homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Haideti sa va zic ce-am patit-4

#58 2009-08-05 23:41:45

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Re: haideti sa va zic ce-am patit

PillBlast a scris:

Ce sa stie ei de HIV si altele cand ei nici nu stiu ca tre sa se spele mai mult de o data pe saptamana?

cred ca o data pe saptamana e bine, e un caz fericit  rodnar

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#59 2009-08-05 23:43:32

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Acum un an si jumatate mi s-a intamplat o faza aiurea.
Venisem in Ro si eram cu mama pe la capatul tramvaiului 32, la Piata Unirii.
Si cand sa ne urcam in tramvai, unu' care cobora, a scuipat-o pe mama direct in fata.
Faza era ca avea mai mult de 50 de ani, deci om in toata firea.
Mooaaama ce m-am enervat, l-am injurat de toata familia si de ma-sa ca l-a kkt, am dat sa cobor dar s-a inchis usa la tramvai.
Pana sa faca rondul acela tramvaiul, sa ajunga in statie, a fugit.
M-am dat jos sa il caut, jur ca la cati nervi aveam, ii spargeam capul.
Pur si simplu vedeam rosu in fata ochilor de nervi!!
L-am mai plesnit o data pe un tiganus ca mi-a tras o palma pe fund, le-as da numai pumni in fata la toti, nu conteaza varsta sau sexul.

Am ramas masca, de cand am plecat am uitat cam cum sunt oamenii in Romania... dar imi aduc aminte de fiecare data cand sunt in aeroport, in drum spre casa...  neutral

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#60 2009-08-05 23:43:55

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

nimeresc uneori in 123 langa tigani... (stau in vitan,si nah... e plina zona. si 123-ul e mereu plin)... si ridica asa frumos un brat...si mie imi cade parul din nas de la duhoare...e groaznic.

#61 2009-08-05 23:46:29

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

ShineOfBlood a scris:

lol dar la modul serios acum,nu ti-ai da palme sa stii ca ai luat o boala ASA?

ce sa-ti mai dai palme? Esti neputincios in asemenea situatii, nu ai cum sa te aperi pentru ca daca vezi purdeii pe strada nu-ti trece prin minte ca sunt inarmati cu ace, nu?

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#62 2009-08-05 23:46:36

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

rotfl apai in maxi knd se mai urca kte unu acklad impute tot punish

Love.  Live. Laugh.

Publicitate

loading...

#63 2009-08-05 23:47:28

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu la iarna vin cu prietenu in tara de Craciun. Cred ca face soc lol Mi-e si rusine... Mama glumeste si spune ca nu am vrut sa venim vara asta ca asteptam sa dea zapada poate se mai acopera mizeria. Gluma, gluma, dra macar asa cat stam in buc macar nu se mai vede gunoiul lol Cat depre tigani si alte fiinte de genul, deja l-am pregatit sufleteste, a devenit fari pitzipoanca.ro si cocalari lol

#64 2009-08-05 23:49:38

baciu
Insomniac member

saracul baiat, ai grija sa-l pregatesti bine sufleteste sa nu se socheze de tot ca nu mai calca curand prin Bucuresti........... rotfl

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-08-05 23:49:55)

#65 2009-08-05 23:54:04

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Eu abia astept sa treaca anii,mai sunt vreo 8... imediat dupa ce termin facultatea,ma car. oriunde,da' ma car. cred ca o sa tzopai de fericire in drum spre locul-in-care-o-sa-ma-mut-oricare-ar-fi-acel-loc.

#66 2009-08-06 00:12:12

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

ShineOfBlood a scris:

De cand cu incidentul de luna trecuta,cel care aproape m-a bagat in spital,de fiecare data cand vad tigani,scot telefonul,formez 112,si stau cu degetul pe butonul de apelare. daca se apropie vreunul,apelez si spun ca sunt pe strada x, ma molesteaza un tigan,si ca arata asa si asa si asa... daca am nenorocul sa-mi faca ceva,macar sa stiu ca exista o sansa sa fie prins.

sincer, pana se misca cineva poate sa te molesteze tiganul ala de 10 ori ... si ca sa vezi ca nu vorbesc aiurea sa iti dau si exemplu neutral
eram intr`o sambata la fantana, la universitate; ne intalneam cu un prof pt o aplicatie practica cu GPS-uri ... desi eram o grupa de vreo 20 de persoane, erau doar vreo 3 baieti + proful, care a a avut un accdident si merge in carje ... eram acolo in jurul profului, cu vreo 10 GPS-uri de sute de euro si care mai de care cu aparate digitale mai performante, mai tori cu dslr`uri agatate de gat ... si deodata vine un aurolac si incepe sa dea cu pietre in noi; baietii au inceput sa tipe la el sa plece, dar degeaba; imediat dupa asta mai apar inca vreo 3 aurolaci care incep sa ne dea tarcoale ... toata lumea tipa disperata la ei, lor li se rupea ... m`am enervat, am scos mobilul si am sunat la 112 ... imi raspunde o tipa plictisita, ii spun care e problema si cer sa vina un echipaj de politie, care de obicei e chiar in fata la palatul Sutu ... si imi zice: Dar ce, va deranjeaza?  skitarg Ma enervez si mai rau si ii zic: Nu, v`am sunat ca asa aveam eu chef ... la care ea: Te rog sa nu fii nesimtita ... i`am zis s`o faca nesimtita pe ma`sa si am inchis ...
asa ca pe baza astora de la 112 .... aaa, si inca o faza ... intr`o seara, prin martie, cand stateam intr`un apartament cu un cuplu, tipului i se face rau si lesina pe gresia din hol si se loveste si la cap ... tot asa, sun la 112 si dau peste o proasta care ne`a tinut 20 min la telefon, ca sigur e pe bune si nu facem misto de ea ... a venit ambulanta peste o ora si l`au internat pe tip pt 3 saptamani in spital ... dar noi faceam misto de aia, altceva nu aveam de facut neutral

#67 2009-08-06 00:14:52

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

daaaa, asa fac. trebuie sa le spui care e problema, de ce ii suni, unde stai , sa le dai toate datele personale, daca e cineva bolnav sa le dai exact simptomele, sa le scrie, si dupa trimite ambulanta care bineinteles ca nu ajunge repede

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#68 2009-08-06 00:20:36

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

doamne... am vazut si eu multi aurolaci acolo la universitate, langa fantana yikes
ieseau si intrau in canal, erau cu pungile dupa ei, cerseau
nu bag mana in foc ca erau tigani, dar de ei sincer, mi e putin mila... dar si frica
cei mai multi sunt goniti de acasa, sunt bolnavi psihic... eu am vazut oameni de 40 de ani aurolaci...
nici nu vreau sa mi imaginez cum o sa ma descurc seara pe acolo cand o sa incep fac hmm

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#69 2009-08-06 00:23:01

OmniaVincitAmor
Insomniac member

neutral omg... pai in cazul asta chiar tre' sa ajung sa-mi iau pepper spray... dupa incidentul ala al meu cu suturile in stomac si aproape-hemoragia mea interna,vroiam sa-mi iau...si am renuntat la idee dupa un timp,cand am vazut ca nu mai apar aia pe la mine prin zona..da' acu' ma tentati iar... neutral cum frate sa te ia un aurolac la bataie cu pietre si pe tine sa nu te deranjeze??? gizaz...

#70 2009-08-06 00:25:26

sophie
Addicted member

carmen, aia de la universitate sunt pasnici, de obicei ... dar atunci nu stiu ce l`a apucat pe ala sa dea cu pietre, si ceilalti i`au sarit in ajutor, evident neutral
ne`am gandit noi apoi ca probabil l`au atras aparatele noastre, ca alta explcatie nu vad ...

Ultima oara a fost editat de al1na (2009-08-06 00:27:32)

#71 2009-08-06 00:28:05

baciu
Insomniac member

cumpara-ti neaparat spray-ul ala. Nici nu as avea curajul sa circul singura in asemenea conditii pe-acolo. E foarte periculos.

#72 2009-08-06 00:29:57

sophie
Addicted member

shine, dar tu ce ai patit? nu suna prea bine suturi in stomac neutral

#73 2009-08-06 00:31:11

OmniaVincitAmor
Insomniac member

am deschis topic la momentul respectiv... langa blocul meu e un parc... e o alee intre bloc si parc... si pe aleea aia m-au prins 2 tigani,ma tineau de maini,si fufele lor,tot 2 la numar,m-au luat la suturi in stomac de mi-au invinetit burta.

#74 2009-08-06 00:33:38

sophie
Addicted member

yikes OMG!!! nu pot sa cred asa ceva ... nu am apucat sa iti citesc topicul, am lipsit de pe forum o perioada  neutral

#75 2009-08-06 00:34:36

baciu
Insomniac member

brutal. Ce a fost in capetele lor de-au facut asa ceva? Doamne in ce lume traim.....

#76 2009-08-06 00:35:14

OmniaVincitAmor
Insomniac member

...si nu le facusem nimic. si au venit din spate.si aveam asa niste nervi,ca urma sa merg in grecia si nu vroiam burta albastra... da' mi-a trecut pana atunci. si ma gandeam la pepper spray..si acu' ma gandesc iar.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.