homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Orgasm de fiecare data - da sau nu?-8

#134 2010-02-15 15:47:30

qtpissy
Full member
Inregistrat: 2008-09-26

Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?

da ma gandeam sa ma duc si la un control
am citit  niste articole  pe net care spuneau ca aceasta senzatie este normala atunci cand el stimuleaza prea mult punctul G, cu penisul si ar duce la ejacularea feminina nustiu

nu o am in toate pozitiile dar ma impiedica sa ma relaxez .

#135 2010-02-15 15:51:45

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

poi senzatia ca faci pe tine e un semn de ejaculare, dar tu ai zis ca te ustura si asta nu e normal.

o sa te poti relaxa cand o sa vb cu el si o sa iti faca si tie pe plac si o sa existe comunicare intre voi. atunci da o sa fie bine tongue

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#136 2010-02-15 16:01:36

qtpissy
Full member

asta cu comunicarea e point taken !
avem f mari pb de comunicare ...si cum toate drumurile duc la roma ..la el toate pb se rez in pat

mi-e cam greu sa vb cu el despre asta in conditiile in care nu vorbim aproape deloc sau tb sa scot cuvintele cu forta de la el..ma asculta ..dar nu imi da nici o replica..so ..epic fail

#137 2010-02-15 16:06:39

Himmel
Insomniac member

poi daca toate pb se rezolva in pat incearca sa ii zici asta in pat.
eu nu as putea rezista cu un tip care nu vb cu mine, intr-o relatie in care eu as fi frustrata

sau poate o fi asa pt ca vrea sa iti ascunda anumite lucruri. poti sa aplici o tactica de genu : nu vorbim= nu sex, poate isi revine tongue

#138 2010-02-15 16:36:36

qtpissy
Full member

imi da de inteles ca are alternative

si de la frecarea aia nesimtita ma simt foarte uscata acum ...si am usturimi la urinat:|
mi s'a mai intamplat asta si prima oara cand am fost cu el,dupa mai multe reprize( senzatia de iritare a trecut dupa cateva zile.) ...             aseara fiind a 2-a oara (dupa o luna..timp in care nu ne-am vazut baiatul fiind "extrem de ocupat")

o fi si din cauza ca practic e cam a 3-a oara cand fac sex ... si aseara am cam facut'o de vreo 5 ori ... nu prea mai vroiam dar insista prea mult

e normala senzatia asta de iritare ?

Ultima oara a fost editat de qtpissy (2010-02-15 16:37:28)

Publicitate

loading...

#139 2010-02-15 17:16:02

Himmel
Insomniac member

nu e. eu cand eram iritata era din cauza candidei. du-te la ginecolog si daca baiatul are alternative tu de ce mai esti cu el? si oricat de ocupat ar fi o ora nu murea sa te vada. dar intram in alte discutii despre relatia voastra care nu o prea vad a relatie din moment ce el nu tine cont de dorintele tale. dar aici e problema ta cum accepti tu sa fi tratata.
pana una alta ai grija de sanatatea ta, da? kram

#140 2010-02-15 19:10:15

qtpissy
Full member

da.ai dreptate . ms puss

#141 2010-02-15 20:21:42

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Eu am patit-o sa ma usture in timpul actului sexual din cauza lipsei de lubrifiere. Adica sunt lubrifiata inauntru, dar nu si la exterior. Chestie pe care nu stiu pe spinarea cui sa i-o pun: AC sau stresului cu examene. As zice ca din cauza stresului, ca pana acum nu prea pateam asta.

Iar legat de chestia de ca iti vine sa urinezi, la mine una e amuzant. Zilele astea 3 am facut-o fara prezerativ, pentru ca ne-a fost lene sa iesim din casa. Si mereu am fost extrem de excitata (nu puteam sa ajung la orgasm de excitata ce eram lol ) si imi venea sa urinez in anumite pozitii, mai ales cand ma penetra si mai adanc...

Din ce stiu eu, nu am nicio BTS. Adica ultima lama a fost facuta prin octombrie. Deci tind sa trag concluzia ca e normal, nu?

#142 2010-02-15 22:55:31

qtpissy
Full member

pei da si eu am fost la control acum cateva luni ... si sunt ok.
doar in anumite pozitii aveam senzatia intr-adevar si cand se grabea el .
sper sa treaca

#143 2010-02-17 20:05:24

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Si mie mi se intalmpla sa am senzatia aia de urinare in timpul actului sexual, fara sa ma irite fizic, dar ma irita faptul ca nu stiu sigur daca e doar excitatie (si semn de posibila ejaculare feminina cum zicea cineva mai sus) sau chiar tre' sa fac pipi. Si ma "tin" - just in case - si am senzatia ca asa trece orgasmul pe langa mine, pt ca-s stresata de bombe ... sad

Merg eu la baie inainte dar si beau multe lichide asa ca n-ar fi exclus ....

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#144 2010-02-17 20:15:43

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

e normal ca la un orgasm sa ti vina sa razi si sa plangi in acelasi timp..sa fie ceva atat de puternic incat sa ai o senzatie atat de inexplicabila? oricum a fost superb... ce e tare e ca in momentul ala imi venea sa zic  rotfl toate cuvintele porcoase pe care le stiu...si tot nu mi se pareau de ajuns...cred ca a fost un orgasm animalic  rotfl .

Si inca ceva, dupa un orgasm de acest fel e normal sa nu mai fiu lubrifiata? simt ca nu prea mai pot sa continui...mai ales ca el nu a terminat in acelasi timp cu mine va

Merci  kram

...HAPPY IN LOVE...hjarta

#145 2010-02-18 09:18:57

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

sunt oameni care nu pot continua actul imediat dupa un orgasm; din cauza sensibilitatii ft ridicate, au nevoie de cateva minute de pauza. deci asta e normal.
cu lubrifierea in schimb, de obicei e invers: te lubrifiezi mai tare dupa un orgasm. sigur esti uscata sau doar nu suporti contactul imediat dupa orgasm?

#146 2010-02-21 11:42:41

leonora
Full member

hmmm..nu stiu ce sa zic....cred ca nu supot..pt ca am senzatia ca eram totusi lubrifiata. Oricum dupa cateva secunde a inceput din nou sa mi placa...si inca ceva...in o anumita pozitie, cea cu picioarele pe umerii lui,cand penetrarea e ff adanca..simt ca ma exicit si ma umezesc asa de tare..incat am senzatia ca da pe dinafara rodnar  rodnar  rodnar ..e ff placut  rodnar  rodnar  rodnar

#147 2010-03-05 20:35:13

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Eu una am orgasm doar dupa oral... nu e vorba ca termina el prea repede, ca nu e asa. Se straduieste saracu' zeci de minute, pana ma plictisesc eu lol Am incercat mai multe pozitii, dar in niciuna nu am reusit sa "termin".
Despre "cum se simte" imi dau cu parerea doar despre cel clitoridian: creste tensiunea rau de tot, ma ia un val de caldura de jos in sus, e ca si un fel de unda de soc care se propaga prin mine. Legat de lacrimi, prima oara am plans de numa lol mi s-a pus si un nod in gat de am crezut ca nu scap de el repede. Si dupa...nu mai sunt in stare de nimic smile nici fizic, nici psihic. De aceea il fac pe el sa tremure primul, si dupa aia imi primesc si eu portia smile Kathrinn, senzatie de urinare am si eu cu vreo cateva minute/zeci de secunde inainte de "marele final". Am invatat sa trec peste ea smile Si dupa niste discutii avute cu al meu, chiar nu mai imi pasa daca s-ar intampla sa ejaculez (din fericire, nu e cazul). El tot spune ca de-abia asteapta, dar eu sunt super happy ca nu-s capabila lol
Iritarea de care vorbeste AyraBlack, doar la "intrare" o am doar cand nu am chef de nebunii... deci probabil e de la lipsa de lubrifiere. Citeam pe undeva ca in momentul in care nu esti excitata destul, labiile interioare blocheaza cumva "intrarea" si provoaca o senzatie neplacuta de frecare.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#148 2010-03-06 13:38:05

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

si eu dupa un oral mereu am,vaginal mai greu lol am avut doar de 2 ori,insa nu ma plang.nu e ceva ce ma deranjeaza.conteaza sa am,nu conteaza de care lol mai mult iubi se plange k el vrea  sa am vaginal,sa simta k ma satisface in viziunea lui barbateasca lol i'am zis k pt mn nu conteaza asta foarte mult la sex,ci mai degraba apropierea partenerilor,legatura dintre ei...

#149 2010-03-06 18:23:03

leonora
Full member

nu stiu daca exista o legatura asa stransa intre AC si sex...dar de cand nu mai iau AC...e alfel. ultima data cand am facut sex...m am lubrifiat atat de tare in timp ce faceam sex...cum nu am f niciodata..aproape ca nu mai simteam nimic..nu inteleg ce inseamna asta.....si a fost si mai placut fata de atunci cand luam ac.

#150 2010-03-06 18:36:52

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

si la mn exista o legatura intre Ac si sex.eu cand iau pilulele,nu prea am pofta de sex aproape deloc -in unele zile n'am chef sub nicio forma,fatza d atunci cand nu iau nimic si am mereu chef smile
totusi,continui cu ele pt k ma simt mult mai in sigurantza fata de orice alta metoda de contraceptie...

#151 2010-03-07 15:08:27

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

aseara tind sa cred ca am avut "cel mai tare" orgasm de pana acum:X  am udat patul leoarca nu alta.... si m-am simtit un pic stanjenita fata de iubi, pt ca pana acum nu mi se mai intamplase sa ud patul yikes.... voua vi se intampla?

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#152 2010-03-07 15:11:47

leonora
Full member

mi se intampla sa ma simt leoarca tongue dar nu am vz urme pe pat...de multe ori cand ma ridic in picioare dupa ce ne iubim...parca simt ca ar curge ceva si nu pot sa ma controlez....dar cred ca e ff normal mai ales dupa orgasm wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.