homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ma fac fetelor.....?-2

#20 2009-08-09 16:53:15

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

Re: ce ma fac fetelor.....?

poate ptr ca l-am iubit pe primul atat de mult..nu mai am curajul..El m-a asteptat un an/m-a inteles.......dar nu a fost sa ramanem impreuna/am luptat mult ptr relatia noastra si am isit din relati e cu aripile frante/in fiecare seara plangeam/eram la un pas de depresie.M-am ridicat singura cu greu....Si acum ma oftic ca l-am cun pe asta si nu are rabdare sa ne cun..Am atata nevoie de el...

#21 2009-08-09 17:11:49

ToandMe
Full member

Katalyna2311 a scris:

pentru ca poate a trecut mult timp de cand a fost 'ultima data'

asa mi-a zis/ca a trecut ceva timp de cand a fost cu o femeie........si ca femei cu care sa-si satisfaca nevoie se gasesc /dar el vrea altceva..Stiti voi ..multe se vb si putine pot sa fie adevarate....La inceput fqac si spun multe pana le intri in pat si apoi ;ucrurile se schimba...Mi-ar fi [placut sa-mi dem...

#22 2009-08-09 17:16:34

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Eu zic sa n-ai incredere asa usor in oameni ... Ca poti avea surpriza de a constata ca, poate, lucrurile nu sunt chiar asa de roz. Si nu zic asta ca o expresie a firii mele de altfel pesimiste, ci pentru ca in cateva zile chiar NU ai cum sa cunosti un om. Eu si acum, dupa atata amar de vreme cu omul pe care il iubesc ( ? ) constat ca nu, nu ne potrivim. Si de obicei fac alegeri cat de cat corecte, dar sunt lucruri care impun timp, ori timpul asta e prea relativ sa poti sa observi niste aspecte in cateva zile, saptamani. Nu te grabi ... smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#23 2009-08-09 17:24:08

ToandMe
Full member

Katalyna2311 a scris:

toandme puss sper sa iti fie bine! oricum nu pierzi nimic si daca incerci! daca vrea sa te lase dupa, el pana atunci poate sa astepte, cum au zis si fetele, iar apoi te lasa. din partea barbatilor ne putem astepta la multe

april eu l-am vazut prea nepriceput si dupa patru luni l-am intrebat"nu cumvai ai fost virgin" "big_smile ba da". am urat treaba asta, adica sa o fac prima data cu un virgin si m-a "pedepsit" Doamne Doamne fix cu el", dar cand am aflat "eram mandra tare". scuze de offtopic.

Ba am mult de pierdut....e corpul meu in joc si sufletul meu/iar eu tin mult la el ca sa-si bata cineva joc..

#24 2009-08-09 17:27:04

ToandMe
Full member

kdeea a scris:

Eu zic sa n-ai incredere asa usor in oameni ... Ca poti avea surpriza de a constata ca, poate, lucrurile nu sunt chiar asa de roz. Si nu zic asta ca o expresie a firii mele de altfel pesimiste, ci pentru ca in cateva zile chiar NU ai cum sa cunosti un om. Eu si acum, dupa atata amar de vreme cu omul pe care il iubesc ( ? ) constat ca nu, nu ne potrivim. Si de obicei fac alegeri cat de cat corecte, dar sunt lucruri care impun timp, ori timpul asta e prea relativ sa poti sa observi niste aspecte in cateva zile, saptamani. Nu te grabi ... smile

mda..ai dreptate.....oricum el nu-mi mai rasp la sms-uri.....cred ca e ranit in orgoliul de cate ori l=-am refuzat...putea pur si simplu sa lase timpul....Oricum mi s-au urcat hormonii la cap..sper sa coboare mai repede si sa-mi revin:)

Publicitate

loading...

#25 2009-08-09 17:46:19

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

ToandMe a scris:

kdeea a scris:

mda..ai dreptate.....oricum el nu-mi mai rasp la sms-uri.....cred ca e ranit in orgoliul de cate ori l=-am refuzat...putea pur si simplu sa lase timpul....Oricum mi s-au urcat hormonii la cap..sper sa coboare mai repede si sa-mi revin:)

Foai ... deci serios .. MIE .. de oamenii astia care nu pot sa renunte la ogroliu .. si care sunt exclusiv egocentrici .. mi-e sila. Gandeste-te ca el spune ca vrea o relatie, pai puii mei, cata vreme se pune problema de o relatie, chestiile de genul asta, ca nu iti mai raspunde la mesaje ( doar din cauza unei chestii absolut minore ) efectiv nu isi au locul .. Unde Dumnezeu mai e atunci legatura aia care se impune, comunicarea, nu stiu ... Tu il cunosti ( ma rog, deocamdata intr-o anumita masura ), nu eu, asa incat nu sunt in masura sa spun mai multe, dar ai grija. Nici nu zic ca poate o face cu ostentatie - faptul ca nu iti raspunde la mesaje - dar important e, acum, sa fii cu ochii in 4 - pentru ca, daca e cazul, mai bine se termina acum, cat inca  nu e nimic, decat in momentul in care aveti efectiv o relatie. Sper sa iei decizia cea mai buna pentru tine ... Bafta.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#26 2009-08-09 17:46:48

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

ToandMe a scris:

ma atrage atat de mult/e singurul care mi-a placut atat de mult dupa un an d zile in care nu am mai avut pe nimeni

then what are you waiting for??? cateodata e bine sa mai traiesti si clipa! ce va fi va fi! cateodata nu-ti ajunge o viata sa cunosti un om cu adevarat.....banuiesc ca dupa ce ai suferit atata oricum nu ai de gand sa te implici asa, cu una cu doua....fa ceea ce crezi ca e mai bine pentru tine in momentul asta!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#27 2009-08-09 18:46:00

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

toand..poate sa iti demonstreze si dupa ce te are sa te lase.
cum a zis si maje, cam alea sunt variantele. trebuie sa risti. oricum in caz de astepti sau nu si el te lasa, tot vei suferi putin. eu daca as fi asa atarasa as face-o. inteleg ca vrei o relatie stabila dar e vb de noroc. nu cred ca ai ce astepta. doar daca te gandesti sa nu creada el ca esti usuratica si mai tragi de timp..

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#28 2009-08-09 19:13:26

ToandMe
Full member

unde-s frate oamenii aia valorosi care vor relatii serioase?dc vrei ceva serios cu cineva care iti place foarte mult nu normal sa stai cu o pers sa o cunosti?te bagi asa ca prostu intr-o relatie si u nu stii nimic despre celalalt.......mintea mea seaca asa considera....off.....ce as vrea sa-i inteleg....

#29 2009-08-09 19:15:10

ToandMe
Full member

dea_di a scris:

ToandMe a scris:

ma atrage atat de mult/e singurul care mi-a placut atat de mult dupa un an d zile in care nu am mai avut pe nimeni

then what are you waiting for??? cateodata e bine sa mai traiesti si clipa! ce va fi va fi! cateodata nu-ti ajunge o viata sa cunosti un om cu adevarat.....banuiesc ca dupa ce ai suferit atata oricum nu ai de gand sa te implici asa, cu una cu doua....fa ceea ce crezi ca e mai bine pentru tine in momentul asta!

Nu ai cum sa nu te implici daca esti cu cineva......eu dc am facut-o nu am cum sa spun ca m-am simtit bine si atat...

#30 2009-08-09 19:20:14

dea_di
Platinum member

poate ca pentru unii oameni sexul nu are nicio legatura cu gradul de cunoastere....si nu toti oamenii valorosi vor relatii serioase la fel cum nu toti oamenii care vor relatii serioase sunt valorosi

#31 2009-08-09 19:24:42

dea_di
Platinum member

ToandMe a scris:

dea_di a scris:

ToandMe a scris:

Nu ai cum sa nu te implici daca esti cu cineva......eu dc am facut-o nu am cum sa spun ca m-am simtit bine si atat...

asa ziceam si eu pana am incercat....si culmea ca sunt in continuare cu tipul respectiv si culmea ca nu ma stresez absolut deloc  big_smile  ....aaa, si am suferit si eu la un moment dat tare de tot dupa unul, never gonna happen again! big_smile

#32 2009-08-09 19:26:08

ToandMe
Full member

dea_di a scris:

poate ca pentru unii oameni sexul nu are nicio legatura cu gradul de cunoastere....si nu toti oamenii valorosi vor relatii serioase la fel cum nu toti oamenii care vor relatii serioase sunt valorosi

mda...

#33 2009-08-09 19:28:53

skumpi
Vizitator

si mie mi`ar da de gandit faptu ca insista atat de mult din moment ce tu i`ai zis ca nu esti pregatita...si pe buna dreptate nu esti.... pai ce vrea frate ? sa ti`o pui cu el ca sa`l satisfaci si pe tine el cum te satisface ? emotional vorbind...
poate la varsta lui are impresia ca totu trb sa fie cum vrea el sau poate o fii umblat cu panarame de`astea ce sareau in pat cu el din prima seara`...
oricum eu nu am incredere in tipii astia de 30 de ani care la varsta asta nu au sau nu au avut o relatie serioasa...e clar ca ceva nu e in regula cu ei... acuma nush de al tau dc e singur la varsta asta si atat de dornic sa si`o puna... numai tu stii asta`...

pe de alta parte da...nu ai avea nik de pierdut dupa...ar putea iesi ceva frumos sau ar putea sa`si atinga scopu si sa te lase...dar daca te ghidezi dupa principiu asta in viata e posibil sa ti`o tot pui cu x si y in speranta ca o sa fie bine si tot sa nu fie`

da mi se pare cam prostuc lol scz ca spun asta... adika e clar ca urma sa te culci cu el daca totu mergea okey intre voi...poate peste o luna sau si mai rpd... si putea sa faca in asa fel incat sa te lase pe tine sa`ti doresti asta ... nu sa te preseze ca un copil de 18 ani care n`a mai vazut o pasarica...

in concluzie...nu`mi inspira nik tipu asta lol poate el sa fie atragator da bibilica nu prea ii merge`... parerea mea..

#34 2009-08-09 19:35:12

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

daca nu e in stare sa iti respecte decizia lasa-l! in lume sunt multi barbati ai de unde alege! smile

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#35 2009-08-09 19:54:00

ToandMe
Full member

skumpi a scris:

si mie mi`ar da de gandit faptu ca insista atat de mult din moment ce tu i`ai zis ca nu esti pregatita...si pe buna dreptate nu esti.... pai ce vrea frate ? sa ti`o pui cu el ca sa`l satisfaci si pe tine el cum te satisface ? emotional vorbind...
poate la varsta lui are impresia ca totu trb sa fie cum vrea el sau poate o fii umblat cu panarame de`astea ce sareau in pat cu el din prima seara`...
oricum eu nu am incredere in tipii astia de 30 de ani care la varsta asta nu au sau nu au avut o relatie serioasa...e clar ca ceva nu e in regula cu ei... acuma nush de al tau dc e singur la varsta asta si atat de dornic sa si`o puna... numai tu stii asta`...

pe de alta parte da...nu ai avea nik de pierdut dupa...ar putea iesi ceva frumos sau ar putea sa`si atinga scopu si sa te lase...dar daca te ghidezi dupa principiu asta in viata e posibil sa ti`o tot pui cu x si y in speranta ca o sa fie bine si tot sa nu fie`

da mi se pare cam prostuc lol scz ca spun asta... adika e clar ca urma sa te culci cu el daca totu mergea okey intre voi...poate peste o luna sau si mai rpd... si putea sa faca in asa fel incat sa te lase pe tine sa`ti doresti asta ... nu sa te preseze ca un copil de 18 ani care n`a mai vazut o pasarica...

in concluzie...nu`mi inspira nik tipu asta lol poate el sa fie atragator da bibilica nu prea ii merge`... parerea mea..

a avut o relatie de 4 ani ...

#36 2009-08-09 19:55:59

skumpi
Vizitator

am inteles...
si nushtii  dc s`au despartit ? big_smile

#37 2009-08-09 19:58:08

ToandMe
Full member

skumpi a scris:

am inteles...
si nushtii  dc s`au despartit ? big_smile

s-a mutat in italia/s-a stabilit acolo cu fam..

#38 2009-08-09 20:14:25

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Iubita, nu as vrea sa te dezamagesc, dar din proprie experienta am observat ca barbatii care au ceva special pentru tine, asteapta, renunta la orgoliu, respecta....
Parerea mea este ca procedezi foarte bine, daca vrei ceva serios si ti-e frica sa nu fi dezamagita, nu te duce la el, daca iti doresti o aventura (ceea ce nu e cazul) si stii ca nu iti va pare rau dupa, go...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.