata, asta e. Sexul nu inseamna numai orgasm, e toata placerea aia din timpul actului ( ca ma indoiesc ca esti frigida, sa nu simti nimic ), unde mai pui si satisfactia psihica ca faci dragoste cu cel pe care il iubesti, ca ii vezi expresia fetei si il vezi transpirat de efort Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #12 2009-08-02 11:41:44
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?Asta si fac si asta am si vrut sa vorbesc cu voi, daca pentru voi absenta orgasmului este o problema majora si o cauza de probleme in cuplu sau va bucurati la fel de mult de sex, chiar si fara asta... Si nu sunt chiar la inceput, in cele trei relatii ale mele (doar cea actuala a durat mai mult de cateva luni), am facut sex in mod constant, destul de des, acum rar trece zi cand sa nu. Ultima oara a fost editat de alexa85 (2009-08-02 11:43:27) Offline #13 2009-08-02 11:41:50
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?mai important e cat de bine te simti in timpul actului decat sa ai orgasm. nici eu nu am absolut de fiecare data, dar nu ma deranjeaza si nici nu caut motive. se mai intampla. daca te simti super bine cu el in pat si fara orgasm, de ce sa-ti faci probleme? Offline #14 2009-08-02 12:18:02
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?nici eu nu am orgasm de fiecare data, chiar rar pot spune... e destul de enervant cateodata caci mai am putin si el mi-o ia inainte.... Offline #15 2009-08-02 14:28:34
Mwhahahahah adică nu vrei să-i zici "na şi citeşte că ai nevoie" Offline #16 2009-08-02 17:49:04
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?Sa nu exageram, nu toate suntem la fel de nesatule... Offline #17 2009-08-02 18:42:13
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?Nu trebuie sa ai o problema ca sa vrei sa devi mai bun. Offline #18 2009-08-02 20:28:39
zici ca am scris eu Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-08-02 20:32:49) Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #19 2009-08-03 10:04:20
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?eu chiar ii invidiez pe barbatzi din punctul asta de vedere... sunt cei mai fericitzi si cei mai satisfacutzi... uooofff Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|