|
Nu esti logat.
Orgasm de fiecare data - da sau nu?-8#134 2010-02-15 15:47:30
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?da ma gandeam sa ma duc si la un control Offline #135 2010-02-15 15:51:45
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?poi senzatia ca faci pe tine e un semn de ejaculare, dar tu ai zis ca te ustura si asta nu e normal. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #136 2010-02-15 16:01:36
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?asta cu comunicarea e point taken ! Offline #137 2010-02-15 16:06:39
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?poi daca toate pb se rezolva in pat incearca sa ii zici asta in pat. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #138 2010-02-15 16:36:36
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?imi da de inteles ca are alternative Ultima oara a fost editat de qtpissy (2010-02-15 16:37:28) Offline Publicitateloading...
#139 2010-02-15 17:16:02
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?nu e. eu cand eram iritata era din cauza candidei. du-te la ginecolog si daca baiatul are alternative tu de ce mai esti cu el? si oricat de ocupat ar fi o ora nu murea sa te vada. dar intram in alte discutii despre relatia voastra care nu o prea vad a relatie din moment ce el nu tine cont de dorintele tale. dar aici e problema ta cum accepti tu sa fi tratata. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #140 2010-02-15 19:10:15
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?da.ai dreptate . ms Offline #141 2010-02-15 20:21:42
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?Eu am patit-o sa ma usture in timpul actului sexual din cauza lipsei de lubrifiere. Adica sunt lubrifiata inauntru, dar nu si la exterior. Chestie pe care nu stiu pe spinarea cui sa i-o pun: AC sau stresului cu examene. As zice ca din cauza stresului, ca pana acum nu prea pateam asta. Offline #142 2010-02-15 22:55:31
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?pei da si eu am fost la control acum cateva luni ... si sunt ok. Offline #143 2010-02-17 20:05:24
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?Si mie mi se intalmpla sa am senzatia aia de urinare in timpul actului sexual, fara sa ma irite fizic, dar ma irita faptul ca nu stiu sigur daca e doar excitatie (si semn de posibila ejaculare feminina cum zicea cineva mai sus) sau chiar tre' sa fac pipi. Si ma "tin" - just in case - si am senzatia ca asa trece orgasmul pe langa mine, pt ca-s stresata de bombe ... Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #144 2010-02-17 20:15:43
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?e normal ca la un orgasm sa ti vina sa razi si sa plangi in acelasi timp..sa fie ceva atat de puternic incat sa ai o senzatie atat de inexplicabila? oricum a fost superb... ce e tare e ca in momentul ala imi venea sa zic toate cuvintele porcoase pe care le stiu...si tot nu mi se pareau de ajuns...cred ca a fost un orgasm animalic . ...HAPPY IN LOVE... Offline #145 2010-02-18 09:18:57
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?sunt oameni care nu pot continua actul imediat dupa un orgasm; din cauza sensibilitatii ft ridicate, au nevoie de cateva minute de pauza. deci asta e normal. Offline #146 2010-02-21 11:42:41
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?hmmm..nu stiu ce sa zic....cred ca nu supot..pt ca am senzatia ca eram totusi lubrifiata. Oricum dupa cateva secunde a inceput din nou sa mi placa...si inca ceva...in o anumita pozitie, cea cu picioarele pe umerii lui,cand penetrarea e ff adanca..simt ca ma exicit si ma umezesc asa de tare..incat am senzatia ca da pe dinafara ..e ff placut ...HAPPY IN LOVE... Offline #147 2010-03-05 20:35:13
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?Eu una am orgasm doar dupa oral... nu e vorba ca termina el prea repede, ca nu e asa. Se straduieste saracu' zeci de minute, pana ma plictisesc eu Am incercat mai multe pozitii, dar in niciuna nu am reusit sa "termin". daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #148 2010-03-06 13:38:05
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?si eu dupa un oral mereu am,vaginal mai greu am avut doar de 2 ori,insa nu ma plang.nu e ceva ce ma deranjeaza.conteaza sa am,nu conteaza de care mai mult iubi se plange k el vrea sa am vaginal,sa simta k ma satisface in viziunea lui barbateasca i'am zis k pt mn nu conteaza asta foarte mult la sex,ci mai degraba apropierea partenerilor,legatura dintre ei... Offline #149 2010-03-06 18:23:03
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?nu stiu daca exista o legatura asa stransa intre AC si sex...dar de cand nu mai iau AC...e alfel. ultima data cand am facut sex...m am lubrifiat atat de tare in timp ce faceam sex...cum nu am f niciodata..aproape ca nu mai simteam nimic..nu inteleg ce inseamna asta.....si a fost si mai placut fata de atunci cand luam ac. ...HAPPY IN LOVE... Offline #150 2010-03-06 18:36:52
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?si la mn exista o legatura intre Ac si sex.eu cand iau pilulele,nu prea am pofta de sex aproape deloc -in unele zile n'am chef sub nicio forma,fatza d atunci cand nu iau nimic si am mereu chef Offline #151 2010-03-07 15:08:27
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?aseara tind sa cred ca am avut "cel mai tare" orgasm de pana acum:X am udat patul leoarca nu alta.... si m-am simtit un pic stanjenita fata de iubi, pt ca pana acum nu mi se mai intamplase sa ud patul .... voua vi se intampla? Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #152 2010-03-07 15:11:47
Re: Orgasm de fiecare data - da sau nu?mi se intampla sa ma simt leoarca dar nu am vz urme pe pat...de multe ori cand ma ridic in picioare dupa ce ne iubim...parca simt ca ar curge ceva si nu pot sa ma controlez....dar cred ca e ff normal mai ales dupa orgasm ...HAPPY IN LOVE... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|