|
Nu esti logat.
Haideti sa va zic ce-am patit-2#20 2009-08-05 11:05:34
Re: haideti sa va zic ce-am patitSi eu am inceput sa ma feresc de tigani ca de cainiii vagabonzi, cand merg pe strada "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #21 2009-08-05 11:36:08
Re: haideti sa va zic ce-am patitSi eu am avut o experienta neplacuta cu un puradel.Mergeam pe strada cu o prietena si pura a sarit la mine sa-mi traga o clama din cap, l-am impins si imi zice da-mi-o I-am zis nu si porma am vazut ca era cu tarla dupa el masa tasu etc si am intrat intr-un magazin de frica.Cat despre scuipat vai cat de dezgustator(asa ca ei),imi pare rau ca ai patit asa ceva,iti cam strica toata saptaman un incident din asta.Si mie mi-a frica de ei.. Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #22 2009-08-05 11:49:47
Re: haideti sa va zic ce-am patitCand eram la liceu, mi-a povestit o colega ca mergea cu fratele ei la un chef, si era imbracata intr-o rochie frumoasa alba, era vara... Si dintr-o curte au iesit cativa tigani de 4-5 ani, cu un cap de gaina proaspat taiat, cred, si l-au aruncat pe ea, i-au umplut rochia de sange de a trebuit sa mearga acasa sa se schimbe ... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #23 2009-08-05 11:50:59
Re: haideti sa va zic ce-am patitExact ce ai patit tu am patit eu tot in Bucuresti si tot cu un tigan ,eram in trolebuz,stateam la stop si alaturi era al trolebuz si fiind vara geamurile erau deschide,m'a scuipat exact pe fata.In fiecare vara ma dezgusta tot mai mult bucurestiul..prefer sa raman sa stau in oraselul meu mic Offline #24 2009-08-05 11:52:06
Re: haideti sa va zic ce-am patitfetelor, discutia asta e cam rasista... aveti grija va rog. Offline Publicitateloading...
#25 2009-08-05 11:54:20
Re: haideti sa va zic ce-am patitnu cred ca'i deloc rasista..de ce nu ni se intampla asta si cu romani si numai cu tigani?...fetele au povestit ca au avut experiente cu tiganii si nu cu romanii Offline #26 2009-08-05 11:57:50
Re: haideti sa va zic ce-am patitun singur lucru e ingrijorator...ritmul alert de raspandire ....daca noi am redus media la 1 maxim 2 copii si ei fac cat 10 / familie va dati seama ce frumos va fi viitorul romaniei Offline #27 2009-08-05 12:00:33
Re: haideti sa va zic ce-am patitsi mie au vrut sa mi puna unii mana pe sani (tigani...)dar m am ferit Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #28 2009-08-05 12:05:28
Re: haideti sa va zic ce-am patitsunt cele mai scarboase fiinte care exista,si mai mult de atat nu pot sa zic public pentru a-mi exprima sila fata de ei... They can because they think they can. Offline #29 2009-08-05 12:07:08
Re: haideti sa va zic ce-am patit
A, in mod clar sunt si oameni printre tigani. Adica nu sunt toti la fel. Depinde de educatie, intotdeauna depinde e educatie. Daca ai crescut puradelul in satra si il inveti sa injure si sa fure atunci clar. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #30 2009-08-05 12:09:47
Re: haideti sa va zic ce-am patitnaaa ca si pe mine m-a scupat o data un pui de tigan, numai ca eu eram in masina in spate cu geamul deschis, masina era parcata, si uite ca trece o tiganca cu fica-sa si asta mica ma scupa in fata prin geam... Ultima oara a fost editat de kristall (2009-08-05 12:10:52) Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #31 2009-08-05 12:22:46
Re: haideti sa va zic ce-am patitew, cat de scarbos! chiar nu imi dau seama cum as fi reactionat daca as fi fost in locul tau! Offline #32 2009-08-05 17:43:03
Re: haideti sa va zic ce-am patitmi-am amintit de ceva azi dimineata, nush cum am uitat sa zic de asta. eram intr-o noapte in parc cu o doua prietene, stateam pe banca si vorbeam si vin la noi 3-4 tigani. ca vai ce frumoase sunteti, cum va cheama, dati ne nr vostru si d`astea. prietenele mele au vorbit cu ei, ca stam, ca nu pot sa le dea nr ca au prieteni bla bla in timp ce eu i`am ignorat pur si simplu. si unul tot insista, insista, si cand am vazut ca se ingroasa gluma, m-am ridicat sa plec. Ultima oara a fost editat de guesswho1 (2009-08-05 17:43:28) zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #33 2009-08-05 18:13:04
Re: haideti sa va zic ce-am patitofff! eu nu stiu ce-aveam sa fac in locul tau... e strasnic... si eu de obicei ii ignor, dar astia insista mai tare cand asa... de nici nu stiu cum de procedat... bine ca sa sfarsit cu bine... ei ar merita Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #34 2009-08-05 18:16:59
Re: haideti sa va zic ce-am patitDe cand cu incidentul de luna trecuta,cel care aproape m-a bagat in spital,de fiecare data cand vad tigani,scot telefonul,formez 112,si stau cu degetul pe butonul de apelare. daca se apropie vreunul,apelez si spun ca sunt pe strada x, ma molesteaza un tigan,si ca arata asa si asa si asa... daca am nenorocul sa-mi faca ceva,macar sa stiu ca exista o sansa sa fie prins. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-05 18:17:21) Offline #35 2009-08-05 18:51:38
Re: haideti sa va zic ce-am patitmno,daca se pune problema de rasism... da,frate,sunt rasista. i-as bate cu fierul incins si i-as omori in chinuri. merita cu varf si indesat. Offline #36 2009-08-05 19:00:24
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #37 2009-08-05 19:02:59
Re: haideti sa va zic ce-am patiteu cand mint nu`s prea credibila. si m-am gandit ca na, daca te iei in gura cu ei e mult mai rau, si asa cand ma enervez nu vb tocmai ca o domnisoara dar nu e bine nici asa, nici asa.. Ultima oara a fost editat de guesswho1 (2009-08-05 19:03:31) zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #38 2009-08-05 19:07:38
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|