homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Orgasm de fiecare data - da sau nu?-7

#115 2009-11-15 15:45:55

1ul1an
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-08
Site

Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?

leonora a scris:

star.child a scris:

leonora a scris:

deci inseamna ca ala e orgasmul???????//  chicot  chicot  chicot  chicot  storstark  storstark

nu, cand am orgasm, am alta senzatie big_smile

pai si ce senzatie ai? ca incerc sa ma dumiresc si eu ce si cum cu orgasmul asta supa

Cand vei avea orgasm, il vei recunoaste, crede-ma. Nu se poate descrie, poate doar ca pe un interval de timp relativ scurt, de cateva secunde, de placere maxima, creata de senzatii intense.

p.s. revenind la iubita mea, s-au cam schimbat lucrurile de la vechiul post. a avut si orgasm vaginal.  diablo

Ultima oara a fost editat de 1ul1an (2009-11-15 15:47:12)

O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat                                                                   si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta diablo

#116 2009-11-15 20:37:20

star.child
Full member
Inregistrat: 2009-06-29

1ul1an a scris:

Cand vei avea orgasm, il vei recunoaste, crede-ma. Nu se poate descrie, poate doar ca pe un interval de timp relativ scurt, de cateva secunde, de placere maxima, creata de senzatii intense.

exact asta vroiam sa zic si eu. nu se poate descrie in cuvinte. o sa il recunosti cand o sa il ai

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

#117 2009-11-17 10:11:15

leonora
Full member
Inregistrat: 2009-01-24

asa zice toata lumea insa ma gandesc ca poate oi fi avut si nu mi am dat seama..sau poate ma asteptam sa reactionez asa ca in filme...oricum ce am simtit a fost destul de intens...cred ca daca ar fi mai mult de atat chiar ca as urla ca in filme  rotfl

...HAPPY IN LOVE...hjarta

#118 2009-11-20 00:53:38

bubu218420
New member
Inregistrat: 2006-11-07

leonora a scris:

deci inseamna ca ala e orgasmul???????// chicot  chicot  chicot  chicot  storstark  storstark

Simti asa ca niste contractii puternice, foarte placute (intre 5 si...la cat mai multe big_smile ), chiar in capatul/fundul vaginului.
Eu am 3 timpuri de orgasm, unul mai de suprafata, mai convulsiv, urmare a sexului oral, unul mediu cand ma masturbez in timpul penetrarii si orgasmul adanc, lung cu contractii puternice, il ating numai in pozitia woman on top.
Nici un orgasm nu seamana cu celalalt, unele sunt suave, altele scurte, altele mai lungi si intense, depinde de starea ta, de erectia/atentia pe care ti-o acorda partenerul, de pozitie,
etc.

Pentru mine cel mai fantastic moment este cand ajungem deodata la orgasm. Din pacate cu sotul meu in 5 ani am reusit doar o singura data.  butter
Insa cu primul meu iubit reuseam de fiecare data 1-2 orgasme si sa terminam deodata.  va Deh...tineretile... angel

#119 2009-11-20 14:35:21

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

si mie mi s-a parut cea mai tare senzatie orgasmul simultan, dar numai o data am reusit

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2009-11-20 14:35:45)

Publicitate

loading...

#120 2009-11-20 14:43:05

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

ioana_4 a scris:

si mie mi s-a parut cea mai tare senzatie orgasmul simultan, dar numai o data am reusit

inseamna k ma pot considera ffffff norocoasa  dance
noi de multe ori am avut  happy
totul depinde de el sa se controleze si sa ma astepte pe mine tongue

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#121 2009-11-20 14:59:52

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

super tare, YoHanna big_smile

#122 2009-11-21 09:17:55

leonora
Full member

bubu218420 a scris:

leonora a scris:

deci inseamna ca ala e orgasmul???????// chicot  chicot  chicot  chicot  storstark  storstark

Simti asa ca niste contractii puternice, foarte placute (intre 5 si...la cat mai multe big_smile ), chiar in capatul/fundul vaginului.
Eu am 3 timpuri de orgasm, unul mai de suprafata, mai convulsiv, urmare a sexului oral, unul mediu cand ma masturbez in timpul penetrarii si orgasmul adanc, lung cu contractii puternice, il ating numai in pozitia woman on top.
Nici un orgasm nu seamana cu celalalt, unele sunt suave, altele scurte, altele mai lungi si intense, depinde de starea ta, de erectia/atentia pe care ti-o acorda partenerul, de pozitie,
etc.

Pentru mine cel mai fantastic moment este cand ajungem deodata la orgasm. Din pacate cu sotul meu in 5 ani am reusit doar o singura data.  butter
Insa cu primul meu iubit reuseam de fiecare data 1-2 orgasme si sa terminam deodata.  va Deh...tineretile... angel

multumesc ca ai incercat sa descrii  puss  puss  puss pai asa simt ceva ff intens in adancime si dureaza de la 5 sec in sus..si apoi trece. Ma simt super in momentele alea si cum am spus mai sus am senzatia ca mi vine sa plang de fericire big_smile. Oricum daca nu e ala...tot sunt pe aproape  lol  Pup si ms inca o data smile

#123 2009-11-22 12:23:55

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Eu am tot timpul...exceptie e cand vreau sa`l "nenorocesc" in pat ,atunci ma concentrez doar asupra lui...in rest terminam impreuna hjarta

p.s:eu cand am orgasm paralizez instant  rotfl nu`s mai in stare de nimic vreo 5 min

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-11-22 12:24:52)

eu,tu si restul lumii...

#124 2009-11-23 22:37:45

leonora
Full member

BratzG a scris:

Eu am tot timpul...exceptie e cand vreau sa`l "nenorocesc" in pat ,atunci ma concentrez doar asupra lui...in rest terminam impreuna hjarta

p.s:eu cand am orgasm paralizez instant  rotfl nu`s mai in stare de nimic vreo 5 min

...nu stiu daca asta e o consecinta a orgasmului, dar si eu uneori dupa un sex nebun ma ia cu ameteala palpitatii si cad lata, nu mai pot sa fac nimic  wink

#125 2009-11-24 23:43:07

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

divya sa stii k nu esti singura care are orgasm numai knd sta desupra...si eu is la fel big_smilebig_smile
si aproape de fiecare data e simultan hjartahjarta

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#126 2010-02-12 23:16:51

siminica
Full member
Inregistrat: 2009-08-09

leonora a scris:

BratzG a scris:

...nu stiu daca asta e o consecinta a orgasmului, dar si eu uneori dupa un sex nebun ma ia cu ameteala palpitatii si cad lata, nu mai pot sa fac nimic  wink

bine ca nu sunt singura! credeam ca e ciudat ca timp de 5, 10 min dupa nu mai pot face nimic! cateodata nici voce nu mai am! sau daca am e dulce si suava ca un firicel de apa care susura. deci nu numai la mine se manifesta asa orgasmul.

#127 2010-02-13 15:06:40

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Se poate ajunge la orgasm daca ti-ai inceput viata sexuala recent? gen 2-3 luni? sau e nevoie de...mai multa experienta... grater  hmm

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#128 2010-02-13 18:21:25

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

normal ca se poate big_smile ce-i drept altele asteapta si ani

ente....

#129 2010-02-15 14:00:03

qtpissy
Full member
Inregistrat: 2008-09-26

mi-am inceput viata sexuala relativ recent ... de la primul partener mi-am luat o teapa colosala ...m-a dezvirginat si de atunci nu am mai vb cu el..a disparut ca magarul in ceata ceea ce m'a afectat destul de tare psihologic.
de cateva luni sunt cu altcineva..caruia nu am prea vrut sa'i divulg aspectul asta ..deoarece nu vroiam sa pozez in victima .

problema e ca in pat se grabeste foarte tare ... totul se intampla intr'o viteza fulgeratoare ... am usturimi ...dureri ...si tot timpul senzatia ca fac pe mine . e normal? s'a intamplat aproape de fiecare data ..chiar si de cateva ori pe seara ...

in plus ma si usuc destul de repede sau asa cred ...ceea ce face penetrarea destul de dificila

cand e mai lent ... ma simt mai ok ... dar de orgasm nu se pune problema . inca . si nu prea stiu ce sa fac sa ma simt bine cu el efectiv

#130 2010-02-15 14:48:51

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

spune-i s-o lase mai incet. spune-i ca ai nevoie de preludiu ca sa te umezesti. simti cat de cat placere in timpul unui asemenea act? daca nu iti place e firesc sa te usuci si sa te usture.

#131 2010-02-15 15:03:52

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

eu am mereu, in conditiile in care imi face oral mereu big_smile

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#132 2010-02-15 15:34:01

qtpissy
Full member
Inregistrat: 2008-09-26

anca90 a scris:

spune-i s-o lase mai incet. spune-i ca ai nevoie de preludiu ca sa te umezesti. simti cat de cat placere in timpul unui asemenea act? daca nu iti place e firesc sa te usuci si sa te usture.

simt cat de cat . oricum el controleaza ritmul . si cand sunt on top ..daca ritmul meu nu il stimuleaza efectiv ma muleaza cum vrea el sau preia controlul si iar o facem "pe viteza" .

problema e ca am si senzatia asta de urinare care ma jeneaza rau . nu m'am oprit si nici nu i-am spus nimic ..ulterior mi-am dat seama ca era falsa.. dar in timpul actului e foarte nasoala.oricum am impresia ca nu o aveam chiar in toate pozitiile ci mai mult cand se grabea el . cum scap de ea??

nu reusesc sa ma relaxez deloc din cauza asta si in momentul ala tot ce'mi doresc e sa termine el mai repede  cesafac

#133 2010-02-15 15:44:31

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

eu zic sa faci in primul rand o vizita la ginecologie. si apoi sa NU mai taci. spune-i ce vrei, cum vrei sa-ti fie si tie bine nu numai lui. nu-i zice ca un repros ci frumos. bafta smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.