|
Nu esti logat.
Haideti sa va zic ce-am patit-3#39 2009-08-05 19:30:10
Re: haideti sa va zic ce-am patitlucky you zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #40 2009-08-05 21:03:38
Re: haideti sa va zic ce-am patitufff..saracuta de tine, imi pare rau de ce ai patit....din pacate traim in Romania.....nu-s rasista, insa sincera sa fiu mi-e scarba de oamenii care fac asemenea gesturi si de regula acei "oameni" sunt tiganii... mie una mi-e frik sa circul in zonele pe unde-s tiganii, da dak stau bine si ma gandesc peste tot sunt tigani, au napadit toata Romania... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #41 2009-08-05 21:31:53
Re: haideti sa va zic ce-am patitn`a fost foarte rau, ca putea sa mi dea vreun sut in cap sau ceva. dar ma foaaaarte panicasem cand am auzit ca daca vreau sa mi traga l m* . m-au apucat niste gretuuuri si mi venea sa vomit intr un stiiiil Ultima oara a fost editat de guesswho1 (2009-08-05 21:34:58) zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #42 2009-08-05 21:48:31
Re: haideti sa va zic ce-am patitOri e imaginatia mea dar am observat ca sunt din ce in ce mai multi si cam peste tot au inceput sa apara "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #43 2009-08-05 21:52:20
Re: haideti sa va zic ce-am patitdaca se fecundeaza-n prostie zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline Publicitateloading...
#44 2009-08-05 21:58:36
Re: haideti sa va zic ce-am patitda, e nedrept, nu stiu ce sistem reproducator au aceste specimene bipede, dar cand vad cate 10 puradei pe strada, agatati de fusta, imi vine sa dau cu masina peste ei. Offline #45 2009-08-05 21:59:37
Re: haideti sa va zic ce-am patitastia de mici sunt invatati asa... Offline #46 2009-08-05 22:16:01
Re: haideti sa va zic ce-am patitVara asta la mare am fost la un spectacol, unde printre mai multi artisti era invitata si Maria Dragomiroiu. Dupa ce a terminat de cantat o melodie a spus vreo 2-3 cuvinte inainte sa treaca la urmatoarea, si in primul rand era un tigan care nu avea mai mult de 12-13 ani, si a strigat la ea ceva de genul: "Cantasi bine fa Marie!!!" si in spatele lui altii se spargeau de ras. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #47 2009-08-05 22:35:06Re: haideti sa va zic ce-am patitEu cred ca s-au inmultit pt ca si multi romani s-au tiganit.Nu mai faci difrenta intre un cocalar prost crescut si un tigan prost crescut. Cat despre sutul tras tiganului, doamne ce curaj ai avut. Eu nu as fi putut. Nu sunt violenta din fire, si nici nu pot sa injur. Nu imi iese decat daca injur un pix care nu mai merge sau ceva de genul, si atunci e o injuratura de copil de 6 ani Offline #48 2009-08-05 23:09:05
Re: haideti sa va zic ce-am patit mi te imaginez injurand : sa mi bag puii n pixu asta Ultima oara a fost editat de guesswho1 (2009-08-05 23:09:45) zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #49 2009-08-05 23:11:25
Re: haideti sa va zic ce-am patitDin pacate in situatiile de genul celei prin care a trecut pink_martini si alte fete nu prea ai cum sa te protejezi sau sa eviti..dar in situatia prin care a trecut guesswho1(sper ca am retinut bine) de la pocnit pe prost, ma gandesc ca am avea cum sa ne protejam,pentru ca nu stii peste cine poti da si mai rau ce iti poate face..Asa ca fetele mele dragi ce purtati in geanta pentru protectie?ar trebui oare sa ne caram pe langa gloss si rimel cu cate un spray cu piper?Eu sincer va spun ca de cand se intuneca nu mai ies din casa singura.... Ultima oara a fost editat de florentina irina (2009-08-05 23:12:25) Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #50 2009-08-05 23:12:46
Re: haideti sa va zic ce-am patitda, pleaca in Europa si ne fac de ras la fel cum au facut-o pana acum... fac de ras tara noastra.... si daca o persoana care invata excelent, care lucreaza primeste o bursa sau nush, o posibilitate de lucru in afara unde se poate afirma cu usurinta, acolo cand ajunge ce gaseste? uimirea, dispretul si discriminarea celorlalti pentru faptul ca a avut ghinionul sa se nasca in aceasta tara... Offline #51 2009-08-05 23:15:08
Re: haideti sa va zic ce-am patitnot to mention ca paypal nu e accesibil romanilor,decat daca dam nu stiu cate dovezi. si multe firme de shipping nu vor sa aduca nimic in romania pentru ca nu pot garanta ca ajung la cine trebuie produsele. Offline #52 2009-08-05 23:18:32
Re: haideti sa va zic ce-am patitpovestea cu rochia alba de mai sus mi-a amintit de ceva ce am patit eu acum zece ani. Tot asa imbracata intr-o rochie alba, foarte frumoasa, mergeam sa ma intalnesc cu iubitul meu intr-o discoteca din centrul orasului cand la un moment dat au aparut niste purdei de vreo sapte, opt ani. Unul dintre ei avea ceva in mana si pana sa-mi dau seama de ceea ce se intampla m-a si intepat cu un ac pe care il avea in mana. Tiganii au fugit si eu am ramas panicata in mijlocul strazii nestiind cum sa reactionez. Acul acela ar fi putut fi infectat cu te miri ce fel de virusi, putea fi furat din gunoaiele spitalului. Deci am fost foarte socata si pur si simplu nu stiam ce sa mai fac. Sa merg sa fac analize, etc, aveam o mie de ganduri. Dupa vreo sase luni mi-am facut testul HIV insa a fost negativ din fericire si de alte boli nu sufar, deci am avut noroc. Nenorociti de copii, se joaca asa pur si simplu fara sa-si dea seama ca pot produce o catastrofa prin asta......... Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #53 2009-08-05 23:20:05
Re: haideti sa va zic ce-am patitwai ce experiente ati avut #54 2009-08-05 23:22:44
Re: haideti sa va zic ce-am patitk veni vorba despre ...o pritena de-a mea abea venita in tara .....ma suna aseara si imi povesteste ..app are si o fetita mica de 3 ani ...cica de cateva zile se tine un tigan dupa ea , aflase si unde sta ...tot ...si tot trage de ea saraca ...ia zik k nu se lasa pana nu o ia sa o f .....si o tot tragea in masina ...noroc k era cu fetita ei ..k altefel o lua ....am ramas proasta cand am auzit ...direct la politie ma opream dak eram in locul ei ...auzi ...doamne ferste ..be the best ...fuck the rest )) Offline #55 2009-08-05 23:25:29
Re: haideti sa va zic ce-am patitdoamne zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #57 2009-08-05 23:32:34
Re: haideti sa va zic ce-am patitdar la modul serios acum,nu ti-ai da palme sa stii ca ai luat o boala ASA? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|