homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Haideti sa va zic ce-am patit-5

#77 2009-08-06 00:36:32

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Re: haideti sa va zic ce-am patit

cumpara-ti spray-ul. Desi daca stai sa te gandesti cand te ataca din spate si mai sunt si in numar de patru nu prea ai ce face cu spray-ul.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#78 2009-08-06 00:38:00

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

acu' ma uit in spate ceva mai des big_smile si nu mai merg neinsotita pe aleea aia. smile

#79 2009-08-06 00:43:16

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

ma gandesc si la faza ca te`au vazut ca asculti rock (am vazut niste poze cu tine pe la topicul de poze); am multi prieteni care si`au luat bataie pe stada pt nimic, doar pt ca ascultau rock; ce`i drept, nu am auzit pana acum sa dea cineva intr`o fata ... cand eram de varsta ta, ma imbracam cu tricouri cu formatiile pe care le ascultam, gen dimmu, cradle... multi se uitam ciudat la mine pe strada, dar nu se lua nimeni de mine ... o singura data a venit un tigan sa se ia de mine, ca ma cred mare "roacherita" ... i`am zis sa faca pasi, ca fac la noapte un voodoo cu el si il trimit direct la dracu` ... cred ca am fost destul de convingatoare ca s`a uitat urat la mine, m`a facut satanista si a plecat ...

#80 2009-08-06 00:49:43

OmniaVincitAmor
Insomniac member

al1na a scris:

ma gandesc si la faza ca te`au vazut ca asculti rock (am vazut niste poze cu tine pe la topicul de poze); am multi prieteni care si`au luat bataie pe stada pt nimic, doar pt ca ascultau rock; ce`i drept, nu am auzit pana acum sa dea cineva intr`o fata ... cand eram de varsta ta, ma imbracam cu tricouri cu formatiile pe care le ascultam, gen dimmu, cradle... multi se uitam ciudat la mine pe strada, dar nu se lua nimeni de mine ... o singura data a venit un tigan sa se ia de mine, ca ma cred mare "roacherita" ... i`am zis sa faca pasi, ca fac la noapte un voodoo cu el si il trimit direct la dracu` ... cred ca am fost destul de convingatoare ca s`a uitat urat la mine, m`a facut satanista si a plecat ...

eu mi-am luat tot felul de comentarii.. de la babe care isi spuneau rugaciuni si isi faceau cruci,la tampiti care imi dadeau citate din biblie si imi spuneau c-o sa mor in chinuri,pana la 'roacherita' si mai nou 'emo'. citatele din biblie si felurile in care mi s-a zis de 4 ani incoace ca o sa mor (mi s-au zis si chestii gen ca sunt ca tarfa jezebel si o sa mor mancata de caini,asta pentru ca ma tineam de mana cu prietenul) m-au afectat... dar restul.. nu prea. si in bataile cu tigani pana la aia de luna trecuta totul a fost ok. ma descurcam cumva... am facut kick-boxing,puteam sa le ard cateva... dar astia erau 4...si erau in spate.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-06 00:50:22)

#81 2009-08-06 00:55:51

sophie
Addicted member

ShineOfBlood a scris:

eu mi-am luat tot felul de comentarii.. de la babe care isi spuneau rugaciuni si isi faceau cruci,la tampiti care imi dadeau citate din biblie si imi spuneau c-o sa mor in chinuri,pana la 'roacherita' si mai nou 'emo'. citatele din biblie si felurile in care mi s-a zis de 4 ani incoace ca o sa mor (mi s-au zis si chestii gen ca sunt ca tarfa jezebel si o sa mor mancata de caini,asta pentru ca ma tineam de mana cu prietenul) m-au afectat... dar restul.. nu prea. si in bataile cu tigani pana la aia de luna trecuta totul a fost ok. ma descurcam cumva... am facut kick-boxing,puteam sa le ard cateva... dar astia erau 4...si erau in spate.

rotfl asta nu mi s`a zis niciodata; babele mele nu erau asa culte ca ale tale lol
oricum, eu am trecut de faza asta cu imbracamintea, acum daca ma vezi pe strada nici nu zici ca ascult rock ... dar rock`ul ramane pt totdeauna  hjarta

Publicitate

loading...

#82 2009-08-06 00:59:26

OmniaVincitAmor
Insomniac member

apropo,ai gusturi bune in materie de muzica big_smile cred ca ne-am intelege din punctul asta de vedere. da' eu nu concep sa ies din tricourile mele lalai... cred ca tipele de pe forum m-ar omori pentru hainele trendy care zac in dulap..am matusi disperate,care fac vizite de shopping in paris,milano,bla,bla...si imi aduc haine si eu le arunc in dulap si nu le port... nimic nu e comod ca triourile mele lalai hjarta

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-06 00:59:46)

#83 2009-08-06 01:06:14

sophie
Addicted member

te inteleg perfect ... mai ai destul timp sa ajungi la aceeasi concluzie ca mine ... eu am 22 de ani ... din partea mea putem sa iesim oricand la o cafea big_smile

#84 2009-08-06 01:10:12

OmniaVincitAmor
Insomniac member

versiunea mea e ca "putem iesi la un suc". nu suport cafeaua... big_smile  dar..poate o sa facem si asta smile chiar nu mi-ar displacea smile

#85 2009-08-06 01:13:31

sophie
Addicted member

suc sa fie in cazul asta tongue ne intelegem noi cumva big_smile
si gata cu  offtopic

Ultima oara a fost editat de al1na (2009-08-06 01:13:55)

#86 2009-08-06 01:19:42

OmniaVincitAmor
Insomniac member

revenind la tigani: ma comenteaza ca fac pact cu dracii,si voodoo,si vraji,si bla bla (da,le-am auzit pe toate astea),da' cand au ocazia,nu ma scapa de control... mai pe romaneste: am fost apucata de fund si tate de enspe ori. si de fiecare data ma intorceam pe calcaie si-l pocneam pe respectiv. da' tot nu e satisfacator... daca n-ar avea consecinte,cu ciocanu' i-as bate... da' legea zice ca n-avem voie.

#87 2009-08-06 01:23:46

sophie
Addicted member

din cauza astora ti`e si scarba sa mai mergi pe strada ... mergeam intr`o zi pe Stefan cel Mare si vine o tigancusa la noi (eram cu o prietena) : da si mie  ... eu n`am, peietena mea ii zice sa dispara si tigancusa nimic; se enerveaza tipa si ii da cu ditamai geanta in cap, a facut pasi in 2 timpi si 3 miscari

#88 2009-08-06 01:26:23

OmniaVincitAmor
Insomniac member

e usor...da' de cand cu bataia,nu-mi vine nici sa mai comentez... naiba stie de unde ies inca vreo cativa de-ai ei/lui,si tot eu ies in dezavantaj. deci pana imi iau pepper spray tac din gura si imi tin mainile acasa.

#89 2009-08-06 08:50:40

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu mancam o pizza cu niste prieteni la o terasa si la un moment dat au parut un tiganus si o tiganusa...el vreo 6 ani, ea vreo 4
si plangeau asa la masa noastra ca vor si ei o bucata, ca le e foame... i am dat lui si ala si proasta aia mica vroia si ea... ca a zis ca nu mananca cu el, vrea felia ei... imi venea sa i dau un pumn in cap, statea la masa mea si se milogea, ca vrea felia ei , cand ala ii rupsese si ei jumate
hmm
am uitat sa specific ca eram la mare, undeva la o terasa, deci stateau atarnati pe acolo si nu ne lasau nici sa mancam
mie in general mi se face repede mila si dau, oricat de putin as avea... am mai patit-o cu un  tiganus... cica "da mi si mie 10 mii!" io " 5mii nu ti mai place" cica "eh...bine..." lol

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#90 2009-08-06 09:20:06

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

topicul asta mi-a adus aminte de ceva asemanator, patit de mine... era acum vreo 8 ani, ma intorceam acasa cu trenul (fusesem sa imi depun diploma de bacalaureat la facultate) si nu mai prinsesem decat un tren tarziu, care ajungea acasa pe la 12 noaptea... buun, ajunge trenul in statie si stiti voi cum sunt trenurile la noi, ei, nu se deschidea usa vagonului decat pe o singura parte, nu pe partea garii...prin urmare am coborat pe un peron neluminat si cum stateam eu asteptand sa treaca trenul sa pot traversa, de la geamurile unui vagon, o gramada de tigani au inceput sa scuipe cu coji de seminte in mine, si unul m-a si scuipta in fata... astfel incat cunosc scarba provocata de asa ceva, pe moment ramai blocat nici nu stii ce sa spui... si chira de as fi spus ceva, nu mai conta, trenul plecase... neutral

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#91 2009-08-06 11:25:39

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

ShineOfBlood a scris:

not to mention ca paypal nu e accesibil romanilor,decat daca dam nu stiu cate dovezi. si multe firme de shipping nu vor sa aduca nimic in romania pentru ca nu pot garanta ca ajung la cine trebuie produsele.

eu am cont pe paypal

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#92 2009-08-06 13:44:22

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

eu zic c-ar trebuie sa li se-nterzica sa se-nmulteasca asa prin lege ca si la Chinezi smile

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#93 2009-08-06 14:03:13

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Eu n-am fost scuipata in fata, slava Domnului, dar am fost amenintata de o jumatate de buletin care cersea in intersectie:
"Da si mie un ban, tanti, da un ban sa traiesti tu.." Dupa inca un minut de rugaminti asidue, vine: " Da-mi, fa, bani, sau te scuip!".

Eu l-am batut pe unul in intersectie, cersea cu un catel mic in bratze, aproape mort. sad
L-am batut si i-am luat catelul. In mod normal l-as fi ignorat, dar ... totul pana la animale!  big_smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-08-06 14:04:07)

#94 2009-08-06 14:07:14

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

passenger a scris:

Eu n-am fost scuipata in fata, slava Domnului, dar am fost amenintata de o jumatate de buletin care cersea in intersectie:
"Da si mie un ban, tanti, da un ban sa traiesti tu.." Dupa inca un minut de rugaminti asidue, vine: " Da-mi, fa, bani, sau te scuip!".

Eu l-am batut pe unul in intersectie, cersea cu un catel mic in bratze, aproape mort. sad
L-am batut si i-am luat catelul. In mod normal l-as fi ignorat, dar ... totul pana la animale!  big_smile

si ce s-a intamplat cu catelul ? l-ai salvat ?

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#95 2009-08-06 14:10:45

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Nu, am incercat, mers la vet., perfuzii.. Din pacate a murit..
Va dati seama in ce stadiu era, nu deschidea ochisorii, era extrem de deshidratat, plin de  acklad  worms...
Am mai luat un catel de la un cioropin de vreo 4-5 ani, dar pe asta mi l-a dat dupa ce i-am spus ca il vreau eu.
Asta din urma traieste si acum, e dulau mare.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.