homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Orgasm de fiecare data - da sau nu?-3

#39 2009-09-06 14:14:49

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?

Asher a scris:

ShineOfBlood a scris:

Uhm,cum adica "cand doar unul ajunge la..." ? Parca ziceai ca doar i-o iei inainte,nu ca el n-are deloc. Si daca tu ai mai multe,ce? hmm

da, dar sunt la inceput si mai ales in primele zile, dupa primul orgasm il dadeam afara..si el nu avea inca. Dar dupa cateva zile s-a mai rezolvat cat de cat problema si rezistam uneori pana sa aiba si el.. E super ca am mai multe, mai ales ca astfel, in timpul ala poate avea si el.

Nu stiu, poate ca par foarte ciudata.. si el a ramas surprins cand dupa cateva miscari deja eram gata. E minunat sa ajung la orgasm, dar nu-mi doresc asa de repede.. supa

Eu tot nu inteleg de ce nu-l lasai sa termine,dar in fine...

#40 2009-09-06 14:25:04

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

cum adica sa-l dai afara??? saracu baiat adica tu te simti bine si el gata poate sa se rezolve singur...daca tie iti vine mai rpd ce are? eu nu vad in asta o problema asteapta sa termine si el ca doar nu iei foc acum daca continui. ca sa va vina la amandoi in acelasi timp dureaza ceva si nu mereu va iese asa ca ia-ti gandul de la chestia asta si nu mai cauta probleme acolo unde nu exista.

#41 2009-09-06 14:45:51

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

of..nu stiu cum sa va explic. Nu-l resping eu, pur si simplu iesea penisul lui cand ajungeam eu la orgasm. Dupa cateva zile a fost mai ok, dar in primele zile a fost cam naspa chestia asta..

Dar na.. se pare ca fiecare intelege ce vrea.

#42 2009-09-06 14:56:03

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Pai fiecare intelege ce e logic. Nu,penisul nu iese singur. Si eu am avut mai multe orgasme in aceeasi partida,si lui nu i-a iesit instrumentul dupa primul. El probabil iesea singur pentru ca tu ii dadusei de inteles ca nu mai ai chef de el dupa ce te termini o data.

#43 2009-09-06 14:59:57

andrulina
Addicted member

pai si daca iesea tu nu puteai sa-l bagi la loc?

Publicitate

loading...

#44 2009-09-06 15:47:04

siminica
Full member
Inregistrat: 2009-08-09

asta cu iesitul penisului singur nici eu nu o inteleg. cum adica iese singur? are vreu resort?

#45 2009-09-06 15:50:23

andrulina
Addicted member

mai iese daca esti intr-o anumita pozitie si depinde si de miscare, dar eu n-am inteles daca a iesit penisul accidental sau daca s-a retras iubitul ei ca a vrut. n-am inteles.

#46 2009-09-06 15:59:22

siminica
Full member
Inregistrat: 2009-08-09

andrulina a scris:

mai iese daca esti intr-o anumita pozitie si depinde si de miscare, dar eu n-am inteles daca a iesit penisul accidental sau daca s-a retras iubitul ei ca a vrut. n-am inteles.

da, de acord, mai iese in functie de miscare si de pozitie, dar. vorba ta, nu poate sa il bage la loc si sa continue?

#47 2009-09-07 10:22:26

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

fetelor....sex ca sambata...n-am mai avut niciodata cu prietenul meu( el fiind si primul big_smile ) drool  daca stau bine sa ma gandesc ..a fost primul orgasm  de cand am inceput sa facem sex.... par  ... sper sa mai fie si alte dati cand se va intampla big_smile..nu de alta dar el se termina cam repede si..se duce naiba si pofta mea si pofta lui.....  supa   dar uite ca de data asta a stiut el ce sa faca si a tinut destuul de muuullltttttttt.... partydance dormitor...dush..iar dormitor....destuulll.... chicot
PS: aaa....si faza cu iesitul penisului...n-are cum sa iasa asa de capu' lui...spun asta ca si eu am facut asta intentionat o data..doar sa vad daca ,kiar functioneaza...eu cred ca e din contractia muschilor vaginali...mie una mi s-a intamplat
...si daaa...kiar a iesit...dar ubu' n-a avut prea multa rabdare si "l-a bagat la loc" big_smile

Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2009-09-07 10:23:26)

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#48 2009-09-07 10:40:42

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

siminica a scris:

andrulina a scris:

da, de acord, mai iese in functie de miscare si de pozitie, dar. vorba ta, nu poate sa il bage la loc si sa continue?

ba normal ca poate....
n-are cum sa iasa pentru ca ai orgasm

#49 2009-09-07 11:38:30

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

De fiecare dată c?nd am avut orgasm, n-a ieşit, ba din contră, ?i plăcea mai mult şi se ad?ncea şi mai tare ca să simtă mai bine. Deci nu ştiu cum vine asta cu ieşitul penisului aşa una, două...

#50 2009-09-07 11:47:24

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Mai, eu cred ca stiu cum e cu iesitul smile e vorba de contractiile vaginului din timpul orgasmului, care pot avea efectul asta, dar evident ca nu-l impiedica nimeni sa ramana pe pozitie sau sa-l introduca la loc smile

#51 2009-09-07 11:50:44

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

rar sunt barbatii carora nu le place acea contractie a vaginului big_smile asa ca ce motiv ar avea sa nu o introduca inapoi?

#52 2009-09-07 18:40:49

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

heimdall a scris:

Mai, eu cred ca stiu cum e cu iesitul smile e vorba de contractiile vaginului din timpul orgasmului, care pot avea efectul asta, dar evident ca nu-l impiedica nimeni sa ramana pe pozitie sau sa-l introduca la loc smile

Da, era vorba de contractiile alea. Si eram amandoi la inceput..nedocumentati. Nu ne asteptam sa facem dragoste, dar am facut-o big_smile
Aveam contractii destul de mari si dupa ce iesea imi era greu sa-l mai primesc inapoi. Tin sa mentionez faptul ca sunt slaba si nu intra prea usor. El e de doua ori cat mine la kg, si cu 30 cm mai inalt. Si probabil ca si astea conteaza..dar si pozitiile, pentru ca in unele era chiar ok. Ultimele contacte au fost mai ok, am rezistat mai mult, numai ca nu si-a dat drumul in mine pentru ca nu ne protejam.. dar de luna asta va fi altfel smile ca iau anticonceptionale. O sa va povestesc mai multe dupa ce o sa ajung la el..abia peste aproape 3 saptamani  supa

#53 2009-09-11 18:35:01

LAVINIA20
Full member
Inregistrat: 2009-01-02

eu am enorm de rar orgasm... nu reusesc sa am... cu fostul am ajuns cam de 2 ori.. dar nushtiu de ce se intimpla asha... sad ?

#54 2009-09-11 23:43:19

LadyPink
Platinum member
Site

poate pentru că te g?ndeşti prea mult la asta

#55 2009-09-12 02:35:40

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Eu nu am orgasm de fiecare data,dar ma bucur ca il simt atat de apropiat de mine..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#56 2009-09-12 12:13:45

Andrew1kiss
New member
De la: Pitesti
Inregistrat: 2009-09-12
Site

Desi am doar 19 ani nu sunt chiar atat de strain din aceasta privinta...O parere personala pe care eu o pun in aplicare. Eu unul cand simt ca imi dau drumu prea repede, ma opresc putin, fac un oral schimb pozitita si astfel imi prelungesc perioada pana la 30 de minute. Bine acum sa nu intelegi ca fac oral 10 minute...Nu , Doamne fereste ! Maxim 2 minute sau pur si simplu schimb pozitiile foarte des...
Acum as incerca sa-ti dau un sfat.....cand simti ca isi da drumu, ajuta-l sa se opreasca daca nu poate si calca-ti si tu pe inimioara si opreste-te ! vei vedea ca in timp va incepe sa-si dea drumu din ce in ce mai tarziu ! si astfel nu-l mai faci sa se simta jignit si tot asa ! mult succes !

PS: Eu asa am facut prima data....apoi m-a ajutat prietena la sfatul unui prieten mai in varsta comun si acum e totul ok, aproape de fiacare data are orgasm ! Succes sa va iubiti mult !

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

#57 2009-09-12 12:19:30

LadyPink
Platinum member
Site

Andrew1kiss a scris:

Bine acum sa nu intelegi ca fac oral 10 minute...Nu , Doamne fereste ! Maxim 2 minute sau pur si simplu schimb pozitiile foarte des...

Daaaa, Doamne Fereste sa ii faci cumva oral 10 minute!!!  bang  bang  bang

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.