homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Orgasm de fiecare data - da sau nu?-2

#20 2009-08-03 17:00:25

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?

depinde de fiecare persoana in parte
eu personal am orgasm de fiecare data, fie ca dureaza 15 min, fie ca dureaza 1 ora...totul depuinde de cum se inteleg partenerii in pat

#21 2009-08-03 20:54:55

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

kat_utza a scris:

eu chiar ii invidiez pe barbatzi din punctul asta de vedere... sunt cei mai fericitzi si cei mai satisfacutzi... uooofff

Nu prea tongue
Nu as compara ejacularea unui barbat cu orgasmul unei femei.

Ultima oara a fost editat de Stef (2009-08-03 20:55:25)

#22 2009-08-03 21:26:12

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Stef a scris:

kat_utza a scris:

eu chiar ii invidiez pe barbatzi din punctul asta de vedere... sunt cei mai fericitzi si cei mai satisfacutzi... uooofff

Nu prea tongue

Why's that?

#23 2009-08-04 22:06:47

iulianaandreea
New member
Inregistrat: 2009-08-04

si eu am foarte rar orgasm dar nu disper asta e eu cred ca ar trebui un preludiu bun sa te infierbanti si asa e mai usor

#24 2009-08-04 22:45:25

OmniaVincitAmor
Insomniac member

La mine e eveniment rar sa nu am. De ambele feluri,si vaginal si clitoridian. Dar nu e o tragedie smile o sa vina cu timpul. La inceput,eu simteam orgasmul destul de slab. Adica,atunci mi se parea bine si normal asa. Ma simteam bine... dar dup-aia a devenit mai intens...si tot mai intens... deci,totul se rezolva in timp.

Publicitate

loading...

#25 2009-08-28 22:07:13

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Nici eu n-am de fiecare data, dar nu-s asa de impacata (,) cu chestia asta. Adica am momente in care imi zic, asa ca voi aici, ca nu conteaza, ca e important si drumul nu doar destinatia, ca oricum e placut sexul si fara. si apoi am momente (in special cand citesc pe net ca unele au mai multe intr-o tura, sau cand imi zice o prietena ca a facut-o de 7 ori intr-o seara) in care ma deprim foarte tare si vreau si eu. Dar chestia e ca eu am, dar nu vaginal, ci clitoridian, prin stimulare manuala (de catre el) dar nu facem treaba asta de fiecare data. cum ar veni noi facem pe rand, intai eu apoi el, dar totusi impreuna. iar cand facem sex dupa ce eu am avut deja, simt uneori ca as mai putea dar ... nu se intampla.
Nu stiu cum o sa rezolvam chestia asta. Teorie stiu de-s satula de ea, da am senzatia ca la mine nu functioneaza ... din cauze phisice. Poate o sa ma duc la psiholog.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#26 2009-09-01 00:02:16

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

ShineOfBlood a scris:

Stef a scris:

kat_utza a scris:

Nu prea tongue

Why's that?

De acord cu stef aici...

Mie mi se pare paradoxal ca ne multumim cu "esenta iubirii" si ne lipsim de un orgasm cand anatomic vbind suntem capabile de mai multe orgasme intr-o partida...

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar faza asta cu "lasa ca e enjoyable si fara orgasm" mi se pare ori bullshit, ori o chestie pe care o zici cand nu ti-ai atins decat putin din potential. Eu fac urat daca nu termin. Mi se intampla rar, daca sunt fff obosita, sa nu termin, si atunci nu fac urat smile

Dar totusi mey fetelor, invatati-va sa cereti mai mult, de la voi, de la al de langa voi...

Orgasmul vaginal e mai greu de atins, nu la ala ma refer... dar cel clitoridian... majoreta  Din pctul meu de vdr, nimic nu se compara cu orgasmul...e un must lol in materie de sex

Poor is the man whose pleasure depends on another

#27 2009-09-01 02:20:41

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Mie nu mi se pare că e bullshit să fac sex de plăcere chiar dacă nu am orgasm de fiecare dată... şi nici nu fac ur?t (de ce aş face, doar nu e maraton!)

#28 2009-09-01 08:57:06

bacon
New member
Inregistrat: 2009-08-19

de acord cu Lelaina
si vorba lui oricine... daca nu merge, sa se ajute de degete.

astfel de tipi mi-ar lasa impresia ca nu le pasa...

#29 2009-09-01 17:57:19

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

LadyPink a scris:

Mie nu mi se pare că e bullshit să fac sex de plăcere chiar dacă nu am orgasm de fiecare dată... şi nici nu fac ur?t (de ce aş face, doar nu e maraton!)

exact.

si nu la asta se referea Stef... el se referea la faptul ca femeile pot trai orgasmul mult mai intens decat barbatii.

personal, nu am de fiecare data... uneori am cate 3 la rand, alteori deloc lol dar chiar pe bune... ma simt la fel de bine. imi place procesul, nu neaparat finalitatea big_smile (unde mai pui ca daca ai orgasm mai rar te "conservi" mai bine dpdv energetic lol )

aaa... si la mine depinde f mult de durata... daca ma "loveste" la inceput, degeaba, ca parca se "pierde" undeva... pe cand daca e dupa o "incalzire" buna... atunci e alta treaba smile

Ultima oara a fost editat de katami (2009-09-01 17:58:28)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#30 2009-09-05 15:24:08

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

Pfiu..fetelor.. Fiecare cu problema ei.

Eu am orgasm de fiecare data..si destul de repede. Nici nu-i nevoie de preludiu.. Si ma termin inaintea lui de multe ori.
Ce as putea sa fac ca sa rezist mai mult?

#31 2009-09-05 21:04:38

siminica
Full member
Inregistrat: 2009-08-09

Asher a scris:

Pfiu..fetelor.. Fiecare cu problema ei.

Eu am orgasm de fiecare data..si destul de repede. Nici nu-i nevoie de preludiu.. Si ma termin inaintea lui de multe ori.
Ce as putea sa fac ca sa rezist mai mult?

si eu am aceeasi problema. bine, de fapt nu o pot numi problema. dar stii ce am observat: ca atunci cand nu se misca f repede, orgasmele intarzie sa apara si nu ma termin mai repede decat el. de aceea il rog de multe ori sa fie totul mai lent ca sa lungim momentele de placere. tocmai din cauza aceasta la noi nici un numar nu dureaza mai putin de o jumatate de ora chiar daca toate se termina cu orgasm de ambele parti.

#32 2009-09-05 21:09:36

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

lol Dacă ai prea multe cauţi o cale să "rezişti" mai mult? Să rezişti pentru ce mai exact? Să nu te umpli de plăcere?

#33 2009-09-05 21:12:38

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

daca ai orgasm prea repede at ferice de tine...pana se termina si el tu sa ai orgasm multiplu...ce vrei mai mult...
sau, mai bine, dupa ce ai tu orgasm il termini si pe el cu un oral pe masura si gata smile

#34 2009-09-05 22:23:07

Asher
Full member

Siminica, multumesc. Suntem la inceput si cautam sa invatam de la cei mai experimentati. Da, e o problema atunci cand doar unul ajunge la orgasm..oricat d intens ar fi..
Suntem salbatici amandoi..dar incercam sa mai incetinim ritmul smile
ah..orgasm multiplu..asa de fain a fost 8-> nu pot uita cum ma tinea si dadea hjarta
gata, tac big_smile

#35 2009-09-05 22:29:59

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Uhm,cum adica "cand doar unul ajunge la..." ? Parca ziceai ca doar i-o iei inainte,nu ca el n-are deloc. Si daca tu ai mai multe,ce? hmm

#36 2009-09-05 23:54:56

siminica
Full member
Inregistrat: 2009-08-09

Asher a scris:

Siminica, multumesc. Suntem la inceput si cautam sa invatam de la cei mai experimentati.

cu placere! de experimentat nu termini niciodata, crede-ma. noi experimentam de fiecare data si e din ce in ce mai bine de fiecarea data.

#37 2009-09-06 13:33:37

Asher
Full member

ShineOfBlood a scris:

Uhm,cum adica "cand doar unul ajunge la..." ? Parca ziceai ca doar i-o iei inainte,nu ca el n-are deloc. Si daca tu ai mai multe,ce? hmm

da, dar sunt la inceput si mai ales in primele zile, dupa primul orgasm il dadeam afara..si el nu avea inca. Dar dupa cateva zile s-a mai rezolvat cat de cat problema si rezistam uneori pana sa aiba si el.. E super ca am mai multe, mai ales ca astfel, in timpul ala poate avea si el.

Nu stiu, poate ca par foarte ciudata.. si el a ramas surprins cand dupa cateva miscari deja eram gata. E minunat sa ajung la orgasm, dar nu-mi doresc asa de repede.. supa

#38 2009-09-06 13:41:22

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Geez, dude ... Unele nu au deloc ... Nemultumitului i se ia darul. Eu zic sa fii multumita ca AI, serios smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.