homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Haideti sa va zic ce-am patit-6

#96 2009-08-06 14:17:33

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: haideti sa va zic ce-am patit

passenger a scris:

Eu n-am fost scuipata in fata, slava Domnului, dar am fost amenintata de o jumatate de buletin care cersea in intersectie:
"Da si mie un ban, tanti, da un ban sa traiesti tu.." Dupa inca un minut de rugaminti asidue, vine: " Da-mi, fa, bani, sau te scuip!".

Eu l-am batut pe unul in intersectie, cersea cu un catel mic in bratze, aproape mort. sad
L-am batut si i-am luat catelul. In mod normal l-as fi ignorat, dar ... totul pana la animale!  big_smile

bravo, pass!! si pe mine astia care chinuie catei ma enerveaza la culme, si eu i-as bate pe toti!!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#97 2009-08-07 09:45:52

orchard
New member
Inregistrat: 2007-12-14

salut am intrat pe net sa vad niste informatii despre lilieci si am ajuns pe forum dar nu mai stiu exact unde e pagina cu liliecii deci scriu aici.
sunt un pic socata deoarece azi dimineata am gasit in camera mica ascunsi supa pat cel putin 5 lilieci !!!! au facut zgomot de dimineata. nu am stiut ce e si m-am dus sa ma uit cu logodnicul meu(noi am dormit in camera mare, geamul de la camera mica era intredeschis pt aerisire). la inceput am crezut ca e doar unul sau doi dar cand ne-am uitat...soc cel putin 5! sunt inca acolo!! am citit pe net si am observat ca au simtome de rabie!! nu gasesc un numar de telefon concret pt protectia animalelor, deci unde sa sun? liliecii sunt pritejati prin lege si nici eu nu as vrea sa i omoare cineva, mi-e mila de ei !!  voi ce credeti ca ar trebui sa fac?

#98 2009-08-07 10:46:41

orchard
New member

i-am scos. au fost 30 de lilieci !!!  am gasit nr de tel de la protectia liliecilor si am rezolvat. acum trebuie sa fac curat si sa dezinfectez! am de lucru toata ziua ce mizerie au facut

#99 2009-08-07 10:48:47

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

wow
atatia lilieci?
bine ca ai rezolvat si sunt si ei bine

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#100 2009-08-07 11:11:58

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

orchard trebuia sa dai o cautare dupa topic... esti total offtopic aici

Publicitate

loading...

#101 2009-08-07 11:20:17

orchard
New member

stiu dar inca sunt socata!!!  acum fac curatenie si am mai gasit in ca 5 in perdea!!

#102 2009-08-07 11:34:47

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#103 2009-08-17 10:54:01

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Stiu ca sunt cam off-topic dar nu am vrut sa deschid alt subiect.....Cu ani in urma la mine in bloc era o familie..tatal accoolic a incercat sa si omoare sotia,in final ea a plecta in italia cu cei 2 copii.Baiatul s a intors si cam facea scandal ca dadea muzica tare.O perioada a fost liniste dar aiz dimineata cand tata cobora a iesit beat pe scara si l a lovit.A iesit scandal ne  alovit pe mien si mama cand am coborat,a venit politia,l au luat la politie si tata a mers la medic a scost certificat si a depus plangere.Numai ca acum mor de frica.Agentul mi a spus ca mai mult de amenda si psihiatrie.....nu o sa se intample.Mi e teama....nu are decat 18 ani dar e destul de bien facut,umbla cu tigani....mi e teama pentru mine mie teama pentru familia mea.Mi era teama ca o sa se ajunga aicis au mai rau...mi e teama ca nu o sa i pice bien cand o sa se trezeasca si sa nu incerce latceva.Sora luia  incercat sa l calmeze si pur si simplu a sters pe jos cu ea...mie  teama

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#104 2009-08-17 11:04:05

the.duchess
Full member
Inregistrat: 2009-08-06

din pacate astfel de lucruri se intampla atat de des la noi in tara....si nu sunt rasista,insa unii tigani sunt ingrozitor de nesimtiti si fara limite neutral  asta e ,nu avem ce face.....show must go on!
traim in romania si asta ne ocupa tot timpul smoke2

i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me..

#105 2009-08-17 11:06:46

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Mai asta nu e  tigan...am copilarit impreuna...dar nu stiu care a fost viata lui,a luat o pe un drum rau si acum noi am aparut in calea lui.....Si mie  teama sa nu se intample ceva mai rau

Keep trying! Maybe you'll succeed!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.