|
Nu esti logat.
Ce ma fac fetelor.....?-5#77 2009-08-11 12:54:39
Re: ce ma fac fetelor.....?si eu cred in asocierile astea...de zodii ,de caracter....eu nu mai suport pestii;)) nu spun k toti sunt la fel...dar anumite trasaturi le au comune....si daca el deja ti`a aratat partile proaste eu zic sa nu t bagi....adica mai sunt miiiiii de baieti i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me.. Offline #78 2009-08-11 12:56:12
Re: ce ma fac fetelor.....?chiar daca zodiile nu fac o mare diferenta in relatii eu sunt berbec casatorita cu un capricorn. Sunt egoisti, vor ca totul sa fie ca ei.. chiar si daca te culcai cu el de la a -2a intalnire tot nu era bine... este o chestie de compatibilitate si trebuie munca din partea berbecului ( din pacate) ca pe baza capricornului mai bine lasa.. Parerea mea e 1. alege altul... 2. daca dragostea e mare trebuie sa faci sacrificii. Offline #79 2009-08-11 13:00:00
Re: ce ma fac fetelor.....?
sunt ei multi....dar putini seriosi..care vor relatii serioase si sa aiba acel ceva... Offline #80 2009-08-11 13:01:52
primul meu iubitzel a fost pesti dar era asa de dulce Offline #81 2009-08-11 13:04:22
Ati facut multe compromisuri sa ramaneti impreuna?Daca ai stii cat am muncit cu primul meu iubit.....dar nu am avut cu cine..el vrea pe drumul lui iar drumul ales de el nu era cel mai bun,am stat mult si le-am analizat si a trebuit sa ma gandesc si la mine daca el nu a vrut si a trebuit sa renunt chiar dc il iubeam atat de mult...Cu asta am zis sa incerc ca poate nu e la fel...si sa nu mai cred atat in zodii... Offline Publicitateloading...
#82 2009-08-11 13:08:28
Re: ce ma fac fetelor.....?nu au fost compromisuri, ci mai mult .. eu am lasat de la mine.. ceea ce pt. un berbec este cu adevarat dificil. E gelos, suspicios, posesiv, ce e al lui e numai al lui si asta este... nu isi arata gelozia prea mult dar il macina... chiar si daca nu ii dau vre-un motiv de gelozie tot ar fi gelos. Deci parerea mea e ca vrea sa se culce cu tine inainte ca alcineva sa o i-a inainte. Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2009-08-11 13:11:07) Offline #83 2009-08-11 13:12:38
Re: ce ma fac fetelor.....?ToandMe, si eu tot 23 am si iubitul meu tot 30. m-a asteptat si m-a facut sa-l doresc atat de mult incat dupa cateva luni eu am initiat lucrurile (nu ca el nu si-ar fi dorit foarte mult), si asta pentru ca mi-a zis ca isi doreste sa ma simt bine cu el, in siguranta si nu sa se intample ceva ce eu nu mi-as dori si care m-ar indeparta pe termen lung de el. daca tipul asta vine cu texte de genul: ai vreo pb de nu vrei sa faci sex, mie mi se pare putin santaj, adica te pune sa-i demonstrezi ca n-ai nimic. eu te-as sfatui sa mai astepti pana esti pregatita.nu vrea sa te astepte, e clar ca a vrut un sg lucru. nu de alta, dar tu repeti ca vrei o relatie serioasa, nu o aventura. e doar parerea mea, orice ai hotari, eu iti doresc tot binele! si nu uita o chestie: orice decizie iei, sa nu-ti para rau. la momentul respectiv era cea mai buna decizie pe care o puteai lua pe baza informatiilor pe care le aveai. Offline #84 2009-08-11 13:15:24
Eu am invatat sa las de la mine din prima relatie bazata pe iubire,inainte nu lasam.......dar ceea ce am cerut acum sa ne acordam o perioada sa ne cun mi s-a parut ceva normal,avand in vedere ca ne placeam amandoi.El refuza sa o acorde spunand ca ne putem cun destul de bine in cateva zile cat in 4 luni si ca nu e genul sa atepte ca o viatza are si ca nu poate sa mearga la mare ,munte ca el trebuie sa astepte....Asta mi-a dat de gandire.Vream sa-l cun inainte mai bine ca sa stiu daca se merita sa ma bag sau nu si nu incepe cu ale lui....off Offline #85 2009-08-11 13:18:04
e primul tau iubit?ca eu neavand decat unul cu care am stat aproape 2 ani nu stiu la ce sa ma mai astept de la altii..mie asa mi se pare normal sa treaca o perioada in care sa te cun mai bine si asa mi s-a parut intotdeauna.. Offline #86 2009-08-11 13:20:19
Re: ce ma fac fetelor.....?sa il cunosti fara sa vorbeasca despre sex? cred ca este imposibil. poti sa incerci.. nu ai nimic de pierdut. Offline #87 2009-08-11 13:25:20
sa-l cun mai bine,dc vrea sa vb de sex poate,sa iesim mai mult,sa vorbim ,sa ne plimbam,sa petrecem timpul impreuna,nu sa =mi zica sa dorm la el sau sa mergem la munte deocamdata..mi se pare prea insistent si asta ma pune pe ganduri,chiar dc mi-a zis ca isi doreste o relatie serioasa cu mine si de un an jum nu a mai avut pe nimeni.... Offline #88 2009-08-11 13:28:27
Re: ce ma fac fetelor.....?nu, de cel cu care mi-am inceput viata sexuala m-am despartit acum 1 an, si intre timp am mai iesit cu cineva 2 luni dar am simtit ca nu am ajuns la o legatura asa de puternica si ne-am despartit.iar acum...happy happy joy joy. eu te inteleg ca ai nevoie de cineva dupa o despartire dureroasa, dar nu trebuie sa dramatizam, barbati se mai gasesc Offline #89 2009-08-11 13:29:31
nu am nici o idee. Dar sigur o sa insiste pana primeste ceea ce vrea...nu ai cum sa castigi cu un capricorn Offline #90 2009-08-11 13:33:10
Re: ce ma fac fetelor.....?ToandMe,stiu care fusese faza cu fostul tau prieten...
They can because they think they can. Offline #91 2009-08-11 13:39:59
Stii cum sunt berbecii..ca nici ei nu se lasa:)) Offline #92 2009-08-11 13:46:05
Re: ce ma fac fetelor.....?ba se lasa daca iti inteleg nevoile. si esti sigura ca ai nevoie de un "sef" in loc de iubit? bate din palme, sari in pat. fluiera, aduci cafeaua? Offline #93 2009-08-11 13:50:46
Re: ce ma fac fetelor.....?nu se lasa nici berbecii de asta iti spun ca nu exista compromisuri. Nu pot sa ii spun mergem la restaurantul lui preferat si miine mergem la filmul pe care il vreau eu sa il vad .. pt ca lui nu ii place filmul ala . dar eu trebuie sa merg la restaurantul ala cu el pt ca asa vrea.. si uite asa nu mai mergem nicaieri si iese cearta mare.. Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2009-08-11 13:51:13) Offline #94 2009-08-11 13:53:43
am observat asta..i-am zis sa mergem la plimbare..si el a zis ca nu-i place ,mai bine mergem la munte:)) Tot ce ziceam eu..le invartea in asa fel incat tot ca el sa fie... Offline #95 2009-08-11 13:59:40
Re: ce ma fac fetelor.....?eu spun sa il ignori pt cateva zile .. spune-i ca te-ai saturat sa auzi de munte si sex si ca te face sa te simti rau pt ca punea atata presiune asupra ta si cu asta ai incheiat povestea. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|