homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ma fac fetelor.....?-4

#58 2009-08-10 23:01:37

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Re: ce ma fac fetelor.....?

ma repet: baiatul asta poate sufera din lipsa de sex. Cine stie de cand nu a mai avut si i s-au urcat hormonii la cap......  rotfl

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#59 2009-08-11 10:50:48

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

baciu a scris:

ma repet: baiatul asta poate sufera din lipsa de sex. Cine stie de cand nu a mai avut si i s-au urcat hormonii la cap......  rotfl

pai mi-a zis....si mie mi s-au urcat mai ales in preajma lui/dar as fi preferat sa ne cun mai mult....

#60 2009-08-11 10:57:56

ToandMe
Full member

andrulina a scris:

asa-s unii....totul se invarte in jurul sexului la ei, dar daca iti place de el si inca nu stii care e exact treaba cu el pastreaza legatura si incerca sa-l mai cunosti....eu sunt curioasa ce-ar face daca ai chiar te-ai duce la el de ex sau spre ex la munte undeva....ca poate chiar n-are de gand sa faca sex cu tine mai stii ce surpriza o sa mai ai tongue
dar el te-a invitat undeva prin oras la un suc sau terasa ceva eu stiu?

da in prima zi cand ne-am cun m-a invitat la o terasa..apoi am fost la plimbare pe la vidraru si curtea de arges.....si mai avea o boala nu-i placea sa se plimbe prin oras/doar cu fundu in masina sa stea..nu-i inteleg pe astia.L-am intrebat dc se fereste de cineva de nu-i place?Eu nu pot sa-l inteleg de ce nu are si el mai multa rabdare.....el din a doua sau a treia zi de candne-am cun mi-a propus sa merg sa dorm la el...off...ce ma mor dupa astia ca nu au si ei mai multa rabdare.Mi-a zis ca mie nu-mi place sa fac dragoste sau cine stie ce am.......Doamne..O fi mulr ce cer eu?

#61 2009-08-11 11:00:42

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ToandMe, depinde ce vrei tu... daca vrei o relatie serioasa eu zic sa nu-ti faci mari sperante... cel putin asa imi pare mie la prima vedere
Daca vrei distractie, sex... de ce nu ? Dar sa nu te atasezi prea mult de el...

#62 2009-08-11 11:05:30

ToandMe
Full member

heimdall a scris:

ToandMe, depinde ce vrei tu... daca vrei o relatie serioasa eu zic sa nu-ti faci mari sperante... cel putin asa imi pare mie la prima vedere
Daca vrei distractie, sex... de ce nu ? Dar sa nu te atasezi prea mult de el...

eu vreau ceva serios si dc as face ceva cu el nu am cum sa nu ma atasez....imi place prea mult de el......asa ca ori are rabdare/ceea ce vad ca nu prea...ori ma potolesc...Asa ca mai bine ma potolesc/mi-a ajuns ca am suferit o data...or mai exista si barbati carora nu li se pare mult ce cer eu si care sa -mi placa atat de mult...

Publicitate

loading...

#63 2009-08-11 11:10:49

katyi
Full member
Inregistrat: 2009-01-12

de exemplu.. nu poti sa te duci la el..iar daca incearca ceva.. sa te superi si sa pleci acasa?bn..ii zici dinainte ca nu ai de gand nimic.. dar sa vezi si tu ce-i de capu lui.. smile

angel

#64 2009-08-11 11:22:09

ToandMe
Full member

katyi a scris:

de exemplu.. nu poti sa te duci la el..iar daca incearca ceva.. sa te superi si sa pleci acasa?bn..ii zici dinainte ca nu ai de gand nimic.. dar sa vezi si tu ce-i de capu lui.. smile

am mai fost la el si n-am facut nika........dar nupricepe un lucru.....ca imi place/vreau ceva serios cu el si ptr asta e nevoie sa ne cun mai bine....El e curios......si  zice ca mie nu-mi place sa fac dragoste sau ca am eu ceva......imi vine sa-l bat

#65 2009-08-11 11:24:49

heimdall
Diamond member

pe de alta parte, ai putea s-o faci acum, daca tot iti place, si apoi stii cum stai... daca nu te mai suna sau ceva de genul e clar
decat s-o mai lungesti mult si sa te atasezi si mai tare de el... nici nu stiu cum ar fi mai bine

#66 2009-08-11 11:32:48

ToandMe
Full member

heimdall a scris:

pe de alta parte, ai putea s-o faci acum, daca tot iti place, si apoi stii cum stai... daca nu te mai suna sau ceva de genul e clar
decat s-o mai lungesti mult si sa te atasezi si mai tare de el... nici nu stiu cum ar fi mai bine

oricum aseara i-au sarit nervii si nu a zis ca mai vb.....l-am refuzat iar spunandu-i ca grabeste lucurile si deocamdata nu vreau sa dorm la el.Zice ca il bag la banuieli........Ce oameni....as da orice sa fie si el in stare sa ia lucrurile ca atare /sa ne cun mai bine/sa avem catusi de putina incredere in noi si restul vine de la sine....

#67 2009-08-11 11:43:59

heimdall
Diamond member

nu stiu, mi se pare clar ca pe el il intereseaza doar sexul si nici macar nu face eforturi sa-si ascunda nerabdarea... macar atat

#68 2009-08-11 11:55:49

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

dar te duci si dormi, dc u nu vrei sa faceti nimic, pai nu faceti ... sau ti-e frica sa nu cedezi ?

#69 2009-08-11 11:57:01

heimdall
Diamond member

capcaun a scris:

dar te duci si dormi, dc u nu vrei sa faceti nimic, pai nu faceti ... sau ti-e frica sa nu cedezi ?

pai si care e sensul ? poate se alege si cu vreun viol, doamne fereste, ca nu-l cunoaste de atata timp si e atat de insistent...

#70 2009-08-11 12:06:56

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

toand me..chiar daca s-ar termina cu o relatie, ar trebui sa iti dea multe de banuit felul lui. eu nu as putea sta cu un om asa insistent si sa fac doar cum vrea el..is faine momentele astea de atractie dar gandeste-te daca il vrei langa tine asa cum e el, in cazul in care asa s-ar intampla

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#71 2009-08-11 12:28:53

ToandMe
Full member

capcaun a scris:

nu mi-e frica ca-i cedez.....mie imi place mult de el si as suferi sa stiu ca s-a cuclat cumine si apoim-a lasat.........tin foarte mult la cei care imi intra in pat.Am regretat dupa ce s-a terminat relatia cu primul meu iubit care a durat aproape 2 ani/dar pur si simplu nu ma potriveam cu el/el isi dorea ceva/iar eu altceva.......Nu stiu cum de l-am intalnit si pe asta.....il cheama la fel ca pe primul meu iubit si e aceasi zodie capricorn.Am observat ca astia din zodia asta vor ca toate lucrurile sa fie ca ei si indiferent cat de mult as incerca sa ajungem la un punct comun nu ai cum/asa s-a intamplat cu primul.eu sunt berbec/destul de incapatanata/chiar sunt dificila......Faza cea mai tare a fost ca si asta de acum mi-a zis ca e dificil si vream sa-l cun mai mult..Am zis sa incerc si cu asta ca poate nu e ca primul si sa nu mai dau importanta zodilor...dar...

#72 2009-08-11 12:37:19

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

sa stii ca au  si ele importanta lor..
eu sunt tot berbec, al meu pesti si unu mai incapatanat si mai orgolios ca altul
la inceput a fost bine insa acum(dupa 2 ani) e din ce in ce mai rau pentru ca m-am cam saturat si sunt asa... indiferenta si el se enerveaza cand ma vede asa insa nu eu imi provoc starea respectiva ci vine din suflet...
eu zic sa il lasi si sa-ti vezi de treaba ta... oricum capricornii sunt asa, apatici si nu le pasa... suferi tu putin acum insa nu foarte mult pentru ca nu te-ai dedicat trup si suflet...

pana la urma decizia iti apartine... insa vezi cum iei aceasta decizie sa nu regreti mai apoi..

#73 2009-08-11 12:43:38

the.duchess
Full member
Inregistrat: 2009-08-06

eu sunt de parere ca tot ce se aprinde usor se stinge la fel de usor....si daca acum iti face atatia nervi si iti pune atatea probleme....ce faci cu el pe termen indelungat? crezi k ai putea sa ai o relatie linistita alaturi de el ,kre nu tine cont de ceea ce iti doresti? eu zic ca e egoist si obsedat sexual k altfel n`ar insista atata sa t duci la el.....

i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me..

#74 2009-08-11 12:45:04

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

mda... in general deasta te cheama.. pentru o partida wink

#75 2009-08-11 12:45:52

ToandMe
Full member

kat_utza a scris:

sa stii ca au  si ele importanta lor..
eu sunt tot berbec, al meu pesti si unu mai incapatanat si mai orgolios ca altul
la inceput a fost bine insa acum(dupa 2 ani) e din ce in ce mai rau pentru ca m-am cam saturat si sunt asa... indiferenta si el se enerveaza cand ma vede asa insa nu eu imi provoc starea respectiva ci vine din suflet...
eu zic sa il lasi si sa-ti vezi de treaba ta... oricum capricornii sunt asa, apatici si nu le pasa... suferi tu putin acum insa nu foarte mult pentru ca nu te-ai dedicat trup si suflet...

pana la urma decizia iti apartine... insa vezi cum iei aceasta decizie sa nu regreti mai apoi..

asa e...dar astia care vor ca lucrurile sa fie doar cum vor ei..ca mi-a zis la un moment dat ca el nu e genul sa astepete ca pot sa-l cun de ex in 7 zile cat l-as cunoaste in 4 luni si ca daca accept as abine dc nu...,nu stiu ce nu -mi vine sa le fac....A zis-o la un moment dat si apoi am vazut ca a inceput sa se comporte normal....Eu sunt genul care imi place ca intr-un cuplu decizile sa fie luate impreuna,nu doar unul "sa cante" si vream sa descopar dc si asta e asa inainte sa a ma implica mai mult...

#76 2009-08-11 12:52:20

ToandMe
Full member

the.duchess a scris:

eu sunt de parere ca tot ce se aprinde usor se stinge la fel de usor....si daca acum iti face atatia nervi si iti pune atatea probleme....ce faci cu el pe termen indelungat? crezi k ai putea sa ai o relatie linistita alaturi de el ,kre nu tine cont de ceea ce iti doresti? eu zic ca e egoist si obsedat sexual k altfel n`ar insista atata sa t duci la el.....

da,asa e...mie mi-e teama de capricorni ca stiu prin ce am trecut cu primul meu iubit,un an cat am stat fara sa facem dragoste a fost ok,apoi dupa mi-am dat seama ca el isi doreste ca cea de langa el sa-l insoteasca in toate pe el fara sa mai tina cont daca celuilat ii face placere sau nu ce isi doreste el sa faca.Ajunsesem sa ne certam foarte des..ptr ca si-a aratat latura asta egosita foarte tarziu...A fost o situatie dificila ptr mine si o perioada grea pana mi-am revenit,de aceea sunt singura de aproape un an si nu mi-a mai placut nimeni.Si cand a aparut asta parca am simtit sa revin la viatza....uff:(

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.